World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
anti hero
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
A grafika végülis nem oszt nem szoroz.
Ahogy látom akkor egyelõre nem kell aggódni a játékos szám csökkenése miatt, de végülis ez sem igazán szempont nekem. Amúgy lolSL nagyon sokan vannak olyanok is akik a WoW-ból mennek játszani valami mással😊
Szóval Zsoltika 007 hol lehet ezt az 5 eurós WoW alapjátékot + egy hónapot megvenni? Csak akkor mondd ha legális helyrõl!😄
Megmég az érdekelne melyik szerveren illetve melyik oldalon ajánlott elkezdeni inkább a játékot?
A wownak van a világon az egyik legkomolyabb játékos bázisa jelen állás szerint. Azon nem érdemes aggódni hogy nincs elég játékos vagy 1-2 éven belül drasztikusan csökkenne.
1. Ha én csak egy sima World of Warcraft játékot veszek mivel lesz nálam különb a Cataclysm mint nálatok? Arról hallottam, hogy átalakul a térkép máshol lesznek a kezdõ területek stb, de így én fogok tudni grindelni a mobokon vagy questelni?
2. Láttam, hogy bele lett a kiegbe rakva néhány extra effekt most akkor én azokat Cata nélkül nem fogom látni?
3. Azt olvastam mindenfele, hogy valószínû igen népes lesz a WoW majd a kiegészítõ megjelenése környékén, de ha hosszabb távra nézzük mondjuk mennyire esélyes az, hogy ez a kiegészítõ biztos jót fog tenni majd a játéknak és végül nem azt eredményezi, hogy a játékosok tömegesen kezdik elhagyni majd néhány hónap múlva a játékot? Csak mert olvastam itt néhány igen drasztikus változás lesz és hát ti akik jobban képben vagytok ezzel jobban látjátok milyen eredményeket hozhat ez.
Az utolsó kérdést igazából azért tettem fel, mert ha anyagilag bírnám fizetni a WoW-ot (a Lineage 2 mellett😊) és tetszene is akkor elképzelhetõ, hogy hosszabb távon is játszanék vele és ugye megvenném a további kiegészítõket is. Szóval igazából anyagi okok miatt érdekelne mert ha most beleölnék akár 25-30 ezer forintot (ugye összes kieg, havidíj) akkor elég sok fölöslegesen kidobott pénz lenne.
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
ಥ_ಥ
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
- Szép juhai vannak.
- Szépek.
- Mennyi van?
- Próbálja megszámolni!
...- Nem tudom, nagyon mozognak.
- Azért birkák!
- Ha megmondom, mennyi van, ad egyet?
- Adok.
- 149.
- A fenébe. Maga nyert viheti!
Az ember boldogan felkapja a legközelebbi állatot és indul a kocsijához, de a juhász utána szól:
- Ha megmondom, mi a foglalkozása, visszaadja?
- Vissza.
- Maga rendõr.
- Honnan tudja?
- Onnan, hogy a pulit viszi.
Get a life!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De 10Óra igazolatlan után nem jár ösztöndíj... amit én szívesen elfogadok.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
végre troll druid<#vigyor2>#vigyor2>
nem akarok holnap sulibamenni<#rinya>#rinya>
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Igy az jár jól aki szabadságon van azon a napon,héten.😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Zsoltika, ki mondta, hogy magamról beszéltem? Mert én csak az átlagról.
ಥ_ಥ
Én most vettem meg lk-t. Szép napot!
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.