World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

Valaki tud valami infót arról, hogy a kieg megjelenésével párhuzamosan nyitnak-e meg majd új realmet(pvp) ? Nem emlékszem, hogy wotlk-nél nyitottak-e, csak azt tudom, hogy BC-nél igen.

Pyotr
wtb edit: az árát nem tüntették fel😊

██

Pyotr
Link

bár szerintem már te is megtaláltad😊

██

Az egész pofátlannak hangzik, még szerencse, hogy nem kell már több kacat itthonra.

FSpofon
wotlk is annyi és ugyanaz kb

Arab money

Van olyan hivatalos oldal, ahová ez le van írva?

Nyugis
egészen pontosan NÁLUNK azaz Európában a bevezetési ára: 79€

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Fehercsoki
Dollárt írnak(ami 17k körül van),de itt nálunk biztos lesz annyi ha nem több...

Nyugis
Cataclysm CE: 80€! azaz durván 22.000 fronyó. derék!

Fehercsoki
Nah, már kaptam is érdeklõdõ privát üzenetet 😊 Bejött hál' istennek 😄

picket

ಥ_ಥ

Asszem visszamegyek sírni a sarokba..

<#wave>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Ha ez, ha az, a köcsög akkor sem baráti kifejezés 😊

LeWyTy
jeee<#banplz>

Hagy ne írjak mán normálisan ha egész éjszaka kockultam.<#vigyor1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nyugis
tökéletes politikus lennél.
jár a szád És nem mondasz semmit.
had idézzem neked egyik kolléga "Lewyty" válaszát.:

"Ezzel az a baj hogy sokra nem mentél vele de legalább sokat írhattál."

Fehercsoki
Húha ezt wikipediáról másoltad be?<#idiota>

[HUN]Crassus
A szarkazmust gyakran összekeverik az iróniával. Az irónia azt jelenti, hogy a szöveg szó szerinti értelme és a tényleges, a beszélõ szándéka szerinti értelme különbözõ; a szarkazmus pedig azt, hogy a beszélõ szándéka valakinek vagy valaminek a gúnyolása. Irónia szarkazmus nélkül éppúgy lehetséges, mint szarkazmus irónia nélkül.

A szarkazmust a cinizmussal is gyakran összekeverik; az utóbbi (a hétköznapi szóhasználatban) egyfajta alapvetõen nihilista attitûd az élet és más emberek felé, a szarkazmus viszont használható pozitív ideák vagy érzések kifejezésére is

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Magadat minõsíted azzal, ha egy játékbeli ellentét miatt az ellenséges frakció játékosait szidod 😊 De neked is szia.

[HUN]Crassus
Oksa welcome!--->KOS listed!köcsög allysok😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

guild lyuk <#idiota>
"guildlyukat"

Ez már nekem is fáj.<#idiota>

Láttam itt ezen az oldalon is olyan játékost, aki normális klánt keres, hátha szerencsém lesz 😊

Amúgy Exodar mellõl indul hajó Auberdine-be, ahogy ott kiszállsz a jobb kéz felõli mólóról megy a hajó Stormwindbe.

Fehercsoki
Exodar mellõl indul hajó Auderbinebe,SW-be nem hiszem hogy megy Auderbinebõl,bár lehet hogy igen,én már kicsit több mint 1 éve nem wowozok,és elõtte is hordás voltam.

LeWyTy
Ezzel az a baj hogy sokra nem mentél vele<#idiota> de legalább sokat írhattál.

-Szerintem ide olyanok írnak akik már játszanak, akik nem hagyják ott a guildlyukat ,avagy más realmon vannak.
-Akik néha néha idetévednek és játszani akarnak azok meg már nem fogják ezt látni mer 20.oldalig kell addigra lapozni.<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Sziasztok!

Szeretettel várunk mindenkit újonnan alapuló klánunkba az Arathor szerver alli oldalán. Neve: <A fény királysága>. Szeretnénk támogatni a kezdõ játékosokat, de tapasztaltabbak jelentkezését is elfogadjuk 😊 Egyelõre még csak aláírásokat gyûjtünk, a fele már megvan 😊 Sajnos amíg nincs kész a klán, addig nem tudok belefogni a klán weboldal készítésének, de amint megvan az utolsó aláírás nekiesek. A klán szabályzat már kész, aki kíváncsi rá érdeklõdhet, de ha van rá igény ide is beírhatom.

