World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Ha lecsapod a koponya tetejét máris van egy új bögréd!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lacee
😞

petyhüdjetek már

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Btw múltkor még éhen akartál halni bazzz, most meg töménytelen mennyiségû pénzed van? Legyen már eszed, legalább egyformát hazudj, baszod.
Nem, a kérdés az, hogy Téged egy agysebész bérelt-e fel, hogy lefáraszd az agyunkat a sok hülye és nevetséges kérdéseddel, majd miután elmentünk hozzá és sok pénzt otthagytunk a mûtétért, hogy kiûzzünk az agyunkból, a doki cserébe kérésedre beültessen az agyunkba egy chipet és kiszedje a wowos jelszavainkat, aminek segítségével Te majd a mi accountjainkon is indíthatsz 1245862 db karit, amit 20-s szintig elviszel, mert hiába a teljes account, azon a szinten már mindent megismertél a játékból, minek is lépnél lvl 21-re. Nah.
csokicsiga
livekodok.com kit vágott átt?
Énis,meg az összes ismerösöm onnan rendeli a tc-ot,és soha nemvolt semmi gond!
Aki ilyet állit,annak kilesz huzva a bele a száján.

\"Hess innen troll.\"

A kérdés, az hogy ti megbízhatók vagytok e, mi van ha titeket is átvágott már a livekodok.com, és csak "have fun"ból szúrtok ki a többi emberrel is, és dobjátok ki az ablakon mások töménytelen mennyiségû pénzét?

lolSL
igen
úgyhogy ne freemailrõl regisztrálj 😄

és ez hogy mûködik? ha fizetek visával, akkor mailbe küldik a CD kulcsot?
LeWyTy
4-5 quest alatt követnek.. bele ne haljál<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Zsoltika 007
Nem csak te...

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

antgecc
Goblin kezdõnél felvettem a kocsiba 3 utast, a questet leadtam, de ezeket nem tudom lekoptatni. Hogy kell megszabadulni tõlük? Három tököm companion követ mindenhova. Nagyon idegesít.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Én is nagyon sok normális embert ismerek a BS-en. Persze rengeteg a nyomorék is, de hol nem? Ragnán ugyan olyan gyökér a general és a hun channel, mint a BS-en. Egyébként meg nem tök mind1 ki veszi meg AH-ból a cuccod? Raidelni úgyis a klánoddal mész, randomozni úgyse csak BS-esekkel mész, szóval nem értem mire ez a hatalmas nagy para a BS-el kapcsolatban.

Csirke4
Stormrage-en is sok ilyen ember van/volt. (Most nemtom.)
Pyotr
Én is igy vagyok vele😊

&#9608;&#9608;

Nemtudom, biztos csak én vagyok olyan rohadtul mázlista hogy kifogtam azt a néhány embert a Bloodscalpon akikkel élvezet együtt játszani.
Tegnap még úgy játszottam, hogy nem kellett lenyomni semmit ehhez, automatikusan hasonlított, most meg nyomkodni kell.

tarti19
TN-en akár 2K-s sorban állás is elõfordul este 6 és 10 között...Ez több mint szomorú

ez mi ez már 1500 vannak a Ragnán elöttem,100-200 még azt mondom belefér,de ez már azért túlzás
Rage47
ezt én is igy látom, Bloodscalpon voltam 3 éve, de akkor gáz volt igencsak😄
Felejtsd el, legrosszabb magyar társaságot ott találod.Akkor már inkább Arathor, Bloodscalpnál bármi jobb.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

lolSL
trial accountot mindig a que végére fogja dobni akárhol csinálod

lolSL
shift gombot nyomdle

Én azt szeretném kérdezni,hogy most a BG-k hogy vannak?
Még 2-3hónapja ugye battlegroupokban hvott be BG-re,és Ragnaros horda oldalon volt a waiting time 8-12perc.
Azóta hallottam olyasmit,hogy össze lesz vonva az összes Battlegroup?
Most ezzel mi van?

Nap noob kérdését ismét én szállítom:

Item comparison window létezett a játékban, nem? Vagyis ha equipmentre vittem az egeret, ami az inventory-ban volt, akkor összehasonlította azt a karakteren levõ ugyanolyan kategóriájú tárggyal. Átnéztem Optionst, de nem találtam lehetõség ennek ki/be kapcsolására.

Elnéztem és mégis lehet állítani, vagy valamire rosszul emlékszem?

