World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forolto
Én csak idéztem,nem én találtam ki és most nem is tudnám megcsinálni. 😊

antgecc
Nem rémlik, hogy én így tettem volna... De mind1, ha te jót röhögsz, egészségedre. Örülök, hogy jó kedved van.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

picket
"Nekem egy nagyon jó tanárom azt mondta anno,az a jó hiler..." - Ezen felröhögtem. Úgy csináltok, mintha legalábbis atomfizikáról lenne szó. Nevezheted gúnyolódásnak, hogy rámutatok erre, de attól még jót röhögök. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
Mé gúnyolódsz ecsém? <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
Én már a fütyi-healnél ledobtam a láncot.
Rage47
ezen röhögtem😄
antgecc
Shaman esetében közepes/fütyi healnek a Healing Wave-et hívom, ami most jött be.

Én is mindig spórolós voltam. Én is mindig az ideális healre törekszem, én is meg szoktam szakítani, ha muszáj. Mindent úgy csinálok, ahogy te. 6 év az 6 év. Sõt... én is bétában indítottam az elsõ priestem.

picket
Híler diplomája van eccsém, lehidalok <#wow1>

&#3237;_&#3237;

Forolto
Beta óta játszok wow-al,kisebb megszakításokkal.Már lassan második X-nyi nagykarakterrel a hátam mögött,kipróbáltam én már az összes hiler kasztot.
Sámánkodom már egy ideje,de mi számodra a közepes heal?
én mindig ugy számoltam ki,hogy mennyi mana/mennyit hilelek vissza mennyi idõ alatt,ezeket rangsoroltam s nem biztos,hogy az a heal lesz a legjobb amit épp kasztolok.Sokszor szakítottam már meg castot amiatt,mert tudom,hogy ami épp menne az kevés vagy épp sok.Ezt az LK kieggel se felejtettem el,szeretek spórolni,még akkor is ha dögvész van manából.

Nekem egy nagyon jó tanárom azt mondta anno,az a jó hiler aki a fightot fél manával indítja és full manával fejezi be és nem hal meg senki.
Ez a mondás ugy látszik ujra idõszerû lesz és a spórolás kerül elõtérbe.
Már csak azt kellene kiszámolnom,mennyi lenne az ideális spiritmennyiség,hogy egy tankheal szerepben az elsõ raidboss dps-ét kihilelve ne menjek oom-re az elsõ 20 másodpercben.Mennyi haste kell,hogy a sima HW életben tartsa a tankot.

antgecc
Köszönöm, rendes vagy, hogy próbálsz segíteni, de 6 éve healer a mainem, csak annyi a különbség, hogy mostanában shamannal és nem priesttel. Szóval tisztában vagyok a healelés minden apró trükkjével. Ez az apró trükk pedig, a "közepes heal" most került bele a játékba, ezért újdonság nekem, hogy így lehet bírni manával.

Egyébként meg miért jönnék rá, ha jelenleg ez így mûködik? Nyílván ha hatalmas dmg-t kap, akkor nem ezt a healt tolom, hanem küldöm a burstöt. Amint dmg-t kap a tank és nem speckó abilityset, mehet megint ez a fütyi heal. Mind1, nem ragozom....

Forolto
Aham,majd késõbb rájössz,hogy a kicsiheal nem elég a tankba,mert sokkal több dmg-et kap be,mint a te gyógyításod és mehet a nagyheal.

Akkor leszel rendben a manáddal,ha a szerencsétlen tank végre felszed pár cuccot,nem kap annyit vagy épp kibír 4 ütést 2 helyett.

Azt tanuld meg,ne tartsd full hp-n mert az overbe mehet.Adagold a kishealt nagyhealt vegyesen,de mindig csak annyit,hogy ne haljon meg a szerencsétlen.A dps-t xard le,csak olyankor dobj rá egy hot-ot,amit mindenféleképp bekapna.
Gyorsan szedd a dot-okat,az rajtad segit sõt lehet elöbb cleanse utána heal,mert lehet a dot többet leszed hp-t mint amennyit visszatöltenél.
Ha kell, szakítsd meg a castot felesleges heal felesleges manakidobás.

