World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsoltika 007
Jelszóra nem tudnak keresni. Ahhoz õk se férnek hozzá. Account név, cd kulcs vagy email cím nélkül tehetetlen a support is.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

jazzy
Viszont személyi alapján odaadják..
Zsoltika 007
Emailt csak kaptál anno mikor le kreáltad az accot. Meg kell keresni! Jelszó alapján nem nagyon fogják oda adni neked.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Küldtem egy mailt kiváncsi vagyok mi lesz. Kösz azért.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

ha flegmán leosztod a fejét, akkor egyikõtök se jut elõbbre... egyszerûbb elmagyarázni neki, hogy mit csinált rosszul, ha csak azért sem healeled egy-egy hibája miatt, akkor szimplán nem juttok elõbbre. sztem. ne csináljunk már mártírt azokból akik healerként meg tankként játszanak...

jazzy
Írsz a blizzard supportnak, hogy mi történt, kérni fogják tõled a személyid bescannelt másolatát, meg fene tudja még mit, amivel bizonyítod, hogy te vagy a tulajdonos és megadnak minden adatot.
lolSL
írj a billing supportnak

Mivel úgy gondoltam soha többet nem fogok wowozni, elfelejtettem az accomat. Csak a jelszómat tudom amit felülre kellett írni nem jut eszembe se az email cím... :-) Ez van, a súlyos az, hogy volt rajta jó pár kari...

jazzy
Ezt nem értem most, új accot "indítasz"? Azt csak úgy tudod, ha veszel még egy játékot. (Amúgy LK, nem LC, mert Lich King.)
Ok tiszta, így már értem miért akar ennyit tölteni.

Ha az LC t már aktiváltam egy másik accra mivel most újat indítok szerintem, ugye csinálok egy DK-t. Nem lesz ebbõl probléma?

Rage47
igen, nekem sincs meg a Catacylsm, de végigjártam tegnap Darkshore-n, és csak ámultam, hogy szét van zúzva az egész terep 😊
jazzy
Minden átváltozott, Cataclysm nélkül csak az új cataclysm területeket nem tudod elérni. A lvl cap 80 marad, a profession 450 maxon, és nem tudsz Archaelogyt felvenni.
Szóval a kontinensek már sosem lesznek a régiek? Súlyos. :-) Mondjuk a 4 gigás net limitemmel ikább ez a 8 giga zavar....

De amúgy még mindig nem értem teljesen. Ha nem vetted meg a cataklizmot akkor is átváltozott területen mész, csak nem tudsz 80 fölé menni? Kösz amúgy a helpet.

atila4
Gondolom mobilneted van és ezért sokallod a 8gb-ot. Vidd el a vinyodat egy haverodhoz és töltsd le ott. Aztán már tudsz is játszani.

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Forolto
Édes istenem,az egész terület átváltozott a cata miatt,igy muszály letöltened a 8 gigát.Utána tudsz játszani a régi accountal.

jazzy
Nem tudsz játszani, ha nem töltöd le, szerinted kell ahhoz, hogy indíthass dk-t?
Akkor megkérdezem direktbe. Ahoz, hogy tudjak indítani egy death knightot, Le kell töltenem ezt a 8 gigát??

De basszus 8 gigáról beszél. Nekme limitem van. Ez komoly, hogya 8 giga letöltése nélkül nem tudok bemenni???

Mivel letölti a legújabb patcheket meg változtatásokat. Ha nem várod meg míg letölti akkor nem is fogsz tudni játszani.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

antgecc
Vanillában és BC-ben annyira alap volt: látom is elõttem shadow lab-ot, grponként jelölés: sap, poly, trap, aztán mehet a pull. A LK-es idóták meg csak mennem, mint a barom. Azt a fogalmat, hogy focus dps, kurvára nem ismerik. CC-t szintén nem tudják. 3x rakom cc-be a kurva mobot és csak kirántják aoe-val... Ha a butaság fájna....

