World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de kár hogy én nem mondhatom el hány account várja a gazdáját nálam =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

PiszkosFred
Vannak dolgok, amit meg viccbol sem irhatsz le. Ez egy ilyen mondat volt.

Picket takarithat megint.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

shaime01
Elöre eltemeti az anyát ejj ejj :>

Szerintem hülyeség eladni az accountot ha igényelhetsz Temetési Segélyt meg ha senki se temeti el annak a megyének ahol meghalt kötelessége eltemetni 30 nap után ^.^

lolSL
add oda mindhármat és ások egy gödröt anyádnak a libegõ alatt

temetessel viccelodni, azis egy kultura...

" 4db 100-as karakterrel ragnaros horda oldalon"

Ejha valaki jól tolja. 😄

láccik' vaze', nem vagy trendi ecsém.
nemtod' kijaza dzsásztin bííííber???
hát süllyedj el, de jó mélyre...ismerned kéne pedig korunk prófétáját, a tinik megváltóját, azaz ÕT-e, nah... <#ticking>

Lacee
pszichiátria orvosul.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

[HUN]Crassus
"pscyhiátria" ezmiez?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Owned😊)
mi a manót vársz egy sima hétköznap reggel fél nyolckor?Idióták vannak mind két oldalon bõven, az hogy ki hol gankel egy pve szerveren hááát....Viszont ez amit ma mûveltél reggel hallod e ez az azért lassan megérne egy pscyhiátriai kivizsgálást.Alli oldalon is a zöm ember nem bg re meg random badgere ugrik be hanem hogy bepakolja ah ba a hétvégi játékosoknak a cuccost jópéntért, így péntek reggel.Az hogy te reggelente tudsz vagy akarsz wintergraspozni az a te bajod, wintergraspozz hétköznaponként este raid idõben akkor mindíg a horda nyer mert nincs alli player ott. Utaána meg ezt a büdös csicskázós nagymonológodat amit ma reggel el standupoltál az allis generalon megejtheted horda oldalon is.
antgecc
Mind a két oldal tele van gyíkokkal. Maradjunk ennyiben 😊

Hidd el Crassus, a te horda bandád is ugyan azt csinálná, amit az allik, ha ti lennétek ennyivel többen.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tökmindegy, csak mondani akartam valami lealacsonyító jelzõt, nem a lényegre reagálsz, de ez érthetõ is😊
[HUN]Crassus
az van sajna amit Fred mond....sajnos mindig a "rossz" ami az egyszerûbb út...
ki az a Justin Biber?

[HUN]Crassus
hehe!😊)

Ugyan már....
Amikor Én BG-ztem, akkor meg a patkány horda campelte be a temetõt WSG-n, most Én is írjam azt, hogy csak pattanásos, kis buzi Justin Bieberek játszanak a hordában?
PiszkosFred
Csak 6 hetet birj ki meg mester. Meg Don Quijote is lepihent nehanapjan, neked sem artana elfelejteni ezt az egeszet a maradek idore. Jon majd a rated BG, amire evek ota varsz(unk), addig mar total felesleges infarktust kapni, foleg az egeszsegugy jelenlegi allapota mellett 😊 Temerdek, kulonbozo temaban vegzett szimulacio es csoportos kiserlet bebizonyitotta mar, hogy a csordaszellem olyan evolucios emberi tulajdonsag, amely szuletesetol fogva az emberi viselkedest alapvetoen meghatarozza. 5 eve kuzdesz a szelmalmaiddal, rajohettel volna mar, hogy az emberi viselkedes egyik alapveto jellemzoje ellen tehetetlen vagy. (max, ha te vagy bruszvilisz es ugy dontesz, nem nyomod meg a gombot az aszteroidan ulve, hanem adsz egy masodik eselyt az evolucionak)

[HUN]Crassus
sosem genkeltem sem kezdõt sem temetõt!/pedig 2005 óta megvan a játék szóval lett volna rá lehetõségem elhiheted/ "földön fekvõ embert nem ütök meg" tudod.....és ha ilyet látok mindíg próbálom lebeszélni a társakat,hogy hagyják abba! ezvan, én tudom a legtöbbeteknek ez természetellenes,de nem vagyok köcsög az ellenségemmel szemben sem!

egy ilyen temetõ genk kb. olyan mintha FPS-ben aimbotoznál az ellenfelednek totál semmi esélye nincsen....

antgecc
Nem értem a problémát. Mégis mit vársz? Az õ hibájuk, hogy a horda kevesen van? Álljanak, mint Katiban a fasz és v árják, hogy majd megérkeztek? Nyilván püfölni akarnak és mennek utánatok.

