World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rám is számíthatsz😊

és jó h mondod a fórumot, eszembe se jutott😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Elõre látom az elsõ SWTOR kieg instancejet: The Death Star(25 player heroic):U XD azthiszem hogy nem csak én vagyok úgy, hogy jobban lázba hoz egy szépen kidolgozott lézerrel és lezerkardal felspékelt Star Wars MMO,hamár valamivel elkell tölteni a maradék szabadídõt a széép nyári záporos napokon 😄😉 õszintén remélem, hogy lesz olyan jó az end-content mint WOW-ban, mert az nagyon sokat dobna rajta.

For the republic 😉

crassus, láttalak SWTOR fórumban is, számíthatok arra hogy esetleg ütközünk az európai test indulásakor?😛
[HUN]Crassus
bazz😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

viszont ne felejtsd hogy a halalcsillagot direkt kis vadaszgepekkel tamadtak, mert azokat nem tudta befogni a turbolaser 😊

[HUN]Crassus
mondjuk laikusként az jó nagy baromság,hogy az általad említett bazinagy csatahajó képtelen leszedni egy sokkal kisebb ûrhajót...
véleményem szerint a bazinagy ûrhajón gondolm 5x annyi technika van alapban és messzebre,hatékonyabban bír célozni/lõni!,mert ha ez nem így van és egy kis ûrhajó egy "pöcsköszörûvel" szétkap egy ekkora hajót akkor az atom hülyeség ám!
Star warsban sem szartak be a csillagrombolón mikor megjelent Han a sólyommal...😛😊

viszont,hogy kell 3 nap alatt fregattot szerezni? még van 13 nap trialom jó móka lenne...😊

Tényleg nincs bajom az EVEvel mert jó game, de van ám topicja is. 😄

BS - Battleship nem Battlecruiser sry
Hát az eve-ben mindent lehet a harcra mondani csak azt nem hogy monoton. 1000 féle skill, figyelni kell a távolságra (optimal range) mert ha kívülre vagy belülre kerül már nem vagy ellene hatékony, milyen fegyóval lõsz vagy rád milyennel lõnek mert ez ugye élet és halál között dönt, mire vagy skillezve, mekkora a skilled hozzá, hogyan helyezkedsz. Nem csak lõni kell és kész, vagy lefogás (web), célzászavarás (jammelés), elfogás ha ki akar ugrani a rendszerbõl, rejtõzködés (cloak), becserkészís 1000 féle módon, rengeteg fegyvertipus millióféle lõszerrel ami mindegyik más tipusú sebzést okoz, ezekre mekkora resistance-d van. Emellett amit megszerzel az érték marad az endcontent-ben is. 2-3 nap alatt megszerezhetsz egy fregattot, skillezel rá, közben használod. De ez a fregatt 2 év után is használható. Nem az van hogy minél nagyobb hajó és gyí, mert ha mész egy döglassú BS-ben (battlecruiser), és odarepül a seggedbe pl egy matar fregatt, úgy szétszed mint egy rongyot, lévén hogy kis, gyors hajó, te a sok milliós hajóddal el se találod. Õ meg orbitál körülötted és csak kapkodod a fejed. Szóval skill számít és taktikai érzék a fit (wow gear) mellett. és mindig érték marad amit megszerzel. Én is wowoztam 6 évig. De ott 1 peccs és hoppá értéktelenné válik a hónapok alatt összeszedett gear. Nem mindegy.
LeWyTy
Nekem is nagyon tetszik... szívesen ki is próbálnám.(mer nagyon szép a grafikája)
Meg a sci fi-t is imádom.

De engem ez a monoton repkedés és lövöldözés nem igazán kötne le, így a pénzt is sajnálom rá.<#beka3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

A harc tényleg elég passzív, viszont a játék csak egy nagyon kis szelete, ha akarsz soha be se kell tenni a lábad olyan zónába ahol veszélyben lehetsz.

itt egy link. akit érdekel nézze meg milyen egy harc. mit csinál mit néz a player. http://www.youtube.com/watch?v=niHxXlr0YyU

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

ahogy írtam manageled a hajót és a karaktert. akinek ez játék az játék sajnos nekem nem jön be. foci mecset sem nézek mert inkább csinálom.

fél évet játszottam aztán meguntam. dota pl az aktív játékkal sokkal jobban kikapcsol.

TVelvet
Ez azért nem teljesen igaz.

Ez látod te innen kívülrõl, de akik már egy ideje tolják sok sok sok tapasztalattal, nem ezt látják, az hogy hova helyezed a hajód, mit szerelsz rá, mire szereled, hogyan használod, milyen helyzetbe.

De ezt a koncepciót is átrakhatnánk wow-ra is. Ott a hajód a karaktered.
Botond
Már tudjuk mi a logen, izé login, na de mi a password?
Botond
Kivételesen veled értek egyet, nekem is ez jött le többszöri nekifutás után.
lájk<#eljen>

ezt kipróbálom

anti hero

Csirke4
A WoW halott.
TVelvet
wow is already dead 😊
wow is d**d! 😉

Gyönyörû!!!

