World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Vótmá ,de dobjuk be megint mert én nem tudom elégszer megnézni😄
██
Get a life!
vagy csak nekem?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Amúgy meg tényleg ott van a lehetõség, hogy más rotát használsz, mint ahogy a blizz számolt, és akkor megint borul. Tényleg túl sok tényezõ van, szóval most feleslegesen oltod, mert igaza van.
ಥ_ಥ
"Minden talentfa más rotát igényel, más spelleket, más dolgokat."
-Tisztában vagyok vele, kár volt leírni. Nyílván arcane ként nem fogok fireballt spamelni.
"Ha teszem azt a talentek jelentõsége 0 lenne akkor már el lehetne érni talán a te általad kivánt dolgot"
-Mit is kívántam? Nem azt, hogy ne legyen különbség két talentezés közt! Hanem azt, hogy mindegyik talentezés tudja hozni UGYANAZT A DPS-t! Nyílván valóan másik rotával. Tehát ne azért legyek arcane, mert csak azzal tudom hozni az 5k-t! Hozza az 5k-t a fire is és kedvem szerint döntsem el, milyen rotával/spellekkel akarok játszani. Jelenleg ez megy? Nem.
"Amire te vágysz az a mario játék ahol csak mész és ugrálsz."
-Szánalmasan szar poén volt. Tanulj meg értelmezni, neked pedig pár irodalom óra hiányzik.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Új talentfa - Új esemény, amivel foglalkozni lehet és kell - több játékkal töltött idõ - nagyobb bevétel.
És nehogy azt mondja valaki, hogy anagyobb bevétel baj, mert ha a Blizzard nem a bevételre menne, már rég nem lenne WoW.
Amire te vágysz az a mario játék ahol csak mész és ugrálsz. Minél több változó van az egyenletben annál lehetetlenebb a balance.
Vagy más példa: minél több alkatrészbõl áll valami annál nagyobb az esélye hogy tönkremegy.
Kicsit más téma, ami mindig is idegesített: nem értem miért nem tudják azonos dps-re hozni a dps kasztok különbözõ talenezését. Pl miért van olyan, hogy "most az arcane a menõ", aztán jön egy patch és mindenki fire, mert az a menõ. Rugónál, locknál ugyan ez a helyzet. Nem hiszem el, hogy olyan nehéz volna megoldani, hogy mindegyikkel azonos dps-t lehessen produkálni és a kedvemtõl függjön, hogy assa v sub rugó vagyok, ne attól, hogy épp melyik talent a menõ.
ಥ_ಥ
majd januárban pár hotfix után 85-ös szinten számíts arra hogy lesz esélyed (ha nem healeli magát 😄)
(egyébként nem látok bele mi megy fentebb, de 67-en egy paladin úgy bedarál, hogy esélyem sincs...)
Get a life!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amugy konkrétan én is leszarom mert a készülék kikapcsolható!
██
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
eszmééletlen.
Viszont a Hunter egesz jo lett sokkal könnyebb a szntezés Bm ágon : ) egy este alatt megvolt 59-61
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
AVIRA - \"More than security.\"
Nem ez volt az elsõ, és nem is az utolsó eset. Fölösleges háborogni.
Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....
Get a life!
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB