World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egy kurva nagy szemétség. Amúgy a bannolás fogalmam sincs miért történt.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Mitõl lehet??
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Jelenleg a BNET Accountom-nál azt írja a Status-nál, hogy LOCKED. Ma reggel kb. 4-5 órája aktiváltam egy GameCard-ot, ezt írja is, nov. 11-éig enged játszani. Mégsem tudok belépni és a WoW Acc-nál is azt írja, hogy "temporarily disabled".
Mit tegyek még hogy újra menjen?
Elõre is köszi!
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
glyphekrõl: az obliterate fölösleges, az a frostnak hasznos, unholy blight szintén nem a legszerencsésebb.
kimásoltam az elitist jerks fórumáról egy ajánlott elosztást, valami ilyesmiben gondolkozz inkább: blood dps
és az ehhez tartozó ajánlott rota: icy touch-plague strike-heart str-heart str-death str -Dump- death-heart-heart-heart-heart -Dump-
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Lassan 80 lesz a DK-m, és összedobtam neki egy DPS talent/glyph kombót. Kaphatnék róla kritikát, véleményt, stb?
Elõre is köszönöm 😊
Wowhead Link
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Itt viszont ugye zsákbamacska, hogy oszlunk-e elsõ szárny után vagy sem. Igyekszem olyan PUG-hoz csatlakozni, ami eleve 6-7+ bosst céloz meg, de múltkor is ilyenben voltam, aztán elsõ szárny után az egyik tank lelépett, és képtelenség volt találni másikat.
Mondjuk lehet, hogy nem délelõtt kéne PUG-olni. 😄
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Még mielõtt megkérdeznétek, ha HC-ban voltam, mi a fenéért akarnék én normálba menni, hozzáteszem, hogy a gearem nem teljesen elég HC-ra, viszont a guild gearelõdés miatt levisz 1-2 embert a HC raidekre.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Dracula 22.3% vs Darth Vader 77.7% Rofl
██
Nem trollkodás, komolyan. Nekem bekapcsolva van mióta játszok, ha másra akarok spellt nyomni kijelölöm, ha meg enemy van kijelölve nyomja magamra nem kell pluszba kijelölni.
ha azt látod hogy magát healeli(nem néztem tüzetesebben meg a vidit) akkor valoszinuleg vagy autoselfcast van bekapcsolva neki, mivel paláknak van egy olyan proc, hogy art of war és akkor nyomhat egy instant flash healt és ezért szoktak a palák autoselfcastot bekapcsolva hagyni
[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Inkább te is használd ki az adottságaidat és játsz single mode-ban a sok birka között😊
██
Egy kis segítséget szeretnék kérni, ebben a videóban használ egy addont, amivel target nélkül healel, mint a healbot. Szerintem a Grid lesz az, videó végén írja is. Nade, leszedtem, /Grid, és itt baromira de meg is akadtam, annyi lehetõség van :o.
Esetleg nem lenne valakinek kedve leegyszerûsítve leírni, hogy kb ugyan ilyenre hogyan configoljam be?^^
Shadow pap végignézi a 12 seces bubit?? LOL? az kibaszta a biztosítékot
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
NE legyetek hordások Blackout battle grp-ban....jótanács
"Anya, aztmondja, mindig kell lennie egy Lich Kingnek!"
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Guild Wars 2 Magyarország - www.guildwars2.hu