World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
apicsaba lehet😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
jó ha megérkezteted ezt a maradék 90 szobát 22:00-ig akkor megyek!😊

jazzy
gyerebégézni
Fehercsoki
Nem tudhatod biztosan,lehet hogy férfi.

Pyotr
Pedig Resto leszel és fa formában fogsz healelni ,megértetted?<#eplus2>
Vótmá ,de dobjuk be megint mert én nem tudom elégszer megnézni😄

&#9608;&#9608;

[HUN]Crassus
különben is hol van KATA az egyetlen nõi topikosunk?😊

[HUN]Crassus
nemtudom, azthittem majd ti megmondjátok😛😊

Nah végre megvana droodal is a 80 😊 6d 2h alatt sikerült 😊 Kivettem e gy t10et elmentem hilelni és kirugtak mert nem vagyok fa formában 😞

Get a life!

Mitõl kellene izgalmasnak lennie?

[HUN]Crassus
jól sikerült a peccs 1 hét alatt 1x logoltam be 50 percre kb......annyira so boring
vagy csak nekem?

antgecc
Akármilyen dolgai is vannak pl. egy fire mage-nek, senki nem használja a fire talentet, mert nem jó se pve-re, se pvp-re. Oké, hogy cc, stb egyediségek, amiket írsz, de pve-be egy dps kasztnak semmi más nem kell csak dps. Mikor láttunk utoljára poly-t? Dispell pedig nem talent függõ... Pvp-re pedig, mondanom sem kell, frost. Szted ez így rendben van? Hol vannak a fire mage-ek (most leginkább patch elötti idõrõl beszélek)?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Gondolom azért van ez, mert egy talentfa nem csak arról szól, hogy mennyit sebzel. Ha valami ad jó védelmet is, meg annyi támadót, mint egy másik talentfa, akkor egyértelmû melyiket választom. Vagy ad cc-t, a másik meg nem. Ezeket a dolgokat mind bele kell számolni. Nekem sosem tetszett az a szemlélet, hogy csak a dps számít. Persze amelyik használhatatlanul gyenge, az no comment.
Amúgy meg tényleg ott van a lehetõség, hogy más rotát használsz, mint ahogy a blizz számolt, és akkor megint borul. Tényleg túl sok tényezõ van, szóval most feleslegesen oltod, mert igaza van.

&#3237;_&#3237;

antgecc
Akkor segítek, vegyük alapul a mage-et:

"Minden talentfa más rotát igényel, más spelleket, más dolgokat."
-Tisztában vagyok vele, kár volt leírni. Nyílván arcane ként nem fogok fireballt spamelni.

"Ha teszem azt a talentek jelentõsége 0 lenne akkor már el lehetne érni talán a te általad kivánt dolgot"
-Mit is kívántam? Nem azt, hogy ne legyen különbség két talentezés közt! Hanem azt, hogy mindegyik talentezés tudja hozni UGYANAZT A DPS-t! Nyílván valóan másik rotával. Tehát ne azért legyek arcane, mert csak azzal tudom hozni az 5k-t! Hozza az 5k-t a fire is és kedvem szerint döntsem el, milyen rotával/spellekkel akarok játszani. Jelenleg ez megy? Nem.

"Amire te vágysz az a mario játék ahol csak mész és ugrálsz."
-Szánalmasan szar poén volt. Tanulj meg értelmezni, neked pedig pár irodalom óra hiányzik.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A teljesen egyforma talentfák üzletileg nem érik meg.
Új talentfa - Új esemény, amivel foglalkozni lehet és kell - több játékkal töltött idõ - nagyobb bevétel.
És nehogy azt mondja valaki, hogy anagyobb bevétel baj, mert ha a Blizzard nem a bevételre menne, már rég nem lenne WoW.
Hát én pont arról beszélek csak te nem érted meg.

antgecc
Mondjuk aki kicsit igényesebben akarja kivitelezni kreatív alkotásait.

antgecc
Te nem érted mirõl beszélek. Olvasd át még egyszer.

shaime01
photoshop? ki használ photoshopot amikor van mspaint

Minden talentfa más rotát igényel, más spelleket, más dolgokat. Ha teszem azt a talentek jelentõsége 0 lenne akkor már el lehetne érni talán a te általad kivánt dolgot, de akkor minek a talentek. Aztán még bele lehet számolni a különbözõ buffokat és a rengeteg itemet.

