World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neszivassmán, Emese wowozik?

"Palákat, bírod?"

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

cikasz
itt nem müködik a youtube linkelés?

http://www.youtube.com/watch?v=sGjPWc93syY

http://www.akciofigura.hu

cikasz
pl :

http://www.akciofigura.hu

Valaki írja már le ki az az Emese, mert marha sokat fikázzátok, pedig nemhülyébb mint az átlag...😊

Botond
Mindezt Emesének a BB reklámarcának. 😊))))
Botond
Szerintem is, de ha már a kettõ közötti különbséget sem érti, akkor hogy fogod elmagyarázni neki, hogy a havidíj x euró, amit a bank honalpján lévõ valamelyik árfolyammal felszorozva tudja meg a forint mennyiséget amit levonnak. Abba meg aztán végképp nem fogsz tudni belebonyolódni, hogy ez a váltószám naponta változik.
Fehercsoki
Szerintem a bankkártyás fizetésre gondolt.

Botond
Nem lehet utalással fizetni.
Értjük a viccet, csak nem szeretjük.

Egy kis show-off 😊
Üdv. Nemrég lett kész vele az egyik klántársam. Az intro szerintem nagyon jó lett, a videó lényegét meg már úgyis látta már itt mindenki máshol 😊

Az én karakterem Ameona! (Igazából már egy jó ideje affli a main specem de mikor csináltuk a kis videót utánna kb 10 percel vettem észre hogy rossz petet idéztem de már nem foglalkoztunk vele utánna 😄 )

Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD

Legolcsóbban Skillnél vehetsz! /ingyenreklám off

elég gyenge a forint, szerintem most felfuthat 3500 fölé is, 3200köül mozog.

Akkor valami régebbi hírben olvastam ami közben megváltozott 😊

Littlepig13
3200 asszem, de gugli a barátod

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

[HUN]Crassus
fõleg druidos teamek csaptak el,de ott a druidok 3-4x annyi healt is elbírnak tolni mint a sámlim

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
warrior meg ha megáll nem sebzõdhet majd😄 lol

[HUN]Crassus
'nyád😄 amúgy felteszem a kérdést miapöcs nem lassít egy frostmagénál?😄
mÉg a palával is szarrá szenvedem magam pedig ott freedom meg dispell is van és a kicsikének már a retri gearje is full wrathful...szal kapjákbe😊

más téma healer sámánt aki kitalálta az se normális ugye nem rég óta van sámlim kicsit bohóckodtam ütõsként,puffogtattam elemként erre most a szirszar geares lokk haverral nyomtunk ma 29win-6loss arénát úgy,hogy délután néztem meg egy random sámli pvp healtalentet és van 3 healer gearem a többi elem.....vicces!
A fullos warthful healer palámmal izzadok mint a gép ,ezzel meg aréna közben sms-ezem.....

Azért valaki a kérdésemre is válaszolhatna...
De akkor leszögezem, cataclysm nem érdekel. Utalással, mennyi forintban pontosan most egy hónap? (és nem 3 hónap, meg 6 hónap érdekel) csak egy!

Littlepig13
tom volt szerencsém warrior titangripjéhez ><

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Botond
Palának az. Kétféle is.
Meghát olyan bugok vannak még bétában hogy ha akarnák se tudnák kiadni. 😄

Littlepig13
jaja az a reális szünetre kidobják karácsony miatt többen vennék sztem ugye apu anyu meg hasonlók ajándékozás dolog.

Októberben lesz blizzcon, addig biztos nem jön ki, + 1-2 hónap. November vége, decemberre tippelek ha minden jól megy.

Zenszkij
Szóval akkor nincs hivatalos megjelenés a kiegnek, pedig mindenhol szeptember, októbert hallottam, olvastam. Szerintetek mikorra jön ki?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Aspect of the Fox - The hunter takes on the aspects of a fox, allowing you to shoot Steady Shot and Cobra Shot while moving and causing you to gain 2 Focus whenever you take damage.

