World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
csak lenne egy problémám.
Miért a bal oldalon jelenik meg minden ablak?
Hogy tudom visszarakni a helyükre õket?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Van valami olyan addon ami átszabja az alap alsó kezelõpanelt?
Mer nekem az jön be de a külsejét már unom.
És azt sem szeretném ha a monitorom alsó felét elvenné az UI.
Help valaki.
p.s.: Durván offoló aionos trollokat mé' nem kickbannolja az admin?
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
http://www.leonardcohenforum.com/download/file.php?id=4472

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
valld be csak szépen, hogy törzsvásárló vagy ezeken a site-okon 😄
mert ha lehet, akkor érdemes egy karihoz összepontosítani mindkét skill-t, ha nem lehet, akkor cumóá van...
@146020 Majd 1napos leállások, 1 hetes haldoklások és lagg után sírva adod el az aion accod, és jössz vissza ide😊
amúgy mikori kép? mert nemtudok róla, h ilyen lenne mostanában, csak béta szerveren😊
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Arab money
Ismerem egy ideje, nem hazudna, pláne ilyenér nem, elkezdtem számolni, mondom blizz valamit benézett...
erre benyögi, h mailt kapott róla😊
persze tahó kocka ismerõsömnek magyarázhatom, aszonta amíg nem GM mondja h nemigaz, addig nemhiszi el😊
Together we'll fly someday...
Namármost...a celestialt, ha jólrémlik, 20euróér vesztegették...10k gold meg tavaly árfolyamon (most nemtom mennyi, nemjátszok, ergó nem zaklatnak goldsellerek) 35-47 euró...
Szal ha minden igaz, akkor 2 hét játékidõ (5euró) miatt blizz megdobta 67 euróval...
K*rvaannyát<#banplz>#banplz>
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Szerintem senki nem fog tapsolni, hogy egy grindelõs, csillivilli rózsaszín gamet nyomsz😊
Példa: DK eléri a level capet, tud idézni egy csapat elõhalott ghoult...
Amikor utoljára próbáltam havernál aiont, spiritmaster maxlevelen tudott idézni egy csapat hörcsögmókustengerimalacot, vagy miafenét😊
Ha a graf tetszik, ne MMOzz, hameg a rózsaszín csillógó cuccok jönnek be, akkor Hello Kitty kalandjai<#banplz>#banplz>