World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam az OMG TANK NOOB megy ;D

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

[HUN]Crassus
nem kell félteni engem én is szoktam,de ilyenkor jön kórusban,hogy " you cant heal,you suck on healing stb. stb." ezt 2x megjátszák velem és kilépek a picsába...majd megtanulják
mondom 1-2 hét drasztikus FAIL után lehet megjön a többség esze....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

bujcsik555
ha valaki elsö figyeleztetésre nem csinálja normálisan(nem áll ki dolgokbol, nem azt lövi amit markolunk/nak) azt hagyom megdögleni. majd rájön hogy hallgatni kéne a másokra

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

games4ever
Én úgy emlékszem még ott vannak, ahol eddig is voltak. Legalábbis mintha láttam volna. SW-ben pl a mage tower-ben van, sajnos most nem tudom megnézni, de szerintem a mage trainer körül keresd, mert IF-ben is ott van/volt.

[HUN]Crassus
az a baj,hogy a sok LK AOE guy /így hívom õket/ csak megy elõre ,semmi CC semmi Focus , csak agyatlan hent..nekem is 1700 combat regenem van,de baszhatom ,mert 2 mobpakkonként innom kell,de a imént említett idióták még a party frame-et se nézik a mana csíkommal...
remélem 1-2 hét és rájönnek az emberek,hogy CC és FOCUS nélkül nincs instázás raidelés már....

bujcsik555
Disc priestel nem megy 50% alá manám, csak kemény bossokon, vagy egy egy véletlen pullnál. 20 mastery, 1500 combat regen. de guildbe nálunk is panaszkodnak a többiek.

Milyen jo hogy én csak a WotLK végén kezdtem wowozni, nem szoktam meg azt a stilust, mostani meg kibaszott jo sztem, sokkal faszább, nem kell annyira kapkodni, több idö van gondolkodni, mit használj, hogy jol gyere ki belöle.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

orom ilyet olvasni 😊 vegre tenyleg azt csinalta blizz amit igert 😄

[HUN]Crassus
Srácok minden healer kifogy manából secc-perc alatt?
Holy palaként is marha drágák a spellek....fogy a mana mint a gép.
A flash heal meg a divine heal nagyot healel viszont marha drága...a shock nem elegendõt tol, a régi nagyheal viszont lassú és keveset healel igaz ez viszonylag olcsó, a radiance nem rossz kisegítõ heal viszont majdnem 8!!! ezer mana 84-en az 55k manámból:S
az elemlámpa meg word of glory pedig csak akkor jó ha van elég holy power...egyszóval a jó healek nagyon drágák az olcsó healek alatt pedig szétcsinálják a tankot/dps-t...

bélanéni
Helyesbítek: "de eddig (C. elõtt) volt egy portal, ami a Dark Portal elé teleportált" = de eddig (C. elõtt) volt egy portal Orgrimmarban, ami a Dark Portal elé teleportált

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Azt tudom, hogy hol a Dark Portal, de eddig (C. elõtt) volt egy portal, ami a Dark Portal elé teleportált. Van most is ilyen?

Illetve a Zeppelin-es NR. útról is tudtam, de most is így van?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

antgecc
Horda:
Outland: Blasted Landsrõl nyílik portal, helyesebben egy baszott nagy kapu, a Dark Portal.
Northrend: léghajó visz Orgriból v UC-bõl.

Ally:
Outland ugyan az.
Northrend: hajó SW-bõl, meg fingom sincs honnan.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
Srácok, valaki árulja már el, hogy lehet Outland-re és Northrend-re eljutni Azerothból?

pite
Soha senki nem megy Darnassus-ba.

Deathwing megmondja neked.

zizi

Mayday
És portál van SW-bõl máshová? Konkrétan pl. Darnassus, vagy bárhová Kalimdorra.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

- OG/SW. Ha úgy nézzük, még újak is

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Mayday
Van most Dalaran "helyett" valami új nagy város, ahol összejön mindenki, vannak portálok, stb?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

LeWyTy
Pedig nem nehéz megszokni.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BoneDragon
Ja úgy már más.. De Og-ba durván eltévedek...ezt már nem tudnám megszokni 😄

húsz euroért bármilyen kariból lehet Goblin 😊

Lacee
van race change az újakra is, mivel kivették a fajra vonatkozó "server first" acsikat.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

