World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebben a gearben 8-9k tolok 😄DDDDDDD nagyon durva...

Get a life!

Csirke4
mikorlesz sg tali? KÉPEKET!!!!!4444
Haha, milyen kis sértõdõs. Most már legalább tuti, hogy nem férfi vagy!

QuippeR
<#ejnye1> a csoki nem állat, hanem étel.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Fenrir
Nálunk is ugyanez van, átlagban 4-5 meccs után nyer 1-et a horda, akkor is mákkal mert vagy az ally annyira nyomorék, hogy pár védõ megakasztja õket az utolsó tornyainknál vagy egyszerûen hamarabb vágjuk le Vanndar-t mint õk Drek'Thar-t.

Amúgy kisebb csoportokban viszont annyira nyomik, hogy az félelmetes, simán le lehet vágni 3-4-et is amíg észre nem vesznek.

A halál csupán a kezdet...

Kata
Már ne haragudj, de milyen alapon és jogon kérdõjelezed meg kilétem és sugallod ezáltal hogy hazug vagyok?
Mellesleg meg lehet kérdezni pár embert akikkel jártunk sg találkozókra, beleértve hõn szeretett Shadoweyes moderátorotokat is...
Amúgy meg lehet nem is férfi vagy, hanem valami barom állat. 😉

[/cserf][/fülünyúl]

még mindig keresünk klánokat akik szeretnék ha szponzorálnák õket.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Miért kell kérni, ha már él a tardfriendly talent tree? <#zavart1>

Szóval kis dudummal hileltem miközben arra lettem figyelmes hogy egy frost dk 232 átlag cuccban volt 3 db t10-e 10k dps-t tol over allban pedig 7et . Hogyan lehetséges ez ? Szóval egybõl leave és a dékámra loggoltam szeretnék csinálni egy frost talentet és egy rotát szeretnék kérni !

Get a life!

[HUN]Crassus
azért amikor megnézek egy ilyen videót elgondolkozom ,hogy fog ez menni azoknak az embereknek akik még mostani 5 fõsben is elwipeolnak:S

http://www.youtube.com/watch?v=N2ZI4_QNXqg&feature=player_embedded#!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Zsoltika 007
És ha próbálsz csapatmunkát csinálni meg te vagy hülye 😄 De azért volt hogy hajlottak rá amit irtak és nyertünk is gyorsan. Ez ugye függ attól is hogy pistikékkel játszol vagy értelmesebb emberekkel. De sajnos sokszor csak a killre mennek. <#nemtudom>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

[HUN]Crassus
ezt kajak nemvágom én sem miért van így......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

lolSL
4.0val még nem rakták egybe a battlegroupokat?

Komolyan nem értem a horda miért játszik ilyen retardált módon avben. Alli mit csinál, megy foglalja a tornyokat. Horda mit csinál? Farmolja a semmit középen...
Hihetetlen ennyi retardáltat egy helyen látni(fõleg hogy 3 battlegroupban amiben játszom ugyanezt csinálják mindenhol).<#bdead>

Tatyla
és mik a terveid új kari vagy a régiek folytatása?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Amíg nem esik 4k alá nem kapsz semmiért JPt, gondolom ezért nem veszi vissza.

Zsoltika 007
Akkor passz.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

BTW nincs benne semmi, de ugy is vissza leeht adni ha bevan gemelve emg enchantolva 😊 DK-mmal ugy adtam vissza fejest 😊

Get a life!

Zsoltika 007
Ha be gemelted/enchantoltad akkor már nem lehet vissza adni.

Úgy tudom, hallottam h a korlát 4k JP namost nekem mainnel van 8900 a sok frostból, kivettem poénbol 4 t10et de nem kell mert jobb van gondoltam vissza adom de nem engedi vissza venni. Ez azért lehet mert még midnig 4k fölött vagyok igy is vayg mert bugos lett ? Minden más karival amit kiszedek vissza tudom vetetni. De a t10eket nem.

Get a life!

antgecc
Én most fizettem be megint, de értelme nem volt. Csak bóklászok, ha épp felidegelt a starcraft 😊 Kieget is megveszem, pedig elõre tudom, hogy meg fogom bánni. Dehát... ezt már végig csináljuk. Ott voltunk a születésénél, ott leszünk a halálánál is 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jazzy
Csak belinkeltem mert tetszett a fordítás jókat röhögtem rajta 😄
Tatyla
igazából ha új karit kezdenék mivel a régi területek érdekelnek az új formában, akkor ez lenne vagy folytatnám az ud lockot,de ezek csak gondolatok mert inkább nem térnék vissza 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

antgecc
Te is beállsz a "demenõafarkasember" sorba? 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Tatyla
ha neadjisten visszatérek reroll alliba worgen csajra ez tuti...

ezzel mi a baj <#nemtudom>

Get a life!

