World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
De ezzel kb 2percet szenvedtem mire leírtam.. mer annyira szar.
(90%ban le van kopva... a fele borítása hiányzik és a vezeték vagy 3helyen tört)
Tehát mindenképp kell másik...

Akkor javasoljon már valaki valami faszát... csak világítson plz, akár +gomb is jöhet.(de akár magyar leosztású is)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Csirke4
Miért lenne angol? Nem állíthatók szabadon akármire a gombjaik?^^
antgecc
A hülyeség az, hogy elõrébb van a kaja finomsága és mennyisége, mint az egészséges külsõ és belsõ. Egyébként meg lehet finomat enni anélkül is, hogy szemetet ennél.

csekk disz

sorry az offért megint

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jazzy
Nem éri meg szvsz.
LeWyTy
Kérdés...
Mennyire nehéz megszokni egy angol leosztású billentyûzetet magyar után?
Mer ezen van pár + gomb is<#buck>Logitech G11

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

antgecc
Csupán betegségtõl senki nem hízik el ennyire. A betegség csak segíti, illetve könnyíti az elhízást, de csak amiatt nem leszel ekkora dagadék. Ehhez az kell, hogy buta legyél te magad és a szüleid is, amiért teletömnek kalóriadús kajákkal. Ez olyan, mint az építkezés: tégla nélkül nem építesz házat.

sorry az offért

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
na igen sámán ellen bestof

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

genRob
Ez máááár 2 nap! Grrrrr. :-D

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

FSpofon
mi az hogy hülyeség? mondj már finomabb öntetet a big mac szósznál
és más módszert mint 2 big mac megevését hogy magamba önthessem 😄

Arab money

Fehercsoki
Na ja,USA-ban nagyon elterjedt betegség😄

Csirke4
Lehet betegség is az elhízás. :o
Nem árulnak doboz nélkül collector kódot, gyártani meg már nem gyártanak.

Ilyen kódot lehet vásárolni a Blizzardtól?
antgecc
Mind a kettõ hatalmas probléma. A hülyeségébõl fakad a dagadtsága, a dagadtságából fakad a rá váró szar élet, rengeted betegség és korai halál.

És mindez azért, mert buta. Helyesen táplálkozni is buta.

Automatikusan megkapod mert más a kód.

Fehercsoki
Na igen petekért fölösleges!Egyébként nem tudom hogy a petekhez külön kód van-e vagy egyszerûen ha collectors editionnel regeled a játékot akkor automatikusan jár.

Szerintem új példányt sehonnan. Max ebayen és társain találhatsz bontatlanokat, de kérdéses hogy megérné e.

Ha meg nem kell a dobozban lévõ tárgyak, akkor minek a collector? 😄

genRob
"Wait time currently unavailable" ...nem elérhetõ. De a lényeg uaz. :-) Egyébként mit lehet rosszul csinálni egy ticket opennél? :-)

genRob
Azt írja, hogy a várakozási idõ nem elérhetõ jelenleg. De aktív a ticketem.

Csirke4
Well said. 😄
Csirke4
Az a baj vele, hogy hülye. Nem az hogy dagadt.
picket
Nem a kövérség ténye zavar, bár szerintem annak is van indokolatlan fokozata, hanem az, hogy egy csaj ilyen buta tud lenni, hogy egy vascsõvel fenyegetõzik, hogy lehet jönni verekedni. A testfelépítése, és az ebbõl fakadó mozgáskultúrája, gyorsasága csak még szörnyûbbé teszi a dolgot. Amíg az agydonor fogalmát nem találták fel...

&#3237;_&#3237;

Az alapjáték collector's edition változatát meg lehet vásárolni a Blizzadrtól, maga a játék kell és nem a dobozban lévõ tárgyak? Vagy hogyan lehet hozzájutni egy új példányhoz?
Fehercsoki
Húha,na ne mondjátok már hogy ilyen ocsmányság van Mo.-n is:S

titeket a kövérek zavarnak engem meg a rengeteg buta ember 😮
a butákat senki nem utálja? 😮 tessék jelentkezni! XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csirke4
Nekem 3 napig volt escalated a ticketem úgyhogy csak türelem.
Csirke4
Omg éstényleg. :Ccccc
FSpofon
vmit nem jól csináltál

Arab money

picket
Egyesszám harmadik személyben úgy hivatkozik magára, hogy "she" (1:55) O.O

&#3237;_&#3237;

genRob
Már 2. napja nem történik semmi a ticketemmel. Nincs még GM szolgálat a peccs után, vagy mi lehet?

Fehercsoki
Már hogy lenne?

picket
amagad! ez nõstény egyed?!?! <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
De ott sokkal több...(és nem azért mert többen vannak mint mi,százalékban is sokkal több az ilyen ocsmányság)

antgecc
Nincs igazad. Ez általános probléma a világ úgymond civilizált részein. Nézz csak körül itthon, itt is tele vagyunk dagadt szarokkal, hányingerfejû kockákkal. És Amerikában is vannak normálisan kinézõ, valami sportot ûzõ, normális emberek, csakúgy, mint itthon.

Csirke4
Nálunk nincsenek ilyen gyökerek?
Ez új. <#idiota>
Fehercsoki
1 szó: Amerika

antgecc
Ez valami vicc? Ezt komolyan gondolja? Hogy lehet valaki ekkora igénytelen dagadt geci?! Fujj!

Fehercsoki
Illetve még pár pet képes critterek leölésére!

Fehercsoki
Dísz,de van olyan kis robot ami ha másik ugyanolyan robotot lát lelövi😄

A petek harcolnak is vagy csak dísznek jók?
FSpofon
nem írja a címet 😊

"WOW Gangsta Threatens Ex-Guildies"

Arab money

FSpofon

Arab money

jazzy
Best. Dk, hunter, pala, vs any shaman healer, shaman healer keményen kiáll, õ majd groundingot lerakja és nincs rántás hahaha, lelövöd pyroval a groundingot odarántod és leownolod.
Fehercsoki
Én levélbe kaptam a BCset meg WotLKset is!

[HUN]Crassus
ENGI musthave....pyro rokettal 50yardról kombatba teszed magad ftw

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Aki szereti a kis állatokat annak jó. Mutogatni is jó, ha ezt akarod.

Ezek a petek mire jók? Van valami hasznuk vagy csak mutogatni lehet, hogy milyen f.sza gyerek vagyok mert nekem ilyenem is van?
Ohh tényleg az alapban még quest van, és igen az questnek számít.
De BCbe, és Wotlkban levélben kapod. (elsõnél 1 et, másodiknál 2 õt)

Az alapjátéknak is van collector's edition változata és ahhoz van egy karakter akinél fel lehet venni a petet, legalábbis a quest listában szerepel ilyen vagy ez már nincs? Valamint a Burning crusad vagy pedig a másik kiegészítõben kapod levélben? Vagy mind a két kiegészítõben levélben kapod?
Mailen kapod meg a peteket.