Amire te vágysz az a mario játék ahol csak mész és ugrálsz. Minél több változó van az egyenletben annál lehetetlenebb a balance.

Vagy más példa: minél több alkatrészbõl áll valami annál nagyobb az esélye hogy tönkremegy.

slime001
Szerintem jópofa!😊

AVIRA - \"More than security.\"

antgecc
Nagyrészt jogos, nagyon nem is tudok mit hozzá fûzni, max. annyit, hogy van, amikor a mérleg nagyon elbillen és van, amikor csak egy kicsit. Ez a különbség sose elfogadott, se a piacon, se máshol. Én a kicsit elbillent állapotot már balancnak tekintem, mivel többet már nemigen lehet kihozni belõle.

Kicsit más téma, ami mindig is idegesített: nem értem miért nem tudják azonos dps-re hozni a dps kasztok különbözõ talenezését. Pl miért van olyan, hogy "most az arcane a menõ", aztán jön egy patch és mindenki fire, mert az a menõ. Rugónál, locknál ugyan ez a helyzet. Nem hiszem el, hogy olyan nehéz volna megoldani, hogy mindegyikkel azonos dps-t lehessen produkálni és a kedvemtõl függjön, hogy assa v sub rugó vagyok, ne attól, hogy épp melyik talent a menõ.

picket
Ráadásul szarul is van photoshoppolva <#wilting>

&#3237;_&#3237;

picket
Ha nem volt és nem is lesz "tényleges balance", akkor most milyen balace-ért sírsz? Mi a különbség "tényleges" és sima balance között? Nem kötekedünk amúgy, csak próbáljuk tisztán látni a dolgokat, akár segíteni neked is tisztán látni. Ezért linkeltem a képet is, hogy szemléltessem, hogy egyrészt egy narancsot és egy almát szeretnél összehasonlítani, másrészt olyan, hogy kicsit balance, vagy nagyon balance nincs. Valami vagy egyensúlyban van, vagy nincs egyensúlyban. Szerintem. És mivel nem két tényezõ van, mint a képen, hanem jóval több, és mert a tapasztalat is az mutatja... de ezt már te is kimondtad. Tehát akkor mit szeretnél?

&#3237;_&#3237;

shaime01

shaime01
bugos a wowom!

antgecc
Baszki, amcsi closed béta óta játszok, tisztában vagyok azzal, hogy nincs és soha nem is lesz tényleges balance.

soha nem votl balance, plane nem minden szinten, de ez kb lehetetlen is lenne.

antgecc
Tudod te hogy kell érteni, nem értem miért kötözködsz. De nem vagyok meglepõdve. Ez a topic már csak ilyen...

picket
Volt balance valaha is. Hihetõ.

&#3237;_&#3237;

antgecc
Mi ez, hogy mindent arra fogunk, hogy 85-re van optimalizálva, balanceolva?? És mi van az elõzõ szintekkel? A balancenak minden szintre érvényesnek kell lennie. Régen ilyen nem volt. Valamit kezd elkúrni a blizzard...

lolSL
67-es szinten eddig se, de most aztán fõleg nincs balance, még 80-on se
majd januárban pár hotfix után 85-ös szinten számíts arra hogy lesz esélyed (ha nem healeli magát 😄)

csak egy gyors kérdés... miért van az, hogy egy azonos szintû paladin 2x akkora dps-t csinál mint én, rugó? lehet hogy rosszul vagyok talentelve instára, vagy rosszul használom a képességeimet. assassination vagyok, ha nem boss harc van, akkor mutilate/backstab és eviscerate, ha boss harc, akkor minnél hamarabb fel a kombó pontokat, és armor csökkentõ, utána vagy rárakom a dotot, vagy magamra amitõl gyorsabban ütök (bocs, a nevek nincsenek meg még teljesen, ikonok alapján tájékozódom), és utána eviscerate, hogy legyen dps. rosszul csinálok valamit?

