World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ragna hordában játszik itt valaki?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Tatyla
huh gyors volt már le is van tiltva

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FSpofon
jobb ha nem linkeled, vmi random wowos hülyegyerek idetéved és rányom véletlen.

Arab money

Na végre!

shaime01
dual spec 100g Catában!

torrente111
köszönjük a KYRek jutalmazzanak érte

FSpofon
ha nem 5 perc lenne a lvling megérteném

Arab money

Tehát csak a szokásos 😛

Fehercsoki
Elvleg majd lehetõség lesz a szintcsökkentésre,ha a szintüknél kisebb instába akarunk menni,valamikor a cataclysm megjelenése után.

fejnelkuli
Vigyazzatok,mert egy uj accountlopos email kering a neten!!
Roviden annyi van benne,hogy valaki megprobalt belepni mashonnet az accountodra a kovetkezo linken ellenorizd le a beallitsaidat.

Fehercsoki
3.3.5 a verziószám jelenleg,a blizzard nem futtat és nem is tervez BCs szervert futtatni.Szükségtelen.

vihet egyest csak az a gond , hogy mobok ráagróznak és elkezdik ölni a low lvlt.

Me0w
Taxizni szeretnel? 😄

Together we'll fly someday...

Nyugis
😄DD hüha! látom itt komoly ellentétek feszülnek!
Attól még kíváncsi vagyok, pusztán az információ jellege miatt, ha itt nem akkor valaki akár privátba is megoszthatná velem!

ez az "anti-moszat súrolószer" duma tetszett! 😄

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Csirke4
Szerintem inkább hagyjuk õket magukban elrohadni, majd jön pickethusi a drágaaranyos és feltörli a maradványukat anti-moszat súrolószerrel.
Csirke4
Tudtommal ez itt a hivatalos wow topicja, nem pedig a törtszeróké. Goldért venni a való életben bármit is a terms of use ellen van, de amúgy én tömöm a blizz zsebét igen, fõleg azzal, hogy már 1 éve nem is fizettem ezért a szarért. xd
Nyugis
lehet hogy valamit félreértettem.. Gold tehát a játékban gyûjthetõ aranyért vesz /lehet venni feltöltõ kártyát? jól értem?

http://www.gamesmagyaritas.atw.hu/ érdekesség: http://www.reikilap.hu/

Skill gold-ért vesz gtc-t és ad el Ft-ért?

az aki neked adja az megvette a gct.

Pyotr
De ha én goldért veszem meg a feltöltést akkor nem jár neki egy fillér se(igaz nem feltétlen gc-os feltöltésnél).

██

ha a blizz zsebét tõmné akkor még megérteném .én is azt csinálom amúgy.egy gcbõl szerintem a blizzard nem lát többet 4knál.

Pyotr
Te meg inkább tömd a blizzárd zsebét mert az a trendi<#mf2>
Különben is nem linkelgetett be ide semmit meg egyáltalán mi bajod azzal ha olcsón vehetsz meg valamit mint máshol?

&#9608;&#9608;

Csirke4
Hát ha nem tudod mit kell nézni akkor tényleg nem kell IQ... <#sir>
konkrétan mit nézek a bannerbe? valahol szerepel , hogy ne segíts senkinek? 😮 bárkivel szóba állok aki normális. fõleg miután pár arathoros klán vezetõsége tanúbizonyságot tett arról , hogy nem kell iq se a wowhoz se netezéshez. =(

Csirke4
Amúgy nem veled valn bajunk hanem azzal, hogy szóbaállsz azzal a... na szóval vele.<#idiota>
Csirke4
Ember, nézz a bannerba.
Ezekután miért kéne bárminek utánanéznem?<#gonosz1>
szájkarate 😊 véleményetek van de utána nem néztek semminek =(

Persze hogy nem, miért keresném õket.

Csirke4
dögöljenek meg.
láttál már hajléktalant aki segít máson? =( errõl a támogatottak tudnának beszélni , de nem fogod megkeresni õket , hogy tud mi a helyzet.

