World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kakaoskalacs
Mostmár nyugodtan felvállalhatja az akinek ez az alregje
(dec7)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

ketlem igazabol, hogy ilyen gond lenne majd. ejfelkor kotve hiszem, hogy majd kapasbol tobbezer ember lesz 1 zonaban, mivel adva van, hogy ejfel (csak a full kockak lesznek ott), egy reszuk folytatjak a mostani mainjuket es mennek az uj mapokra, egy reszuk kezd level 1 worgent vagy goblint. szoval szerintem szet lesz szorodva az amugy sem rengeteg nep. raadasul hardwerileg is jobban allnak mar blizznel 😄

Biztos streamen akarja nézni a Disconnected from server meg Place in queue 31231314234 feliratokat <#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Még hogy nem lesz semmi extra??!! 5000 ember 1 zonában, servercrash, atomlag, VILÁGVÉGE!

munkabol nezed ejnyebejnye?

ha akkora fan vagy akkor siman kibirod hogy 1-2 oraval kevesebbet alszol a marha fontos nyitas miatt, amiben raadasul semmi extra nem lesz.

Nem vetted még észre hogy senkit nem érdekel hogy te mit csinálsz meg mikorra mész dolgozni? Le lett írva háromszáz ötvenszer hogy mikor lesz, keress vissza, ha nem megy akkor számold ki.Nem tudom mit akarsz annyira nézni a kezdésben, van youtubeon ezer bétás gameplay videó, ugyan az mint a live, nézd azt.

Te idióta és kit érdekel, ha éjszaka én alszok (OMG milyen meglepõ)? Tudod valaki 6-ra megy dolgozni, és nem 10-re mint a pestiek. Viszont, az USA-ban való nyitást elcsíphetem, ha szerda 9-kor lesz (a mi idõnk szerint).

nalunk elobb nyilik te idiota! mivel elobb lesz dec7 00:01.

lolSL
elég jól beharangozták szerintem mindenki tudja a dátumot (dec 7)

Na jó feladom, most már a PST-s dátumot sem találom, forums.worldofwarcraft.com, se az alap honlapon, meg a fun site cataclysm részen sem... Jó piar-ra vall, hogy elrejtik a megjelenési dátumot...

Vannak a könyvtárában "oldworld" nevû fájlok valóban, de inkább nem piszkálom õket, így marad 😊

TSW: Tunderke

Jó, b+ akkor kiszámolom magam... Azt hittem valaki tudja itt fejbõl. Mert mondjuk látni akarja az opent USA-ban.

Figyelj már... neked vannak barom postokon kívül is hozzászólásaid? Ekkora idióta nem lehetsz.
<#wilting><#wilting>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Ne haragudj már, de te tényleg ilyen hülye vagy?

Sziasztok
Azt szeretném megtudni, hogy az US realmeken való cataclysm nyitás mikor megtörténik, akkor nálunk hány óra lesz, és milyen nap?

Nekem 27 giga. A launcher a fõkönyvtárba tölti le a patcheket is, én azokat ki szoktam onnan szedni és lemezre irni.

Hát én nem csinálok semmit, fel van rakva vagy 3-4 éve nem nyúltam hozzá.

Tatyla
valamit nem jól csináltok nekem is "csak" 23,7giga

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FSpofon
Nekem frissen telepítve 23.5, elvileg már mindent letöltött outland meg northrendet is, de picit random ez az új launcher. Lehet neked még a régi meg az új azeroth is benne van és nem törli a régit magától.

Arab money

Nekem 37 😛

Az szerintetek normális, hogy 33 giga a Wow könyvtáram? Mit lehet belõle törölni? Pl cache könyvtár 9 giga, de az új repair.exe-ben már nem látok lehetõséget ennek törlésére.
Haver el akarná vinni és jó lenne, ha minél kisebb lenne a könyvtár...

TSW: Tunderke

Én is kaptam ilyen levelet, nekem a normális ár van benne. Meg is rendeltem <#taps>

lolSL
meglepetés 😄DD
még õk tesznek szivességet h kevesebbet húznak le mert talán végre nem olyan buták voltak az emberek hogy mindenki ott rendelje elõ mint az sc2-t.

[HUN]Crassus
'nyád!😄

http://gamepod.hu/hir/world_of_warcraft_egy_7500_negyzetmeteres_led_kije.html

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Az ipon-nál több mint 1 hónapja 7860. A kiszállítás meg 250 forint.<#nezze>

van ahol nem lepõdnek meg a meglepetésen : http://ipon.hu/webshop/group/online/1286/

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

LeWyTy
Na most akkor mi van?<#conf>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Három mûszakban dolgozóknak és mindenki másnak: itt a legolcsóbb a dobozos Cataclysm ha jól tudom.

Én low pop szerveren vagyok és kezdõzónák fullon...

