World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TVelvet
eve-zz
Egy hetet? 😄 Más örül ha naponta megússza egy retarddal 😄

<#rinya>

shaime01

hihetetlen komolyan, ez a világ legnagyobb vicce, hogy ezzel a kibaszott játékkal milyen emberek játszanak

PoS a napim.. jó elérünk az utolso szarig.. erre a dk-nak persze hogy faszom ghoulokat kell summolnia... persze bebugoltatják a ghoulok a bosst.. mondom a lock-nak, hogy rakjon ss-t a palára és haljunk meg.. az OKOS pala ki DI-zi a dk-t.. mondom neki, hogy milyen okos voltál.. erre még nekem áll, hogy mit pofázok.. mondom geci kattintsa le a DI-t , mert akkor fog csak resetelni a kibaszott boss, erre elkezdi nekem ismertetni, hogy mi is az a DI, lekkatintja.. meghal.. boss resetel, pofázik így meg ugy, és utána szépen leírtam neki, hogy a pet miatt nem resetelt

na jó.. pala felkel resel mindenkit (azt ugy leirom, hogy a barlang elõtti packon a pala veletlen kickelni akarta mage-t inspect helyett)
mage egy ilyet beir, hogy ki akart engem kickelni? a tank? páfó.. már IF-be is kerülök, tehát komolyan az emberi butaságot, annyira visszaadja ez a játék, hogy az már szinte hihetetlen
egyszerûen nem lehet úgy egy hetet játszani, hogy ne bazd fel magad egy másik ember hülyeségén, aminek egyáltalán nincs semmi értelme

mert az emberek többsége nem dolgozik olyan jól ha otthonról csinálja. + nem lehet ostorral hajtani ha nincs a közelben. 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csirke4
lál, minek kell fót?😮
Ha magyarországi címmel regeltél akkor nem vehetsz részt a Recruit-A-Friend programban

Segítsetek már légyszíves. Egy barátomat szeretném meghívni, hogy megkapjam a mountot. Az a gond, hogy nem tudok annyira angolul és nem szeretném elrontani az invitálást. Valaki eltudná mondani a menetét, hogy hogyan kell meghívni, hogy megkapjam a mountot?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
van itt olyan aki fóti vagy aki a közelében lakik ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Prot warrival érdemes fejlõdni sokkal kényelmesebb, azzal tényleg össze lehet huzni a mobokat. Arról nem is beszélve hogy instába 3-5 sec alatt behív, így hamar összejön 1 szintlépés. Ja meg a PvP is fun vele. 😊

Az egy jól beállított ForteXorcist

Én is átváltottam 60-on furyre aztán gyorsan vissza armsra. A dps-e messze elmarad az arms-tól. Váltani csak 80on érdemes, azt is csak megfelelõ gearrel.

plu604
60ig arms, 60tól fury. 60ig nem éri meg furyra talentolni mert nem jók a lowtier talentek.

Zenszkij
Milyen talentekre építettél?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

atila4
köszi 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Hali!

Mac-en Apple MagicMouse-sal tolja valaki?
Cooldown bar kell? Ez tudom hogy jó:
http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/sexycooldown.aspx

plu604
Warriorra gondolsz? Nekem élmény volt vele fejlõdni, vidáman ugrok bele 2-3 tagból álló mob csoportokba is, pikkpakk megtépi õket, és túl sokat sem sebeznek bele.

Ha megírod mivel kínlódsz akkor lehet, hogy tudunk segíteni.

LeWyTy
Az az addon engem is érdekelne <#kacsint>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

atila4
Itemrackstun-ból honnan lehet letölteni új verziót? curse.com-on nem találom <#confused>
ÉS amit bekarikáztam pirossal annak az addonak mi a neve?

kép

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Zenszkij
Van valami jó harcos guide? Segítsetek lécci, mert kínlódok, 59. szinten...

Lacee
ott az én minimális PS-tudásommal elég nagy kihívás volt a monitorba illeszteni a youtube-os képet, nem is sikerült rendesen, de legalább a plakát egészében kinéz valahogy 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

plu604
"legyõztük a lich kinget, anya!"
ezen besírtam<#idiota>

lol akkor én 2 mûvedre is szavaztam 😄 Respekt, hatalmasak<#eljen><#wave>

Lacee
lehet más plaguelands, legyõztük a lich kinget, gelbin mekkatorque, anachronos - itt az idõ és a schmitt pálos-engineeres.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Melyik a tiéd? 😛
Mondjuk én már szavaztam, csak érdekel...

