World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ettõl még ne higgyetek nekik, érdemes EJ-t olvasni, és a makrók is nagyon hasznosak, ha a teljesítmény növelése a cél.)
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Valaki tudna segíteni egy dologban? Nem igazán volt idõm rákeresni, szóval ezért is kérdezem itt még mielõtt sokan írnák, hogy a google a barátod.
Szóval a kérdés:
Badge és emblem vásárolható gold-ért vagy gold-ra lehet váltani? Hol lehet ezeket beváltani?
Warden: Ilyen "játékosok" mindíg is voltak lesznek is sajnos egyre többen 😞
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
De nem megyek bele jobban, mert nem veszi a lapot. Beszélgetni meg nem akar.
a makro meg tényleg csak tönkrebassza a játékot szerintem, fel tudnám hozni a swg példáját, hogy mi lett a játékból a makrok miatt.
Második résszel egyetértek.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Még csak hasonlót sem írtam.
"Téged nem érdekel a wow, nem akarod megtanulni"
Több, mint 5 évig wowoztam, több hó kihagyás után, jelenleg megint aktív az acc-om, de csak funolgatok. Nem akarom megtanulni? Utaltam volna ilyesmire? Nem rémlik...
"feltûnt-e, hogy az sc2 elõtt léteztek már más rts-ek"
Könyörgöm... te mirõl beszélsz? Ez hogy jön ide? Megint megkérdezem: neked mi fáj?
Egy sima ötfõs napi altos badges runban vagy egy pugos icc 25 be ha valaki jár olyanra valóban tökmindegy az a 1-2k dps nem azon fog mulni hogy lemegy e az adott boss.A wow nem agysebészeknek készült valóban zömében nem is azok játszanak vele, csak sajna a zöm játékos nemhogy a saját classával nincs tisztában, de arra nem veszi a fáradságot hogy legalább a kibaszott lootáblán kivül bármit is megnézzen az adott bossról.
A szarkazmust félretéve, csupán az egyéni preferenciád alapján döntesz, fölösleges idekeverni, hogy az okos, ügyes, szép emberek csak sc2-znek. Téged nem érdekel a wow, nem akarod megtanulni, de az sc2 nagyon bejön, ezért abban majd jobban elmélyülsz. Érthetõ logika. Már csak az a kérdés, hogy feltûnt-e, hogy az sc2 elõtt léteztek már más rts-ek? Például az sc, ami játéktechnikailag ugyanolyan remekmû.
Az a wow pve és sc2 összehasonlítás is elég meredek. Próbálok jóhiszemû lenni, habár az ösztöneim mást súgnak.
Get a life!
(A makrós poénját se vegyétek komolyan.)
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
de még arra sem veszik a fáradtságot,hogy legalább kérdezzenek....na mind1😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Egyébként nyílván a wow nem egy ész játék. Ezért is Starcraft 2-zök mostanában.
Nekem nincs dkm, csináltam egyet de nem tetszett, 60ig bírta és kitöröltem, de ha kapok 10 percet insta elõtt tudni fogom vele az ideális rotát amit fél óra alatt begyakorlok.
Senki nem mondta, hogy bonyolult a dk, de tény, hogy a dk rotájához kell a legtöbb "ész". Arcane mage, muti rugó, elem shaman hol van hozzá? Sehol....
Together we'll fly someday...
IME.
Together we'll fly someday...
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mind rendelt volt (mindenki a magaet, egy egesz guild), csak mi mentunk ki ertuk, mert a szalitas az ket nap lett volna.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"