World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én speciel nem nézem fst =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

/Unleash the beast/

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

beast within

Me0w
Nem is tudtam, hogy a hunter petek igy kihozzak az allatokbol az embert 😛

Together we'll fly someday...

LeWyTy
Bocsánat hogy megtaláltam, tetszett és megszerettem volna mutatni, mer még nem láttam itt.

Ha a címe alapján látod hogy számodra még spoiler akkor ne nézd meg...<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

mar nem azert, de ahogy emlekszek reggelre, szerintem hamarabb linkelte o ide be... szoval ki is a nyomorek nyomorék?

Fehercsoki
Te paraszt minek szólod le hogy belinkeli ide?Egyébként sem a FSé a videó,a link pedig nem is oda mutat...

attiGT
ugyesen be tudod linkelni fsrol te nyomorek

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

alapmû 😄

GM: You're welcome. 😊 Would you like assistance with any other subject while I'm here?
Player: a joke would be nice 😊
GM: Your arena rating.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Csirke4
Sziasztok, csirke4 vagyok és ez kurvára senkit nem érdekel.
Mi az, hogy ránk férne? mi az hogy az õszi szezon se fog segíteni? mégis miért tahózol le (ha nemis nyíltan)???

Nemértem, hogy jön ez ahhoz, hogy lejárt-e az accja, vagy sem...<#fejvakaras>

Rátok férne nyáron is, ahogy nézem. 😉
De attól tartok az õszi szezon se fog segíteni.

attól még hogy nincs ott senki be lehet járni nem? ^.^

Suli? ilyenkor? he?

Járjál iskolába, vagy kérjél a szüleidtõl két nagy pofont, rögtön azt fogod tudni csinálni, amit akarsz.

Fehercsoki
Nekem sem mindig volt ott,gyakran csak utólag...

Ne panaszkodjál, játszál <#idiota>

de nincs ott h 1nap ingyen vagy hasonló a fizetési listán, mert ha kapsz olyat odairják.

Get a life!

Fehercsoki
Szerverleállások miatt néha kapsz plusz napokat,nekem már volt olyan is hogy 5 napot kaptam😄

Nah mind1 csak mert 2napja le kellett volna járnia az accomnak és még mindig betudok loggolni.... valaki valami 5let ? (csak mert 2honapja abba akarom hagyni mert mióta felnyomtam gc-ven 2x léptem be vele... szóval örülnék ha már nem tudnék belépni.)

Get a life!

Csirke4
Annak tûnik. Barrensrõl van egy csomó videó eszerint meg víz alatt lenne.
Lacee
errõl rémlik valami, hogy fan-made modellnek bizonyult, nem ilyen cicás lesz

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LeWyTy
És ez?

Lacee
mi?
Epicus Maximus, a lvl. 90 cápa két rakétával és egy lézerrel, a hátán az And a Dinosaur nevû 60-as elit és az õ hátán gitározó ROCK ON nevû undead? Nem, az valódi, remélem benthagyják a gyáriban is 😄

szerk: most már ott a link... no mindegy, azért benthagyom ezt is. érdekesnek érdekes!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LeWyTy
Ez most fake?

Kép.

Evileg a Ruby Sanctumon kívül még 3 sanctum fog bekerülni a cata elõtt😊

30/06/10 12.99 EUR One-Month Subscription

Tehát tegnap lejárt az accountom igaz ? Status: Canelled

Get a life!

kakaoskalacs
Lesz a közeljövöben valamiylen update? Vagy már csak uj kieg.-el ? Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Gondolom (remélem), csak egy poén, valszeg nem lesz bent sokáig...de legalább tudjuk, hogy van support😄

LeWyTy
Humorosból: kicsit spoiler(bár nemhiszem hogy valaki ne látta volna még a végét.)

fuck yea...

Sajna nulla tuning és a gép is rendben van, gondolom letöltés közben nem volt vmi oké csak.

TSW: Tunderke

Me0w
Nekem utoljara akkor irt ilyen hibat az updater, amikor meg volt huzva egy poppet a processzorom, es az egyik kicsomagolasnal elrontotta a hash-t.

Together we'll fly someday...

Hi,
asszem már a sok órás fázisnál tartanék, program filesnél már ott figyel egy Wow Beta, ikont is pakolt ki magának, 16 giga a külön könyvtára, de indításkor még vmit maszatolna és 80%-nál ezt löki arcomba:

"Blizzard Updater was unable to read the file "world\maps\Kalimdor\Kalimdor_29_26.adt". This error may be caused by problems with the media or drive at <unknown>--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the update. (The error code was 0.) : DecompressJob::Execute()"

Oké, vmit rosszul töltött le, 16 gigába belefér de mindig ide lyukad vissza és lehet ezzel vmit kezdeni, mit kéne törölnöm hogy ne kezdje elölrõl az egészet? 😞
Elõre is köszi!

