World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
amúgy meg ding 22. 80as 😊
Devil: majd legközelebb <#alien2>#alien2>
Arab money
Together we'll fly someday...
csak nem a duel-esre gondolsz?
Kibaszott quest designerek.
ಥ_ಥ
mint irtam, nekem volt úgymond "beta tapasztalatom" wow-val kapcsolatban, de elég is volt belõle 😊
többi mmo-nál jó, ha van, hogy megnézd pl. hogy neked be fog-e jönni a game.
aion-nal pl. igy voltam, 1,5 óra kutyamókusdarázspocok irtás után ment is az uninstall, s el is döntöttem, hogy ez nekem kurvára nem need, mert olyan messze van az izlésvilágomtól ez a mangás, kínai ihajcsuhaj-irgumbugrum-repkedünk-a-levegõben-rózsaszín-szoknyás-kis-barbie-babákkal feeling, mint ide a galaxisunk középpontja.
szal' kb. erre jó a beta key szerintem, másra nem.
most õszintén, mire jó a beta?
- élmény? hát ha valakinek a bugfest, meg a kötöttségek élmény, akkor hajrá, bár szerintem inkább munka ez, mint szórakozás
- elöbb láthatod a content-et? ok, ez mondjuk lehet elõny, de akkor hol marad majd az újdonság élménye a release-re? szerintem szintén nem fun. stb.
- de enélkül nem tudok server1st lenni ómájgád??? most komolyan...ááá, hagyjuk, ez még viccnek is rossz, ha valaki tényleg emiatt akar bétát /száni 😄
nekem wotlk beta-hoz volt kulcsom anno, kb. fél napot játszottam vele, mert rájöttem, hogy nem leszek hülye, s ba**om szét a saját szórakozásom egy bugos world-ben, reportolgatva, meg effektív munkával töltve a játékot, mikor 2-3 hónappal késõbb láthatom ugyanazt bugmentesen, s akkor másra se kell koncentrálnom, csak arra, hogy szórakoztasson, s minden amivel találkozni fogok, újdonság lesz majd.
mert valljuk be õszintén, hogy atm is az az egyik bajunk a wotlk-kal is, hogy uncsi, már kívûlrõl fúj mindenki mindent, mi, merre, mibõl, mennyi - monoton már a content, kéne az újdonság feelingje nagyon - ha pedig beta-zol, pont ezt fogod megölni, s ha végigtolod a beta-t, meg kivesézed, neked már csak a grind marad 85-re release-kor...
szóval bebukta volna?
hát szerintem egyáltalán nem, sõt még jól is járt.
az akarjon magának beta kulcsot, aki reportolna, aktív lenne, tesztelne, mint állat, s ne az, aki azért menne fel szökõnaponként 1 órára, hogy húzzon egytized szintet a lvl5-ös goblinján vagy worgenjén, mint ahogy én is tenném kb...
conclusion:
- szal' kell-e beta kulcs?
- kell a fa**nak...
A BS nemjó,mert ugyanez lenne fordítva....én nem tömeges mészárlásra vágyom hanem kiegyenlített izgalmas meccsekre......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
paid character transfer bloodscalp horda oldalra az arathor-ról és máris happy leszel, mert ott meg pont az alli szopja a bránert, mert általában 10x több hordás van wg-n, mint allis... 😄
ha szeretnél kiegyenlített mókát, akkor goto ragnaros server
ott tényleg az van, hogy horda-alli-horda-alli-horda-alli
nagyritkán fordul csak elõ, hogy vmelyik frakció megtartja a keep-et a másik ellen.
de hidd el h ha felbaszod magad ezen ugyan úgy szar marad : D
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
ok én mondjuk arénából öltöztem fel wrathfulba,de csóri hordások olyan fosgearben vannak,hogy rájuk férne VOA és még jófejségbõl letankolom/leheALelem nekik ha odajutok.....
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
most "csak" 3x tenacity volt a keleti "allys" ws bõl/ami az ally leszállóhoz a legközelebb van/ 8 tank nem jutott fel addig ahol a 4 NPC üti egymást...úgy szétkapták õket. ha jól számolom olyan 200-250 yardot mehettek a gyárból az erõd irányába........
anti hero
ilyen iszonyatos számbeli fölénnyel harcolni kb. szélmalomharc!
Gondolom a legtöbb szerveren rohadtul aránytalan lehet a meccs....
az,hogy 60-70 ember játszik 250-el szemben hátb+ tényleg gecire ügyesek vagytok............
De ha minden igaz akarnak ezzel kezdeni valamit, de lehet ez már csak cataban jön.
undorító