World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

capaszabi
Main

Altok

Meg Mágika Tarren Millen, de egy szerveren nem lehet azonos guild a két oldalon :/

Realm, battlegroup?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

[HUN]Crassus
nah fasza hét volt 1x láttam hordás VOA-t:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csirke4
Instant lvl 80 törtszeró? <#idiota>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Mennyi?! <#guluszem1><#conf><#csodalk>

picket
"amúgy meg ding 22. 80as 😊" - Vizsgáltasd ki magad -.-'

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
I "LOVE" aréna pics:

capaszabi
hát valahonnan úgy rémlik, bocs 😊

capaszabi
neki nem, õ nem szokott, csak a másik 2 jómadár, még az ontopic commenteket is, ha én írom... RNG 10, és ha 1 akkor újradob ha 2-0 akkor töröl...

capaszabi
vallós quest: fegyó proc felmegy: Esc lejár a buff autoattack felment proc esc.... 1. random mob vall ^^

amúgy meg ding 22. 80as 😊

Amikor én húztam a DK-mat (fél éve kb.) én is rengeteg mobot öltem meg mire az egyik vallott. Próbáltam lassan megölni, gyorsan stb., emlékszem, hogy eléggé megszenvedtem vele.
Devil: majd legközelebb <#alien2>

FSpofon
nem rossz érzés úgy irogatni egy fórumba hogy nem tudsz utána törölgetni amit csak akarsz? ;D

Arab money

Hát az remek. Nem éreztem elég szarul magam e nélkül is.. <#zavart2>

Haha, pedig az tényleg 100% proc quest. Kínos ilyen miatt szívni. :F

Hát én ütöttem commandert is, 0 eredménnyel.

Me0w
Sima, nem nevesitett.

Together we'll fly someday...

Sima scarlet commander vagy 'nevesítve' van?

Me0w
Az nem random, az erod melletti commandert kell kihuzni hozza, az 100%-ban 'vall'.

Together we'll fly someday...

Nem, hanem amikor két egykezessel ütögetni kell a mobokat, hogy proccoljon a vallatás..

random quest?
csak nem a duel-esre gondolsz?

Mindig nem lehet nyerni.. vagyis inkább én sosem nyerek. Ez van. Megint ott úszott el az egész, hogy a dk kezdõn van egy retkes random quest ami vagy egy perc, vagy fél óra. Ha az nincs negyed órával elõbb végzünk, ls simán nyerjük.
Kibaszott quest designerek.

Nem tudom ezt a hülyeséget honnan szedted.

capaszabi
Hát igen, ez bosszantja a csõrömet, hogy opt-innel blizz kioszt x kulcsot azoknak, akik azt se tudják, mi az a copy character... Én meg döglök és unatkozok ^^

Botond
Szerintem éppen komoly lépéseket teszünk a world peace felé.
picket
Approved. Amirõl úgyis tudod hogy megveszed / nem veszed meg, azt felesleges egy casualnak beta tesztelnie. Kockák meg kockák maradnak. Ettõl persze még mindig nem tudom mirõl van szó <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket

&#3237;_&#3237;

úgy is gondoltam - mármint saját vélemény volt.
mint irtam, nekem volt úgymond "beta tapasztalatom" wow-val kapcsolatban, de elég is volt belõle 😊

mondjuk azt kifelejtettem, hogy ez pl. nálam csak a wow-ra igaz.
többi mmo-nál jó, ha van, hogy megnézd pl. hogy neked be fog-e jönni a game.
aion-nal pl. igy voltam, 1,5 óra kutyamókusdarázspocok irtás után ment is az uninstall, s el is döntöttem, hogy ez nekem kurvára nem need, mert olyan messze van az izlésvilágomtól ez a mangás, kínai ihajcsuhaj-irgumbugrum-repkedünk-a-levegõben-rózsaszín-szoknyás-kis-barbie-babákkal feeling, mint ide a galaxisunk középpontja.

szal' kb. erre jó a beta key szerintem, másra nem.

Ezt csak a magad nevében mondhatod. Azoknak, akik indultak ezeken a játékokon nyilván kellett a béta. Lehet, hogy õk másképp állnak hozzá ehhez a dologhoz. Tudom, téged várnak a haverok meg az élet, de attól még mást megmozgathat ez a dolog. :-)
ha jól emléxem õ sose mondott ilyet...

szerintem örüljön neki.
most õszintén, mire jó a beta?
- élmény? hát ha valakinek a bugfest, meg a kötöttségek élmény, akkor hajrá, bár szerintem inkább munka ez, mint szórakozás
- elöbb láthatod a content-et? ok, ez mondjuk lehet elõny, de akkor hol marad majd az újdonság élménye a release-re? szerintem szintén nem fun. stb.
- de enélkül nem tudok server1st lenni ómájgád??? most komolyan...ááá, hagyjuk, ez még viccnek is rossz, ha valaki tényleg emiatt akar bétát /száni 😄

nekem wotlk beta-hoz volt kulcsom anno, kb. fél napot játszottam vele, mert rájöttem, hogy nem leszek hülye, s ba**om szét a saját szórakozásom egy bugos world-ben, reportolgatva, meg effektív munkával töltve a játékot, mikor 2-3 hónappal késõbb láthatom ugyanazt bugmentesen, s akkor másra se kell koncentrálnom, csak arra, hogy szórakoztasson, s minden amivel találkozni fogok, újdonság lesz majd.
mert valljuk be õszintén, hogy atm is az az egyik bajunk a wotlk-kal is, hogy uncsi, már kívûlrõl fúj mindenki mindent, mi, merre, mibõl, mennyi - monoton már a content, kéne az újdonság feelingje nagyon - ha pedig beta-zol, pont ezt fogod megölni, s ha végigtolod a beta-t, meg kivesézed, neked már csak a grind marad 85-re release-kor...