BoneDragon
Mivel nem engedtem a sötét oldalnak nem tértem vissza az új kiegbe, de azért 1 trialt csináltam...és a legdurvább ami a legjobban meglepett, hogy már lehet látni lvl85ös goblinokat...a kocka életbe O.o

LeWyTy
aranyosak<#bee1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lacee
nem hinném hogy bármit is kéne bizonyítanom, de a tumblr-rõl szedtem, csekkold a címet 😊

legközelebb majd azt kérik számon, hogy a 4chant is én készítem 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

shaime01
bizonyisd be ,hogy nem a tiéd

Lacee
nem saját a kép, de kösz a feltételezést 😉

shaime01
azt ugye tudod ,hogy a google ad az a te keresési eredményeidbõl rakja össze az ott megjelenõ hirdetéseket? :>

Botond
Kizárt, 2012ben jön a világvége, azt már korábban megírták, biztos az a tényszerûbb adatokon alapuló infó...
Laza
2 órája várok Outlanden, hogy bejussak, és még mindig van 174 ember 😞
Kb 1700-ról indult. Lehet inkább új karit kellene kezdeni elõször másik szerón, úgyis terveztem végigtolni egy újat.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

cikasz
Mégegyszer nem kezdi el letölteni hanem ellenõrzi, hogy a letöltött mennyiség jó-e

http://www.akciofigura.hu

Jaja, ezentúl csak ignorálni kell a francba, hátha lekopik innen.
és egyben hibás az agya 😊 😄

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Amúgy az normális, hogy akárhányszor kilépek a "patchelésbõl" mindig az elejérõl kezdi újra? Így nem egy év lenne ameddig lemenne hanem kb. végtelenség... Eddig sosem csinált ilyet.
cikasz
Tuti, hogy valaki marha jókat röhög mert ez az emese nevû nem lehet ekkora hülye, hogy leoltja mindenki kétmilliószor és ugyanúgy visszaeszi a fene a fasz kérdéseivel!
Valaki csak szimplán szórakozik!

http://www.akciofigura.hu

Még valami, kb. mekkora sebességet jelent az a maxi gáz? 😄
Köszi szépen! 😄

Laceee: Pedig éppen azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy akkor nem kellene kivárnom... Viszont akkor beregizek és megpróbálom azt hiszem indítani, hátha nálam is müxik majd... Amúgy azt nem értem, hogy hogyan mûködhet 4.0.3-al ha most már... mekkora is a legnagyobb verziószámú patch mostanság? Amúgy nálam is most 10 gigát készül letölteni a program, ami azért eléggé ijesztõen hangzik 😞
antgecc
<#taps><#taps><#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Lacee
a 4.0.3 patch egyébként elég, ha a Cataclysm lemezes installal nem írtad még felül. Én annyit csináltam, hogy a honlapon hozzáadtam az új kulcsot a fiókomhoz, majd a szokásos, már meglevõ klienssel belogoltam, és csodák csodájára mûködik 😊

hallottam olyanról, aki a DVD-t telepítve még további 9 giga letölteni valóval szembesült, az azért tényleg nem 2 perc még jó sebességgel sem...

Jön az maxigázon csak kapcsold ki launcherbe a p2p transfert a downloader beállításoknál.

Sziasztok!

Ma megvettem a Cataclysm kieg.-et, de mivel nem játszottam már régen, így most a 4.0.3-as patchem van fent. A patchelés pedig, számításaim szerint egy évig el fog tartani ha így folytatja... Nincs valami olyan hely (pl. Blizz honlapján vhol), ahonnan le tudnám szedni a patchet gyorsabb sebességgel?
picket
Itt már csak egy dolog segíthet:

&#3237;_&#3237;

Zsoltika 007
Lvl 20-on?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

druid most mennyire jó tank?

Lacee
<#wilting>

Zsoltika 007
Belépés csak lvl 20 alatt! Aki feljebb lép annak /guild kick mert mocskos rohadt népellenség 😄D

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen>

Lacee
Paragorn, abban a guildben biztos Hunter mindenki, esetleg Viggo Mortensen a GM...

AMúgy az új armoryban mégis hogy lehet filterezni (ezt az újat, maúgy utálom)? Beírtam Paragorn, rámegyek a guild fülre és 104 találat... most ez vicc hogy át kell lapoznom? nincs valami sorrend stb, hogy ne az összest végig olvasva találjam meg a Lightin realmet...?

Moderátort ide.

Tanulj meg értelmezni, vagy tudd mit olvasol.