World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elsosorban healert, annak hianyaban azt amire legnagyobb damot tudod tolni, ill legkonnyebben megolod.

bujcsik555
Hali!

megint lenne egy kérdésem. Bg-n mindig azt látom, ha ilyen csoportos harc alakul ki, akkor csak én szoktam a hordások healerét támadni. Eddig azt gondoltam hogy az a jó taktika, ha a healert támadjuk, mert hát õ tartja életben a csapatot. Ma mikor ezt szóvá tettem, hogy lehet hogy a healert kéne támadni, leszólogattak a cseten, hogy idióta vagyok. Valaki felvilágosítana akkor most mi van, kit kéne támadni elsõnek??

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

kakaoskalacs
Nemvolt elég goldom : D

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Pyotr
Dinamitok^^

██

te komolyan tettél bele 16hitet ? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDD OMFG!

Get a life!

jonagyparasztkep

LeWyTy
És tényleg<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Fehercsoki
Van valami a login szerverrel?Ha rossz jelszót írok be azt írja,hogy rossz a jelszó,ha a jót akkor pedig ellenõrzi aztán unable to connect-.-

Csirke4
Ezek micsodák? xD
Pyotr
Na jó korán van valaki szúrja be😊
Kép

&#9608;&#9608;

Pyotr

&#9608;&#9608;

Pyotr
<#vigyor>

&#9608;&#9608;

lolSL

LeWyTy
nem link<#integet2>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Csirke4
Nem mûködik a linked. <#idiota>
jazzy
és tényleg beleraktál 16 hites gemet?
Laza
Lemaradtam valamirõl? AQ40 bogarakat minek gyûjtögetik az emberek? Lehet majd kint használni?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kakaoskalacs
1100korul volt , 6ora alatt 1450honor jött be kb. De összes terepen rongyoltam az ellenfél utan meg kaszaboltam õket ezerrel : D meg foglaltam flaget vittem 😊)

Fehercsoki
6 óra alatt meglett rá a honor?

kakaoskalacs
6 orán át Battlegroundoztam többet sosem fogok azthiszem : D
De tudtam venni normalis 2H kardot Armory

Majd ha nem ugy megy mindenki mint az ididotak a csatamezon lesz értelme : ))

😊

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

LeWyTy
Szeretnél INGYEN Eltakarodni és egyéb okosságokat csinálni? Itt a lehetõség! Takarodj! Megéri!

Fenrir
Ban...

A halál csupán a kezdet...

cikasz
Szeretnél egy pofont kapni?

http://www.akciofigura.hu

cikasz
Leölsz még 23.244.412.- db-ot és meglesz a szint 😛

LeWyTy
...nem valami nagy profi...

És amúgy lvl73 Troll (elamental) Shamannal hova menjek?

Vagy csak Elwynn Forestben tápoljak a disznókból?!<#nemtudom>

Majd 1x-re az egészet 😉

Get a life!

antgecc
De vigyázz, 52-es troll shamannal már nem mehetsz oda 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Muhahaha...egy allis hõs ült be Arthas helyébe..és?

Thrall lesz az Aspect of Earth vazz <#nyes><#eplus2>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Tatyla
eastern pleadgue,vagy hogy kell írni 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

antgecc
Hehe... szted számít, hogy milyen faj, kaszt és talentezésû vagy fejlõdõ terület választásnál? <#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Nem lesz elég ha sokat játszol tuti nem...........nekem mikor toltam rendesen 5-6 giga is össze jött. 7 gigás mobil netemen 1 év alatt egyszer "pörögtem" túl de akkor patch is volt...

Csirke4
plaguelandsokon :>
Kongy
Hol érdemes fejlõdni 52-es ork (elemental) sámánnal?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Csirke4
Mért nincsenek gemjeid?:C
Épp most vagyok lockommal icc 10ben 5,4k gs destro eddig toltam 8k-t most megvolt a 13k saurfangon 😊

MIért vicc a dk ?😛

Get a life!

Fenrir
Vicc ez a dk, még ilyen fos gearrel is 😊

Szerencsére az affli lock jól sikerült, azzal ki lehet izzadni 10k dps-t.

A halál csupán a kezdet...

Destro lockal érdemes rámenni a mastery-re nemde ?

Get a life!

lolSL
attól függ hogy mit csinálsz, merre mászkálsz a világban.
mérd meg ezzel egy átlagos napodon

Üdv !
Egy olyan kérdésem lenne hogy kb mennyi lehet a wow adatforgalma 1 nap v 1 óra alatt(patchek letöltése stb.. megoldva), mobilnetet szeretnék venni és nemtudom hogy a 3gb-os csomag elég lenne-e ?
jazzy
Najó, talán ha jön egy extragiga agresszív rls akkor lehet gondjuk..
jazzy
Nem lepõdtem meg, csak nézem az aréna tournamentet és kurva unalmas, hogy gyakorlatilag azon kívül, hogy og arénában lenukeolják a druidát mert nincs los semmi más nincs ellenük és ez gay. Inkább jöjjön egy tsg aki szétver mindenkit 1 perc alatt, az legalább gyors.
Minden seasonban volt valami hasonló debil felállás, ezen nem kell meglepõdni <#integet2>

jazzy
Egyszerûen undorító ez a restodruid, elemshaman, afflilock felállás, teljesen elbassza ezt az arénaversenyt ez a setup, nem kell aggódnia, nincs counterje, ha defenzíven játszik senki nem öli meg, 20 perces meccsek.. nc.
Azon egyszerû okból, hogy a becslõalgoritmus nem mûködik a patch óta. Mondjuk nem lett sokkal pontatlanabb. :F

cikasz
Miért van az, hogy az a telibevert AV nem hív be 10 perc után sem holott az avarage wait time-ra azt irja, hogy < 1 minute?

Csak honorpontba kerül.

kakaoskalacs
nekem csak olyan kard kellene mint a tiéd o.O

Amugy Grat ^^

kakaoskalacs
Kérdésem lenne : )

Mi az a battleground rating? hol tudom azt megnezni nekem mennyi? nem igazan értem

antgecc
omg crassus megszerezte devil loginját <#idiota>