World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tuti noob kérdés de exodarba hogytudok eljutni? (dalaran és shati teleportján kivül)
Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata
(Amúgy az is nagyon cseles, hogy megint eu-n tesztelik a szarabb dolgokat(azaz az új downloadert, merthogy a char copy érdekesen csak eu serverre nem megy(ugyanez volt a dc/insta belépés megint kijövetelénél is))
Amúgy, ha nem beszélgetni akar valaki (mert az arctalan tömegek véleménye, meg különben is, stb) annak tudom ajánlani a blogolást vagy egy üres falnak beszélést, a fórum jobb esetben valami párbeszéd-félérõl szólna, ha csak viccbõl is, de próbáljuk meg betartani.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ez is egy érdekes megközelítés. Mondjuk bizonyos embereknek biztos szüksége van rá, mert senki nem áll velük szóba. Ami elég szomcsi.
(Eddig ilyesmire nem is gondoltam volna Crassus esetében, azt hittem vannak haverjai. De jobban belegondolva logikus gondolatmenet.)
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
és nagy anyázva szétszéledtek az emberkék😛 igazából azok anyáztak a legjobban akik nemvoltak képesek áttargetelni az orbokra és a 2/respect/ healert gyorsan agysonták
ARATHOR b+
██
Reméljük cataclysm egy picit másabb lesz.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
te tudnál "osztályozni" egy ilyen szellemi kapacitásu embert?
és csak úgy hemzsegnek a játékban....
múlt héten 2x próbáltam puggal TOC25!ös heti raid küldit/TOCOT a 60 ezer HP-s tankommal/ nem bírták leverni egyik raidben sem.....most mit mondjak erre?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Ilyet nem látok, csak Change Password-öt. Az már megvolt, és ugyanúgy LOCKED.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Bár szerintem azt hogy más akar belépni azt nem hinném hogy a blizzárd tudhatja😛
██
Meg kellene pl. adni a WoW kulcsot is, ami szerintem nekem nincs sehol, mert a Blizzard Store-on keresztül upgradeltem anno a Trial acc-omat.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
A lényeg hogy azért lockolták, mert gyanús Key Loggert vagy Trójait érzékeltek ami próbálgatott belépni az Accomba. Magyarul engem akartak megvédeni. Ez mondjuk nemes dolog, de azért remélem hamar kijavítják, mert már be van regelve a GC.