World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get those opt-ins ready for the World of Warcraft: Cataclysm closed beta! The sundering of Azeroth is nigh, and you don´t want to be left out in the cold of Northrend when you could be enjoying the sun-drenched beaches on the goblin isle of Kezan. To ensure you´re opted-in and eligible as a potential candidate, you´ll need a World of Warcraft license attached to your Battle.net account, have your current system specifications uploaded to the Battle.net Beta Profile Settings page, and have expressed interest through the franchise-specific check boxes.
Get the Installer - Log in to your Battle.net account: http://www.worldofwarcraft.com/account
** IMPORTANT ** To avoid graphical bugs and other technical issues, please ensure your video card drivers are up-to-date.
Enjoy the game!
Blizzard Entertainment, Inc.
http://www.blizzard.com/support/wowindex/
én most iylet kaptam délután: errõl a címrõl: [email protected]
de battlenetes accon sehol semmi jele, hogy bármit is tudnék csinálni
Nem fake?<#banplz>#banplz>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
lássuk
tehát 20 bandage az 40 frostweave cloth, aminek az ára ah ban 22 G
22-5 az -17 G
na így kell pénzt keresni first aiddal.
Steamwheedle Cartel,Horda . Majd ráfekszek Minigra meg JC-re
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
JewelCraft meg Mining van de alacsony szinten
Meg Maxon FirstAid abbol neha tudok keresni . De kösz a tanácsot : )
amúgy herb meg miningel jól lehet keresni. ha annál is jobban akarsz csinálj egy karit inscriptel meg jcvel és dolgozd fel amit farmolsz vagy vegyél olcsón alapanyagot.
javasolni tudom még a bgzést hétvégén , aztán veszel piros gemet 10k honorért. ugyan ez random hcval és badgével. ha megmondod milyen szakmáid vannak könnyeben lehet segíteni.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Hogyan lehet rövid idö alatt sokszáz goldot szerezni,?
Sokat dungeon-ozok de abbol max100+ jön be... egyeb otlet?
kis segítség kellene:
A minap vettem 1 gigabyte GM-n6800 as mouset, és csak a wowon belul nem scrolloz a gorgõre... elõtte ms wheelmouse 1.0 optical volt
valami tippetek van?
( ja a gigabyte egy 4 gomb + görgõs egér)
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
mikor eléritek a 60at akkor a 10 napos bc trialt lehet aktiválni. jól hangzik de csak akkor ha lassan haladtok , mert lvl 60 99%nál nem megy feljebb az xp. szóval leginkább arra jó , hogy azt a +1 szintet megkapjátok idõben esetleg szakmát húzzatok. ezt viszont nem ajánlom mert 58on már bc területre lehet menni és kb 1 óra max 2 alatt simán meg lehet lépni azt a 2 szintet mert ott több xp jön mint a régi területen. (szakmahúzás meg elég szenvedés ha nincs epik fly mountotok vagy rengeteg goldotok)
wotlk szintén ez csak lvl 70 99%ig lehet szintezni ,de itt is igaz , hogy már 68on ki lehet menni a wotlk területre.
Egyik haverommal bele szeretnénk vágni a wow-ba. Abban kérném a tanácsotokat, hogy a trial-ok + a game-hez adott 1 honapokat hogyan aktiváljuk, hogy a legjobban jöjjünk ki belõle az ingyen játékkal?
Elõre is köszi
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Egyébként a wowhoz meg teljes támogatása van.<#hawaii>#hawaii>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Programozható gombokból jó a ~50 darab bár én 60 bind körül használok és azt meg tudom oldani simán még maradt lehetõség bõven.
+ 3x18+ programozható gomb
+ háttérvilágítás
De mosmá offolom az offot mielõtt baj lesz<#vigyor2>#vigyor2>
hogy a pi**ába lehet valaki ennyire igénytelen saját magával szemben? <#wilting>#wilting>
és a legröhesebb az egészben, hogy még õ izmozik a kamerába, aztán ha netán meg az ex-guild-ek megjelennék és csúnyán néznének rá, akkor meg köpni-nyelni nem tudna...vicc <#gonosz3>#gonosz3>
lovat meg nem fogok enni (csak amikor kínaiban épp azt darálnak be csirke néven) 😄
Arab money