World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cikasz
"casual, hardcore PVE klán"

Ezt meg hogy?

http://www.akciofigura.hu

Zenszkij
Jó hordás guild melyik szerón van? Aeria Peak?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Mindegy, már csinált magának, megtaláljátok Arathoron Kaelyn néven, lehet neki segíteni ^^, amúgy elég barátkozós lány. Nem úgy mint én.

Ally oldalon csak a Ragnaros ilyen, habár ott is elég alacsony az átlagéletkor, és emiatt elég sok a fura alak.
Mivel patchenként mennek tönkre a csoda magyar guildek, catalysmben van rá esély, hogy semmi nem lesz már Ragnaroson sem.

[HUN]Crassus
"mert a cataclysmban megszûnnek a battlegroupok ami nemsokára itt van. "
Hála a magasságosnak!
1 óra terméke: wsg nukó,EOS bukó,Strand bukó...ja és ezalatt magamon kívûl láttam még KETTÕ!! hordást aki healelt......MINDENKI DPS! hihetetlen hulladék HK farmer ovisokkal vagyunk tele

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

tarti19
Ilyen mentalitással kopogtasson be a TN-en a hordás top guildekhez😊
Másrészt kevés olyan játékos van akikkel csak 5 fõs instázgatásokba fogja a napjait tölteni😛

Szerintem minden szerveren van hardcore klán, attól nem kell félni, hogy olyanba csöppen ahol nincs. Egyébként a high population szerverek biztos választások.

PvP-ben meg tökmindegy, hogy momentán ki nyer melyik groupban, mert a cataclysmban megszûnnek a battlegroupok ami nemsokára itt van.

FSpofon2
ahova akar oda menjen és keressen guildet magának ahol nem ilyenekkel játszik

Arab money

pedig a wow tarsadalom 98%-a mar mind ilyen 😄

"iz" ez mi az isten?
Mindegy, csak egy távoli ismerõsöm szeretne, wowozni, és kérdés, hogy hova menjen, ha nem sw fõtéren akarja verni magát, hanem szinte mindig instázni szeretne (nem hülye lowokkal, akiknek nem elég egyszer elmondani, hogy "ne állj oda b+", meg hogy rossza talented, meg állandó afkzók "jajj pisilnem kell, jajj anyu benyitott, jajj meg kell etetnem a kedvenceim, jajj olyan álmi vagyok, jajj bocs, de másnapos vagyok, jajj nekem van életem, holnap nem tudod lenni" na nem ilyenekkel, mielõtt decemberre cataclysm kijön.

iz play we must?

Nem tudna valaki linkelni egy olyan oldalt, ahol a lvl 80 bg statot a battlegroup-ok között mutatja, és ahol statisztikából kilehet venni melyik az a realm, amelyiken legtöbbször alli nyer, az összes között?

Arathot szerveren van még értelmes casual, hardcore PVE klán alli oldalon? Vagy kezd olyanná vállni mint Bloodscalp horda oldala?

Vagy melyik EU-s szerverre érdemes menni, ha az ember nagyon kocka castjukhoz értõ PVE embereket keres alli oldalon?

cikasz
Na jó, de azok homokosok <#nyes><#crazya><#nevetes2>

[HUN]Crassus
be is játszik a cigó stílus a számbeli fölény miatt,de 1v1 ben az összes egy lowskill kis nyomigyerek

Zenszkij
Melyik az a szerver, ahol sok a hordás? Aeria Peak-en nyomon.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Lacee
azért szerintem az alliance oldalon nagyobb élet lehet, tekintve hogy kb kétszer annyian vannak, mint mi 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Kíváncsi vagyok, mennyire van nagyobb élet ott, mint a Bronzebeard-ön, de az biztos, hogy több magyarral fogok találkozni. 😄 Már csak a hordás magyar guildek száma alapján is.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

jazzy
Röhögni? Mit van ezen röhögni? üdv arathoron :p
Ha a név megmarad, az már nem olyan rossz kezdésnek. Na mindegy, költöztettem, az Arathorra (jól van, lehet röhögni, de PvP szervert nem akartam, így a Bloodscalp kiesett. 😊)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sõt még a szintek is elvesznek, lényegében kap 1db level 1es karit. De legalább a név megmarad. 😄

cikasz
egy meztelen karaktert kapsz csak a túloldalon. üres lesz a bagod is meg a bankod is.

