World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Csinalj trialt nyugodtan, a regi ismerosoket meg keresd meg ventrin/skype/msn/forum stb-n. Dalarant felejtsd el, lassan itt a kieg, kihal majd ahogy tette azt Shattrath. Ha IF/SW vagy Orgri foteret birja a neted/geped 19:00 koruli raid elotti csucsidoben, akkor nem lesz gond.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Gondoltam.... De mint ahogy írtam: meg kellett próbálnom.
Brahira nem akarok befizetni egy hónapot, mert ha nem bírja rendesen a gép, akkor csak feleslegesen kidobott pénzrõl beszélünk. :S

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

senki nem fogja odaadni =)

Get a life!

s0n1c
Pár hónapja már én is próbáltam elõkeresni a kis atka kezdeti hozzászólásait, mert emlékszem rá, hogy egetrengetõ hülyeségeket kérdezett, de nem éri meg a ráfordított idõ... Meg balfasz is voltam és nem találtam 😄
nem kell már 55ös.

Get a life!

LeWyTy
Nincs 39nél nagyobb karim a DK-t kivéve 😄

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

PiszkosFred
Mar nem feltetlen kell annak az 55+ karakternek az adott serveren lennie.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LeWyTy
Én tudom rosszul, hogy csak akkor csinálhatok DK-t ha már van minimum egy lvl55-ös karakterem?(Jelenleg a 39es priest a legnagyobb a DK-n kívül...)

Ez hogy lehet?(Bocsi a kép nagy és 2 monitoros.)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

picket
Régi emlékeim alapján azért autoattackal nem nagyon lehetett boss-ot ölni (na jó, a nagyon régi emlékeim szerint lehetett - hunterrel biztosan), az 1-20 szint meg csak annyi, hogy menj ide, fuss oda, és autoattackolj le néhány ezt meg azt. 15-ös szinttõl akár fogadásokat lehetne kötni rá, hogy hány perc telik el, mire hátulról megrépáz egy 80-as rugó. Single player játéknak elég unalmas a wow...

ಥ_ಥ

jazzy
mer a lila szebb mint a fehér :C
LeWyTy
Dehigy akarom reklámozni... de.... "nincs más megoldás?"

(csak elcsodálkoztam, hogy talán még nem is halott róla!?)

A tisztelet meg azé mer inkább a Triallal szarozik 10 naponta minthogy törtözzön.

Csirke4
Én nem értem miért zavarja az emberek lelkivilágának világbékéjét, ha valaki szereti a lvl 1-20 contentet.
50-edszerre megölni ugyanazt a bosst miért jobb?<#wilting>
picket
Ugye nem a törtet akartad reklámozni? <#idiota>
Egyébként érdekes dolgokért osztogatod a tiszteletet, de te tudod...

&#3237;_&#3237;

LeWyTy
Ha a fejedbe veszel valamit, azt látom meg is csinálod... nem is érdekel téged hogy ingyen is játszhatsz a teljes wow-al! Te a triallal akarsz szarakodni<#nyes>
De te tudod.<#wave>

Ezért már jár a tisztelet<#eljen>

Cicuska <#wow3><#wow3>

Végre sikerült 😊
KépKép

Silvermoon-on leszek 😊 Bár, ha nem nagy a nyüzsgés megyek másik realmre.
Thx a helpet a trial telepítés ötletben.

LeWyTy
Bárhogy is legyen... legalább van mit olvasni<#ravasz1>

DJ RX7
menj játssz tört szerveren vagy valami más ingyenes mmorpg-vel. <#wow3>

:3

emesének már mintha ajánlottam volna munkát, de vagy nem vesz komolyan vagy valamelyik admin fel akarja dobni a topikot ezzel a reggel.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

LeWyTy
(Egy ember aki nem hallott még a tört wowról?)<#merges2>

FSpofon
jaja
legalább egy hónapnyi plusz kajapénz kijönne évente ha nem laptopozgatnál 😊

Arab money

LeWyTy
Ha arra panszkocc hogy nincs péz akk ne kockulj.... megtakarítás a villanyon wazze<#wave>

Big, mind a két oldalon 10-10, mivel különbözõ questek, kezdõzónák. Ti biztos nem tudjátok elképzelni.
De csak egy példa: Ha kiderül, hogy kb egy év múlva teljesen elveszíted a látásod, és a wow, mint játék a maga világával le tud kötni, és méglow grafon a gépen is fut, de nincs pénz, hogy havi 4-5kt fizess, akkor ennél jobb megoldás nincs.

Faj tökmindegy, kasztból van 10 drb. Mindegyikkel játszol 10 napig (amúgy lehetetlen vele annyit játszani, hogy azt jó szórakozásnak érezd) az kb. 3 hónap. Eltudjátok képzelni, hogy 3 hónapig lvl20 alatti karikkal szórakozzatok? <#hehe>

Plusz nem fogom megunni, mert minden cast, minden fajból csinálok, ami ugye jó sok lehetõség 😊 Egy fél évig tuti el leszek.