Lacee
aki látogatja a frostshock.eu-t, szavazzon az e heti photoshop phéntekre, van közte néhány képem 😊

Fehercsoki
Csinálsz battle.net accountot,és hozzáadod a wowos accod.

Zenszkij
1 éve nem wowoztam. Most belépnék erre ezt írja ki: battlenet account kell. Mi a teendõ? A régi accot hogy updatelem battlenetesre?

Zenszkij
nem mennek a szerverek?

Minek törölted le?😄

@146773 Valószínûleg még lesz, mivel a max level capet 100ra tervezik.

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Cataclysm után jön majd kieg ? vagy az az utcsó ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Zenszkij
Agyhalál ez a WOW újrainstallálás. Behalok, ez a sok rohadt patch, csak tölti, tölti...

Doomista
😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Mellesleg tudom, h lopott a dumád, ezért kaptad a lopott választ😊

............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\

Doomista
Oltári nagy bug-ot találtam ebben a kocka játékban, ami függõvé tett :-(
alt+f2 vagy f3 parancsot nyomok az mûködik, de mikor alt+f4 kombinációt használom, egyszerûen kilép a játékból <#falbav><#falbav><#boxer><#boxer> Melyik buildban lesz javítva ???? <#gun><#gun> <#wilting><#lama>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Köszönjük, hogy elolvastad a bannert.

"Maunt"<#idiota><#idiota>

koocos msned van? jólenne addig összehozni vmit, h ne akkor kelljen ismerkedni 😄 xD am azthiszem h hamarosan európai teszt, most tettek közzé vmi hírt. =)
cikasz
Egy csillagromboló sosem fog kilõni egy kis vadászt, hiába vannak protontorpedói ! Arra ottvannak a Tie Fighter-ek meg az Interceptorok 😄

Amúgy az X-wing vs Tie Fighter-nél még nem láttam jobb ûrszimulátort!

http://www.akciofigura.hu

Csirke4
A WoW-al mit lehet foglalkozni?
Amíg nem jön kieg addig a WoW halott.
Nem létezik.
Kereszt.
Csirke4
"de bazze egy f16 1970 ben is kitudott lõni egy miget 30km-rõl ami még be sem fogta azt...."

Az a fegyveren múlik, nem a gépen^^

Lõhetsz te izomturbó atomtorpedót antianyaggal töltve, ha van rá ellenszer a kis vadászon, vagy gyorsabb mint a kilõtt cucc akkor baszhatod a csillivilli óriásfregattod.<#idiota>
[HUN]Crassus
jajó értem én a ti oldalatokat csak mondom nekem laikusként nem értelmezhetõ,hogy egy 80méter hosszu hajóra ha ennyire sebezhetõ nem fér el mondjuk 3-4 légvédelmi rakéta tartó😊😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TVelvet
nem a realitást kell nézni, hanem a játszhatóságot és a balance-t. Egy BS-el nem tud mit kezdeni egy fregatt, vagy egy interceptor, lévén nagyobb tank van rajta, mint amit üt tud ütni. Pont ez a lényege az egésznek, ágyuval nem tudsz lelõni egy verebet, míg egy pisztollyal igen.
[HUN]Crassus
nos mindenképp meglesem jó lesz míg nem jön a WoDO online😛😊

[HUN]Crassus
jójó az ágyuk nem tudnak ráfordulni,de bazze egy f16 1970 ben is kitudott lõni egy miget 30km-rõl ami még be sem fogta azt.....ez meg 3927-ben játszódik kb. szal csak a sebesség miatt nem eltalálni hááááát...na érted ugye mi a bánatom😛😊

Crassus az a csillagromboló nem is találta el a millenium falcont 😊
Ha ügyes a player akkor mindennel fel lehet szeletelni mindent. De pl egy ágyús BS elég nehezen talál el egy kurva gyors kishajót ami 5000-el repked körülötte. nem tudnak az ágyúk ráfordulni 😊

Amúgy a SWTOR-t én is várom, de vicc amit eddig mutattak belõle. De majd megnézem sith inkvizítorként 😊