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

De nekem nincs Cata csak a régi gamek. Felraktam mind a 3 at és nem tudok játszani mert ha elindítom nem tudok playt nyomni mert nekiáll tölteni. :-(

Ja amúgy kösz de sajnos ez nem az az acc ami kell nekem. :-( Elfelejtettem az email címet amivel beléptem. A poén, hogy a jelszót azt tudom. Nem tudja valaki el lehet kérni az email címet a Bli9zzardtól ha megmondom nekik a nevemet vagy ez már elszállt?

Zsoltika 007
Miért ne lehetne?
Ugyanúgy mint anno lk-nál most is a legújabb tartalmazza a többi kieget is. Nem kell felrakni elõlrõl! 😄

Hali! Megvolt még régrõl a 3 game. wow, bc meg wlc. Felraktam erre nekiáll tölteni valami 8 gigát amikor elindítom a wow ot. Nem lehet már a Cataclysm nélkül játszani wowt???

Forolto
Röhögni fogsz,de eredetileg ugy volt hogy a sámán is tank kaszt lesz. 😊

Forolto
én nem szoktam összerakni igy.Össze van nekem írva melyik heal tipus mennyi mana és mennyit hilel.Riptide alapon a tankon,fõleg a lassabb healing wave megy,a nagy heal gyors de zabál,csak hirtelen nagy dmg után megy.Egy nagyheal 8K mana és crittel 22-25K hp,de ebbõl ellõsz 3-4et és máris ott állsz 50%on.Manaregen 2200mp5.Ez semmi.Sámánnak nincs clearcasting csak a manaregen,nincs manavisszatöltés és a büdös totemstackelés miatt még a might+totem se megy.Egyenlõre szívás.Haste a nullán csücsül,be kellett áldozni a spiritért.

Most azt látom,hogy se a dudu se a sámán nem tudja a party-t teljes mértékben életben tartani.Pár cucc után biztosan jobb lesz.

Forolto
A sámánom 330-as item leveles,101K hp 69K mana.a manaregenem is ugyanennyi lehet ,mint neked.Fõleg q itemek vannak rajta,a back kivételével mind kék vegyesen 316-333 között.Encha régi xarok amire volt anyag,gemezés ugyanez.
Sajna hamar OOM,mert vagy a tank vagy a dps van olyan xar gearben,hogy muszály adni a healt.Bejön zöld cuccba,csakhogy elérje a HC cap-et...vicc.S akkor ez egy guildtársam,milyen lehet puggal.
Cleanse ne is mond,nekem mondjuk mákosabb,mint neked,mert a talentelt közben hilel.
Egy mana rain 11k mana...vicc és 10secre tölti aki ugye benne áll.Fõleg ugy,hogy akinek nincs feltolva a video optionsban az nem is látja...
Szóval még szenvedés a köbön,valaki bírni fogja valaki nem.

A sima insták nem dobjak jó cuccot,a HCban szenvedés,tehát nincs más mint a guildes csapat.Najó egy hiler tank combó ezt meg is csinálja,de mit tegyen egy dps?Sajnálom egy picit õket.S ezekkel fogsz pugolni.Belegondolni is rossz.

Csirke4
Az a baj, hogy amíg az ilyen retri loladinok meg druidák akárcsak a közelében vannak a pure DPS classoknak addig az összes vérpistika DPS talenten lesz velük. Vagy akkor tudjon a rugó is tankolni ^^
[HUN]Crassus
amugy az alap koncepcióm atm az kb. így néz ki:

Holy shock az alap kezdõ ha ez crittel akkor nagyheal majd megint shock,ha van procc és kevés a nagyheal akkor 1-2 gyors divine heal,de inkább a shock+nagyheal és holy poweres word of glory-ra kell kombózni,mert ez így eszi a legkevesebb manát....ha AOE dmg van gyors radiance és holy poweres zseblámpa,a Kisheal+divine heal spam az tényleg extra helyzetben,mert az szétkapja a manát izibe.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
nem kell bemutatni az új instákat valóban "emberesre" sikerültek ez nem vitás...viszont az LK-s verzió sem volt jobb mikor a manám a büdös életben még 60% alá sem nagyon ment,nemhogy elfogyott volna....