Akkor mi értelme dolgozni, ha nem csinálhatok semmi olyat, amiben öröm is van. Neten legalább van egy két tartalom ami megfog.... AZ internet 1660Ft (korlátozott, de legalább van), a villany pedig mivel ez egy elég kis fogyasztású használtan vett notebook nem mondanám, hogy jajj de sokat fogyasztana...

Me0w
Ha nincs penz kajara, akkor mondd le a netet, a gepedet meg kapcsold ki, ezzel sporolsz kb. 10k-t egy honapban. A harmadik trial account utan meg fogod unni, hogy a karaktered mindig ujra kell kezdeni.

Together we'll fly someday...

Get a life!

Miért? Lehet, hogy szegény vagyok, de attól még szerintem van lehetõségem wowozni, amit ki is használok. Még ha ilyen lebutítottszinten is. 8-9k Forintokat nem könnyû ám összeszedni, amikor ételre kb 3héten át ennyit jut.

picket

&#3237;_&#3237;

Egyébként azt tervezem, hogy, amíg lesz kedvem, 10 naponként csinálok trialt, és mindig felhúzok egy-egy 20as karit, közben elvagyok, nézelõdök, szórakozok.
Annyira izgatott vagyok. Így addig lesz ingyen wowom, ameddig csak akarom.

Lacee
a 10 napos trialt simán telepítsd egy másik mappába, és (a néhány megás install után) azonnal játszható, mert a szükséges cuccokat menet közben tölti le a háttérben.

szerk: most nézem a képet, nem lehet hogy tûzfal mögött vagy és azért nem tud letölteni? esetleg a rendszergazdai (administrator) jogokat hiányolja a telepítéshez.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

http://**************.hu/100804/147136437K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png

************=kep ******=feltoltes

A képfeltöltésrõl nem lehet ide linkelni, basnád meg magad, akkor nicns kép!

A teljes telepített játékkal is lehet tolni trialt, szóval elég ha felpatcheled a régi kliensed, legyen az accon 1 trial és mehet.

FSpofon
vagy rakd fel dvd-rõl a játékot újra ha még nem adtad el kajáért 😄

Arab money

FSpofon
wow.exet indítsd el nea launchert

Arab money

Letöltöttem a 10 napos trial wowtry-t Fel akarnám telepíteni, lejött az installer.exe is.
Indítom, erre semmi install, hanem azzal indít, hogy play. Rá kattolok, és ugyanaz az ablak jön elõ és így tovább...
A régi wotlk wowom fent van, nem fogom letörönli. de mégis hogy lehet a trialt feltenni? KAmu az egész?

Viszont ha egy kezdõ olvassa a fórumot, és látja az õ baromságait és elhiszi?😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

plu604
Azaz...

Csirke4
Skill >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> gear

always.
capaszabi
megjegyzem, az én karijaim még "ilyenebb" gearben láttak neki a 80nak ^^
üdvözlöm a healereimet pl. random HCkban, akik nem hisztiztek a 23k hp-s macim miatt, hanem healeltek, hogy meglegyen a megfelelõ mennyiségû bogyó a heirloomhoz kövi karinak

capaszabi
hazudsz!

picket
Az ilyen embereket békén kell hagyni. Hadd mondja a magáét. Tudom, hogy az igazságérzete sokaknak azt diktálja, hogy meg kell neki mondani, hogy nincs igaza, bunkó, neveletlen és elviselhetetlen a stílusa... Az az igazság, hogy ezt már hónapokkal ezelõtt a fejéhez vágtuk mind. Azóta sem érdekli, és szerinte ez teljesen rendben van így. Nevelni nem lehet fórumon keresztül, és nem is dolgunk.
A másik része a hozzászólóknak úgy van vele, hogy a ketrecben õrjöngõ majmot piszkáljuk még bottal, lássuk mi lesz. Érdekes dolgok jöhetnek ki belõle, és ha agyvérzést kap a majom, akkor nem sok könnyet hullatunk érte, de ez sem korrekt dolog. Hagyjátok békén, ne válaszoljatok, ne reagáljatok. Ha szimplán csak sértést ír, és nem kezdtek el reagálni rá, akkor úgyis törlöm (de vegyétek figyelembe, hogy lusta vagyok, és 20 hsz-t nem törlök csak ezért). Amúgy nem értem, hogy ilyen stílussal és hozzáállással hogyan tudja büntetõpont nélkül kihúzni...

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Ne gyere vissza.
deszarvagy😄D es erdemes lenne visszakeresni a postjaidat pedig, mert nekem is remlik, hogy votlak jo faszlama kerdeseid regen 😄

jesszusmaria, frei tamason nevelkedtel?😄

LeWyTy
<irónia>Nekem azé hiányozni fogsz</irónia><#sir>

picket
Ha megint ide jössz kis barátom, akkor vedd figyelembe, hogy törölt hsz-t újraposztolni pár naptól egészen sokáig terjedõ pihenõvel jutalmaznak a moderátorok. Fõleg ha offolás és reklám is egyben.

&#3237;_&#3237;

plu604
Nahát, tényleg? Jó tudni, eddig nem sikerült macskává vagy medvévé változnom, de még madárrá sem, pedig az tetszene.
Hogy lehet valaki ekkora ótvar kocka <#wilting>