World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ez lett belöle

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

3.5 év után váltottam az Aionra!

LeWyTy
A következõ hosszú szövegben elrejtem a véleményem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mennyire rühellem az aiont<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ezmi? ennek szepnek kene lennie?😄 mert nem az😄

Az új Jövöm

Ezt a sok baromságot amit itt lát az ember, kezdve attól hogy kell egy lvl 80-as karakter, meg aktív elõfizetés. Igen van esélyed.

To ensure you’re opted-in and eligible as a potential candidate, you’ll need a World of Warcraft license attached to your Battle.net account, have your current system specifications uploaded to the Battle.net Beta Profile Settings page

cikasz
nincs

http://www.akciofigura.hu

Frissen ujraaktivált acc-ra van esély hogy kapok béta invet?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

LeWyTy
Nem tud valaki valami legújabb fajta sandbox beta-ról?

Vagy valami? Mer én a multkor már találtam cataclysm beta törtszerót is.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

quad
jogos jogos , en csak beta alapjan firkalok lusta vagyok hivatalos forumokat olvasni 😄

Lacee
egyszerre írtuk, így azt nem láttam, de szívesen... másnak lehet hogy hasznos, ha nem hibás információt olvas itt 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

quad
azt hittem utolso kommentem nyilvanvalo de koszi 😊

Lacee
Wired.com: We won’t be able to go back to old world content post-Cataclysm. So what does this mean for new players? And what about players who don’t buy Cataclysm?

Stockton: Everyone’s going to get (the world changes of) Cataclysm no matter what. You can be on vanilla WoW. You can be on Burning Crusade (expansion), on Northrend (in the Wrath of the Lich King expansion). No matter what it is, all of the changes to the level 1 to 60 zones will be patched down to everyone. Now granted, that’s going to be a large patch, but everyone will get that content and be able to quest using existing races and classes. You could level up through that just like normal. That’s just going to be part of (patch) 4.0.

Read More http://www.wired.com/gamelife/2009/08/world-of-warcraft-cataclysm/#ixzz0tw11kwcu

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

quad
ettolfuggetlenul biztos nektek van igazatok de most ez a kerdes mozgat a legkevesbe😊

quad
birom a szelektiv magyar olvasast

" ha uj karit inditasz lvl 1-tol akkor nem valtozik a vilag "

" kezdtem egy lvl 1-es karit is , hogy megnezzem az is a pusztult vilagon kezd-e de akkor nem lattam a mappon az uj hyjalt es vashj teruleteket. "

es nem olvastam hanem jatszom a betaval en arrol szolgaltatok infot ha nem tunt volna fel.

Davidus
persze a goblin+worgen cuccokat nem

V9ykn8_TZL0

Davidus
mindent megkapsz "ingyen" lvl 1-60

V9ykn8_TZL0

aki nem veszi meg a cataclysmet annak is ugyanugy megvaltozik kalimdor es azeroth, csupan annyi hogy a cataclysmben bejovo uj helyszineket es fajokat nem fogja elerni. vagyis maelstrom, gilneas, ragnarosbacsituzhelye, uj blackwing insta, stb.

vagyis cataclysm utan a regi azeroth es kalimdor megszunik letezni orokre. max tort szerokon lathatod majd, ha nem patchelik fel oket 😄

cikasz
"ha uj karit inditasz lvl 1-tol akkor nem valtozik a vilag"

Ezt hol olvastad?

Annak az ég világon semmi értelme, hogy csak 80 után látod a változott Azeroth-ot. Ugyanis az ég világon senki nem lép a régi területre maximum duelezni Orgri elé.

http://www.akciofigura.hu

quad
ha uj karit inditasz lvl 1-tol akkor nem valtozik a vilag , a kataklizma csak lvl 80 utan tortenik meg , az atvezetest meg nem tudom hogy oldjak meg , betaban egybol kataklizma sulytotta azerothon indulsz ha 80as karit viszel at. kezdtem egy lvl 1-es karit is , hogy megnezzem az is a pusztult vilagon kezd-e de akkor nem lattam a mappon az uj hyjalt es vashj teruleteket.

Zenszkij
Nah lenne egy kérdésem, az új kiegészítõvel, a Cataclysm-el kapcsolatban. Megváltozik a világ? Az alap wow-al már nem is lehet játszani? Hogy fog ez mûködni? A régi Barrensnek annyi, sose lehet majd kalandozni rajta? Mi van, ha nem veszem meg, akkor nem fogok tudni játszani, mert megváltozik a világ, de nekem nincs meg a kieg és ennyi? Válaszokat köszönöm.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

quad
nehany elozetes a statokrol:

az osszes sp-t removeoltak az armorokrol ill gyuru stb-rol egyedul a fegyokon lesz sp. A tovabbiakban pedig intellectbol lehet majd sp-t szerezni egyenlore igy all a dolog. Csodalkoztam is hogy nincs egydarab sp-s quest reward 😊

quad
a beta eleg sok helyet foglal nem tudom , hogy vegleges-e ez a helyfoglalas de eleg insane , 38 giga nalam jelenpillanatban

v4.0.0.12479 a verzioszam

Majd elolvasom késõbb wow.hun fordítva, korán van az angolozásra😊

A béta pedig legutolsó buildel ha mindenigaz 30giga helyet foglal saccperkábé a gépen😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Phoenix007
Quad, hány giga a béta, és mi a legutolsó verziószáma?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

quad
pedig galád mod rámentem a goblinoknál a vicces cuccokra , szóval erõs spoiler 😄 de csak hogy betartsam majd a forumozás szent templomának rítusait , ezért legközelebb rendes url-ben nyomatom majd 😄

