World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
ezeknek nagyon nem kell hinned....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Littlepig13

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Zenszkij
Kérdés. Warriorral, hogy tudom a stanceket gombhoz rendelni, pl egérgombra átvált..?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Csirke4
Mi az a nõ? Oo
[HUN]Crassus
november közepe/vége?? én sem gondolnám,hogy nem lesz kata karácsony elõtt!

miert zarja ki ez azt, hogy van baratja? vagy te konstans a haverjaiddal vagy egyutt?

hali
Tuti noob kérdés de exodarba hogytudok eljutni? (dalaran és shati teleportján kivül)

Asus P5b-mx dual core 2ghz, 2gb ddr2 kingston Ati sapphire HD3870 512mb 256bit pci-e 450W chiefteck HDD 120gb ide 80gb sata

Hónapok óra kinnt van a beta, nem tudom egyáltalán kinek jutott eszébe, hogy idén nem fog kijönni.
(Amúgy az is nagyon cseles, hogy megint eu-n tesztelik a szarabb dolgokat(azaz az új downloadert, merthogy a char copy érdekesen csak eu serverre nem megy(ugyanez volt a dc/insta belépés megint kijövetelénél is))

Ezaz. Megyek, pezsgõt bontok.

Lacee
a szokásos nerdrage helyett inkább örüljetek hogy kint van PTR-en a 4.0, lehet hogy mégis lesz valami az idei Cataclysm-megjelenésbõl...

Amúgy, ha nem beszélgetni akar valaki (mert az arctalan tömegek véleménye, meg különben is, stb) annak tudom ajánlani a blogolást vagy egy üres falnak beszélést, a fórum jobb esetben valami párbeszéd-félérõl szólna, ha csak viccbõl is, de próbáljuk meg betartani.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
megnyugodhatsz van bõven BARÁTOM/BARÁTNÕM és rengeted haverom és havercsajom is akad😊

[HUN]Crassus
ja ohh most nézem

Ja hogy pap vagy pszichomókus helyett itt dumálja ki magát? 😊
Ez is egy érdekes megközelítés. Mondjuk bizonyos embereknek biztos szüksége van rá, mert senki nem áll velük szóba. Ami elég szomcsi.
(Eddig ilyesmire nem is gondoltam volna Crassus esetében, azt hittem vannak haverjai. De jobban belegondolva logikus gondolatmenet.)

ezert irtam neki 😛

[HUN]Crassus
én tudom õ nemtudja😛

attol meg lehet forumozni es tarsalogni, hogy szarsz egy internetes forum, arctalan kozossegenek gondolataira. ketlem barkit is igazan erdekelne itt masok gondolatai.

b4rc4
akkor minek vagy itt?

Littlepig13
legalább kölcsönösen érzünk egymás iránt

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

[HUN]Crassus
VOA 25 sem sikerült😄 most, 5 healer volt a raidben elméletileg ,de csak 2 healelt😛 a 3. a tank volt😄
és nagy anyázva szétszéledtek az emberkék😛 igazából azok anyáztak a legjobban akik nemvoltak képesek áttargetelni az orbokra és a 2/respect/ healert gyorsan agysonták

ARATHOR b+

[HUN]Crassus
mutass nekem egy valakit a topikban akit nem szarok le mit gondol

b4rc4
igen ezzel meg magadat is minõsíted, grat.

Pyotr
Cataclysm-ben ha jól olvastam akkor legalább ezt a mentés dolgot orvosolják azzal hogy az adott boss lesz azonos id-n nem pedig maga az insta,tehát ha lementi valaki magát 24 leming-el akkor még tudja onnan folytatni másik csapattal4

██

És ez még szarabb lesz cata kijövetelével, mert még több lesz a két hét alatt max szintû pistike(régi területeken való igen gyors fejlõdés ugye). <#vigyor3>

Ez a remek wotlk hatása. Ahogy a mai tinik többségét nem nevelik a szüleik, a jaték ugyanúgy nem tanítja meg õket játszani, mert hát õk is fizetnek érte, és minden jár nekik. Az eredményét együtt élvezhetjük.
Reméljük cataclysm egy picit másabb lesz.

Ez dúúrva, azért nekem a hetikkel még sosem volt bajom. Az a titka, hogy még szerdán, kora délelõtt le kell nyomni, mert akkor már rég fent vannak a hardcore arcok és egy szó nélkül lemegy minden raid, toc, uldaur is.

Pont azért van kiakadva, mert fizet érte, és mások balfaszkodása miatt nem tudja élvezni...

