World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel patchenként mennek tönkre a csoda magyar guildek, catalysmben van rá esély, hogy semmi nem lesz már Ragnaroson sem.
Hála a magasságosnak!
1 óra terméke: wsg nukó,EOS bukó,Strand bukó...ja és ezalatt magamon kívûl láttam még KETTÕ!! hordást aki healelt......MINDENKI DPS! hihetetlen hulladék HK farmer ovisokkal vagyunk tele
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Másrészt kevés olyan játékos van akikkel csak 5 fõs instázgatásokba fogja a napjait tölteni😛
PvP-ben meg tökmindegy, hogy momentán ki nyer melyik groupban, mert a cataclysmban megszûnnek a battlegroupok ami nemsokára itt van.
Mindegy, csak egy távoli ismerõsöm szeretne, wowozni, és kérdés, hogy hova menjen, ha nem sw fõtéren akarja verni magát, hanem szinte mindig instázni szeretne (nem hülye lowokkal, akiknek nem elég egyszer elmondani, hogy "ne állj oda b+", meg hogy rossza talented, meg állandó afkzók "jajj pisilnem kell, jajj anyu benyitott, jajj meg kell etetnem a kedvenceim, jajj olyan álmi vagyok, jajj bocs, de másnapos vagyok, jajj nekem van életem, holnap nem tudod lenni" na nem ilyenekkel, mielõtt decemberre cataclysm kijön.
Vagy melyik EU-s szerverre érdemes menni, ha az ember nagyon kocka castjukhoz értõ PVE embereket keres alli oldalon?
http://www.akciofigura.hu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
http://www.akciofigura.hu
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Csakis komoly játékosokat.
(Nem profikat, de olyanokat akik komolyan gondolják)
Ha esetleg valaki csatlakozni kíván privátban jelezze.
>> 1 feltétel van! játék közben mumble használata kötelezõ<<
Taplók kíméljenek!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Tök jó hogy adják a kártyát,de nem tudok vele mit kezdeni. 😞
Akkor errõl enyit. Pedig jó lett volna, ha lett volna olyan mountom.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
--> Amikor elkezdesz resselni egy embert és kevesebb mint 1 sec van hátra nyom egy release spiritet és beirja ,hogy res? <---
<#csodalk>#csodalk>
Persze az új tank is levonja a következtetést hogy biztos balfaszok voltunk és azért volt a wipe meg a tank is azért lépett és leavel õ is😊
██
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”