Egy-két információ:
- a klán alapítók közül több ember is foglalkozik a WoW küldetések fordításával és az addonnal (ha valaki még nem hallott róla tudok linket vagy infót adni), az esetleges klántagok béta kipróbálási lehetõséget és hamarabbi elérést kapnak
- nem az egyszerû vezér, helyettes, veterán stb. rangokat alkalmazzuk, hanem középkori stílusú tisztségeket kapnak a játékosok, kicsit több lesz, mint a megszokott, de valamivel jutalmazni kell a játékosokat 😊
- tudom, hogy nem RP szerver az Arathor, de szívesen látjuk a szerepjátékosokat is, szeretnénk naponta eventeket szervezni többféle témában (ellenséges fõváros ellen indított akció, gyorsasági verseny kijelölt pályán mounttal, WoW kvíz stb.), a gyõztes természetesen jutalmat kap.
- a klán weboldalon minden tag neve fel lesz tüntetve és folyamatosan frissítjük a klánbeli aktivitásáról szóló "jelentéseket". Ez annyit jelent, hogy megpróbáljuk számon tartani az insta aktivitást, RP aktivitást, kinek hova húz a szíve, mennyire segítõkész stb. Ez alapján is lesznek jutalmazások, elismerések, akár egyedülálló ranggal is!
- a tagfelvétel nem egyszerûen /w Szia, inv... módon történik, a klánfórumon lesz külön rész neki, hol mindenkitõl elvárok alapvetõ bemutatkozást, játéktapasztalatról tájékoztatást, célokat, esetleg karakter történetet is 😊 Lesz rá minta!

Egyelõre szívesen látunk altokat is mások klánokból, ha van kedvük egy kicsit máshol játszani, késõbb szeretném azért, ha sokan csak nálunk játszanának.

Érdeklõdni lehet: Szelltiranda (az én karakterem) és Vondini játékosoknál a szerveren, vagy felvehetitek a Real ID-m is, úgy máshonnan is elértek. Az ID-t priviben küldöm annak, akinek kell 😊

Engem nyáron hétköznap fél 5-fél 7 között és este 10-11 között érhettek el, hétvégén többször fent vagyok, Vondini gyakrabban tud lenni, miután megkezdõdik szeptemberben a suli, akkor gyakrabban tudok majd lenni, barátnõm nem fog annyira lefoglalni 😊

Köszönöm, hogy végigolvastátok, és elõre is köszönöm a jelentkezéseket!

picket
Ilyen régen játszottam már, hogy nem emlékszem honnan hova lehet menni? Auberdine-bõl hajó Stormwindbe az biztos új nekem :p

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Rákerestem,de én sem találtam ilyet hogy lenne portal,csak olyat hogy cataclysmben raknak majd egy SW portalt,de még ez sem biztos.

Szerintem nincs portál, de van helyette kb 5 perces út elhajózni Auberdine-be, onnan pedig Storwindbe.
picket
Exodarból portál? De legközelebb a fél órás gyaloglást fogom javasolni, ha valaki nem gondolkozik / guglizik.

&#3237;_&#3237;

kakaoskalacs
Hajó?

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Nyugis
sziasztok

kalimdorrol azuremist szigetérõl hogy lehet (ha lehet egyáltalán) átjutni stormindbe az emberek városába? hozzáteszem hogy lvl8karival.. 😉

Fehercsoki
Igen és ez mind nem mûködik ha magyarországi lakcímet adtál meg:S Ez a rakéta meg tök jó,bár egyértelmûen csak a TCGs változatot textúrázták át és tették 2 személyessé.

ha együtt questeltek vagy öltök mobokat, akkor 3x xp jár mindenért, questekért is, ami elég op , a meghívott kap egy hónap játékidõt ajándékba ill. egy zebra mountot. + a 2 friend accounton lévõ minden karakterrel van egy olyan opció, hogy summon friend, ezzel megsummonálod a barátod, oda, ahol te éppen tartózkodol

<#gun><#gun><#violent><#violent>

Fehercsoki
Kell neki a tok mert összekarcolódik.

Fehercsoki
Látom örültök nekem.<#gonosz2>

LeWyTy
Hiányoztál mint lónak a CD tok.<#wave>

Am heló<#ravasz1>

LeWyTy
De ha játszik már barátod aki meghív(Recuit -A- Friend) akkor ha partyban questeltek akkor valamennyi %-al több az Xp.
És õ még ajándékot is kap érte.

HA jól tudom ez csak 1-1 választott karakterrel mûködik.Amikkel elõször partyba léptek és az is lvl60-ig.(másikakkal már nem)

<#wink>

picket
Azt hiszem mindnyájunk nevében szólok, ha azt mondom: ez gyorsan ment. Legalább egy kutyaiskolát kijártál, hogy minimális nevelésben részesülj? <#finom>

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Visszatértem<#vigyor3>

Littlepig13
már megint mit keresel itt?
nem úgy volt h offolod a topicot ? : D

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Fehercsoki
FAQban úgy van hogy a PTR elindulásakor aktívnak kell lennie,de lehet hogy valójában nem kell.

FSpofon
nem kell aktív

Arab money

Fehercsoki
Illetve ha van ptr néha lehet premade karit csinálni,ez általában rövid igeig van,viszont ingyenes amennyiben van aktív wow accountod.

Alapból: 1x

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

Fehercsoki
Igen,kivéve néha van(azt hiszem évente) ilyen torunament,és ott egybõl 80 vagy,és bármilyen cuccot meg lehet venni.De azért fizetni kell pluszba,azt hiszem 15 eurót,és csak pár hétig(hónapig?) megy a tournament szerver.

Eredetin csak és kizárólag 1x rate van ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Fehercsoki
Viszont találtam neked 1 képet.