Hát majdnem auto shot 😊

FSpofon
"Note: The price quoted for a preorder title is the anticipated retail selling price at the time of release. Should the price be reduced you will be charged the lower price at the time of your order being dispatched. Should the price increase - you will not pay any more! Money is taken just prior to release."

game.neten pl ez van ott kis betûkkel 😊

Arab money

crassus mindenért sír. 😄

shaime01
jah igen bloodlust/heroism , 70% movement speed reduce spell csak ennyi 😄

shaime01
szegény crassus .. nem szereti a mageket xD

nem baj figyelj lesz még improved poly meg wall of fog vagy mi amit meg kell kerülni mert lelassit meg 12yardra knocback ha megütöd meg futás közben tud castolni jah meg auto ice barrier ... valamit még kihagytam?😄

Ha már itt tartunk, a hunterek autoshotját is lehet majd futás közben használni 😛

[HUN]Crassus
jajó😛 akkor a kisheal is remélem instant lesz😄

[HUN]Crassus
ha tudnál pvp ni tudnád,hogy nem az! tudod mi a tép? a mass dispell a purge és a pap dispell

csak firemage tud és csak scorchot

A bubi is marha nagy táp palának, mégis van. 😄

[HUN]Crassus
kk,de sztem kurvanagy táp bármilyen casternak ez...na mind1

az rajtad csak akkor segít ha nincs ott kisbetûvel , hogy az ár változhat.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

FSpofon
le kell foglalni már most egy angol boltban mielõtt elkezdik emelgetni az árakat, szállítással 7000 körül kijön a catacalysm.

Arab money

resto shaman is tud majd

Más kasztoknak is lesz pont elég új skillje, de még sok minden fog változni szóval, nem érdemes görcsölni rajta.

[HUN]Crassus
WTF? frostmage majd még futva fog castolni? beszarás:S

sc2bõl kiindulva hatalmas lehúzás lesz ezzel is. 10x emelnek majd árat megjelenés napjáig. sc2 elõrendelés 10,5k volt nekem mire kijött felment 12,5kra. >.< szal nem is reklámozom, hogy majd lesz. aki kibírta pár napig az ezreseket spórolhatott.

még mindig van munka nálam. amit mellesleg élveznél. wowos gyengébbek kedvéért. most pl egy mágust kéne felhúzni 80ra.

Mage majd tud.

[HUN]Crassus
most néztem egy Catalysm-es videót és a mage futás közben castol.....azt,hogy? mondjuk csak scorch-ot ami 1,5 sec-es ,de akkor lehet Catában majd mozgás közben castolni? wtf?

Fehercsoki
Új kieg 12k körül,de cd galaxisnál van -10% ha neten rendeled,szóval 12k már postával...Aztán meg ki tudja lesz-e valahol ennél olcsóbban...Ha nagyon szétnézel talán még 8kért is megkaphatod.

Milyen 18k? Bár lehet ta annyiért veszed. 😄

Mennyibe kerül most egy hónapnyi game átutalással? nem euróban, hanem már átváltva forintban?
Esetleg, nem lehet e valahogy aztaz egy nónapot kiügyeskedni?
Mivel, olyan híreket hallottam, hogy karácsony környékén megint lesz újabb kieg, és ugye az megint 18000HUF lesz, ami kb 2-3 éves megtakarítás nekem. Tehát a lényeg, hogy így erõletláthatóan a következõ 2 év kihagyása elõtt azért még felnéznék.
Régebbi válasz:
Amúgy már a 3-ik 20as karimat húzom, és még egyáltalán nem untam meg 😊 igaz csak 2x4 faj érhetõ így el nekem, de azért így is van mit csinálni 😊

FSpofon
nem tolnak semmit, nincs bejelentett megjelenés

Arab money

Zenszkij
Kitolják, hónapokkal a kieg. megjelenését?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

honnan ismerõs a neved? pmet küldtem.

LeWyTy
Japp<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?