most Hc cap-es gearem van 330 Item Level-el úgy,hogy az összes instában max 3x voltam.
Kényelmesen közel 1 hét alatt lett meg a 85, HC-ba majd ma megyek.
5000 sp 2500/1900combat mana regen 16% crit 17% mastery,68k mana 101k hp
encsantolva még semmim nincs, socketes cuccom is 2 db van össz/vissz abban is alap zöld kövek.
Szóval ha nincs CC nincs Focus DMG az én manám is 20-30% ra esik egy radiance/10k mana!/ 2+3 FOL 2+3 divine heal eltolása után nem is beszélve a 2k-s cleanse-ról,ami vicc....illetve nem vicc csak a heal mechanizmust amit eddig toltunk el kell felejteni....
a FOL+Holy light szerepe megváltozott,figyelni kell mikor jönnek a gyorsító proccok, a CD-ket folyamatosan használni kell.
Mindenki panaszkodik,de értelmes GRP-al meglehet oldani mostmár 50-60% körüli manával fejezek be egy mobgrp-ot.
Valóban izzasztó és tényleg sokat kivesz az emberbõl...aki meg most próbálja elõször ,nos azt sajnálom,mert nem egyszerû a mókázás fõleg nem HC-ban ugye...

ja és nyugi nekem azért lesz Grp-om nem aggódok.Igaz azért nekem is kell pugolnom😊

Caliph
ha lehuzza a tankról én hagyom megdögleni...majd a durából tanul.

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Forolto
Sajnos a lich king nagyon elkurvásította az összes tankot,ezt tegyük hozzá.Ismerek pár jó tankot akinek nehéz ujra visszaszoknia a jelölésre a CC-re,nem charge-olok húzok dologra,megvárom a hilert,hogy fullon legyen.Ezek mind olyan dolgok ami eltünt az elõzõ kiegben,de most ez már nincs,vége vissza kell szokni és ez sok embernek nem megy azonnal.Egy dps most is dps,de a tanknak ujra tanulnia kell ahogy a hilernek is.Egyszerûen elfogy a mana,még akkor is,ha vigyázol rá.A kisebb hiler knem tartják életben a tankot a nagy zabálja a manát.Pár hétéig ez lesz,valakinek tovább.

Forolto
Figyi,csak egy jótanács:Ne pugolj egy ideig!Semmi értelme.Idõvel a tankok is beleszoknak az új dolgokba,ha máshogy nem a javitási költségek után vagy a sok dungeon deserter után,hogy nem õk az istenek.
Most mondhatnám,hogy a hilerek azok,de nem teszem.<#eplus2>

Forolto
Ezt mond meg egy hiler dudunak,sámánnak!

Az,hogy egy HC Blackrock-ban egy mob 50K-t tol a tankba és a dudu a hotjaival viccesen húzza fel a következõ ütésig.
Vagy a sámán két nagyhillel húzza fel a tankot és akkor csak a tank sebzõdik elmegy a mana 20%-a,a fight elsõ percében elfogy fullra.A harmadik boss két hilerrel megy le!Elég vicces tud lenni.Ja és szerezz gear-t.
Van néhány normál insta is ami izzasztó,nemhogy a HC verziója.
Ezzel a blizz szépen elveszi a maradék hiler kedvét is igy te se fogsz menni instázni.

