World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
To ensure you’re opted-in and eligible as a potential candidate, you’ll need a World of Warcraft license attached to your Battle.net account, have your current system specifications uploaded to the Battle.net Beta Profile Settings page
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Vagy valami? Mer én a multkor már találtam cataclysm beta törtszerót is.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Stockton: Everyone’s going to get (the world changes of) Cataclysm no matter what. You can be on vanilla WoW. You can be on Burning Crusade (expansion), on Northrend (in the Wrath of the Lich King expansion). No matter what it is, all of the changes to the level 1 to 60 zones will be patched down to everyone. Now granted, that’s going to be a large patch, but everyone will get that content and be able to quest using existing races and classes. You could level up through that just like normal. That’s just going to be part of (patch) 4.0.
Read More http://www.wired.com/gamelife/2009/08/world-of-warcraft-cataclysm/#ixzz0tw11kwcu
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
" ha uj karit inditasz lvl 1-tol akkor nem valtozik a vilag "
" kezdtem egy lvl 1-es karit is , hogy megnezzem az is a pusztult vilagon kezd-e de akkor nem lattam a mappon az uj hyjalt es vashj teruleteket. "
es nem olvastam hanem jatszom a betaval en arrol szolgaltatok infot ha nem tunt volna fel.
vagyis cataclysm utan a regi azeroth es kalimdor megszunik letezni orokre. max tort szerokon lathatod majd, ha nem patchelik fel oket 😄
Ezt hol olvastad?
Annak az ég világon semmi értelme, hogy csak 80 után látod a változott Azeroth-ot. Ugyanis az ég világon senki nem lép a régi területre maximum duelezni Orgri elé.
http://www.akciofigura.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
az osszes sp-t removeoltak az armorokrol ill gyuru stb-rol egyedul a fegyokon lesz sp. A tovabbiakban pedig intellectbol lehet majd sp-t szerezni egyenlore igy all a dolog. Csodalkoztam is hogy nincs egydarab sp-s quest reward 😊
v4.0.0.12479 a verzioszam
A béta pedig legutolsó buildel ha mindenigaz 30giga helyet foglal saccperkábé a gépen😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Szóval vagy berakod úgy, h nekelljen kontrolcéznem, vagy legalább írd le h miért éri meg ilyen dögmelegben megmozdulnom<#eplus2>#eplus2>
/irónia: on
Megnéztem, perszehérdekelt, elõ steam/youtube videk mindig lázbahoznák, bár nemszeretem a spoilert, de nemtudok ellenállni<#banplz>#banplz>
copy pasteval bizonyitod hogy tenyleg erdekel a dolog =)))))))
hatha valakit erdekelnek a videoim. 😊
Ezt sose tudtam😄
<#banplz>#banplz>
tegnap kaptam invite-ot, de csak ma jött róla levél <#email>#email>
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
ಥ_ಥ
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Real Name SG fórum, hogy az ilyeneket levághassuk a Moszkvatéren<#hehe>#hehe><#banplz>#banplz>
Amúgy, egy jó körítéssel, alapjábanvéve be lehet õt dobni, ha épp nincs más kéznél...és én azt sem tartom kizártnak, hogy az új ejdejófej LK akár szövetségesként lépjen a színre😊
Ha ad jó cuccot úgy is érdekelt lesz.
Egyébként én csak azt remélem mire kijön a cataclyzm látom majd a LK-t élõben is <#idiota>#idiota>(nem röhög! együttérez)
Meg hogy sokak szerint már az Arthas nélküli wow sem ugyanaz.
Nem tudom hányan fogják abbahagyni emiatt ... de sokaktól hallom hogy már meg sem veszik mer...mert.<#buck>#buck>
LK outdated, lejárt lemez, most már új antihero kell akire ráizgulhat a jónép (lásd deathwing & co.).
egy ráncfelvarrott, áttextúrázott LK már a kutyát se érdekelné...
mondjuk ezt atm. az unalmas content, de még inkább a nyár számlájára írom...
ha ugyanis választanom kell, hogy raid-re menjek-e és aszalódjak a szép lassan 33 fokos lakásban (most néztem épp meg), vagy sétáljak ismerõsökkel/barátokkal este egyet a városban, akkor asszem nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz a választás...
összegezve és tömören:
nyár van, ennyi.
na jóccakát 😊