Ezeket fórditóval nem tudod leforditani. Van aki tud angolul, és van aki tanuljon meg !<#kocsog>

Get a life!

Éljen a webfordító...

Néhány Rogue lecseréli a Relentless Earthsiege Diamondot Persistent Earthsiege Diamondra.
jazzy
"# Néhány Zsiványok választanak maguknak egy több támadó-orientált gyûrû, mint Seal of Many Szájak vagy Band of a Bone kolosszus helyett a szabványos PVP gyûrût .
# Some of those very same Rogues are also trading out their Relentless Earthsiege Diamond for Persistent Earthsiege Diamond . Néhányan azok közül, ugyanazon Zsiványok is kereskedési meg a könyörtelen Earthsiege Diamond a környezetben tartósan megmaradó Earthsiege Diamond . "
PiszkosFred
Hat ha Azshara nem csak egy epizodszerepre erkezik - mitn ahogy most kinez a betaban ugyebar - akkor szamolni kell meg temerdek vizzel 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Magyar 😊

Az új fiókom: DevLupius

antgecc
nesze 😊

Linkeljen valaki egy olyan Magyar oldalt ami a ROGUE class-al foglalkozik.
Pvp,Pve,Itemset,Spec,Socket,Enchant,Rota,Tactic,Talent,Skill,Hit,Haste,Crit,Exp,Mas,Ap -Capok, stb.
Thx

Az új fiókom: DevLupius

Sephi
Sziasztok.

Arathor Ally oldalon 6 ember keres meg negy jatekost foleg 10 fos instakhoz. ICC10 a fo celunk. Heti 1-2 raid. A csapat eddig csak tapasztalt jatekosokbol all, nagyon baratsagos es rohoges is van boven.

Ha erdekel akkor kuldj egy privit.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Alkímiával mivel lehet keresni? Próbálkoztam flask-okkal, de nagyon olcsón mennek sajna. 😞

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

antgecc
Sztem ronda. Ez a bõrszakadásos "effekt" gusztustalan, szvsz.

Pyotr
meg van egy másik válla is<#hehe>

&#9608;&#9608;

lolSL
úgy látom el van múlva 13 éves

és ha rerollol allira ?😄

Get a life!

Laza
WoW Catalcysm Béta 1 nap után:

A Worgen kezdõterület valami nagyon hangulatos. Én anno a WoW indulásakor undeaddal kezdtem, és akkoriban szerintem az volt a legjobb, leghangulatosabb kezdõterület. Most itt van a második kedvencem.
A Goblin terület viszont borzalmas (Nekem) ... legalábbis nekem sohasem tetszettek a goblin városok és építmények, na itt ez a borzalom hatványozottan össze van hordva. Ezzel a kaszttal biztosan nem fogok sokáig nyomulni.

A lvl80-85-ös terület elsõ fele, a víz alatti terület ... khm ... remélem nem túl sok játékidõt szántak ide, mert eddig sem szerettem a víz alatt kóricálni, és ez most sem lett sokkal élvezetesebb 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Looooser
egy kis hímzés minta 😉

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

lolSL
szállítás ingyenes a legtöbb oldalról
annyiban lehet szarabb hogy késhet 1-2-3 napot ha nem adják fel elõre, de szoktak ezzel számolni

shaime01
megveszed angoliából szállításal szarabul kijössz ^.^

+ egy kis nyereményjáték mindig poén hátha én nyerem meg a ps3mat de legalább polot kapok! 😄 személyszerint elõrendeltem méghozzá szállítás napjára 😛

lolSL
ezek a frostshockosok mekkora férgek
micsoda hatalmas cataclysm elõrendelési akció 😄D
teljes áron adják és elõszednek mellé minden szemetet a pincébõl

sc2-es lehúzás, meg ilyenek után remélem aki teheti kerüli a magyar boltokat és rendel harmadával olcsóbban szállítással vmelyik angol áruházból. linkek az Eredeti játékaink topicban vannak bõven.

még jó hogy fire-t akartam írni 😄

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Frost mage kell? Remélem ez elég lesz h lenyugodj😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Fehercsoki
Battle.neten belépsz a wow accodba(kiválasztod a játéklistából),és ott kell lennie ha bevettek a bétába.

Azt hol látom, hogy kaptam-e béta-kulcsot vagy sem? Mert kaptam ma egy levelet, igaz a spam-es mappámba, és benne volt, hogy meghívtak a bétába, csináljam ezt meg azt, rendesen részletezve, még az email-cím is stimmelt.
Persze nem kattintottam sehova, gondoltam elõször ránézek az accountomra, csak ott nem tudom, pontosan hol látom ezt. Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Kussoljál,le vayg inspectelve ! 😄DD<#mf2><#mf2><#mf2>

Get a life!