World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a real ID egy szar...hála a különleges nevemnek, fateron kívül nincs még1 ilyen ember...jó, a "kovács béláknak" könnyû, de ezzel a névvel végem😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

31 pontig a treebe zarva dologhoz talaltam egy tok jo ertelmes magyarazatot mmo forumon:

"This is really the only way they can give out spec-defining abilities from the start. Without this restriction, what's to keep someone from (for example) saying they are an enhancement shaman to get dual wield and then putting all their points into elemental or resto? This new system is kinda like a loan: "we'll give you top-tier abilities from the start, but only if you promise to actually spend enough points eventually to qualify for those abilities".

I agree that its too bad we don't have more freedom under the new system, but I think getting those key abilities from the start without having to worry about balance concerns where other specs could get stuff they shouldn't will out-weigh any negatives of these restrictions."

Csirke4
Valahogy meg kell oldják, hogy kiférjen a skillbárra minden képesség.
Lehet csak én érzem azt, hogy ezt nagyon el fogják baszni. Ne legyen igazam...

You typically won't get active abilities from a second tree. The most you can get in a second tree is 10 points, and usually the active abilities are deeper than this. We think it makes the distinction between say a Frost and Unholy DK more pronounced when all of their talented active abilities are different rather than being able to cherry pick the best from each tree. It does end up killing any chance for a build that goes halfway down two trees, but usually we would consider such builds failures because it meant the bottom of "your" tree wasn't good enough. These were most popular in PvP when players felt compelled to get "must have" PvP survival talents in multiple trees, and those are the kind of talents we want dead anyway.

With these changes though, the talent trees are going to be even more rebuilt than we were already planning with Cataclysm. Talents are moving all over the trees and every tree has new talents as well. We'll give you a chance to see the trees soon (tm).

Egyébként mennek a szerverek, legalábbis a ragnaros igen.

funnak jok voltak pedig 😄

Tegyük fel hogy meg tudják oldani mondjuk egy magenel hogy mindhárom tree hatásos legyen mondjuk pveben, vagy akár pvpben akkor elég változatos lehet a dolog. Persze ez nem szokott összejönni és általában minden kasztnak megvan a best build.

jazzy
Igazából Hybrid talentot kb az égvilágon senki nem használt szerintem.
ja, vegig olvasva, mar nem olyan rozsas a helyzet, csak 41 talentpont lesz 85on, 31 pontos fak, level 10nel valasztasz specet az alapjan kapsz passiv bonuszokat es aktiv spelleket/skilleket, minden masodik szinten. masik treebe csak akkro tudsz rakni ha mar raktal a specializalt treedbe 31 pontot. csak minden masodik szintne kapsz uj talentpontot. viszont joval kevesebb talent lesz, csak az aktivabb, fun talentek maradnak bent, csomo kepesseget alapbol megkapsz a specializaciodtol fuggoen. gyak a hybrid buildeket ezzel ki is irtottak. nekik jobb , mert konnyebben balancolhato lesz, teorycraftereknek rosszabb lesz a kevesebb lehetoseg miatt 😞 de varjuk ki azert a veget, hogy hogyan is fognak kinezni ezek az uj treek.

És igen, ezzel teljesen ki is írtják a karakterek "customizálhatóságát". Tényleg remek.

http://www.mmo-champion.com/content/1853-Cataclysm-Class-Mastery-Systems-Update

az igen ujra 31 pontos lesz minden talent tree 😊 egyre jobban erdekel a cataclysm!

[HUN]Crassus
azért az mekkora FAIL ezzel a realID balhéval kapcsolatban,hogy kitrölte blizzes a facebook accját........

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csirke4
név*

Mellesleg jólesz ez, megint lesz egykis dráma.

/popcorn
Csirke4
Éjjen a ríl lájf év!
Omlás
Eddig se írtam a fórumra max ezután sem fogok....

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

antgecc
Én tudom: goldfarmer <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

arra nem kíváncsiak , hogy mi a foglalkozásom lol?!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Me0w
Szerintem pedig gondot okozhat, ennek kapcsolható opciónak kellene lennie. Vannak olyan játékosok, akik RL nevei elég különlegesek ahhoz, hogy könnyû legyen megtalálni õket.

Together we'll fly someday...

jazzy
Ja amúgy:

"Cakeftw 10 hours 25 minutes ago unhide comment
+1 votes
OMG HE DELETED HIS FACEBOOK!"
jazzy
A neved közlése szerintem semmilyen privacy-elvárásnak nincs ellen. Meg végülis biztos lesz valami, hogy saját felelõsségre postolj, kiírja a nevedet és akkor minden felelõsség a tied.
Az egyik fórum moderátor vagy GM (nem értek hozzá), Bashiok elsõként megadta az igazi nevét: Micah Whipple. Ez alapján itt megtudták hol lakik, kivel lakik, mi érdekli, facebook profil, google street view fénykép a házáról. Azért nem olyan jó dolog ez... Ahogy hallottam már nagyon sok pizzát rendeltek a címére <#hehe>

Lacee
elment az eszük... egy nyilvános, cache-elt fórumon valódi névvel szerepelni? nem hiszem, hogy ez megfelel a privacy-elvárásoknak.
a hivatalos fórumon levõ topic lassan a 20000 kommentet veri egyetlen nap alatt, csak nem marad ennyiben a dolog.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

"the maintenance has been extended for all realms" <#wow3>

Hogy feldobjuk a topicot: A Blizzard terve szerint a jövõben a fórumon csak IRL névvel lehet majd postolni.

link

Omlás
Nem egyedül kell lemenni és a hangulat is adott lesz akkor. <#vigyor>

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Me0w
Azert 24 ora alatt eleg sok bort lehet feldolgozni, mivel ma teljes napos maintenance van 😊

Together we'll fly someday...

