World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fubenalvox
elszúrtam a napi mókát xD

Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu

Vincentcloud: Hunisida.

Egyébként - lehet, hogy csak nekem meglepõ - de kellemesen csalódtam a játékosokban. Nagyon sokan szívesen segítenek infókkal és már az is elõfordult, hogy arra bóklászott egy lvl 80-as kari, és se-perc alatt kitakarított nekem egy barlangot.
Azt is olvastam, hogy 'rádakaszkodnak' ha valakinek segítesz, de ezt még nem tapasztaltam. Többször segítettem én is alacsonyabb szintû kariknak, de soha nem volt semmiféle kellemetlen élményem.
Na persze ez csak a Hordára vonatkozik, az Ally az más tészta ;-)

Fubenalvo: érdekes összehasonlítás. Ebben Outland is benne van?
még senki nem fikázott. máskor legalább várd meg a felháborodást. most mirõl beszéljünk? =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

fubenalvox
Gamestar fórumon feltételezték, hogy ezzel a cikkel az a célom, hogy húú gw2 nagyobb mint wow. Így megelõzendõ egy feleslges vitát béletlenül sincs ilyen hangvétel az egészben, csupán megnéztem mind a kettõ játékot IRLhez képest. WoW jó játék, Gw2 remélem jó játék lesz. that's all

Na akkor gratula, mi a szerencsés guild neve?
fubenalvox
Készítettem egy kis összehasonlítást a GW2, WoW bejárható területeinek méretérõl. Aztán az egészet megnéztem, hogy mekkora lenne Angliához viszonyítva. Bónuszként pedig magyar hazánkra is rábiggyesztettem. Akit érdekel, az itt meglesheti a képeket.

Igaz Gw2 blogon van a történet, de wow vonatkozásban gondoltam itt is érdekelhet egyeseket. 😊

Hali!
Az elõfordulhat, hogy azért nemtudok karaktert copyzni beta test realm-re, mert nincs feltöltve az accom?
A választ elõre is kössz!

Köszi a tippeket. Tegnap Vincentcloud felvilágosított a dolgok menetérõl. Okés, mondom, akkor várok és szintezek. Kb 15 perccel késõbb Gadgetzan fõterén párbajoztam, majd meghívtak egy guildbe. Szintezõ, causual guild. :-)
Így teljesüljön minden kívánságom.
Egyébként tegnap szerencsés napom volt. Gadgetzanban volt egy küldi, amiben 1-1 minta kellett skorpióból,hiénából és baziliszkuszból.
Mindegyik minta az elsõ dögbõl kiesett :-)
nem lehet

Get a life!

FSpofon2
nem lehet

Arab money

Hogy lehet szüneteltetni a játékot ?
Másfél hónapig nem leszek, 45 napom van még rajta, nem szeretném elveszteni.
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Ez rohadt jól néz ki csak mik ezek a macskaemberek?

Fehercsoki
Küldj pmet a neveddel és segítek.

[HUN]Crassus
ejj b+😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TVelvet
hát vmikor jövõre😊
Musthave!

tavaszra igérik, ugye?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

TVelvet
off guild wars 2 bossfight o.O

ha nem menne Bossyy
Nana, az eredményesség (amit leginkább csak a gyér magyar színpadon lehet értékelni - és ezt nem sértésnek szántam, inkább önkritikának) nem egyenlõ a hardcore játékstílussal. Amitõl mi igencsak messze állunk. A jó nevû elõdguildünk (Public Enemy) már jóval közelebb állt hozzá eleinte, aztán ott is utat tört a szociális háló igénye. Ez a guild pedig eleve úgy jött létre, hogy senkire nem akarunk rákényszeríteni semmit, csak egy bizonyos szintû játéktudást és õszinteséget igényel.

Springfield emléke lassan a ködbe veszik, olyan régen volt. Nem kell túl sok kezemet felhasználni ahhoz, hogy kiszámoljam hány hétig bírta a heti 2-3 raidet. Valószínûleg a mostani 1-et se bírná, annyira nem tudta beosztani az idejét. Ha jól rémlik még mindig a guildben van, mert ilyen jószívûek vagyunk. Dehát ilyen ez a popszakma.

Hát ez esetben jól felvilágositottam a saját guildjérõl <#vigyor4>

attiGT
springfield?

Pyotr
És ha még nem esett le még mostanra sem ,akkor elárulom Darton az egyik officer ott😄

amugy Springfield hogy birja a tempót Darton?<#wink>

&#9608;&#9608;

White QVAS
Igen, a Grim Funeral-ról beszélünk. Azt hiszem õk eléggé hc guild.

Twisting Nether-en van egy magyar guild aminek most nem jut eszembe a neve, azt hiszem õk hc-ban nyomják.