[HUN]Crassus
szóljon a druida,sámán,pala,pap,warri,dk haverjának hogy ugyanmár lõjjön egy tank/heal talentet is😛

írtam az elõbb "AKI HÜLYE HALJON MEG" ennyi vagy mondhatom azt is "ÉSZT NEM ADHATOK ,mERT NEKEM IS KEVÉS VAN"😛😊

Bizony. Mentem már olyan druid tankkal, aki még a maci formot sem használta, de azért tankot jelölt be a barom a belépésnél....
[HUN]Crassus
*felelõség

Plusz még annyi, hogy szerencsétlen pure dps (rugó, mage, lock, hunter) hogy a faszba menjen másként, mint dps?
[HUN]Crassus
azért azt tegyük hozzá,hogy azért,mert valakinek van tank gearje/talentje még nemlesz TANK is....akikrõl te beszélsz azok az emberek akik azt hiszik,hogy a talentfa meg a gear eltankol helyettük,de ez nem így van és a Tankoknál ,healnél ez hatványozotabban igaz!
DPS -en is elmehet a fight ofc ,de nekik még így is töb a hiba illetve "noobság" lehetõségük...kevsebb a felõsség

Ja, azt nem, csak ezt:akinek van esze az már rég nem DPS-el játszik...TANK és HEAL FTW!! a többi TÚÚÚÚÚRÓ!
Ha lenne agyad, akkor rájönnél, hogyha mindenki tank vagy healer lenne, akkor nem lenne dps. Ez csak tiszta logika, az értelmezõ kéziszótárban majd az "L" betûnél keresd.
Zsoltika 007
Ezek alapján én végképp nem értem mi bajotok a Bloodscalp-al, mert annyi retard jön át más realmekrõl hogy csak na! (insták+bg) Érdekes módon negyed annyi idióta sincs mint a többi realmen. Én legalább is így tapasztaltam.

Zsoltika 007
Viszont ennek van egy olyan hozadéka is hogy a tankok úgy el vannak szállva maguktól mintha õk sz**ták volna a játékot. És ha nem úgy nyal mindenki ahogy kell akkor kilépnek... Ráadásul a fele olyan hülye mint a se**. Ész nélkül húzza a mobokat miközben folyamatosan írja mindenki hogy állj mert kifogyott a caster része a teamnek. Persze mikor wipeolunk akkor meg Noobs! és lelép 😄 A másik kedvenc tegnap délután throne of tides (vagy mi a neve a lebegõ instának) tank folyamatosan healelhetetlen. Megkérdezem: Tudod hogy mi az hogy tankolni? Erre: Nem csak kell az xp és azért jelölte be. Kb mindenki sírt a röhögéstõl 😄 Ennyi retardáltat. 80-as karakterük van és fél órán át kell magyarázni neki mi az a cc. Most üt vissza a Lich King népbutítása..

Zsoltika 007
Én ezzel healerként teljesen egyetértek.

[HUN]Crassus
te sem vagy túl okos igaz? ki mondta,hogy egy instát DPS nélkül kell tolni? én csak azt sarkítottam ki,hogy kurvakevés healer és mégkevesebb tank van,mert mindenki a narancs számokra izgul...
hiába a dual talent a viszonylag könnyû gear szerzés a nagy többség csak szenved a parti/raid kereséssel ,mert dupla dps talentje van...
LFG ICC 10 we need "ONLY" one tankand 2 healer....ül a 7 dps órákig a general csatin ahelyett,hogy gyûjtenének tank/heal geart is és tudnának menni egybõl instába nemkéne szenvedniük...

meg is érdemli az összes DD class,hogy amíg nekem instant vagy 5 perc egy dungeon behívó addig nekik 30-40 perc is lehet! aki hülye haljon meg....ennyi Uff

DPS nélkül mondjuk megnézem, hogy tolod le az instát, gl<#wave>
Én nem szarozok ezen sokat, írtam egy makrót:

1, If U pull them, U'll deal them.
2, Only the tank will get heal, except group damage.
3, Don't stay in fire.

Aki ezután is meghal, az meghal.
Zsoltika 007
Ha most kezdi el azért nem fog olyan gyorsan haladni... Ne a full kockákból indúlj ki akik nyakig heirloomban vannak!

lolSL
új lvl60 2 nap ha nem játszik sokat 😄

Zsoltika 007
Elsõre bõven elég ha csak az alapot veszed meg. Lvl 60-ig mehetsz vele. Bc-vel 70ig Lk 80 Cata 85.

lolSL
sorba kell õket megvenni