Omlás
Akkor go a pincébe bort fejteni <#zavart1>!

antgecc
De bánt a napfény! <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

kimész a levegõre XD

antgecc
Héj, nincsenek serverek. Ilyenkor mi van? <#zavart1>

1:43ig neztem, aztan meguntam es kikapcsolatam a f*szba
SO COOL kategoria
: )

anti hero

Ohh de jó lesz. Kapunk holnap egy 24 órás offot.

Lacee
irigykedünk, irigykedünk? 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Pontosan így vagyok vele én is. A Lich King bétáját kb. két hétig toltam, aztán meguntam. Egyrészt nem akarom lelõni én se a poénokat (így is több jut el, mint amennyi egészséges), másrészt meg tudom, hogy live-on is végig fogom tolni. Annyi idõt meg nem akarok elcseszni rá.
FSpofon
szerintem is jobb elfoglaltság kommenteket törölgetni napi 7 órában zsíros hajjal blizzardos poloban a 35 fokban abban a hitben hogy majd eladnak 2vel több starcraftot és miattam lesz scene az országban

Arab money

Énis jelentkeztem, de ha kapnék, se tolnám...nem akarom lelõni a poént, és a béta a tesztelésrõl, hibajelentés küldésérõl szól😊

Most nyilvános kivégzést akarsz? Inkább mondtad volna hogy nem kaptál. 😄

Én kaptam meghívót, csak nem tolom, mivel lusta vagyok, mint a disznó. <#hawaii>
hát jó a csókának van 34k hp-ja (ebbõl következõleg van már pár új cumója is), a moboknak meg 12k
amúgy ha megnézed a jelen szitut, kb. most is eddig él egy 80-as nonelit mob northrenden is.
rugóval odamegyek, 2 autohit, meg 1 sinister és fekszenek.
argent tournament grounds melletti cultist táboron lehet ezt a legjobban látni. gyakorlatilag ha valaki azt akarja tesztelni mennyit fejlõdött a gear-je, ott pillanatok alatt megnézheti a mobok átlagos elhalálozási idejébõl. friss 80-asként ott vért izzadsz, icc25 gearben meg darálsz.
de anno tbc végén is ugyanez volt csak ott meg shattered sun szigeten vagy hol lehetett ugyanezt gyorsan tesztelgetni.

nekem mondjuk a vidiben inkább a recuperate heal-je tetszik, végre lehet majd nonstop haladni a rugóval, s nem kell leülni kajálni, meg bandage-olni minden 10-15. mob után. (arról inkább nem is beszélek, hogy jelenleg 70-es instában reput farmolni mennyire nem fun 0 selfheal mellett melee-ként -.-)

van itt olyan, aki Cataclysm bétába kapott meghívót, és tolja már?

Elképesztõ, hogy mire képes egy lvl80-as tier10-es premade karakter a lvl78-as quest mobokkal szemben! <#wow1>
nálam meg lehet kapni mindent köh XD

LeWyTy
Itt a warrior.
Bocs 68as.
Itt meg a DK
Bocs ez meg csak 59.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Bloodscalpon egy 67-es night elf warior és egy 64-es human DK asszem.
+egy csomó kiskari.

Az Alap,BC,WOTLK... csak hát frozzenelve van.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

cikasz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sziasztok bocs ha zavar valakit, de Arathoron goldot cserélnék GC-re. 1 az 1-ben tehát 1ft 1 gold, amennyiért veszed annyi goldot adok.Sajna ebbõl finansziroznám a wow-ot. Köszi.

http://www.akciofigura.hu

Valami kari rajta, meddig van upgradelve, estébé?😄

LeWyTy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy +accountom nem édekel valakit... nem eladni akarom! hanem cserélni GC-re... vagyis 6400ft kb<#idiota>

egy figyelmeztetés: megjelentek a bétakulcsot ígérõ scamek... Lylirra szerint a Blizzard is küld ki figyelmeztetõ emailt - de ha biztosak akarunk a dologban lenni, akkor lépjünk be a hivatalos oldalról a Battle.net-accountunkba, és ellenõrizzük, hogy megjelent-e ott a Cataclysm Beta...

Lacee
bár ez csak tipp, de az EU ügyfeleket szerintem amúgysem a worldofwarcraft.com címre invitálnák letölteni a klienst

Amikor elindult a beta, akkor én is kaptam egy ilyet. Rögtön a szívemhez is kaptam, hogy mi az isten én is kapok kulcsot az elején <#idiota>