Ezekszerint nincs magyar HC guild. 😞
(Mondjuk ezt eddig is tudtam, csak azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel.)

köszi az infókat!
Igen a progress guild akiknél megvan minden héten minden nap mikor mennek instába és nem nagyon szeretik ha nem vagy ott. A casual az is lehet sokféle, de ott inkább megbeszélik ki mikor ér rá, ilyesmi, persze általában õk kevésbé sikeresek/késõbb érik el a bossokat. Van még a HC guildek, nah ott kockák vannak, nem érdemes idõt áldozni rá, ha csak játszani akarsz, mert itt már "munka" szinten megy a dolog.

Mindent a trade chanelen intéz mindenki, szóval nyugodtan használd.

Sok ember nem veszi meg a kieget, vagy átvált pverõl pvpre, vagy éppen túl sok neki mondjuk a HC raid és átmegy casualba, stb stb.

Bocsánat, két láma kérdés, de ha jól értem a progress guild az, akik ezerrel mennek a top instákba, maxolt cuccokkal, a casual guild pedig afféle társulás, akik nem a profi kockákat tömöríti?

Másik láma: lfg csetet hol találom? Ez in-game cset?

Illetve miért fog feloszlani a kieg. után? Ez valamiféle népszokás? :-)
PiszkosFred
Trade meg lfg cseten szoktak szintezo guildek hirdetni, erdemes ezeket figyelni. 75 utan pedig erdemes felvenni a kapcsolatot kisebb raidelo guildekkel, ahol az alapokat megtanulhatod. Komolyabb progress guildet szerintem ne is keress, egy casual raid guild is tokeletes lesz a kiegig. Veluk is megismerheted az osszes elerheto tartalmat, aztan majd a kieg ha megjott, uj elet kezdodik, akkor majd raersz keresni progress guildeket. (foleg hogy a mostani guildek 90%-a feloszlik a kieg utan kovetkezo 2-3 hetben, ahogy az mar csak lenni szokott)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Köszi.
PM-et küldtem. A magyarság nem feltétel, nem gond az angol.
Szerintem 44-en még nemigen fogsz találni normálisan progresselõ magyar guildet, de ha bármiben kell segítség írj ide egy pm-et és majd megbeszéljük ingame.
FSpofon2

Arab money

Rossz topic?

Üdv,

Bármi meglepõ is, de új vagyok a WoW-ban, de még az MMORPG-k világában is :-)
Haveroknál láttam a játékot, gondoltam, kipróbálom, és nagyon megtetszett.
Bloodscalpon nyomom, Horda oldalon egy (jelenleg) lvl 44-es Blood Elf hunterrel.

Azt kérdezném a tisztelt úri közönségtõl, hogy van-e olyan normális guild, ahová egy nem hardcore, de azért sokat játszó játékos befér. Voltam egy guildben (meginvitáltak vgy huszadmagammal) de semmi nem történt mintegy két héten keresztül.

Köszi

TVelvet
visszamennnyééé
synthol

Get a life!

shaime01

a prok addig nyomjak*

(*-ez barmelyik mmora igaz, akinek nem volt ilyen idõszaka, az még gyerek ;D)

anti hero

Zenszkij
Hajnali háromig nyomja áííííjjjjj 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

@RC2010 -rõl

no elsõ plakát a linknél a "Szerepcsere" címû, láttam tegnapelõtt este. sztem kurva jó. : )

többi is, szal bátran ajánlom annak, aki még nem volt kint
4-5plakáton hahotázva lehet röhögni

anti hero

Fehercsoki
Neten is meg lehet venni.

Egyébként törtön játszhatsz,de az messze nem nyújtja azt a játékélményt mint az eredeti.

Zenszkij
Akkor nem, mivel a kulcs a megvett dobozban van...

cikasz
Igy vagy úgy,de a zsindexre nem publikálnék az tuti 😊

http://www.akciofigura.hu

vagyis ha nem tervezek vásárlást, akkor nem játszhatok vele?
Ha megveszed hozzá a kulcsot és azzal regisztrálsz egy accountot akkor hozzáférhetsz a játékhoz bármilyen kliensrõl. Ha nem tervezel vásárlást, akkor lásd: banner 😊

Hali. Lehet, h kicsit hülye kérdés, de ha netrõl szedem le a játékot, akkor is havidíjas?<#fejvakaras>
Legközelebb Bear Grylls fogja bemutatni, hogyan éljük túl a Kataklizmát, és a megjelenés napján tartott launch partyt😄

Csodálkoztam, hogy az index nem irt Frei Tamás módon a WoWról, aztán láttam, hogy Hancu a cikkiró <#fogmosas>
(Mé' nem tudok hosszú i-t irni és miért jön elõ valami Nero szarság ha megnyomom az Alt+J-t?!<#falbav>)

Zenszkij
FOR THE HORDE !!!!!!!!!

nemsokára ismét átéljük....