Srácok, ha karaktert költöztetek, akkor az összes, zsákban és bankban lévõ cucc is költözik vele vagy azok az út alatt elvesznek a "reptéri személyzet" jóvoltából? 😄

LeWyTy
Már kérdeztél... nem. =)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

támogatás érdekel? =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

LeWyTy
A ragnarosi RézAngyaloK guild tagokat keres.
Csakis komoly játékosokat.
(Nem profikat, de olyanokat akik komolyan gondolják)
Ha esetleg valaki csatlakozni kíván privátban jelezze.
>> 1 feltétel van! játék közben mumble használata kötelezõ<<
Taplók kíméljenek!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
I <3 login server.

Lacee
a loginnál még mindig kiírja nekem, hogy hiba van a szerverekkel, de simán be tudtam jelentkezni 2 perce.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fehercsoki
Egyre jobb unable to connect mostmár😄

Bloodscalpra gond nélkül csatlakozik, vagy csak 2 jó hullámot fogtam ki.
Fehercsoki
Miért be volt jelentve hogy nem lesz valameddig?Mert ha nem akkor gondolom bármelyik pillanatban jó lehet.

FSpofon
miért lenne jó?

Arab money

Fehercsoki
Login szerver még mindig nem jó?Mert most egyáltalán ki sem ír semmit csak connecting-.-

Pff az cumi. :S
Tök jó hogy adják a kártyát,de nem tudok vele mit kezdeni. 😞
Akkor errõl enyit. Pedig jó lett volna, ha lett volna olyan mountom.
semo1
login server offline

Pyotr
Valami gebasz van megint a login szerverrel?

&#9608;&#9608;

Lacee
ennyit az éjfélig tartó karbantartásról? 😄

[HUN]Crassus
igen,de volt 40 ember is😛

De csak annyit tud.

PiszkosFred
Felek megkerdezni, de nem csak annyit tud maximum jelezni/mutatni a /who? 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

[HUN]Crassus
Artahor megy.....49 player online horda oldalon! LOL

Ehhez is kell, csak sajnos anélkül is kinyalják az emberek hátsóját. Mert ugye õk is ugyanannyit fizetnek.

Megmagyarázta? mivel? cigány vagyok, üssetek?<#banplz>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

LeWyTy
Igazából az angoltudásom hiányzik.<#rinya>

[HUN]Crassus
Dzsipó BS es rugó 18 perc alatt 18 ezret volt képes sebezni BG ben.....,de megmagyarázta😊

shaime01
Ennél ugy se talál senki se idegesitöbb dolgot...!

--> Amikor elkezdesz resselni egy embert és kevesebb mint 1 sec van hátra nyom egy release spiritet és beirja ,hogy res? <---

<#csodalk>

TVelvet
sajnos ahozz kell némi agy is. nem csak hent 😞
Pyotr
Nálam Halls of Reflection-nél kezd izzadni a tenyerem,mikor elinditja a tank az eventet aztán úgy dönt az utolsó pillanatban hogy mégse akarja letankolni, és mire behívja az új tankot minden fekszünk😛
Persze az új tank is levonja a következtetést hogy biztos balfaszok voltunk és azért volt a wipe meg a tank is azért lépett és leavel õ is😊

&#9608;&#9608;

PiszkosFred
Bele se merek gondolni mit csinaltal volna 10 perc utan. Vagy egy ora elteltevel? Valaki ad neked egy 14 napos trialt, es szegeny izlandiaknak reszeltek...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

LeWyTy
Én 1 perc után megutáltam<#levele> senkinek sem ajánlom az EVE-t <#eplus2>