Te nem másokon segítesz hanem magadon, lehet õk sem járnak rosszul de te meg aztán pláne nem.

tényleg elnézést kérek mindenkitõl aki nincs hozzászokva, hogy valaki segít másoknak . számomra is új a dolog . aki csatlakozni akar az új valláshoz az küldje el a fizetése felét nekem én pedig megváltom vagy mi! XD

jazzy
És még rosszul is látja 😄
Csirke4
Értelem szikrái?
Úgy volt hogy tilos a kufárkodás. xd
nocsak! az értelem szikráit látom 😊 persze hogy elküldöm. sok lehetõség van fizetésre.

Fehercsoki
Értem,én csak kíváncsi vagyok,ha adok e-mailt nekem is meg mondod?Ha egyszer lesz pénzem GCre és visszatérek WoWozni,lesz guildem,és lehet hogy õket majd érdekelné,bár az olcsóbb GCt kit ne érdekelne.(legalábbis ilyesmit láttam a honlapodon,a szponzoráltak részen).És még annyi hogy csak paypallal lehet nálad GCt venni?

nem az , de ez egy szûrés is egyben. akit érdekel elégé ,hogy megadja az e-mailét , esetleg msnjét skypját azzal valószínûleg meg tudok egyezni. aki ennyire nem képes annak nincs rám szüksége.

Fehercsoki
Ennyire titkos?<#merges2>

adj pmben egy emailt és elküldöm.

nem nagyon tudom frissíteni mert nforce3-as chipkészletes alaplapom van, ahhoz all in one drivert ad az nvidia és a legújabb van lent a gépen ami van a chipsethez :\
FSpofon
hálókártya drivert frissíts

Arab money

Hello!

Lenne egy kis problémám a játékkal remélem itt kapok segítséget.

Szóval újratelepítettem a windows-om, elõtte semmi gond nem volt a játékkal. A játékot nem volt kedvem újrarakni mert rettentõ sokáig tart az install / patchelés. Most az van hogy mikor belogolok a játékba valamikor semmi baja, van hogy már elsõ belognál csinálja. Mikor betöltõdök a legtöbb karaktert "Unknown" -nak írja, látom ahogy jönnek-mennek a playerek de semmit nem tudok csinálni se írni chatre se mountra ülni (mintha a netemmel lenne gond de semmi baj nincs vele mert lemértem speedtest-el és annyi amennyinek lennie kell) és fél perc után DC-t kapok. Teljesen tanácstalan vagyok, nem tudom mi lehet a gondja.

Már Cache és WTF mappát is töröltem sõt megnéztem addonok nélkül is de a probléma továbbra is fennáll. egyszer egyszer nincs baja de többnyire csak addig amíg töltõképre nem kerülök, utána ugyanúgy elõjön.

Várom az ötleteket 😄
[HUN]Crassus
de adjál pénzt! CRASUS amúgy is egy trademark Arathoron!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lacee
még mindig érdekel, hogy mit jelent a támogatás.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

támogatás még mindig nem érdekel titeket?

A tegnapi nap folyamán megalakult a klánunk, ma nagyjából rendbe tettem a klán weboldalt, hogy tag és látogatóképes legyen 😊 A klán szabályzatát, rangrendszerét, információkat a tagfelvételrõl, stb. megtaláljátok itt:

http://afenykiralysaga.wowstead.com

Elõre is köszönöm a jelentkezéseket!

Twinseen
Sziasztok! Az érdekelne, hogy a motoron (mount) az utasnak is min. lvl 40-nek kell lennie vagy vihetek akár 1-es szintû utast is? Elõre is köszi!

ABIT AN52 AM2, AMD Athlon 64 X2 5000+, NVIDIA GeForce 9600GT 2GB, 2GB Kingmax 800Mhz DDR2 RAM, Logitech Force EX kormány, 500+80GB HDD + PS2 & PSP

Csirke4
Szerintem bõõõven több játékos olvassa ezt a fórumot, mint amennyi ír is bele.
[HUN]Crassus
baszki már csak FUN aréna van/kell egy retri gatya,hogy az a szet is meglegyen😛/,de leszophat az összes rugó+pap,hogy a kötelezõ 10 meccsbõl 8x azok jönnek,mert kecire OP-ak és fõleg minket pala+wari-t szopatnak agyon😛 na mindegy úgyis csak újgyakorlat már ez a szezon.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"