World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván a sok casual nem lesz elsõ nap 85, meg a többi, de én nem is azokról beszélek.
Nyilván aki realmfirstért megy, az tudja hogy hogy ne szopja a faszt a kezdõ területeke, és utána. Én pl egy olyan grpal megyek(ráadásul 2 dkval, ami meg majd mégannyi szabadidõt sem fog adni 85ig).

van naluk ez a pick-a-point cucc is vagy mi 😄 szoval megadott lehetosegek kozul leszallitjak kozeledben levo boltba es oda mesz erte, talan olcsobb mitn a hazhozszallitas.

jah szívás , muszáj lesz futárral hozatni. vettem 17 wowot 😮

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

a guildvendoros heirloom ad majd 1-85ig, ami egy cloak es helm.

joes a hungaria-thokolyig meg 45 perc 😄

autoval szoktam oda menni, de a varos total masik felen van mitn ahol lakom, szoval a leheto legrosszabb helyen van szamomra 😄 amugy mar enis megvettem digitalisan.

lolSL
hungária-thököly saroktól 2 perc gyalog

Forolto
A fenéket!Pont hogy jó helyen van.Attól függ honnan jössz,de nem belváros,hogy eltévedj és autóval se vészes.

Ajánlom a metrot,mivel ott van a közelben a stadionok állomás.Másik lehetõség az 1es villamos,a megállótól 5 perc séta.Mivel a Thököly út után 1 utca akár 7es busszal is lehet jönni.
Autóval a hungária körút.

- 1-80-ig igen, utána nem (hogy beáll-e 80-as értékekre azt nem tudom, de a +XP%-ot nem adja 80 felett). Viszont lesz majd 85-tõl vehetõ ami majd 1-85 szintre adja. Legalábbis 1x így olvastam, azóta ez akár változhatott is

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

1-80ig igen😊 80tol felfele nem, tehat mar 80-81 kozt sem.

Catában is fognak mûködni a mostani heirloomok? Tudom, hülye kérdés, csak nem vagyok biztos benne. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

cegunkrol resznel:

"Telephely: 1143 Budapest, Francia út 40/b. (üzlet)"

szoval kitn van a pcisaban 😄

valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol van az ipon.hu üzlete? az oldalon nem találom a címet. tom vak vagyok. help!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

mer nehogy azt mond mar, hogy hatalmas eszjatek az sc2. ugyanugy akcio-reakcio-ra epul. gyors- eszjaras, reakcio es jatekkezeles szukseges hozza, na meg alapos rutin a hotkeyek ismereteben.

[HUN]Crassus
azthittem szerda 7-e😛 ,de így mégjobb,mert hétfõn szabadnapos vagyok😊
szállodában egybefolynak a napok ,mert én nem fixen vagyok szabadnapos/szombat,vasárnap/ mint ti😛😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

" kedden pont délutános leszek, hazaérek 23-re, kis nasi bekészítés és 0:01 kor megnézzük a gammát😊"

de hetfon ejfeltol kezd, vagyis kedd 00:01-tol. tehat az szamit hogy dec 6.-an meddig dolgozol.

BEAST
Valóban. 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

pedig ezt teszed mar jo par postod ota... sc2-be se kell am sok agymunka, nem kell tobb mitn wow versenypvpben pl.

Forolto
pont ezért ajánlották,mert én nem fogok a questmobokért plusz harcolni,mikor egy effektive jó xp tejelõ instában kell csak lennem sokat,ahol nem kell aggódni,ki szúrkál majd hátba. 😊

a szintezés most nem arról fog szólni,hogy jaj milyen érdekes kis questet csinálok,az majd máskor unalmasabb idõkben meglesz.

Forolto
igy is ugy is ki kellett volna vennem a szabit,most olyan dologra vegyem ki,ami tényleg pihentet.
17 karit kell felrántanunk a párommal,most huzzak bele,mert késõbb beleunok. 😊

tarti19
Insta szerverekrõl csak annyit, hogy kettõ 81-82-es lesz elérhetõ 85-ig😊
Bétában mind a két 81-82-es questelõs zónában voltak gondok a quest mobokkal, ami alapvetõen nem gond, de a játék erõsen a chainquesteket preferálja, így amíg nincs kész néhány hihetetlen idegesítõ quest a sztori nem folytatásos😊

Jaja, az már inkább hihetõ, Én úgy számolom, hogy meló mellett, kényelmes tempóban haladva idén behúzom a 85-t, aztán mehet a raid<#taps>
Annyira hülye azért nem leszek, hogy szabadságot pazaroljak, csak azért, hogy hamarabb meglegyen a lvl85..
tarti19
Esélytelen😊 Elképesztõen nagy mázlifaktornak kell már csak ahhoz, hogy te kevesebb mint, 1 nap alatt questelés, grindelés mellett felhúzd magad 85-re. Ezután kell 1 tank 1 healer 3 dps is akikkel eléritek a normal insták gear szintjét s késõbb a hc instázás lehetõségét. Másik fele, hogy proffot egy idõben nem fogsz húzni, ergo gemelni, enchaltotani sem tudsz teljes mértékben 346-os itemeidre😊 Ekkor jönne, az hogy a 2, 4 illetve 6 bossos raid instákat reset elõtt kipucolni.

Erõsen kétlem, hogy néhány óra alatt 5 szintet tudsz lépni...
Forolto
Sok benne a ha.