Jah...még jó, hogy írtál róla leírást, vagy valamit, ami miatt érdekelhetne...😊

Szóval vagy berakod úgy, h nekelljen kontrolcéznem, vagy legalább írd le h miért éri meg ilyen dögmelegben megmozdulnom<#eplus2>

/irónia: on

Megnéztem, perszehérdekelt, elõ steam/youtube videk mindig lázbahoznák, bár nemszeretem a spoilert, de nemtudok ellenállni<#banplz>

quad
akkor nyilvanvaloan nem kellene teleszemetelned a forumot =)

copy pasteval bizonyitod hogy tenyleg erdekel a dolog =)))))))

LeWyTy
Állati.

Milenne ha használnád az "URL beszúrása" gombot, h nekelljen copypastelni?<#banplz>

quad
http://www.youtube.com/results?search_query=quadronista&aq=f

hatha valakit erdekelnek a videoim. 😊

Bizony, aktív acc és 1 80as kari kell😊

Csak akkor kapok invite-t, ha elõ vagyok fizetve?
Ezt sose tudtam😄
yt link
quad
sajat beta fun , skill videokert pm ram ! 😄

xD
Akkor bizony neked az accodon fentvan a béta?^^

<#banplz>

TVelvet
akkor bizony neked a ... ^^
[negativ] Cirek
hi,
tegnap kaptam invite-ot, de csak ma jött róla levél <#email>

http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS

picket
Kit érdekel a textúrája, a neve, meg az egyéb körítés? Mi kell hogy leöld, és milyen lootot dob. Ha jó a loot, akkor Mr. Bean is lehet a boss, és az sem érdekelné az embereket, hogy macihajigálással és polkatánccal sebez. Hidd el, hogy a játékosok 99%-a így gondolkozik (és váltig állítja az ellenkezõjét természetesen).

&#3237;_&#3237;

jaja ! XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Szerintem ez szabályellenes, vagy ha nemis, rohadtul nem tartozik ide, ergó szerintem épeszû ember nemfog neked kattintgatni valami hülye megharapós, kirabolós, meghekkelõs ejjdepénztloptáltõlem de übervagy játék linkjére😊

Real Name SG fórum, hogy az ilyeneket levághassuk a Moszkvatéren<#hehe><#banplz>

FSpofon
takarodj vissza a facebookra

Arab money

FSpofon
én nem veszem meg ha hoggert továbbra is meg lehet ölni

Arab money

igen, mondták hogy illi meg KJ nélkül sem lesz ugyan az, estébé...érdekes, mégis ezt az mmot tolják a legtöbben, és többmilliós elõfizetõtábora van😊

free epix, és kész😊

Amúgy, egy jó körítéssel, alapjábanvéve be lehet õt dobni, ha épp nincs más kéznél...és én azt sem tartom kizártnak, hogy az új ejdejófej LK akár szövetségesként lépjen a színre😊

LeWyTy
De biztos érdekelne valakit... egy darabig tuti...
Ha ad jó cuccot úgy is érdekelt lesz.
Egyébként én csak azt remélem mire kijön a cataclyzm látom majd a LK-t élõben is <#idiota>(nem röhög! együttérez)
Meg hogy sokak szerint már az Arthas nélküli wow sem ugyanaz.
Nem tudom hányan fogják abbahagyni emiatt ... de sokaktól hallom hogy már meg sem veszik mer...mert.<#buck>

jah és 5 fõs instában ölheted majd 😄
LK outdated, lejárt lemez, most már új antihero kell akire ráizgulhat a jónép (lásd deathwing & co.).
egy ráncfelvarrott, áttextúrázott LK már a kutyát se érdekelné...

játszogatok, de napról-napra kevesebb a lelkesedés (szép lassan már annyi sincs, hogy weekly/daily hc miatt belogoljak)
mondjuk ezt atm. az unalmas content, de még inkább a nyár számlájára írom...
ha ugyanis választanom kell, hogy raid-re menjek-e és aszalódjak a szép lassan 33 fokos lakásban (most néztem épp meg), vagy sétáljak ismerõsökkel/barátokkal este egyet a városban, akkor asszem nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz a választás...

összegezve és tömören:
nyár van, ennyi.

na jóccakát 😊