World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ergo, ICC HC is fogyatékosra van tervezve, csak nem 1-re hanem 10/25-re...
Am meg multkori leszereplésed után én inkább csöndbe figyelnék és nyomogatnám az f5-öt
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
WoW ICC HCk, szintén nem tudja megcsinálni egy fogyatékos.
Viszont te meg egész végig csak sírsz. 😄
még a Starcraft is vicc hardon......
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
meg se említem,hogy 4 meccs alatt hordás healert csak magamt láttam:S
mondjuk napi átlag 100? az olyan 15000-18000! meccs.....
na még mindíg nem volt elég megérteni a taktikát.....10-12 mennek a zászlóért ha esik ha fúj....és mindezek tetejében a tornyok alatt az úton harcolnak és csodálkoznak,hogy nincs bázis egyse....
MENNYI KIBASZOTT NAP és JÁTÉK KELL MÉG,hogy MEGLEHESSEN ÉRTENI AZT A KIBASZOTT BG-t???
catába betesznek valami bonyolultabbat eret vágok😄
elég sokan azt hiszik scemer vagyok és még csak utánam se néznek. =(
1 éve megy a honlapom és még is bizalmatlanok az emberek. bármilyen 5letet szívesen fogadok amivel el tudnám nyerni az emberek bizalmát.
ja és jövõ hónapban remélem elindul a játék hírportálom. már ha találok olyan honlap szerkesztõt aki hajlandó dolgozni. tegnap 3 vagy 4 helyre írtam , hogy szeretnék honlapot csináltatni akár 2 õt is de senki nem jelentkezett. azt hittem ha valaki googlének fizet a hirdetésért legalább dolgozik. hmm lehet veszek fel embert és belevágok a honlapkészítéses bisnisbe is ?
(nem minden neked szól)
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Arab money
s ugye aki fõsulis, meg egyetemista, azoknak párszáz forint spórolás is jól jön. amúgy néztem olcsóbb igy 1 hónap, mint elõfizetve bankkártyáról, csak énnekem már annyira nem musthave a wow, hogy emiatt gc-t vegyek.
szal' nem rossz a biznisz, amit nyom a srác.
úgy kb. ennyi.
Nem õ az, aki mindenki könyökén jön ki, nem õ az, aki 3x beírta h többet nem ír ide, mert tahók vannak, azaz nem õ az, akinek nincs joga ide írni😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
2. Ismered a japánokat?Gondolom nem ha ilyet írsz hogy hülyék.Másik meg az amerikaiakat hozod fel hogy ott milyen okosak?:S
3. Legyél boldog a 10 napos triallal csak ne ide írogass.
4. Azt a listát pedig biztosan nem nézted át,és nagyon látszik hogy nem az egyszerûségük miatt nem játszol velük,hanem mert neked minden túl bonyolult,csak a 10 napos trial nem.
Mert én január óta nem fizettem elõ az accoot és sajnos van egy olyan érzésem, hogy lemaradtam a petrõl. 😞 Most szeptemberben fogok újra elõfizetni. Még azért bizakodok hogy nem csúsztam le. 😊
Hogyha mégis akkor muti már meg milyen petet adott a blizz.
A wow története valóban megragadhatja az embert, bár inkább emlékeztet egy pszichiáter feljegyzéseire, amiben egy 10 éves kisgyerek rémálmait összegzi, de szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy azon kívül hogy értetlenül állunk a hozzáállásodat látva (bár a törtös problémáidat megértjük), alapvetõen jót akarunk neked. Egyet gugliztam neked, és ezt a listát találtam. Egy része biztosan tamagocsis-koraeivillogós-farmolós, más része már nem olyan játék, amit a mikrohullámú sütõm is tud háttérben futtatni miközben reggel a kávét melegítem, de én hiszek abban, hogy megfelelõ kitartással találhatsz magadnak érdekes, történet alapú, kis gépigényû, ingyenes mmorpg-t! Jómagam például Dungeons & Dragons Online-al kezdtem el játszani, ami - bár a kis gépigényt nem tudom megerõsíteni - fedi a fenti követelményeket. Nem olyan bonyolult. Ha ennyi elszántság van benned, akkor biztos vagyok benne, hogy találsz magadnak valót! Reméljük nemsokára beszámolsz nekünk - kevesebb idõvel rendelkezõ mmorpg-rajongóknak is - arról, ha találsz valami értelmeset! Jó keresgélést!
ಥ_ಥ
sok tippet ad ingyen
Arab money
egyszer uncsikáztam' ore + herb farm közben (miner+herbás a kari 1x-re, na vajon ki köt majd bele, hogy mekkora nubkodás? 😄), aztán bementem random bg-re.
eos.
mondom jó.
ja persze resto volt mindig is a kari, van ugyan offspec pve elem talentje, de leginkább nem használom semmire se azt, healelek a karival.
szal bementem pve resto talenttel, gyökketõ pvp gear-ben.
beálltam 1 pontra, tornyot védeni.
jön kb. 4-5 hordás, mindenféle mixelt gear-ben, ami általában bg-n elõfordul.
nekemesnek.
step1: hero
step2: lhw spam, riptide, earthshield spam
step3: "helpmeah-aggro-on-the-healer" yell-elõs makro spam (még lvlup szintrõl maradt meg, oda musthave cucc volt 😄)
kb. 1 perc után befutott pár allis, aztán levakarták rólam a hordásokat.
mondombazzeg, ez lol volt, 4 vagy 5 hordás tornászott a karimon, s nem birták leverni...ok, mondjuk nubkodtak is, de hát bg-n ez ugye elõfordul 😛
persze eos-t simán vittük, durrant is az eos victory achi 😄
aztán mentem tovább herbázni, meg bányászgatni, ennyi elég is volt akkor a pvp-bõl.
szal' jah, nemtom más healer class-al milyen az élet bg-n, de sámlival azért elég jól el lehet lubickolni 😊
mondjuk innentõl fogva nemtom minek kell egyáltalán bármit is "cast"-olni? o.O
A többi kis szerverekrõl, akik ctrl c, ctrl v-vel dolgoznak, és a bugokat nem javítják ne is beszéljünk.
amúgy meg annyit sirsz itt, hogy inkább adj egy számlaszámot és utalunk neked 1 hónapra inkább.
http://www.akciofigura.hu
1. win 98 van a gépemen, ami 2000-ben került fel rá, azóta nem történt fejlesztés rajta, elképzelhetõ a teljesítménye, minimális grafikán 15 fpssel azért megyeget a wow.
2. a wow története megfog.
3. a japán kínai koreiai mmok kb a tamagocsi szinten mozognak...
4. amúgy meg az ingyenes játékok, mínõsége messze nincs azon a szinten mint a wow 10 napig...
Arab money
Mivel a régi 80as priestem utáltam, így ha most visszajönnék tuti shámánt csinálnék, cuki formja miatt.
Úgyhogy marad youtube és ICC walkthrough. és a 10napos trialok tömkelege 😊