World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ettõl még így lesz.
LeWyTy
Hát én valahogy rohadtul nem tudom elképzelni/hinni<#szomoru1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
És akkor akkor egy láthatatlan fal választja majd el a 85ös terülteket a többitõl?<#gonosz3>

(igazából csak egy számsort kell megvenni)<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Dec. 7 elõtt lesz még egy utolsó nagy patch, amikor az egész világ átalakul MINDENKI számára, függetlenül, hogy alap, alap+bc vagy wotlk van fenn neki. A cata az új instákat meg nyilván a 80+-os zónákat fogja adni (Hyjal, Uldum stb.), de egy alap wow-al rendelkezõ ember is már az új világban fog játszani.
lolSL
hülyeségeket beszélsz, a 80-85ös területekhez meg az új fajok kezdõjéhez kell csak megvenni

LeWyTy
Akkor hogy lesz ha nem így?<#nemtudom>

LeWyTy
Na ilyet jót még nem röhögtem... köszi.<#worship>

#148407-tõl #148410-ig..(akkor ne vegyétek meg a kieget)<#wave>

shaime01
blizzard nem a pénzért csinálja a world of warcraftot az csak egy velejárója.

Amikor a bénító ostobaság frigyre lép a szorgalommal. Erre volt szép példa ez a három hozzászólás. :-)
Hülyeséget beszélsz. 😄

<#lama>

hazugság

LeWyTy
Ez nem olyan mint az eddigi kiegészítõk... ez nem hozzáad hanem lecserél.
Tehát nem az hogy csak nem bírsz odamenni.
A 0-10lvl es területek is változnak amiért a Blizzard pénzt akar.
Tehát akinek nincs rá pénze az be***pta.

LeWyTy
80 alatt sem.
Ha nem veszed meg a Cataclysmet nem játszhatsz... ENNYI.

LeWyTy
Igy van!! "mindenki megkapja" aki megveszi a Cataclysm-et.

Az átvezetõ változásokat még látja mindenki, de a kieg nélkül nem lehet majd játszani.

Ez nem olyan mint edíg... mivel az alap világ lesz teljesen más.

tehát:
#148401 Meg lehetne,csak nincs értelme...(Nem lehetne,csak lenne értelme...)<#integet2>

Fehercsoki
Akkor félreértettem/félreértettétek,egész Eastern Kingdoms és Kalimdor új terület lesz,a 80 fölötti zónákra nem lehet majd belépni.

Tatyla
tévedésben vagy attól hogy látják a felszabdalt barrenst attól az új területekre nem tudnak belépni LotRO-ban is így van...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Fehercsoki
Meg lehetne,csak nincs értelme...

picket
Már hogyne lehetne? Amit blizz nem csinál, azt már nem is lehet? <#wilting>

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Az új területeket mindenki megkapja,nem lehetne megoldani máshogy.

Saccard
Hi all! Lenne egy kérdésem. Nem teljesen tiszta hogy hogyan lesz a cataclysmben a változás. Azaz a terület mindenkinek meg fog változni és az 1-80ig fejlõdés, vagy csak azoknak akik meg is veszik a többieknek marad a régi(nemtom,hogy de vhogy biztos meg lehet oldani). Vagy azért is töltötte le a 4,5 gb-os patchet mert a terület függetlenül a kiegedtõl mindenkinek meg fog változni és cataval csak az uj két faj meg a 80-85+ uj insták járnak? elõre is köszönöm!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

miért ismersz ? 😮

Get a life!

reklám ban htx

shaime01
ha nem ismernélek irl még magamra is venném <#action>

Mert egy paraszt vagy. Ha már 1x megosztottam h van ilyen az a minimum.... De kit h neveltek...

Get a life!

shaime01
egyébként kössz a ksi zsebbpénz linket müködik szrencsére okos voltam és nem mentem rá a linkre rögtön ,hogy neked jó legyen inkább kigoogleztam ref. nélkül xD

[HUN]Crassus
loooooooooooool!!!!!!!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ragnán 4.0 óta hordáé wg 😄DDD

Get a life!

