World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
petyhüdjetek már
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Énis,meg az összes ismerösöm onnan rendeli a tc-ot,és soha nemvolt semmi gond!
Aki ilyet állit,annak kilesz huzva a bele a száján.
\"Hess innen troll.\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Még 2-3hónapja ugye battlegroupokban hvott be BG-re,és Ragnaros horda oldalon volt a waiting time 8-12perc.
Azóta hallottam olyasmit,hogy össze lesz vonva az összes Battlegroup?
Most ezzel mi van?
Item comparison window létezett a játékban, nem? Vagyis ha equipmentre vittem az egeret, ami az inventory-ban volt, akkor összehasonlította azt a karakteren levõ ugyanolyan kategóriájú tárggyal. Átnéztem Optionst, de nem találtam lehetõség ennek ki/be kapcsolására.
Elnéztem és mégis lehet állítani, vagy valamire rosszul emlékszem?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
viszonylag sok a magyar (hordában) és nem tizen éves idioták vannak körül?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Kiváncsi lettem erre az új catára mondom csinálok egy trial kulcsot megnézzem hogy milyen és ha tetszik akkor megveszem...
reggel csináltam is egy sámlit 11 lvl fölvittem lerendeztem aszonykámat... mondom most kockulok még egy kicsit...
bejoinolok 697 (ragnaros) mondom úhhh de szép látvány... elmentem kaját csinálni vissza jövök 916... 😄 (512min mulva fogok bekerülni)
ez valami vicc vagy mi a tököm van?
Kb 2 hónapja hagytam abba a gémet mert nem láttam értelmét(lehet vele vitatkozni de elég lebutított lett--könnyû gearelõdés stb). Viszont olvastam sok félét hogy nehezebb lett, meg hogy megint kell skill a játékhoz. Ti hogy látjátok? Szívesen megvenné a kieget ha van értelme.(csak az új világért nem venném meg).
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Ilyenkor mivan? Mindenhol van szabad helyem... Repairelni se enged...
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
NAGY tévedés! ÕK vannak védve igy TÕLED!
http://www.akciofigura.hu

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Most jövök egy noob kérdéssel... Hol lehet megtanulni azt, hogy bírjak repülni Azerothban is, és hogy hívják a mestert pontosan ?
mondjuk nem hiszem el, hogy ha ott van alatta egy gép, amin fut a wow, van internetelérése, és ideje, hogy wowozhasson, akkor pont a 3500 Ft vágja földhöz havonta...
Egyébként meg SEMMIT NEM TUDSZ a játékról, nehogy már te akarj blogot indítani mikor még egy elõfizetésed se volt soha, lol. Majd én is írok LOTRO blogot mer egyszer csináltam egy 14 napos trialt....