Emléxel még a nagy AB-s idõkre... ott is mi ment. Ha gyenge volt az ellen, beletaposták a kezdõbe. Ez van. Ne menj WG-zni, nem kapsz agybajt.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

[HUN]Crassus
a 90% olyan azon az oldalon,hogy a földönfekvõ emberbe még bele is rúgtok és azt sem egyedül teszitek! ja ezt nem én mondtam hanem egy 5 éves allys cimbora/nevet direkt nem mondok/

[HUN]Crassus
de igen és ha nem tévedek nem anyáztam/jah sry egy homár+hulyegyerek egy smiley kiséretében elhagyta az "ajkam"/ csak kifejtettem mi a véleményem a reggeli 7 vs 25-30-as felállásról... és a betyárbecsületrõl
Erre mit csináltok most is? 16 !! an vagyunk összesen a raidben és ott genkelitek a kezdõ WS+Temetõnket legalább 20-an a másik 20-30 emberetek pedig azt genkeli szarrá aki nem ott kel.....,hogy még véletlen se legyen esélyünk na errõl beszéltem.....,hogy tele vagytok unfair HK farmolós tinikkel.....
tudom legyek én is ally váltsak szervert meg nem ti tehettek róla,de ne is haragudj ez a lekempelés egy amúgy is esélytelen horda ellen nagyon gusztustalan!

kívánok JÓ JÁTÉKOT NEKTEK....

ui: 2-3 értelmes emberrel nagyon is faszán eltudtam csevegni privátban

Remélem a crassvictory nevû lvl 1 es törpe nem a te allit anyázós reloggolós karaktered.Amit az mívelt ma reggel az alli general chaton az valóban szánalmas.
[HUN]Crassus
bántastok engem én már megszoktam!😄

Õ milliókat keres mosogatással, ne bántsátok. Én is lennék ilyen buta, ha ennyire megfizetnék, de nekem nem ajánlottak ilyesmit.

shaime01

<#falbav>

Get a life!

antgecc
Hmmm... asszem 1:0 ide <#mf2>

jajistenemdesotetsegvanafejedben...

ad1 nem is o linkelte a kepet, ad2 1337 erteeeem? ad3 jelenesetben igaza votl a megszolitassal.

PiszkosFred
lebutitotta*

PiszkosFred
...es akkor csodalkozol hogy a blizz lebutotta a jatekot agyatlan meszarszekke? 😊

1.nem csak nekem szúrt szemet az h itt vered magad baromarcú
2.tanulj meg elsõre is img-t posztolni
3.normálisan szólitsd meg ember társad ha egyszer õ normálisan irt.
4.téma lezárva mert nem érdekel a hencegés.

Get a life!

antgecc
Nem. Majd késõbb fog kelleni. Most elõre letöltötted, ami majd kelleni fog.

kakaoskalacs
Volt egy 4,25Gb-s patch letoltotte de nem lett semmi most akkor feleslegesen toltottem le? ÜDv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

antgecc
Te tényleg ilyen hülye vagy?

#147206-os komment mond valamit? És #147211-es?

tarti19
Egy pure dps legyen is kiemelkedõ...

#delete, elnéztem.

Get a life!

pet 6sec ?😄 sp 10sec wtf?!

Get a life!

#on

Hunter atombrutál lesz katában, de még évában is... voot

#off

Get a life!

hiába van elszállva 25ös raidbe buffok meg beproccol minden szarja és csak a kis "szarját" vágta ki, tehát tuti h buffok meg procc van a dologban és azzal menõzik... nevetséges 😄

Get a life!

[HUN]Crassus
ha nem is szûnik meg ,de érdekes lesz....fõleg ha azokkal rak majd össze akiknek ezek az 5 fõs isnták is nehézséget okoznak a jelenlegi rendszerben😛😄

antgecc
Én visszasírom pre-bc és bc instákat. Ott még kellett a sap, poly, stb... Ma meg, még kék ruhában is agyatlan aoe. Minden szájbakúrt kasztnak van aoe-ja! Rugó fok-ja a nonpluszultra. Istentelen baromság.

jazzy
Itt meg is szûnik akkor a random lfg
slime001
Vagy mer még csak nincs szétnerfelve.

AVIRA - \"More than security.\"

[HUN]Crassus
nézegettem FS-en az új HC kat...nem értem a Blizzardot! BC ben elég nehéz volt egy HC5 fõs is! olyan is akadt amelyik kimondottan nehéz volt! Lícsking ugye no kooment csak agyatlan nuke.....erre most Cataclysm-ben megint mintha kéne játszani is tudni a kis isntákhoz is.... passz

picket
Neked is földig ér?

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
ki puffog? max te😛

antgecc
Gyengébbek kedvéért: 1337 = leet = elite

antgecc
Már írta, hogy mit nézz rajta!

Elõbb olvass, aztán puffogj!

[HUN]Crassus
ja és 17,2 cm-es farkam😊

[HUN]Crassus
nekem 5200 healing DOne-om van ha proccol minden mit nézzek ezen?😊