LeWyTy
Ragnaroson meg néha sorba kell állni a questitemért<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Te jó isten... hol jársz te hogy nem látsz altokat??????,

lolSL
én tarren millnél 15 perc alatt nem találtam senkit 1 grp questre 😊
mondjuk medium pop meg délelõtt játszottam

PiszkosFred
szinten zenesz, dugig vannak a kezdozonak errefele is. A lvl1-20 alttol kezdvea nezelodo turistaig van itt minden.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nálunk tele van minden új terület, altokkal, mainekkel vegyesen. Szinte minden questmobra várni kell, olyan nagy a tömeg.

Nem mellesleg baromi jól sikerült ez az átalakítás.

lolSL
hát eléggé fail a blizz részérõl hogy 2 éveket dolgoztak low lvl területeken ahol senki se jár, full üres sehol se látok altokat.. biztos goblinra várnak a ratyik
de arra talán jó lesz majd hogy pár % új player tudja pótolni a lelépõ régi arcokat.

Legutolsó komment tegnaaaaaaaaaaaaaaaap ? HALDOKLIK A WOW !!!!!!!!!!!!!444444444444444 NÉÉÉGY

Get a life!

lolSL
hardwired wow forumban nézd vissza birdy linkjeit, sok artot berakott

Nem emlékszik valaki arra a sitere, ahol blizzardos emberke concept rajzai vannak fennt?

shaba23
Tudtok valami használható holy priest buildet, ami az új peccsel használható? Vagy a 4.0.1-es marad? Keresgéltem a neten, de nem igazán volt, kiforrot, csak random playerek összepakolgatott buildjei.
jah, meg azert van meg par lehetoseg ezeken tul is : )

anti hero

Hát igen ez a szociális rész már kicsit háttérbe kerül, mindenki teszi a dolgát, beszélgetni senkinek nincs ideje 😄 Engem már nem egyszer le 'stfu noob'-oztak, mikor egy szar HC runon elkezdtem beszélni.

ja meg ami viszont tényleg fura, hogy volt hogy egy éjjelt átinstáztam egy csapattal, mert tök jót fogtam ki, és mindenki tudta mit kéne csinálni, és kb a 6. insta run után kezdtünk el beszélgetni. értem én hogy ez nem társkeresõ, de mégis csak mmo vagy mi : D

nem mondom hogy nem volt romantikája, de valljuk be, az csak akkor volt mûködõképes modell, amikor megjelent a wow. sokan voltak, minden szinten. én konkrétan azért (is) hagytam abba anno, mert a tököm ki volt azzal, hogy eldöntöttem, hogy jó, akkor leülök instázni, 1 óra csapatkeresés, 2-3 óra (brs 10 óra vagy vmi ilyesmi, vagy az brd volt, nem emlékszem már), +1 óra mert kiesett valaki és nekünk pont olyan kellett ami nem volt. arról nem beszélve hogy kisebb instába megkeresni valakit kb lehetetlen volt. jó azért ez a modell, én azt szüntetném meg, hogy ne tudj bemenni úgy az instába, hogy még nem jártál ott. azt se tudom hol van a bejáratuk... nahát meg a 40-es raidek péntek szombat este... kb a 3. után mondtam, hogy kösz nem, nekem konkrétan jobban tetszett a wow játék része, mint a "munka" része.

konnyen jatszhat, de jol meg most is csak kevesen tudnak, hihetetlen hogy milyen fos dpseket tudnak tolni tap gearekben, vagy epp kurvalama tankok vannak meg midng rengeteg, healerkkel nem annyira van gond wotlk pugban.

na meg legalabb ha valaki annyira szar akkor lehet votekickelni a francba.😊

Én visszasirom azokat az idõket amikor /2 (trade) ben kerestük hc-ban az embereket meg a summon stb 😊 Most ugy alakitják a játékot h egy balfasz<#fejvakaras> 10lves hülyegyerek is könnyen játszhasson.

Get a life!

attól, hogy elnéptelenedik, attól tényleg nem kell félned. még régebben, mielõtt nem volt instance keresõ, de már mindenkinek volt sok felhúzott altja, na akkor baszott szar volt csapatot keresni. de mostmár könnyebb. meg jó húzás sztem, hogy átalakítják az összes eddigi részt, mert lesz értelme végigmenni rajta, én még emlékszem olyan idõkre, hogy kb lvl 60-ig várni kellett a mobokra, mikor megjelent a sima wow, mert annyian voltak mindenhol. és jobb híján beszélgettél a melletted lévõvel. remélem ez visszajön valamilyen szinten

Mindent digitálisan kapsz amit ott veszel.

srácok a battlenet.eu-s csomagot digitálisan kapom meg vagy elküldik normálisan csomagban? bankkártya van szóval a +60 napot kitudom használni ezek szerint.

Lacee
hmm, akkor elnézést, ezek szerint frissítették a protokollt - mondjuk eddig is hülyeség volt kérni, úgyhogy logikus 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"