Én is kaptam hasonló levelet. Mégpedig azt, hogy megváltoztattam az e-mail címemet. Én viszont baromira nem változtattam meg<#vigyor>. Egybõl felmentem az account management oldalra és ott sem volt nyoma (nem mintha tudathasadásos lennék). Ráadásul authenticator key-em is van, úgyhogy anélkül lopkodhatja a felhasználói nevem és jelszavam. A legegyszerûbb, ha nem kattintgatsz a levélben lévõ linkekre és kitörlöd a fenébe.

picket
Errõl már korábban volt szó: semmit nem jelent az, hogy honnan jött a levél. A levelet küldõ alkalmazás tölti ki a "from" mezõt, így azt ír oda a feladó, amit csak akar.
Ezzel azt akarom mondani, hogy valószínûleg az acclopással foglalkozó kedves emberek is tudják, hogy milyen címrõl jön a beta kulcsról értesítõ (legalábbis semmi nem zárja ki, hogy megtudják, pl olvassák ezt <#idiota>), és így már utánozhatják is. Senki ne bízzon meg egy e-mailben, mert arról a címrõl jött!

&#3237;_&#3237;

Nekem se US accom van és errõl a címrõl jött a valódi levél:
[email protected]

capaszabi
téged sem mostanában láttunk erre ^^

capaszabi
US accod van? ha nem, akkor szerinted miért küldene neked bárki bármit egy blizzard.com-os címrõl?

Fehercsoki
Hiába ez van a linkhez írva,lehet hogy máshova visz😊De biztos ami biztos www.battle.net,ide menj fel,ha ott a béta szerencséd,ha nem akkor csak átverés volt...De a levél egyik linkjére se menj rá,hanem te magad írd be!

Kaptam egy ilyen levelet a [email protected] címrõl:

Greetings,

We are excited to announce the World of Warcraft: Cataclysm beta opt-in is now available.

In the beta test you will be given an opportunity to provide your feedback on the overall gameplay experience as well as

experience new playable worgen and goblin races, new zones, professions and more. For a full list of features please follow this link: http://www.battle.net/cataclysm/

We will be selecting account holders of Battle.net and World of Warcraft accounts who opted-in at random to participate in

the World of Warcraft: Cataclysm Beta Test. To opt-in for the beta test please visit the World of Warcraft: Cataclysm current

news here

In order to be eligible for the World of Warcraft: Cataclysm - Beta Opt In you will need to have a valid World of Warcraft

subscription in good standing when the beta test is scheduled to commence. Should you be selected to participate in the beta

test you will be able to transfer your characters onto our test realm and embark on the epic journey against the dreaded

Deathwing!

We look forward to working with you in the World of Warcraft: Cataclsym Beta test

.

Beta Account Support
Blizzard Entertainment

To unsubscribe this email address from all future Blizzard customer service, please click here:
http://us.blizzard.com/opt/support-survey/unsubscribe.xml?id=c2hhbmzi3bo849AaG90bWFpbC5jby51aw%3d%3d

Szerintetek fake? Ha igen, akkor hol tudom megnézni a battle.net-es accountomon, hogy benne vagyok-e a bétában vagy sem?

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Count Adyn
hu eza topic még mindig jó😄 kimaradt vagy 40.000 hsz de mintha tegnap lett volna😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Csirke4
Én meg alapból a világ legjobb wow játékosa vagyok, de mégsem kell nekem béta kulcs mert pl ha a wotlk-t már a bétában láttam volna, hogy ennyira szar meg se veszem.<#idiota>
<#nyes>
muhahahaha

Ez tõled felfelé is igaz. 😊
Ha Te kapnál "kulcsot", akkor meg az ügyes játékosok reklamálhatnának, hogy miért olyan kap béta-hozzáférést, aki megfordulni sem tud a karakterével. Ilyen ez a popszakma. 😉

capaszabi
Szerencsére az ilyenek kapnak bétát, akik azt se tudják, hogy a klienst eszik e vagy isszák, PTR-rõl is valami gyorsétterem-lánc jut eszükbe 😊

/irigy
amugy meg grat.

drop
mázlista vagy gz neked sajna nekem nincs ot

Köszi mindenkinek az infókat, nem kamu mert belogoltam bnetemre és ott figyel egy beta account a manage games menüpont alatt 😊