World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tanács:Csinálsz mindegyik szerverre 1-1 db level 1-es karit és kérdezõsködsz a huncsatikon.Olyanokat kérdezel,amire itt nem biztos,hogy válaszolni tudunk.
Kapásból én azt kérdezném,pvp szerverre mész vagy pve.Ha pvp akkor az arathor kiesik.
Felmész a www.worldofwarcraft.hu oldalra ott vannak guild hirdetések,megnézed melyik szerveren van sok hiány magyar klánokban.
Sült galamb nem kell?
Utolsó kérdésem.
Említettétek a három "magyar" servert. AZ volna a kérdésem, hogy mindegyik serveren mindkét oldalon sok a magyar (horda,ally) ha nem akkor melyik serveren melyik oldalon vagyunk sokan? Illetve nem tudtok lvl uppos klánról, illetve ahol kiskarik vannak, van voice chat meg minden?
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Már azt mondják, hogy fejlesztik a rendszert? A büdös redvás f*sszopó k*rva anyjukat a DIGInek, nekem volt hogy 1 hónapig ezt csinálta hogy percenként elmegy és tudod mit mondtak?
Cseréljem ki a routert!
:@@@@@@@@@@@@@@@
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
De azért köszönöm szépen... 😊 mikora várható seró?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
se pvp,pve,rpvp meg még faszom tudja milyen serverek vannak... és ott van hogy russian mondom pipa... de ott sincs semmilyen seró lehetõség... 5let van? (erdeti a wow nem tört szar)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
- ha már van egy mûködõ verziód akkor azt célszerû egy az egyben átmásolni. Ha windows felhasználóként megvannak a megfelelõ jogaid (gyk. rendszergazdaként használod) akkor jó eséllyel egybõl menni fog, legfeljebb tûzfalon kell engedélyezni párszor a launchert (ezt kevesebb jogokkal rendelkezõ felhasználónak esetleg fel sem ajánlja, és akkor lehet keresni mi a rák baja van)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Amúgy szereztem netet. Lassan lejön ez az aprócska kis 9 giga....
Kérdésem a következõ. Már beléptem a játékba és látom van két új faj. Tehát nekem van cata meg wotlk install diskem is. Ha felrakom a két gémet viszont nem upgradelem accountot tudom választani a két fajt? Illetve ezek level 1. tõl kezdenek?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Emancipate yourself from mental slavement!
Láttam amit írtál amúgy de ez van. Kösz azért...
http://www.akciofigura.hu
Vagy csak vedd meg az LK-t.<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valami korai verziószámú cd lehet. Baszódjon meg a Blizzard.
<#zavart1>#zavart1>
Azt írtam, hogy az accountomat nem tudtam upgradelni mert a korábbi accountomhoz már felhasználtam azt a key-t.
"Azért mert hiányzik valami."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
Szerintem a:
"WLK cd keyem az nincs így arra nem tudtam upgradelni az accot. "
Rémlik?
Most raktam fel a Cataclysmot mi a büdös kurva anyjáért akar letölteni 9 gigabyte adatot az a kurva downloader?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ahoz az alap játék is elég hogy játszhass.
De ha nincs Lich Kinged akkor addig a Cataclsym nem ér semmit.
most már nem patchet tölt le a launcher? feltettem a cata dvd-t és elhoztam haveromtól a már neki kész launcherrel peccselt játékot adathordozón hogy ne kelljen letöltenem 9 gigát de semmi patch hanem csak a data mappája vagy kétszer akkora és kész, ha nálam indítom meg lefagy felénél. Valami tipp a megoldásra?
Emancipate yourself from mental slavement!
(Requires Wrath of the Lich King Expansion Set) vagy valami hasonló.
Fentvan az ouf is nekem de nem látszik semmi
http://www.akciofigura.hu
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nagyon sok szerveren vannak magyarok. Van egy kettõ, ami népesebb... ilyen például az Arathor, vagy Bloodscalp. Van még jó pár, én ezeket ismerem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most kezdeném a játékot, annyi kérdésem lenne, hogy melyik szerveren nyomjátok, és alli vagy horda?
Koszi!