World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

drop
kamu én is kaptam sajnos

PiszkosFred
Leszedsz egy kb 2gb-s installert, ez az alap kliens. Uj konyvtarba megy, koze nincs a mostani wowhoz. Belogolas elott peccselni fogsz, kb megint 2gb-nyi cuccost fog lejonni, am ezutta ahogy toltod, ugy telepited is. Hiaba van csudajo neted, es jon le a peccs hamar, a telepites maga az kb 5 ora, keszulj fel ra.

Utana belogolsz, es kesz is. Elotte persze ptr copy ahogy illik, vagy premade vagy sajat karakter.

Teljes peccselt beta nalam kb 20-21gb...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
Lépj be a battle.net-re,DE ne az õ linkjükön keresztül!Csak írd be böngészõbe hogy battle.net és lépj be!Ha nincs ott semmi akkor kamu.Béta kliens a sima kliens mellé települ.

Sziasztok,
ma kaptam egy levelet "World of Warcraft®: Cataclysm™ Beta Test Invitation" címmel, semmilyen adatot nem kér tõlem, azt mondja logoljak be a battle.netemre és ott tudok mindent csinálni ez ügyben, szóval valódinak tûnik. A kérdésem az lenne, hogy mit jelent pontosan ez a béta-kliens, befolyásolni fogja-e a sima kliensemet vagy hogy néz ez ki? Köszi!

TSW: Tunderke

Csirke4
Még most is az van. :C
antgecc
Még mikó neked tojáshéj vót a kis seggeden! <#zavart1>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Count Adyn
Sokmindenki wowozott ám😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csirke4
Te wowoztál?😮

Úgylátszik a vezetõ designer most olvasta az óz a nagy varázslót és kimondottan nagy hatást tett rá a kelet-nyugati boszorkány....
picket
Azok a régi szép idõk, amikor a guildben rondasági versenyt rendeztünk! <#nevetes1>

&#3237;_&#3237;

pedig imo ugy lesz mint woltkban es talan potn ez a set lesz a fejlodos set clothnak 😊

ezt amiatt vezettek be, mert ugyancsak userek sirasa miatt gaz volt ami bc-ben meg elotte volt, hogy lupnal ugynezettk mindennki mint valami bohoc. kek ing, ping gatya, sarga sapka, zold cipo. feher kesztyu. es mind elutott fazonban is 😄

Fehercsoki
Ha nem megint 1 féle ilyen újterületes fejlõdõs "szett" lesz,akkor jó.(northrenden pl. minden plate item ugyanúgy nézett ki...,ha lesz most több féle akkor az jó lehet,mert hiába szép ez,de ha csak ez lenne szar lenne)

uristen de szep!
ezeket paintben rajzoljak?

anti hero

Me0w
Szegeny worgen ugy nez ki, mint valami nemetjuhasz 😞

Together we'll fly someday...

Davidus
FSpofon
mert 2 héttel drágább

Arab money

mért nem gcztek? 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Shortstop
nekem sem fogadta el ma reggel, pedig nem elõször csináltam :/

Me0w
Lehet nem ertettek meg, amit mondtal nekik... <#nyes>

Together we'll fly someday...

drop
valaki nem tudna segíteni felszeretném tölteni a akontom bánkártyával
de hibát ír ki rósz a szám de már többször eröl töltöttem fel bankba bementem ott minden rendbe van pénz a számlámon

Zsoltika 007
<#nyes>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

BC meg WOTLK után is mehettem vissza Northshire Abbey-be farkast, meg koboldot ölni... Többek között ezért is fogok most végleg kiszállni.
LeWyTy
Na bzzzeg...<#buck>
Ezek jól meggondolták ezt?<#csodalk>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

FSpofon
igen, mindenét elveszik és törlik az achievementeket is
de lehet egy tárgyat választani amit 80-as szintre érve visszakapsz megerõsített új tulajdonságokkal

Arab money

XxUseDxX
új kiegészítõ érkezésekor, nullázzák a karikat ??
Szoval aki 80as és kijön a Cataclysm annak lenullázzák a kariját ?

PiszkosFred
Ah k, koszi az infot. El lehet kezdeni a krealast, de csak 1 male skin van, es a vilagon semmit sem lehet varialni rajta. Akkor ujabb peccsig marad a bameszkodas.

valami uj modellt csinaltak worgennek, aztan texturak hianyoztak es elvielg varni kell amire lesznek jok 😄 gondolom majd egy kesobbi buildben.

Adsz egy beta kulcsot megmondom mi a baj 😄

PiszkosFred
Vartam par napot, hatha atmeneti, de mostmar csak megkerdezem, hogy a worgen krealast meddig allitottak le? Goblin az muxik, worgen par napja nem nagyon akarodzik. (kollegamnak meg sikerult a het elejen). Vkinek info errol?

Shortstop
Értem, köszönöm!

Fehercsoki
Nem törölte,csak a régen belépett karikat leszedi armoryról,gondolom hogy ne foglalják a helyet.Ha belépnél vele egybõl ott lenne armoryn.

Shortstop
Hello!

Pár hónapja (3-4) wowztam utoljára és szerettem volna megnézni a karakteremet hogy megvan-e még, mivel újra szeretnék játszani vele. A karit viszont az armoryban nem találtam. Elképzelhetõ hogy törölte a blizzard? 68-as pala volt.

pedig itt az élõ példa... vagyis izééé... példa.
#1461270 és #146130
<#wow1> És még van aki azt mondja, hogy nincs olyan hogy játékfüggõség.
capaszabi
hja a jó dolgokat sose emlegetik, ilyen ez a bloodscalp ^^

capaszabi
normál HOL/gundrak run amíg be nem hánysz tõle tabarddal repuért, aztán repus kékek és mehetsz HCzni + vehetsz craftos cumókat is, ilvl 175-200-zal már mehetsz HC randomba is behiv. 😊

Az kár.. köszi a választ!
Fehercsoki
Nem sajnos:SAkkor mindenki fagyasztaná amíg nem játszik és következõ nap újra aktiválná😄

hali!
Az volna a kérdésem, hogy le lehet e valahogy "fagyasztani" az accomat, úgy, hogy ne vesszenek napok a gc-mbõl?
Botond
ígérték pedig, hogy lesz ilyen.
Fehercsoki
Na igen csak a posta nem viszi át másik szerverre.

Binds on Accountos heirloom itemet át lehet adni más szerveren lévõ karakternek? Úgy tudom nem, de lehet hogy tévedek. Végül is ha acchoz van kötve úgy lenne értelme ha át lehetne.
get a life
nekem sem

anti hero

shaime01
"Frostbite is gone."

gyártasd le a kék szetet a classodnak . van pvp és pve is mind1 melyiket. mondjuk az új hckba úgy se fog engedni. =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Amikor eléred a szintet, ilyenkor érdemes lecserélni azokat az itemeket aminek a legkisebb az itemlevel, mert azok lehúzzák az átlagot.

attiGT
most dingeltem egy alttal 80ra, es azt irja hogy you must obtain better gear amikor random hcra akarok feliratkozni, mikortol tudok hczni? (van még két heirloom item rajtam)

jazzy
Én be tudok.
Ti be tudtok jelentkezni, vagy már megint ellopták az accountomat? Nem fogadja el a jelszavam <#falbav>