World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köv. hsz.: "vérpistike, az nemúgyvan, mer ígyvan, mer azt nem úgykell, hanem amúgy"
Ottis azt toltad, h kb 0 sec játékidõvel ugattál le másokat, még meg sem volt a játék, közben meg azzal nyaggattál mindenkit, h megveszed...vagy mégis.
Emellett gear ügyben: Az ész a fontos, nem a haj.
Azmeg, hogy nyertek, temeg letaplózod h szarkarival nemcsoda h kikap, telibe öngóóól<#mf1>#mf1>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
De sajnos erre már úgysem reagálsz, mert -favoltad a topicot, és nem F5özgetsz 3 másodpercenként nyálcsorgatva, hogy lehet-e flamelni.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Máskor kitakarom a karakteremet, hogy véletlen se kelljen feldolgoznod ezt a sok információt, nem örülnék ha leégne az agyad.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Csaj kari, mert megérdemlem.
Berusholt az alli, elfoglalták, maradt cirka 5 és fél percünk. Bementünk, 5 seccel a vége elõtt elfoglaltuk a Titan Relicet, kiírta, hogy elfoglaltuk, aztán azt, hogy alliance wins.
A gearem szar, ezért gépet vezettem végig, és nyertünk is.
Csoki, neked üzenem, hogy nem vagyok vérprofi, A main priestemmel másik szerveren csak Full wrathful disc és shadow gearre telik, ugyan nem vagyok gladiator, van rálátásom a classra és a pvpre.
Úgyhogy most kapsz egy kurvanagy virtuális tarkónbaszást, szia.
#146271: Azért mert szar amikor az ilyenek miatt vesznek el a lehetõségek.Ha nem lenne ilyen balfasz lehet hogy 5 seccel gyorsabbak lettek volna...
😮be vagy Zsupi?<#smile>#smile>
Wsgben meg én hurcolásztam a flaget, mert egyik full pvp geares hero sem tudta bevinni.
Ennyit ér a szar gear(meg a gs).
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
-Mindenki azt mondja hogy majd 77-tõl vagy 78-tól de én láttam már 71-es UD-t repülni saját mounttal.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Egyébként nem tudjátok, hogy a nálunk kapható DVD-tokos változat, kihajthatós papírtokos? (Szóval van ilyen tépõzáras elõlap része?)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Amúgy egy tipp csinálj egy trial accot és ahoz csapd hozzá a full játék CD-kulcsát így a 30 napod a 10 napos trialnak köszönhetõen 40 nap lesz.
Nem tudom, hogy jelenleg is mûködik e de amikor én csináltam ez mûködött a BC-vel is. Tehát kreálj egy alap wow trialt -> add hozzá a cdkulcsot -> majd accon belül kreálj egy BC trialt -> majd add hozzá a bc kulcsot.
Így elvileg a 2x10 napos trialt is megkapod. Nem tudom mûködik e ez még, de a trialról fullra uppolásnál azt tudom hogy megvan a +10 nap. Tehát legrosszab esetben is 40 nap ingyen nem 30 😊.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Get a life!
Ok ha olcsóbb akkor marad az alap, amúgy az alap kiadások kihajthatósak? (nekem számít a kiadás is 😊) Még annyi, hogy nem leszek gondban, ha a Lich King egyelõre nem lesz meg?