World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utana belogolsz, es kesz is. Elotte persze ptr copy ahogy illik, vagy premade vagy sajat karakter.
Teljes peccselt beta nalam kb 20-21gb...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ma kaptam egy levelet "World of Warcraft®: Cataclysm™ Beta Test Invitation" címmel, semmilyen adatot nem kér tõlem, azt mondja logoljak be a battle.netemre és ott tudok mindent csinálni ez ügyben, szóval valódinak tûnik. A kérdésem az lenne, hogy mit jelent pontosan ez a béta-kliens, befolyásolni fogja-e a sima kliensemet vagy hogy néz ez ki? Köszi!
TSW: Tunderke
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ಥ_ಥ
ezt amiatt vezettek be, mert ugyancsak userek sirasa miatt gaz volt ami bc-ben meg elotte volt, hogy lupnal ugynezettk mindennki mint valami bohoc. kek ing, ping gatya, sarga sapka, zold cipo. feher kesztyu. es mind elutott fazonban is 😄
ezeket paintben rajzoljak?
anti hero
V9ykn8_TZL0
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
de hibát ír ki rósz a szám de már többször eröl töltöttem fel bankba bementem ott minden rendbe van pénz a számlámon
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Ezek jól meggondolták ezt?<#csodalk>#csodalk>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
de lehet egy tárgyat választani amit 80-as szintre érve visszakapsz megerõsített új tulajdonságokkal
Arab money
Szoval aki 80as és kijön a Cataclysm annak lenullázzák a kariját ?
Pár hónapja (3-4) wowztam utoljára és szerettem volna megnézni a karakteremet hogy megvan-e még, mivel újra szeretnék játszani vele. A karit viszont az armoryban nem találtam. Elképzelhetõ hogy törölte a blizzard? 68-as pala volt.
<#wow1>#wow1> És még van aki azt mondja, hogy nincs olyan hogy játékfüggõség.
Az volna a kérdésem, hogy le lehet e valahogy "fagyasztani" az accomat, úgy, hogy ne vesszenek napok a gc-mbõl?
anti hero
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben