World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
höhö

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

UnknownAsshole
egyetlen egy statomtól vagyok elszállva az a haste...
1337.. értitek.. namind1 😄
antgecc
Aki tud, az tud... kérdés, ehhez mi tudás kell?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Gondolom el van szállva valamelyik statjától?

ಥ_ಥ

emmi?

Get a life!

UnknownAsshole
na még 1 próba...

UnknownAsshole
hát igen aki tud az tud... 😄

Pyotr
Ez olyan mint a jégkása? 400%-os haszonkulcsal adjuk el a semmit,bár ennél az italnál jóval több is kijön<#levele>

&#9608;&#9608;

elwynn forestbol szarmazo erdei gyumolcsos.

Fehercsoki
Egyébként milyen az az alliance íz?😄

Rincewind
Limitalt peldanyszamban gyartott gyujtoi targy, amit raadasul Europaban nem is lehetett kapni. Gondolom ha valaki gyujto, annak megeri, ha meg nem hat nem... 😊
Fehercsoki
2500 ft a lejárt italért,megéri😄

Rincewind
Reklam lesz sorry erte (torolje a topic gazdaja, ha nagyon irritalora sikerul):

Akit erdekel limitalt edition World of Warcraft Game Fuel (Mind Alliance, mint Horde) az keressen ra a Vatera-n!

Count Adyn
Killing Blow os screenshotok már nem játszanak?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

PiszkosFred
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Egy kérdés. Elindítom a BackgroundDownloader-t, de olyan tetû lassan tölti le a patchet, hogy az már fáj. Van rá valami mód, hogy meggyorsítsam? Köszi a segítséget.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

LaliK
Gearscore számban adják meg.

"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."

pl mit jelent az, hogy "pala 5.6k GS"?
A pala az megvan csak a többi nincs
kakaoskalacs
Valahol utanna lehet nezni hogy a mai Update mit tartalmazott? Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Hali!

3ésfél év kihagyás után visszatértem a játékba és egy-két dolog nem teljesen tiszta.
Pl embert keresnek broupba és nem tom mit jelentenek a rövidítések (nem az instanevekre gondolok) Vki röviden le tudná írni a fontosabb dolgokat?

Köszi
ja, oké 😄

(te amúgy a Ragnarosos Piszkosfredi vagy?)

PiszkosFred
Mert Crassus nagymester az egyetlen, aki evek ota tarto kitarto lelkesedesevel kivivta azt, hogy publikusan panaszkodhasson a sok iqnulla biorobot tarssal megvert csapatok vesztes BG-i miatt itt az SG WoW topikjaban. Mindenki masnak tilos termeszetesen! Mar ugy megszoktuk a nagymestert, hogy ha heti egy posztban nem szamol be az epp aktualis negativ elmenyeirol, aggodni kezdunk, hogy tortenhetett vele valami irl. Vagy ha nem vele, akkor vegre felkereste valamelyik idiotat a BGrol, es ot evnyi felgyulemlett duhot vert le az illeton 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

akkor miért nem nekik sírsz?

[HUN]Crassus
mert vannak jó pillanatok a barátokkal.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

TVelvet
õszinte kérdés.
miért játszatsz még ezzel?
[HUN]Crassus
nomeg a prot is érdekesen néz ki a bétában ugye....,de az az Arms.....ejj bakki😛

[HUN]Crassus
kaptam egy 15900-as Pyrót a sámlim 1200 rezijébe😛 /gonfdolom PVE mage volt😄 'nyád Blizz/ ,de aztán megnéztem ezt a videót

:http://www.youtube.com/watch?v=CbUjV3lrL4I&feature=player_embedded#!
és rájöttem nem is volt annyira gáz:S😛

rezivel vannak ám fúrcsaságok

[HUN]Crassus
na ez az........SWTOR talán jóféle lesz😛

[HUN]Crassus
jaj basszus kihagytam egy D betût véletlen ,mert nem vaygok gyors és gépíró.... dunának megyek holnap!

lolSL
mondj jobbat helyette

akkor ajánlom,hogy hagyd abba,mit szólsz?

cikasz
Akkor ezek szerint te sem!

"jöjjön már a Cataclysm a jó ég álja meg!"

http://www.akciofigura.hu

[HUN]Crassus
😊

[HUN]Crassus
napi WSG-ben 30 percet voltam 19random emberrel úgy,hogy rajtam kívûl se egy hordás se egy allys EGYETLEN EYGSZER nem ment a zászlóért.....
jöjjön már a Cataclysm a jó ég álja meg!
NEM akarok idiotakkal együtt jatszani tobbet!

Bele kell foglalni a bloodthirst vagy mortal makróba, és akkor nem kell neki külön slot. Varázslat.

picket
Crassus azokon szintez 😛 (igen, õ kap érte xp-t!!!!!1)

&#3237;_&#3237;

shaime01
Azért lv60n vicces volt az arms warrior rage generálása 😊

ja hogy critter, hát azokér le se hajolok 😄
[HUN]Crassus
critterek közt nem😛

antgecc
Tudom, de attól még nem támad.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tab gombbal lehet váltogatni a targetek között
antgecc
Tudom, hogy rage, elírtam, ez van.... T? Neked lehet, nekem cleave van rajta.

Egyébként mag startattack v sima attack, tökmind1, kell neki 1 slot.

wolf magic
azt rage nek hivják nem energy nak és t vel lehet targetelni -.-

[HUN]Crassus
jaja,de az tényleg baszott régi kép azóta már /startattack van ahol kell

Nem tudja valaki mennyi justice pontot fog érni patchben egy hc boss(meg raid/raid hc boss)?
Elvileg ptren már él a dolog.

A /startattack parancs elég alap minden melee fontosabb skillmakrójában, ami megoldja az ilyen jellegû problémákat.

hat o igy emlekszik hogy xperl volt. nem ct_mod framje volt amugy? mar nem emlekszem sajna, oly regi ez mar😄

LeWyTy
Ez már újabb.
<#gonosz1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

antgecc
Pl. azért kérlek, mert a játékban vannak mütyür targetek is, amikre jobbklikket nyomni majdhogynem lehetetlen. Aztán ha épp nincs energy-d egybõl heroic-al támadni, akkor muszáj, hogy kinnt legyen az attack.

slime001
Nem nézett ki így az Xperl soha.

AVIRA - \"More than security.\"