World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Postával jött ki.
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Az eventek egyébként minden kieg elött szerepelni szoktak olyan felvezetõ reklámként.Asszem a BC felvezetõje volt,mikor az elementálok ölése és lootolása után vásárolhattál lila cuccokat.A poénért és az outdoor PvP-ért még oda is mennék,de xaros öcsiért be se loggolok.
amugy ennek az event sorozatnak nem az achievment lesz a lenyege, hanem az hogy one time only atvezeto event a cataclysmbe. egyre durvabb lesz, szerintem a vegen mar ilyen elemental raidbossok is tamadni fognak es rengeteg elemental, illetve kitudja miket tartogat. vegen pedig jon a shattering, majd a cataclysm😊
"Elemental Invasions
There are four stages of the event. We're on the first. This is only the beginning."
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Get a life!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Kivácsian várom a folytatást : )
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Get a life!
world of warcraft meets the zerg!
ami fura, most voltam ptr-n agyon teszteltem hunter/warrior/warlock-t
warlocknal semelyik specnel nem fogyott ki manabol a pet meg se kozelitette a 0-t, szoval nem tudom mivan nalad.
amugy haugyanolyan talenten vagy mint ami eyg 3.3 as videoban van, akkor torton jatszol?! mivel liveon/ptren mar teljesen mas talentfak vannak.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
BattleTag: kabel15#2672
Itt is pl és neki sincs kirakva. Én meg ugyan azon a talenten vagyok mint õ.
Nekem meg jól jönne hogyha 1 percig is tudna lõni.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"