<#mf1>

Get a life!

shaime01
1,5nap lv1-70 anno hunterel ragnaroson exploit nélkül ^.^
questelni questelni questelni ^.^

Azért az instás questeket megéri felvenni, 50-ig lehet gyorsan fejlõdni instákban, de olyan 50 és 58 között pokol instázni.
Csak questelj... nekem 7db 80asom van mindig instáztam de a druidomat csak questel huztam fel 5nap 22óra alatt sikerült felhuzni csak questel...

Get a life!

slime001
Azt elfelejtettem mondani, hogy feral druid vagyok szóval ha tankként jelentkezek be állandóan behív. Ezért kérdezem, hogy hogy éri meg. DPS-ként bejelentkezni és közbe questelni, vagy tankként állandóan tolni. Melyik a gyorsabb?

AVIRA - \"More than security.\"

Fehercsoki
Szerintem a legjobb ha jelentkezel instára,és amíg nem hív be questezel.

slime001
Hogyan gyorsabb most szintezni egy karit? Lvl 15-tõl csak instát farmolni, vagy megéri questelni is?

AVIRA - \"More than security.\"

Mind a 4 elemet és az összes al" küldetést megkell hozzá csinálni ?!

Get a life!

antgecc
Én inkább úgy mondanám, hogy photoshop nélkül és photoshoppal.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
Azért az kemény, hogy amikor maga sminkel a csaj, nem profi sminkeli, akkor az már "smink nélkül".
(Mert azért elég vak aki a bal oldali képen nem fedezi fel, hogy rúzsozva van, szempillák kihúzva, szemfesték van rajta... és ez csak így elsõ ránézésre, tõlem, aki szépségszalont nem tudok megkülönböztetni a kínzókamrától, és még a nevén is el kellett gondolkoznom.)

&#3237;_&#3237;

shaime01

shaime01
grr

jazzy
😄DD
WoW Abilities in Real Life ?

"So which one ability from WoW would you like in RL and how would you use it?"

"zenkai: Mind Control + Megan Fox " XD

Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD

http://eu.blizzard.com/store/details.xml?id=221003617

"Please note: Shipping fees have been waived on this product to reduce the cost to the consumer, and the new price for each Authenticator has been adjusted to cover the new lower shipping cost (6.99€ / 6.29 GBP per unit). For example, if you purchase 1 unit, the final price will be 6.99€. If you purchased 2, the price would be 13.98€, and so on, with no additional shipping costs. The special price is only available for orders composed exclusively of authenticators.You can order up to 3 Authenticators at once. As a result, shipment tracking is not available and your order may take up to 3 weeks to arrive. The authenticator may be associated with your World of Warcraft account(s) through Account Management when it is received."

vagyis 7 euro egy darab, max 3 db-t lehet egyszerre rendelni, es nicns szallitasi koltseg amennyiben csak es kizarolag authenticatort rendelsz. ezenkivul mivel nincs ra szallitasi koltseg ezert 2-3 hetig is eltarthat amig megerkezik a cucc.

cikasz
Nincs szállitási költség? ezt honnan veszed?

http://www.akciofigura.hu

7 euro blizz storebol, szallitasi koltseg nem kell. es lehet 1 darabot is rendelni, miert kene plusst melle?

akartam , csak nem olyan egyszerû =(

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Pyotr
Skill, igazán foglalkozhatnál már tokennel is látod lenne rá kereslet<#hehe>

&#9608;&#9608;

cikasz
Kicsit olcsóbb ebay-rõl venni 😉

http://www.akciofigura.hu

csokicsiga
kell rendelned valami mellé,pl.egy plüsst,vagy valami xart,és akkor elküldik a battlenet Authenticatort is vele,nemkell 3,4-5 terméket vásárolnod,elég valami egy xar mellé.

\"Hess innen troll.\"