World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Palákat, bírod?"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
http://www.akciofigura.hu
Üdv. Nemrég lett kész vele az egyik klántársam. Az intro szerintem nagyon jó lett, a videó lényegét meg már úgyis látta már itt mindenki máshol 😊
Az én karakterem Ameona! (Igazából már egy jó ideje affli a main specem de mikor csináltuk a kis videót utánna kb 10 percel vettem észre hogy rossz petet idéztem de már nem foglalkoztunk vele utánna 😄 )
Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD
elég gyenge a forint, szerintem most felfuthat 3500 fölé is, 3200köül mozog.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
mÉg a palával is szarrá szenvedem magam pedig ott freedom meg dispell is van és a kicsikének már a retri gearje is full wrathful...szal kapjákbe😊
más téma healer sámánt aki kitalálta az se normális ugye nem rég óta van sámlim kicsit bohóckodtam ütõsként,puffogtattam elemként erre most a szirszar geares lokk haverral nyomtunk ma 29win-6loss arénát úgy,hogy délután néztem meg egy random sámli pvp healtalentet és van 3 healer gearem a többi elem.....vicces!
A fullos warthful healer palámmal izzadok mint a gép ,ezzel meg aréna közben sms-ezem.....
De akkor leszögezem, cataclysm nem érdekel. Utalással, mennyi forintban pontosan most egy hónap? (és nem 3 hónap, meg 6 hónap érdekel) csak egy!
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Hát majdnem auto shot 😊
game.neten pl ez van ott kis betûkkel 😊
Arab money
nem baj figyelj lesz még improved poly meg wall of fog vagy mi amit meg kell kerülni mert lelassit meg 12yardra knocback ha megütöd meg futás közben tud castolni jah meg auto ice barrier ... valamit még kihagytam?😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Arab money
Esetleg, nem lehet e valahogy aztaz egy nónapot kiügyeskedni?
Mivel, olyan híreket hallottam, hogy karácsony környékén megint lesz újabb kieg, és ugye az megint 18000HUF lesz, ami kb 2-3 éves megtakarítás nekem. Tehát a lényeg, hogy így erõletláthatóan a következõ 2 év kihagyása elõtt azért még felnéznék.
Régebbi válasz:
Amúgy már a 3-ik 20as karimat húzom, és még egyáltalán nem untam meg 😊 igaz csak 2x4 faj érhetõ így el nekem, de azért így is van mit csinálni 😊
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?