szóval bebukta volna?
hát szerintem egyáltalán nem, sõt még jól is járt.

az akarjon magának beta kulcsot, aki reportolna, aktív lenne, tesztelne, mint állat, s ne az, aki azért menne fel szökõnaponként 1 órára, hogy húzzon egytized szintet a lvl5-ös goblinján vagy worgenjén, mint ahogy én is tenném kb...

conclusion:
- szal' kell-e beta kulcs?
- kell a fa**nak...

capaszabi
nem úgy volt, hogy devil is utálja az FS-t mint a sz*rt, vagy õ is csak hancut?

csunyan bukott valaki egy beta keyt 😄

Fogd össze a béna hordásaidat, és nyerjétek meg. Ha az összes tenacity-s együtt mozog, semmi nem fogja meg õket, és simán nyertek 5 perc alatt. Feltéve, hogy tudsz wg-zni.

[HUN]Crassus
itt vannak a haverok😛
A BS nemjó,mert ugyanez lenne fordítva....én nem tömeges mészárlásra vágyom hanem kiegyenlített izgalmas meccsekre......

Nálunk (Hellfire-on) WG-t ritkán veszít az alli épp a szerver populáció miatt. Gyakran elõfordult már velem, hogy a fortresst pár ember védte, simán átmentünk az összes falon. Ami az érdekes, hogy a fentiek ellenében a battlegroundokon állandóan a hordások nyernek <#levele>

tudom a megoldást a problémádra.
paid character transfer bloodscalp horda oldalra az arathor-ról és máris happy leszel, mert ott meg pont az alli szopja a bránert, mert általában 10x több hordás van wg-n, mint allis... 😄

ha szeretnél kiegyenlített mókát, akkor goto ragnaros server
ott tényleg az van, hogy horda-alli-horda-alli-horda-alli
nagyritkán fordul csak elõ, hogy vmelyik frakció megtartja a keep-et a másik ellen.

most 4 raid a limit/ oldal nem?

Littlepig13
értem én h jófej vagy vazze : D
de hidd el h ha felbaszod magad ezen ugyan úgy szar marad : D

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

[HUN]Crassus
lehet ez csak egy ötlet volt ami lehet szar😛 ,de ez ami most van ez szar is és kurvára nem fair......
ok én mondjuk arénából öltöztem fel wrathfulba,de csóri hordások olyan fosgearben vannak,hogy rájuk férne VOA és még jófejségbõl letankolom/leheALelem nekik ha odajutok.....

Littlepig13
igen 2-3× try kb este fele menne le az egész mert a playerek nagy része sztem akkor kerül oda. hatalmas pangás lenne és nem lenne az se frankó hidd el .

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

[HUN]Crassus
jah és csak egy nüansznyi kis mûködési hiba! hiába van mondjuk 1 workshopnál 3db 70k hps- hordás ha odajön ellenük 20 allys a WS fél perc alatt bekékül aztán kelhetünk a másik temetõben...HÛDEKURVAJÓ a tenacity mi?szart se ér....
most "csak" 3x tenacity volt a keleti "allys" ws bõl/ami az ally leszállóhoz a legközelebb van/ 8 tank nem jutott fel addig ahol a 4 NPC üti egymást...úgy szétkapták õket. ha jól számolom olyan 200-250 yardot mehettek a gyárból az erõd irányába........

juj

anti hero

[HUN]Crassus
értelmesebb lenne ha mint egy napi HC úgy elmentõdne a karid és mondjuk naponta 2x3x próbálhatnál maximum. ÉS mondjuk 1 óránként lenne VOA.....
ilyen iszonyatos számbeli fölénnyel harcolni kb. szélmalomharc!
Gondolom a legtöbb szerveren rohadtul aránytalan lehet a meccs....

[HUN]Crassus
az a BUFF SZART SE ÉR!ja ,de bocs ha találkozol 2 ellenféllel a senki földjén akkor jóeséllyel levered õket,de kb erre jó másra nem......
az,hogy 60-70 ember játszik 250-el szemben hátb+ tényleg gecire ügyesek vagytok............

tarti19
TN-en bizony szökõ évente van allys kézben VoA😄 Mondjuk marhára élvezetes egy 150K-s paladin ellen harcolni.

most is van limit + az a buff ha kevesebben vagytok. nalatok ezekszerint ally ugyesebb mint a horda 😄

Nem tudom Ragnaroson elég kiegyenlített, horda, ally, horda, ally és így tovább.

De ha minden igaz akarnak ezzel kezdeni valamit, de lehet ez már csak cataban jön.

[HUN]Crassus
6 napja nemtudtam megcsinálni egyik karimmal sem VOA-t...........5-6x annyi allys van minden egyes nap mikor bemegyek! nem akarja a KIBEBASZOTT SZARFASZU BLIZARD megoldani WG-t,hogy moindjuk 1 ember csak mondjuk 2 x mehessen be 1 nap és max 80vs80 legyen? ,mert ez így kibaszott dühítõ,hogy mégha sikerül is elindulni konvojba 6-8 tankkal az összes kis ovodás faszkalap allys szét RPG-zi vagy AOE-zi õket az út 10% nál.........
undorító