World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A Cataclysm erõsen a tûz köré öszpontosul, és a sárkányok lesznek a fõ ellenségeink...vulkánok, deathwing és társaik...nemillene ebbe bele pontosan egy pirosan izzó szemû, sárkánytûz által életben tartott harcos?
Mivel mostanában alig van valami érdekes, gondoltam levezetem eszmefuttatásom, remélem lesz aki hozzászól, és végre lesz mirõl beszélgetni, vitázni (nem anyázni😊).
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Amúgy: a shit és a fuck szókat nemkéne h cenzúrázza a wow?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Viszont így sikerült összehoznom egy 34/7/0 talentet😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Together we'll fly someday...
gecisok dmg reduction, absorb (runic power nélküli icebound elég imbaság, -6% crit, etc.) és atomdurva selfheal van abban a tree-ben, amit nem biztos, hogy veszni kéne hagyni.
kicsit "túl egyszerû", meg ahogy próbálgattam sose volt elég pont semmire...rugónál nem tudtam kirakni egy épkézláb subtlety pvp talentezést (nem maradt elég pont a musthave cumók mellett az assa ágra már), meg pl. hova tünt a shadowstep? azt kapja meg lvl10-en? hát az elég lol lesz, elöbb fognak a rugók blinkelni, mint a mage-ek? 😄
úgy érzem fog ez még változni a késõbbiekben, nem is keveset...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Together we'll fly someday...
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Azt vágom hogy hogy a PvP-n leüthet a másik fél ahol akar... és z PvE-n és Normálon nem így van?!?!?!?!
De egyébként ezen kívül mi a különbség?
Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB
Írjon már valaki valami érdekeset, mer unalom van😊
Nahát.
Megveszi az 5000g-ért berakott copper bart?
Király!
1. Haverod berak vmit neutral ahba x goldért.
2. Alli oldalon megveszed.
3. Haverod elküldi altodnak a pénzt.