World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- nem értette, mit keresnek ott nem full pvp cuccban lévõk (talán épp pvp cuccot szeretnének, esetleg heti q-t vagy csak simán funból), miért nem a fõkaput támadjuk (akkoriban akkora lag volt az erõd környékén, hogy gyakran WG-rõl kivágott ha odamentem), meg hasonlóak. Ez mellett persze mindenki más noob, óvodás köcsög állat és rohadjon meg ott ahol van. Mindezt general chaten, ha jól rémlik magyarul
- ezek után nekem nem lesznek mérvadóak a pvp élményei sem
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
a változás meg jó végre egyenlõ esély lesz mindenkinek és ha késön kezdtél arénában nem leszel lemaradva 😛
"The only item with a meaningful rating requirement is the heroic raid ilvl equivalent weapon (the 2200 weapon). However, unlike the LK seasons there is also a weapon equivalent to the normal raid tier ilvl that has no rating requirement."
lenyege hogy az 2200as ratign kovetelmenyu fegyvernek lesz CSAK ES KIZAROLAG ratign kovetelmenye cataclysmben, minden egyeb cucc pl a class setek, rating kovetelmeny nelkuliek lesznek, csuapn a megfelelo mennyisego badge/pont akarmit kell majd kifizetni erte.
Ha feltöltik a BG-ket, és összevonják a battlegroupokat, akkor végre újra élettel fog megtelni a pvp. Épp itt az ideje.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
All of the other items with rating requirements (ie: the set pieces) have the exact same stats as the ones without rating requirements, they're a free upgrade and just have a different texture color so you get a little bit of visual distinction for having a high rating (no gameplay advantage).
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
sokkal többet ér nekem egy pár ilyen komment egy hozzáértõ pvp játékostól amikor el akarom dönteni hogy most befizessem e vagy ne, megvegyem a kieget vagy ne, mintha az alap bloodscalp qq-t olvasnám csak frostshokkon meg a többi jó oldalon
Vééégreee😄
Crassus! Miért gondolod, hogy itt akárki is kiváncsi rá? Többször is mondtuk már, hogy elég, de mégis nyomod. Ez téged boldoggá tesz v mi? Csinálj egy blogot baszki és oda nyomasd, a annyira írhatnékod van. Vagy vegyél egy boxzsákot és jól püföld meg, ha olyanod van.
"Hello Balazs,
This is an automated notification regarding the recent change(s) made to your Battle.net account: XXXX.
Your password has recently been modified through the Account Management website.
"
o'rly?
remelem befizuznak, azutan ASSUMING DIRECT CONTROL es free play 😄
anti hero
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
4 dps-t healeltem a mine-on az elején 1 dk+restóval szemben...mondanom sem kell mind a 4-en a DK-t ütötték közben a sámán emote fest makrót nyomogatva healelt és az én stunomon kívûl semmi dmg-t vagy CC-t nem kapott....el is vették ahogy kell.
tegnap dueleztem párat oylan emberek vannak,hogy szó szerint értsd átfutok rajta és baszki nemtud utánnam fordulni....állnak mint bálám szamara és nembír rámütni rámlõni...
Egyiknek sincs ilyen jó feelingje, sztem.
10 perc alatt még 100-ezret sem képes kitolni?
basszameg 100k még nekem is összecsurgott pedig aztán kurvára nem egy DD class a holypala
sajnos amint kiszúrtak a tömegben az allyk megnyertem a FOCUSTARGET címet és sok vizet már én sem zavartam😛

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
<#violent>#violent><#banplz>#banplz>
http://www.akciofigura.hu
Shane DeFreest, a World of Darkness közösségi fejlesztõje azt nyilatkozta a Flames Rising nevû horror rajongói oldalon, hogy "A nagy hír az, hogy nem nagyon adhatok ki részleteket, de valami igazán nagy dologról van szó, amit elõször szeretnénk a rajongóknak megmutatni."
"Pénteken napnyugtakor megtudhatjátok, mit rejt a World of Darkness jövõje. Ha az elmúlt néhány hónapban vagy évtizedben követted az eseményeket, akkor errõl nem akarsz lemaradni!"
http://www.youtube.com/watch?v=mrtwESnTOwY
ez mondjuk atombrutál nemtudom a játékban ez mennyire lesz majd ilyen....
vámpírok,vérfarkasok,mágusok....
ha játszottál a Vampire the masquarade-al akkor olyasmit képzelj el!
Vámpír,vérfarkas klánok + vámpírvadászok a 21. században/azthiszem a gamma is a 21. században fog játszódni vagy +/- pár évtized,század😛/
szigorúan 18+ /gondolom a cicivillantást észrevetted😄/ jóféle MMO
Azok csinálják akik az EVE online-t is....szigorúan titokban megy a fejlesztés évek óta.....ez az elsõ valamirevaló információ!
http://www.youtube.com/watch?v=I5Wsf31WIdY
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10