Zsoltika 007
create character 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Egy olyan oldalt keressek ami leirja hogy pl a Orc,Tauren,Trollnak mi a faj speckó tulajdonságai.. de egyszerûen nem találom... tuddnátok segiteni ebben a témában? remélhetõleg magyar oldalt linkejetek kérlek..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

antgecc
Kezdek rájönni, hogy kell healelni, hogy ne fogyjon el még fight elején a mana. Kicsit szokatlan LickKing után...

Szal használni kell az a fütyi közepes healt, nagy cast time, kicsi heal, kicsi mana. Mire elcastolom vissza is jön a mana, amibe kerül. A lightosabb dmg-eket csak ezzel healelem, így simán bírható.

antgecc
Gondolom arra gondol, hogy már raidbosst ölnek.

Zsoltika 007
Nekem is csinálja.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Milyen 5 nap? Máris meguntad?

Anthrax
Cataclysm óta néha megáll a kép pár másodpercre, erre valaki tud valami megoldást ?

Fpocok
Szia!

Routered van? Csak mert múlt héten pontosan ugyanezt csinálta nekem is. Kiderült, hogy a router a szar. Vettem egy olcsót 4k ért, azóta tökéletes mindkét gépen. Mellesleg nekem is DIGI van, és még sosem ment el a net.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
ezért az 5 napért megérte a blizzardnak 1.5 évig dolgozni ezen a szaron.

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz> Ez hatalmasatt ütött nekem igy hazaérve a melóból 😄DDDDDDDDDDDDDDDD <#nezze><#taps>

Get a life!

LeWyTy
Általában itt sincs... de pár napja ezt csinálja.
Percenként elmegy.
Má a f***om kivan <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Ha meg felhívjuk õket szarnak a fejünkre.Merthogy fejlesztik a rendszert <#gonosz3> (cseszékmeg! mit fejlesztenek 1 hétig?)
cseréljék ki oszt csá

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nálam semmi gáz nincs digivel.

LeWyTy
Vágja valaki milyen jó úgy játszani hogy 1percig van net 1percig nincs?
KÖSZÖNÖM<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BoneDragon
Megtaláltam. Ha kellene valakinek..😊

BoneDragon
Ezt találtam. De elég gyenge ahhoz képest :/

Jaja, valamilyen diablos UI, úgy keress rá.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Rage47
mert ez diablo 3
kakaoskalacs
nagyon hasonlit diablo 2-ben hasznalt ui-ra

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Hol tudom a Battlenet-en beállítani,hogy a Add Payment Method-ban ne a bank kártyával fizessek?Game Card-ot szeretném,de nem tudom melyik menüben kell beállítani.
Nem tudom ki tervezte az archaelogyt, de úgy istenigazából tarkónbasznám egy péklapáttal. <#bdead>

Zsoltika 007
Várjál! 3x leírtam a taxot mindenki ok ok. Erre elkezd a fight és annak rendje és módja szerint nem olvasta el. 😄 Meg is halt egybõl. Aztán meg rakta a ? jelet hogy ezt most miért? <#wilting>

Tatyla
igazad van a videós megoldás jobb ezeknek a mai gyp-s hülyegyerekenek,mert valószinû olvasni se tudnak mikor party chatre írnak nekik mit kell tenni 😄D

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

slime001
Én ezt a guide-ot ajánlom mindenkinek.
http://www.youtube.com/view_play_list?p=F341752ABC594367&annotation_id=annotation_837890&feature=iv
Természetesen utánanéztem, hogy kéne megölni Beauty-t, de nem sikerült kivitelezni. Rajta kívül az összes HC boss megvan. Egy kicsit jobb gearben majd visszatérünk rá😊

AVIRA - \"More than security.\"