Wow topik és megy az E.V.E. téma. :S
nekem eve onlinével és a készülõ magyar mmorpgvel (ami eve koppintás de van magyar nyelv alapból a játékban ) az , hogy passzív játék. a hajóra felszerelt cuccokat te aktiválod de egy harc kb úgy néz ki, hogy megvan menyire lõ jól a fegyvered és próbálod abban a rangében tartani az enemyt neki más fegyvere van õ mást próbál. azt , hogy merre repül ép a hajód azt érdemes a gépre bízni azaz megadod hogy 20kmre legyen tõled az ellenfél õ meg próbálja tartani ahogy csak bírja. a fegyver ikonra egyszer ráböksz és amíg ki nem fogy lõ. nem kell céloznod sem. lényegében menedzselsz egy karaktert ami befolyásolja mit tudsz és menyire hatékonyan tudsz használni. ehez kell még egy hajó és kész ennyi. olyan érzés játszani mintha arénában a gép harcolna helyetted te meg benyomhatod a hp poti néha.

TVelvet
1 pont között repkedsz, illetve lehet align olni, ami egy irányba repülést lehet, lehet orbitálni stb. Itt nem csak egy kis repkedõ vacak vagy mint a legtöbb ilyen ûrhajós játékban, hanem rendes nagy dögökkel is repkedhetsz. 😊
Én is most kezdtem el komolyabban az EVE Online-t. Igaz, kegyetlen komplex, de logikusan van felépítve, ergo egy idõ után simán átlátható. És eszméletlenül hangulatos. Ide le sem lehet írni mirõl is szól.
[HUN]Crassus
hejj baszki 1 óra után úgy megfájdult a fejem a sok infótol,hogy ki is kapcsoltam....
ez beteg😄
pedig tetszik
bedokkoltam a bázisra bányásztam egyet és kilõttem 2 kis kalózt....,de kész vagyok😊

[HUN]Crassus
meddig kell lõni egy aszteroidát míg kibányászol belõle?😛

Csirke4
Lehet benne WASD gombokkal, egérrel (vagy valami hasonlóval) szabadon repkedni?
PiszkosFred
Embere valogatja. Ha komolyan erdekel, es nem csak pillanatnyi fellangolas mert lattal 1-2 jo videot/hatterkepet/sztorit, akkor szanj ra idot es konnyen elsajatithato az alapja, a tobbi meg ugyis jon magatol. Az teny, hogy picivel tovabb tart elsajatitani a dolgokat mint a "jol idomitott csimpanz is tud vele jatszani" wow eseteben, de hat cserebe sokkal komplexebb rendszert es jatekot kapsz 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LeWyTy
Ennek szerintem csak az az 1 baja van hogy qrva bonyolult.<#wave>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

picket
Amint zavarni fogja az intopik témát... ami gyakorlatilag nincs. Már Crassus is csak havonta egyszer anyázik eos miatt.

&#3237;_&#3237;

picket
Hedensóldersz. A törölközúosztogatófiúnak is fellendítette a karrierjét, neked is biztosan bejön majd!

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Milyen sûrûn vannak ilyen nagyon nagy harcok ahol sokoks player van?
TVelvet
ez mind ingame ofc.😊
FSpofon

sexx

Arab money

Csirke4
Engem is érdekel hogy mirejó az eve online és mennyire fantasztikus dolgok vannak benne, úgyhogy amíg picket vissza nem ér addig írjatok róla pár sort. 😄
plu604
de ingame goldból is lehet havidíjat fizetni, nem?

XenHai
Ezt privátba fojtatni kéne mert engem érdekel a dolog a wowot már jó ideje meg untam csak szemlélõje vagyok a dolgoknak!
Csirke4
Picket, korpásodik a hajam, mit tegyek?
Ezt kifejthetnéd, jólhangzik<#nezze>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

jazzy
Ezt én nem is ismerem :d
TVelvet
3000bõl megúszod
TVelvet
3000bõl megúszod
XenHai
Mennyi most a havi díja?
shaime01
sindragosa 10/25 HC egy vicc ha a casterek kihasználják a bug/exploitot amivel nem stackelödik a debuff

Hát akkor mást jelent a fogyatékos, nálam azokat jelenti akik RS10 normalon képesek folyamatosan meghalni minden szartól, és ICCben HCn az elsõ bosstol meghalnak. 😄

TVelvet
Gyere eve-onlineozni, máris nem lesz fogyatékos játékod, talán a te mércédhez nehéz is lesz 😊
tarti19
Nyilván ha van 10 járni képes egyén, akik a spontán helyzetekre is képesek reagálni.
Egyébként azért került a 10 abba a bizonyos idézõjelbe, hiszen a csapat is éppen annyira erõs, mint a leggyengébb láncszem.(Mondjuk talán 2 embert elvisz a hátán a csapat :-))
Ettõl függetlenül lesznek nem is kevesen akik majd talán Catában fogják látni ezeket a hc bossokat, ha még érdekli majd õket 359 meg afeletti epix cuccokban.
Amúgy egyetértek veled...