World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
Szerinted...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fehercsoki
De szerintem még ennyit sem ér...

nem hiszem, ez rettenetesen olcsó igy is

Get a life!

Fincsi, de szerintem még ennél olcsóbban is lesz 😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

lolSL
Ams

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

jazzy
wowwiki.com/patch_mirrors
Egyébként miért van az, hogy mindig mindennél rendesen mûködik a net, de amikor a Blizzard updater megy, egy pár órás (pár gigás) letöltés mindig napokig tart, azt írja, hogy: a számítógép úgy tûnik tûzfal mögött van. Persze miután kikapcsolom a windows tûzfalat, ugyanígy 60 órát ír az updater az 5 gigás patch-re, és nyomatja a szövegét, hogy tûzfal mögül vagyok... Pedig most raktam újra a Win7-et is, nincs más tûzfalprogramom már. Soha sehol nem volt gond, csak a Blizzard updaternél, máshol jön 800k-val a letöltés, itt meg mintha állna.
Valaki azt mondta router probléma lehet, mert routertõl jön a net, de másnál programnál sosincs ilyen probléma.
köszi

Fehercsoki
Nem tudom,de biztosan lesz benne dx11 víz effekt.(sõt már van is)

Az igaz, hogy a Cataclysm már DX11-es lesz?

Barpi
Köszi, közbe utánajártam. Gyakorlatilag is bugos. 😞

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

Fehercsoki
Elvileg bugos.

Barpi
Sziasztok! Egy kis help kellene. Kalimdor-t szeretném felfedezni, (pontosabban már csak ez hiányzik) de Thunder Bluff-ot nem akarja jóváírni. Felmegyek a liftekkel, leverem az õröket, de semmi. Hová kell itt állni, vagy mit kell csinálni, hogy felfedezettnek vegye?

[__\\--OOOO--/__] Battletag: csibésárpi#2619

s0n1c
ahhhaha, ez kurva nagy 😄
PiszkosFred
Hogy ki neked a 25k? Battlechest 6-7k max, wotlk 5-6k, 3k havidij es kesz is, egy nap peccseles utan mehet is a beta.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Forolto
dec 7 tõl szabin leszek.Remélem megéri.😊

[HUN]Crassus
huhu

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

lolSL
The Cataclysm Digital Pre-Sale is now available on the EU and US official sites.
European Digital Sale - 34.99€
http://eu.battle.net/account/management/upgrade-wow.html

Zenszkij
Minden kell hozzá....Uszkve 25 ropi

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Tatyla
kell aktív acc

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

totyak
Lehet hülye kérdés, de sajnos nem értek hozzá. Ha nincs fenn a gépemen egyik wow sem, de van egy Cataclysm béta kulcsom, akkor ki tudom próbálni a bétát? Magyarán mondva, ha teljesen wow mentes vagyok. Vagy mindenképpen kell valamelyik korábbi wow hozzá?

Köszi, aki válaszol.

esélytelen . nem én fogom moderálni. sok lenne belõletek 2 helyen is 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Forolto
1 hónap és ki is törölheted a tokennel.😊

Ratbag,ez valami szenzációs.😊
Paladinra nincs? 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Imádom ezt a random token dobálás ic ben.A tegnapi este ismét 3 kiba..vanquisher esett és egy conqueror.Az ok hogy 4 class van a vanquisherre de nagyon vicces hogy az összes drooid és dk már a nyár elött kezdte offra vinni a legnagyobb tokeneket, míg a többi class közül talán 2 embernek van meg a legalább 4 db a setjére.Nem egyszer volt hogy mind a négy vanquisher volt olyanra meg senki nem is emlékszik hogy teszem azt protecktorból vagy conquerorból 2 esett volna egy resetbe.
picket
Szétflémeljük 5 perc alatt, sarokban sírva fogsz vinnyogni amikor végleg lehúzza a rolót <#wilting>

&#3237;_&#3237;

majd a honlapomon megmutathatjátok mit tudtok . webshop remélem egy hét múlva megvan aztán jöhet a játékportál. cikkekért meg jár majd valami pénz is .

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

[HUN]Crassus
rengeteg eltûnik és nem csak a valóban ovdás tini "jófejkedések"....aki túl sokat és túl jól érvel azt cenzúrázzák....

[HUN]Crassus
bunkók....nvm

Lacee
de látom már a "privi.hu" és hasonló, kommenttörlés utáni ajánlások közé bekerült az sg.hu is, tán csak nem a mi kis topicunk miatt? 😄
amúgy én bírom az oldalukat, néha kommentelek is, és eddig csak egy tûnt el... igaz azt sem tudom, miért.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
Sõt, még te is kisírhatod magad, hogy mások kisírják magukat. Hihhhetetlen!!!! <#kuss>

&#3237;_&#3237;

picket
Mondjuk stílusra is lehetne figyelni, mert lassan úgy beszélünk egymással, mint részegek késelés elõtt, de egyébként egyetértek azzal, hogy csak azért letörölni véleményt, mert nem egyezik az enyémmel enyhén szólva is megkérdõjelezhetõ cselekedet.

&#3237;_&#3237;

Ha valakit azért képesek kibaszni, mert leírja, hogy a casterek OP-k BG-n, akkor ahhoz csak gratulálni tudok. Tudom, tudom guildes honlap meg minden, de akkor is szánalom a moderálás, de szerencsére vannak még normális oldalak, ahol az ember elmondhatja a véleményét anélkül, hogy egy hatalommániás kis csíra nekiállna ezért moderálni.
Még szerencse, hogy itt van ez a remek, jó hangulatú és segítõkész topic, ahol kisírhatja magát bárki, akinek az örökkévalóságnak szánt sorait töröltük a FS!-ról.<#love11>
[HUN]Crassus
<#eljen><#eljen>
engem is kibasztak már a fórumról😄 és hülye akit még nem....😄

mountot?

Frostshock-tól mi mást vártál? Retardált faszfejek gyülekezete, akik azt hiszik, hogy mindenben nekik van igazuk...
Én már évek óta wow.hu-ra járok inkább, ha magyarul akarok híreket olvasni, a hírszekciójuk elsõrangú.
A fórum az olyan, amilyen, arról nem õk tehetnek.
shaime01
igy is ugy is megkell venni a catát .. hiába nem kötelezõ de mégis kell

egyébként lol, kb csak azért is megveszem a cataclysmet, hogy worgen druidot csináljak. Mekkora állat már? Ha a mountot helyrehozzák, akkor 100%

Igen, lw+skinning, BS mail+plate, utóbbit nem tudnád használni 😊

kabel15
Sziasztok! Kezdõ hunternek milyen 2 szakma jó? Fejlõdésre kéne. Skining+Lwn gondolkodok. Fegyverem van egy velem fejlõdõ gun. Wintergrasp ban vettem a nagy karimmal. BS el meg nem nagyon van olyan ruha ami adna agilityt.

BattleTag: kabel15#2672

"Nincs találat a következõre: "picket véleménye"."

shaime01
ravencresten vagyok allyként a que az instant és 1perc között van szóval ha vesztünk is nem probléma instant jön a következõ 😊

picket
Guglizd ki, hogy mi a véleményem errõl. Linkeld ha megtaláltad!

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Ha mindenki mindent megkeresne a keresõben,akkor szükségtelen lenne ez a fórum is.

cikasz
5509ft mai árfolyamon számolva !

http://www.akciofigura.hu

cikasz

http://www.akciofigura.hu

Fehercsoki
Linket légyszi.

Bs-Horda 3,5 órája csak nyerünk 😄
Tatyla
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3zoomon is láttam 27 dodó

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA