World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván aki realmfirstért megy, az tudja hogy hogy ne szopja a faszt a kezdõ területeke, és utána. Én pl egy olyan grpal megyek(ráadásul 2 dkval, ami meg majd mégannyi szabadidõt sem fog adni 85ig).
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ajánlom a metrot,mivel ott van a közelben a stadionok állomás.Másik lehetõség az 1es villamos,a megállótól 5 perc séta.Mivel a Thököly út után 1 utca akár 7es busszal is lehet jönni.
Autóval a hungária körút.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
"Telephely: 1143 Budapest, Francia út 40/b. (üzlet)"
szoval kitn van a pcisaban 😄
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
szállodában egybefolynak a napok ,mert én nem fixen vagyok szabadnapos/szombat,vasárnap/ mint ti😛😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
de hetfon ejfeltol kezd, vagyis kedd 00:01-tol. tehat az szamit hogy dec 6.-an meddig dolgozol.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a szintezés most nem arról fog szólni,hogy jaj milyen érdekes kis questet csinálok,az majd máskor unalmasabb idõkben meglesz.
17 karit kell felrántanunk a párommal,most huzzak bele,mert késõbb beleunok. 😊
Bétában mind a két 81-82-es questelõs zónában voltak gondok a quest mobokkal, ami alapvetõen nem gond, de a játék erõsen a chainquesteket preferálja, így amíg nincs kész néhány hihetetlen idegesítõ quest a sztori nem folytatásos😊
Annyira hülye azért nem leszek, hogy szabadságot pazaroljak, csak azért, hogy hamarabb meglegyen a lvl85..
-ha lesz szerver és nem omlik össze,
-ha nem fogsz számot tépni a questmobért.
-ha nem genkelnek kapásból a kezdõhelyeken
-ha az instaszerverek bírni fogják,nem laggol.
-ha kiesik az a cucc,amiért mész.
én adtam 1 hetet az egészre.Annyi bõven elég lesz.A tiéd nagyon kiélezett.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha tényleg olyan egy olyan MMO-t akarsz ami teljesen kikapcsol a Lineage 2 PVE részénél szerintem tuti nincs jobb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"
Még mielött mások nekem esnének, ez nem flame, csak saját tapasztalat.
A múlt héten hümmögtek,hogy hát lenne munka,fontos megbeszélések,mondom sorry el fogok utazni.S nem is hazudtam nagyot.😊