Tatyla
némelyik boss könnyû némelyik nehezebb,de ott a wowhead meg fórum és lehet találni már taktikát mindre,és igen néha ott basszák el sokan hogy nem tudják kezelni a trash-t,én is beraktam a fear glyphet és folyamatosan fearelek amit kell plusz az impet is bemakróztam ne lõje ki

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

slime001
Itt mindenki arról beszél, hogy a trasht CC-zni kell meg focus dps. Ha ezzel probléma van a bossok, hogy mennek le? Nekem pl abszolut nem a trashek kezelésével akadt gondom, mert azt egy pug-ban is meg lehet értetni, hogy a markolt targetet CC-zni kell a skullt meg DPS, hanem néhány bossal. BRC-be Beauty-t pl egyszerûen képtelen voltunk megölni. Kíváncsi vagyok kinek melyik boss okozott nagyobb fejtörést.

AVIRA - \"More than security.\"

Tatyla
ne is mond,puggal menni bárhova öngyilkosság,olyan mintha direkt szellemi fogyatékosokkal rakna össze...

Forolto
Ez mind akkor igaz,ha klánosan csinálod,de amint kimész a pug világába majd tépheted a hajad.

atila4
az még egyszerûbb 😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

cikasz
Nem letölteni kell hanem átmásolni valakinél akinek megvan. copy-->play-->win

http://www.akciofigura.hu

HunnernesKonge
<#eljen>
Zsoltika 007
Pedig de.. <#wow3>

Félreértesz, nagyon lesarkítva mindezzel azt akarom mondani, hogy csak néhány hétnyi gearelõdés és hasonló lesz. A körülmények változhatnak, lehet, hogy nem aoe-val, csak mondjuk single target dmg-el fognak a pugok végigrepülni a hc instákon.

Nade, nehogymá' magyaráznom kelljen egy 85-s szintû játékosnak, hogy focus dps, meg ne álljon a kibaszott tûzbe?
antgecc
A gond az h LK-ben friss 80-asként, hc-ba belekezdve sem kellet semmiféle cc-t használni, csak aoe. Itt Catában pedig erõsen kell figyelni a cc-re és focus dps-re. Nem az a gond, hogy a gear fejlõdésével egyre farmolhatóbbak a hc-k. Ez természetes. A gond az, hogy a LK elbutította, ellustította a játékosok zömét és ez most visszaüt. Nyögvenyelõs és idegesítõ a randomozás.

Úgy látom nem kicsit értékelitek túl a dolgokat ezekkel az elhamarkodott megállapításokkal. Ehhez a játékhoz nem kell rakétamérnöknek lenni, bár az átlagostól épphogy kicsit fokozottabb figyelem kell, mikor vki frissen elkezdi a hc instákat, cc-kkel, kiélezett harcokkal, stb., de bizony-bizony ahogy gyûlik a gear, úgy veszti értelmét 1-1 cc, úgy mennek le gyorsabban, könnyebben a harcok, úgy válik monoton rohanós farmolássá. Kifejezetten élvezetes volt mikor a hc-kat elkezdtük pár napja, részint az újdonság varázsa miatt, részint a gear miatt, de már azóta is érezhetõ volt ez a tendencia. De ez a normális, ez bele van a rendszerbe kódolva, ilyen ez a pve mizéria. Hála az égnek úgy tûnik, hogy ez a kiegészítõ a rated bg bevezetésével talán végre kicsit inkább a pvp felé fog billenni.

Nyilván egy erõsen adat védett cégnek nem adja ki a saját nevét, meg ilyenek. Bezzeg a facebooknak, vagy más ilyen szaroknak egy perc alatt.

lolSL
van aki saját nevén csinál accountot? 😄 najó b.net migrálás elõtt nekem is azon volt, de activisionnek nem adnám ki az adataimat, mert a végén cod vásárlóvá migrálják az agyamat

jazzy
A neved és a személyes adataidra rá tudnak keresni.