World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(legjobb volt a WOTLK-nek, nekunk mar megvolt de azert is odamentunk😄)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
ಥ_ಥ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Megszünik az armor penetration, azzal vagyok kikövezve, mi lessz a kövekkel ? cserélõdnek valami másra? eltünnek ?, és ha eltünnek akkor
az árát amiért vettem megkapom ? (mert ugye fizettem érte nem keveset).
Patch után nem szeretnék ott állni kövezetlenül 100g -vel.
Valaki tudna linkelni egy combat rogue talent -et az új patchez ?
Thx
Az új fiókom: DevLupius
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
egyebkent milyen addonokat javasoltok? amiket mindenkepp erdemes felrakni?
Get a life!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
A mage froston egész jó móka az arcane valóban dögunalom.A warrior dps érõl nemigen tudok mit mondani questelni jó volt furyn de instázni csak tanként voltam vele az is az egyes talentje.A lock szintén unalmas számomra, viszont szerintem a legtúlspilázottabb class.A roguem az echte pvp karakter amire anno a bc ben készült (herba-miner) nem funkcionál mivel abszolute nem kell virágot szedni ill bányászni.A hunter mm ága szintén unalmas egygombos, a survival az kicsit jobb a maga 4 gombjával de én bm szerettem vele játszani az meg ebben a kiegben nem volt jó semmire.
Válaszolva a kérdésedre a paladinnal jó dps elni úgy hogy nem makrózol csak a startattackot.<#vigyor2>#vigyor2>Fõleg most hogy az omnicc szépen csillog cd lejártakor...
Apropó omnicc nem tudja valaki hogy hogy a fakkba lehet ignorálni benne dolgokat?Van bent iylen funkció elméletileg de nem akar mûködni az istenért sem.
#147536 Dpselni alapból nem izgalmas,és szerintem az is mind1 hogy 2 vagy 5 gombot nyomogatsz...
Jah és 2 heti minimális játékkal így bír kinézni.Jó ez a játék de tényleg...Jah és a shadow gearje is full hasonlatos, és csak azért nem ic 10-25 ös mert azt szent esküvel megfogadtam hogy a mainemen kivül én oda be nem teszem a lábam virtuálisan soha egy karakterrel sem.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
CRASUS VICTORY!😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Elég rég játszottam wow-al (1,5-2 éve), azóta az account kezelés átkerült a battlenethez, és zárolták a felhasználóm (gondolom, hogy sokáig nem használtam).
Azt szertném megkérdezni, hogy tudom-e újra aktiválni, vagy vegyem meg újra a kulcsokat?
Válaszokat elõre is köszönöm.
Get a life!
bár a blizzardnak jó mert sok retard msot befizeti hogy mehessen /lick/kiss/sexxxelni veled ingame 😄
Arab money