-ha lesz szerver és nem omlik össze,
-ha nem fogsz számot tépni a questmobért.
-ha nem genkelnek kapásból a kezdõhelyeken
-ha az instaszerverek bírni fogják,nem laggol.
-ha kiesik az a cucc,amiért mész.

én adtam 1 hetet az egészre.Annyi bõven elég lesz.A tiéd nagyon kiélezett.

[HUN]Crassus
Ouch......nemtudom sírjak vagy nevessek-é😛

Simán teljesíthetõ amit írtam.

[HUN]Crassus
gondolom egy hangyafaxnyit túloztál😛 ,de kb. milyen gyors a fejlõdés? /nem bétáztam nem vágom/

antgecc
Jaha.... így már értem. Jah.. I have fun 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

félreértettél... mmo v. rts <- erre írtam hogy ízlések és pofonok, az hogy neked most épp az sc2 jön be, hát hf 😊

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

antgecc
Akkor valahol nálad lehet a hiba. Engem soha nem idegesített maga a játék (csak a játékosok). És az "odabasz az agyadnak" alatt nem idegesítést értettem. De mind1, nem akarok offolni...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jazzy
Nekem csak szerdán hozzák ki, basszus, hogy le leszek maradva 😞
jazzy
Hunter pvpben az egyik legmagasabb skillcapes class.. Persze lehet BG-n nem, mert lefarmolja a geartelen játékosokat.
Ez úgy fog kinézni, hogy kedd 10-re felhúzza mindenki 85-re a kis kedvencét, este 7-ig kifarmol minden cuccot heroicból(igen, ennyi idõ alatt ki lehet), 7-tõl pedig raid pucolás reset elõtt, hogy aztán köv héten már lehessen menni hc raidelni. <#zavart1>

ROTFL, ki nem szar le egy hütõmágnest, meg egy posztert, nem vagyok 12 éves, hogy Rambo poszter legyen a falamon. Régi szép idõk<#vigyor2>
Count Adyn
azért a kikapcsolás és agyhalott grindelés nem ugyanaz😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Mondjuk én ezzel nem teljesen értek így egyet. Két éve mikor elõször játszottam a WoW-al elég idegesítõ és fusztráló volt a játék. Most, hogy ismét próbálgatom már láthatóan sok probléma ki lett javítva. De még szerintem most is rengeteg dolog van benne amivel nagyon könnyen felhúzhatja magát egy gyengébb idegzetû (pl. dungeon vagy bg).

Ha tényleg olyan egy olyan MMO-t akarsz ami teljesen kikapcsol a Lineage 2 PVE részénél szerintem tuti nincs jobb.

tarti19
Nem tudom, észrevetted-e , hogy a focusból él a hunter s majd 85-ön teljesedik ki mint pvp karakter. Noskill kezdõbarát kategória pedig messze nem állja meg a helyét, már csak azért sem, hiszen a petet s a focust, cc-t is kellõen kell tudni majd menedzselni.

[HUN]Crassus
ha kedden kijön a WOW , mi egy fasza karbantartási nappal kezdjük a cuccost?😊

jazzy
Nem értem ezt a logikát, hogy idióta = nincs pénze? Amíg 13000 volt a játék akkor is rohadt sok idióta volt, ha 20000 lenne sem lenne ez másképp, már hogy a francba ne örülnénk neki, hogy olcsóbban adja? Inkább fizetek 6000-t és vagyok körülvéve idiótákkal (akikkel nem játszok, ha nem akarok), mint fizetem a dupláját (és akkor is vannak idióták, de a te logikád szerint kevesebb).
PiszkosFred
Itt sirtok folyamatosan mint a furdosk*rva, hogy mennyi idiota retardalt iq20as jatekossal talalkoztok nap mint nap, de amikor a forgalmazo szinte ingyen adja a jatekot - novelve ezzel is az "idiota" tomeg letszamat - majd kiugrotok a borotokbol...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Frosztsokknál adnak hûtõmágnest meg posztert is <#taps><#idiota>

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Azért Ipon se rossz, hogy alájuk ígérnek, de nem baj, verseny van, tessék minél olcsóbban adni, az nekünk csak jó<#taps>
Én már be is rendeltem, FS múltkor verte az arcát, hogy 7990.- ért adják, és MM meg még mindig 9999.-ért adja. Bukó, mert már MM-ban is 8k a game<#mf1>
antgecc
Ez nem ízlés kérdése, hanem nyerés illetve vesztésé 😊

vagy inkább fel 😊 ízlések és pofonok

\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man\"

antgecc
Tény. wow kikapcsol, szórakoztat, laza játékmenet, míg sc2 - tömören fogalmazva - jól megbassza az agyad.

Még mielött mások nekem esnének, ez nem flame, csak saját tapasztalat.

Forolto
Mikor kimondták a pontos dátumot mentem a fönökömhöz,hogy 1 hét szabi.
A múlt héten hümmögtek,hogy hát lenne munka,fontos megbeszélések,mondom sorry el fogok utazni.S nem is hazudtam nagyot.😊

Forolto
Ez érdekes,mert ilyen levelet én nem kaptam.

[HUN]Crassus
én lusta voltam és megvettem digitálisan... kedden pont délutános leszek, hazaérek 23-re, kis nasi bekészítés és 0:01 kor megnézzük a gammát😊