Bloodscalp?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Arathor. Az asszem medium pop, és sok a magyar, de hogy milyenek azt nem tudom. Én nem szeretek magyarokkal játszani, Xavius-on vagyok.

remek... 😄 akkor tudsz mondani ahol pvp,pvezni is lehet?
viszonylag sok a magyar (hordában) és nem tizen éves idioták vannak körül?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Ne high meg full population serveren csinálj karaktert.

Sziasztok!

Kiváncsi lettem erre az új catára mondom csinálok egy trial kulcsot megnézzem hogy milyen és ha tetszik akkor megveszem...
reggel csináltam is egy sámlit 11 lvl fölvittem lerendeztem aszonykámat... mondom most kockulok még egy kicsit...
bejoinolok 697 (ragnaros) mondom úhhh de szép látvány... elmentem kaját csinálni vissza jövök 916... 😄 (512min mulva fogok bekerülni)
ez valami vicc vagy mi a tököm van?

Hali!
Kb 2 hónapja hagytam abba a gémet mert nem láttam értelmét(lehet vele vitatkozni de elég lebutított lett--könnyû gearelõdés stb). Viszont olvastam sok félét hogy nehezebb lett, meg hogy megint kell skill a játékhoz. Ti hogy látjátok? Szívesen megvenné a kieget ha van értelme.(csak az új világért nem venném meg).
lolSL
protip: az internetes újságírás legnagyobb címeres zsidója az egyik fõ szerkesztõjük, csak hogy tudd honnan fúj a szél

Littlepig13
upsz emesenek ment sorry miss click 😄

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Littlepig13
ez az egész univerzumban egyedülálló sztem hívd fel a tv2-t hátha befutsz mint a cs-s lady gaga-s srác. <#wow3>

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

JaSoN HuNTeR
sorry the installer was unable to start up. you may be out of hard drive space

Ilyenkor mivan? Mindenhol van szabad helyem... Repairelni se enged...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

cikasz
"mert akkor én is vévde vagyok a többi retardálttól."

NAGY tévedés! ÕK vannak védve igy TÕLED!

http://www.akciofigura.hu

littleNorbi
THX!

Tatyla
flightmaster,fõbb városokban

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

littleNorbi
Hello!
Most jövök egy noob kérdéssel... Hol lehet megtanulni azt, hogy bírjak repülni Azerothban is, és hogy hívják a mestert pontosan ?

ja, és a kommenteket ritkán olvasgatom, de hogy a cikkekbõl honnan szûrted le, hogy hungaristák, úgy hogy kifejezetten kerülik õk is a bloodscalp arathor és társai magyar szervereket, az meg kifejezetten érdekelne

Csirke4
És kaptál is?😄
mivan? azóta olvasgatom kihagyásokkal a frostshockot, amióta megalakult az oldal, akkor is olvasgattam néha, amikor nem engedhettem meg magamnak idõben a wowot, akkor kinek is szól? és beszélek angolul is. amikor megalakult az oldal is beszéltem. tényleg nem beszólni akarok, de a te fejedben olyan abszolút sötétség és káosz van mint egy feketelyukban, ennyi erõvel nõbõl is lehetsz, a logikád rettentõen hasonlít egyre

sztem buta mint a föld, mivel nem vicces, így erõsen kétlem, hogy szivatni akarna.

mondjuk nem hiszem el, hogy ha ott van alatta egy gép, amin fut a wow, van internetelérése, és ideje, hogy wowozhasson, akkor pont a 3500 Ft vágja földhöz havonta...

antgecc
Ez vagy szopat minket, vagy buta mint a föld....

Te sajnos tényleg egy idióta vagy.

Az FS olyanoknak szól, akik wowoznak mert megtehetik (és nem tudnak angolul). Én viszont olyan célközönségre gondoltam, akik nem engedhetik meg maguknak... meg nem beszélve arról, hogy a hungarista alkholoista FS társaság sokaknak nem jön be.

be lehet fejezni, ne szívasd tovább a népet

Van már ilyen blog.

Egyébként meg SEMMIT NEM TUDSZ a játékról, nehogy már te akarj blogot indítani mikor még egy elõfizetésed se volt soha, lol. Majd én is írok LOTRO blogot mer egyszer csináltam egy 14 napos trialt....

Az biztos, hiszen a lvl20 már a játék csúcsa, addigra minden spellt megkapsz, minden területet bejártál, így aztán joggal taníthatod majd a nálad tapasztalatlanabb játékosokat, jó is, hogy lesz egy ilyen blog, sztem nagyon sok látogatód lesz.
A legfontosabbat kihagytam... 1-20-ig már több mint 4 faj összes castjával ismertem meg a játékot. Ilyen tapasztalata, pedig itt szerintem senkinek nincs, lehet talán egész Mo.-n nincs még egy.