(egyébként nem látok bele mi megy fentebb, de 67-en egy paladin úgy bedarál, hogy esélyem sincs...)

lolSL
nincs többé rating

ez bug h kilehet venni rating nélkül a wrathful cuccokat ? fejes vállas weapon stb ?😄

Get a life!

PiszkosFred
Anyagi resze nem erdekel, a havi kiadasok kozott a legkevesebb a jateke. De nem tudsz mit csinalni, vagy megszoksz vagy megszo:ksz. Nem neked irtam az utobbi ket kommentet, csak a te kommentedhez kapcsolodoan. Inkabb celoztam azokra az okosokra, akik ilyenkor a forumokon "lazadnak", peticiot inditanak, es otthon habzo szajjal tepik a hajukat, mert nem megy egy este a server. Es nem elso balozok, ateltek mar megannyi ilyen peccs napot, megis megy a "dogojje' meg k'csog blizzard aggggyad vissza a pinzemet" szintu elmebaj..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A vicc csak az, hogy olyan bugok maradtak a játékban, amik már az elsõ ptr-en is jelen voltak (és itt gondolok a crashekre).

Pyotr
Belegondoltál mennyit fizettél be?nem baj majd holnap játszhatunk a kiesett idõt meg irjuk le borravalónak😊
Amugy konkrétan én is leszarom mert a készülék kikapcsolható!

&#9608;&#9608;

PiszkosFred
Minden nagyobb peccsnel ez van. Es msot nem csak egy uj istallot raktak be 5 uj bossal, vagy reaktivaltak egy regi gyikot a barlangjaban, hanem a komolyan atszabtak a telejs jatekot, itemestol, statostol, talentestol, stb. Belegondoltal, mennyi mindent kellett most ezzel megvaltoztatni? Oszinten, az a csoda hogy a peccs utani este mar lehetett raidelni...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pyotr
Kb lecsusztunk a tört szerver szintjére ezekkel a bugokkal😊

&#9608;&#9608;

LeWyTy
Vagyis csak tovább gondolkozik... 1-2perc.<#vigyor3>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kakaoskalacs
Legjobb dolog a legutobbi patch ota a letezö összes dungeon-os toltokepernyonel megall a jatek a Windows szerint Fut de nem tölt :\ : D
eszmééletlen.

Viszont a Hunter egesz jo lett sokkal könnyebb a szntezés Bm ágon : ) egy este alatt megvolt 59-61

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Nálam most az a legújabb hogy amikor rákattintok a WOW ikonjára, akkor ez jön be: Failed Launching Downloader. Csak tudnám hogy mi a sz... mûvelnek a Blizzardnál?
Fehercsoki
A Google nem hazudik:

slime001
Igen csak 4.0.1 óta nem ez az egyetlen bug ami baromira zavaró.

AVIRA - \"More than security.\"

én azt nem értem,hogy miért kell felkapcsolni a szervereket,ha AH-záson és questelésen kívûl,mást nem tudsz csinálni?

Az ilyen jellegû kellemetlenségeket meg kell szokni MMO-k esetében.
Nem ez volt az elsõ, és nem is az utolsó eset. Fölösleges háborogni.

Érdekes újdonságokat hozott ez a peccs! LoL!!! <#mf1><#mf1>

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

World of Bugcraft

Get a life!

KaszaN
Csak gondoltam érdekelne valakit. World of Warcraft Cataclysm bétakulcs nyereményjáték

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Saccard
Énis beszorultam ZF-be:S😄 F*ck it😄

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.