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

kastil
csak nem értem, hogy mit vagy így kiakadva. ezért fizetsz

[HUN]Crassus
húúú? baszki mit kéne mondanom olyan emberkrõl akik több hónapnyi/éves napi játéknál mindenegyes napon ugyanazon faszságot kögvetik el egy BG-ben avagy hetente a raiden?
te tudnál "osztályozni" egy ilyen szellemi kapacitásu embert?
és csak úgy hemzsegnek a játékban....

múlt héten 2x próbáltam puggal TOC25!ös heti raid küldit/TOCOT a 60 ezer HP-s tankommal/ nem bírták leverni egyik raidben sem.....most mit mondjak erre?

kastil
húúú

[HUN]Crassus
felhigult fostalicska emberek jönnek akik lecke meg könyvolvasás helyett/mert azért elõbb ezzel kéne foglalkozni a tini gecieknek ha már az anyja/apja annyiban meríti ki a nevelést,hogy megvesz minden szart a gyereknek,hogy ne keljen vele beszélgetni meg nevelni/ jönnek WOW-ozni,mert azthallották az egy kurvajó game aztán annyi eszük van még ehez a lebutított szarhoz is mint szamárnak az ABC-hez!

antgecc
Nehogymár tab-ot is kelljen nyomni és egy kicsit elfordulni a 2-es gomb spamelése mellett... <#gonosz3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nem azzal van a baj, hogy nemtudod a szakszavakat, azzal h a szádbarágják h mikor mit csinálj, és akkoris elbalfaszkodod😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Most aki nem tudja a szakszavakat azt már ki kell hagyni a buliból ? Szemét banda -.-

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Mindenki úgy van vele hogy majd a másik leveri, elég szar felfogás de ez van.
shaime01

Mi a francért játszanak olyan emberek, akiknek az IQ-juk a 0 felé közeledik? <#falbav><#falbav> ICC 25 pug, a cél putricide, kellett az achi meg a gs. Ez már magával vonzza azt, hogy a jelentkezõnek van némi fogalma a raidrõl. Nem, az elsõ bosson wipeolgatunk mert egyesek képtelenek a spikeokat dpselni. Természetesen fight elõtt is el van mondva a rövid taktika, de egyszerûen hülyék az emberek <#falbav>

Amint lezárják az accountodat, a bnet küld egy e-mailt. Abban van egy link ami a bizonyos password resetre visz. Feltéve, ha nincs ellopva az accountod. Van egy kis tapasztalatom ezen a téren, nekem már 5x lopták el az accountomat 😄 Persze nem biztos, hogy most igazam van 😊

bélanéni
Mit értesz jelszó reset alatt?
Ilyet nem látok, csak Change Password-öt. Az már megvolt, és ugyanúgy LOCKED.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Egy sima account lockot jelszó resettel vissza lehet állitani. Elõször ezt próbáld meg. De elõtte pucold ki a géped, ne legyen benne spyware mert akkor az uj jelszót is ellopják.

Pyotr
Ha más is be akart lépni az accountoddal akkor a helyedben én vigyáznék ,mert az csak a gépedrõl származó trójaival tudják megfelyteni ergó fertõzött a géped.
Bár szerintem azt hogy más akar belépni azt nem hinném hogy a blizzárd tudhatja😛

&#9608;&#9608;

kastil
Ahha, nem selfcastra gondoltam, hanem Grid, mint healbot, de mindegy már megvan, köszi.

A blizzard supporttal kell felvenni a kapcsolatot vagy e-mailben, vagy telefonon. És lehetõleg ne a mailben kapott linket használd, hanem a hivatalos oldalról keress valami címet vagy számot.

lolSL
akkor a bankkártyád utolsó 4 számjegye kell vagy vmi tranzakciós szám, support oldalon biztos le van írva

bélanéni
Akinek van tapasztalata abban, hogy hogy kell LOCKED WoW account-ot visszahozni az életbe, ossza meg velem! Köszi!
Meg kellene pl. adni a WoW kulcsot is, ami szerintem nekem nincs sehol, mert a Blizzard Store-on keresztül upgradeltem anno a Trial acc-omat.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
SC2-be beenged természetesen. A WoW-ot fagyasztották.

es mi a kulonbseg? battle.net acc= minden ala regisztralt blizz jatek. vagy starcraft2-be beenged?

bélanéni
Rákerestem a GMAIL-emben, és valóban jött egy mail "WoW Blizzard Europe - Suspected Compromised Account" tárggyal. Megvan, mit kell tenni.
A lényeg hogy azért lockolták, mert gyanús Key Loggert vagy Trójait érzékeltek ami próbálgatott belépni az Accomba. Magyarul engem akartak megvédeni. Ez mondjuk nemes dolog, de azért remélem hamar kijavítják, mert már be van regelve a GC.

bélanéni
Biztos írtak, csak nem láttam, sok SPAM jön, naponta 1-2, ál-Blizzard feladóként, hogy menjek ide vagy oda és adjam meg a jelszavamat. Na most lehet hogy az igazi Blizzard mail-t is SPAM-nek néztem.

bélanéni
Ez szerintem a BNET Account lockolására vonatkozik.