World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és jó h mondod a fórumot, eszembe se jutott😊
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
For the republic 😉
crassus, láttalak SWTOR fórumban is, számíthatok arra hogy esetleg ütközünk az európai test indulásakor?😛
véleményem szerint a bazinagy ûrhajón gondolm 5x annyi technika van alapban és messzebre,hatékonyabban bír célozni/lõni!,mert ha ez nem így van és egy kis ûrhajó egy "pöcsköszörûvel" szétkap egy ekkora hajót akkor az atom hülyeség ám!
Star warsban sem szartak be a csillagrombolón mikor megjelent Han a sólyommal...😛😊
viszont,hogy kell 3 nap alatt fregattot szerezni? még van 13 nap trialom jó móka lenne...😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Meg a sci fi-t is imádom.
De engem ez a monoton repkedés és lövöldözés nem igazán kötne le, így a pénzt is sajnálom rá.<#beka3>#beka3>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ez látod te innen kívülrõl, de akik már egy ideje tolják sok sok sok tapasztalattal, nem ezt látják, az hogy hova helyezed a hajód, mit szerelsz rá, mire szereled, hogyan használod, milyen helyzetbe.
De ezt a koncepciót is átrakhatnánk wow-ra is. Ott a hajód a karaktered.
ezt kipróbálom
anti hero
Wow topik és megy az E.V.E. téma. :S
ez beteg😄
pedig tetszik
bedokkoltam a bázisra bányásztam egyet és kilõttem 2 kis kalózt....,de kész vagyok😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Egyébként azért került a 10 abba a bizonyos idézõjelbe, hiszen a csapat is éppen annyira erõs, mint a leggyengébb láncszem.(Mondjuk talán 2 embert elvisz a hátán a csapat :-))
Ettõl függetlenül lesznek nem is kevesen akik majd talán Catában fogják látni ezeket a hc bossokat, ha még érdekli majd õket 359 meg afeletti epix cuccokban.
Amúgy egyetértek veled...