World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A haverjaimmal keresünk olyan pvp guildet ami jónak mondható, csak nem tudjuk, hol keressük. Nem feltétlenül kell, hogy magyar legyen, csak az a lényeg, hogy lehessen rá alapozni. wow-eu fórumon próbáltam találni valamit, de csak sima apply postokra leltem minden realmen. Valakinek van valami ötlete, hogy hova érdemes menni? Inkább alliance side a várakozási idõ miatt!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Valaki nem tud valami olcsó, megbízhatóm jó onlány gém boltot? Régen direct2drive-ról rendelgettem de megdrágult, Steam is kurva drága... Valami ötlet?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
(ha jól tudom)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Idézõjelben volt a premade, ami azt jelenti, hogy kéretik nem szó szerint venni. De elmagyarázom még egyszer. A kisebbik factionbõl általában ugyanazok a megszokott emberek mennek be, akik nagy eséllyel szeretnek pvp-zni és ismerik Tol Baradot.
Mióta hívja be tök random az embereket az elnyomott oldalról? Biztos voltál már Tol Baradban, és minden alkalommal egybõl behívott.
Én miért lennék szar? Túlerõben se nagyon szoktam lenni, egyedül nehéz is lenne. De az tény, hogy nagy az arcom.
Egyébként itt szinte állandóan az allié Tol Barad, és ha véletlenül behív, akkor harcolhatok 20 alli ellen egyedül, mert a hordások nagy része középen nézelõdik.
És milyen tények, amikor sokkal könnyebb dolgotok van? Kicsit legyél objektívebb, az biztos segítené a pvp-tanulmányaidat is.
Köszi, láttam már Argalothot múlthét kedden. De azért mesélhetsz róla.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Ha jól értem, soha nem nyer alli world bgn?
Na pl ott akkor nincsenek értelmes magyarok alliban.
És olyan szervert tudtok, ahol mindig allié az új kinti bg? mert az lehet érdekelne, nem baj ha nem magyarok, sõt elõny m+ elõzõ kérdésemre aválaszt
mirõl beszélsz? milyen premade? nem lehet grp-ban jelentkezni...tök random hivogatja be az embereket....
fogadd el,hogy szarok vagytok és csak túlerõben nagy az arcotok....a tények önmagukért beszélnek....egy újabb nap ,hogy allié lenne TB....
majd elmesélem milyen az "új Voa2" Boss😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ragnarosson vannak értelmes magyarok?
Ja, és most nem azt a 8 embert kérdem, aki feltölti több mint 10k hozzászólással a saját topicukat, hanem azoktól, akik 3 havonta egyszer felnéznek.
A "nem tud alli oldalon nyerni" kurvára nem egyenlõ az "alli oldal képtelen nyerni" mondattal!
Komolyan mondom ekkora ostobát még nem láttam! És még harcolsz a hülyeségedért... istenem....
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem tud alli oldalon nyerni, az alli oldal képtelen nyerni. Függetlenül attól, hogy õ hordás oldalon játszik. <#wilting>#wilting>
A másik oldalról random választja ki a tardokat, akik össze-vissza futkosnak, és az a kevés értelmes játékos, aki véletlenül bekerül, elég nehezen tud nyerni ekkora túlerõvel szemben.
Persze idõvel enyhül ez a kellemetlen helyzet, mert a kisebbik factionbõl is sok fejetlen csirke fog jelentkezni, de sosem lesz annyi, mint a másik oldalon.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
2, Igen
OstobaCsirke: "ha te ennyi év után is alli oldalon akarsz nyerni"
Na rugaszkodj neki mégegyszer!
Sõt apukám a blizznek dolgozik, sõt enyém az egész wow...
Screenshot or didn't happen.
Viccet félretéve: mit csináljak egy trollal, aki folyamatosan jön (tök mindegy, hogy töröltem vagy sem), nem mond valójában semmi sértõt vagy a fórum szabályaiba ütközõt, de etetitek hozzászólásokkal? Semmi nem zavarja meg a nyugalmát, még ha a föld legbutább nõnemû lényének nevezitek, akkor sem bukik ki, nem kezd el anyázni, bosszankodni. Lehetne törölni, de akkor a topik felét törölhetném, ha csak azért hozzászólást törlök, mert nem tetszik, idegesítõ. Úgy kell hozzáállni, hogy õ ilyen. Én például rajta is, meg a reakciók jó részén is jól szórakozom, mert nem is várok többet.
Persze jobb lenne, ha a wowtopik wowos információkkal, értelmes kérdésekkel és segítõ válaszokkal lenne tele, de - õszintén - mikor volt ez így? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Arathor nem mérce...egy kihalt szerver alapján nem lehet itélkezni.
Az alli soha nem nyer BG-n egyetlen realmen sem. 😄
Persze az is lehet, hogy Arathor allyban egyáltalán nincsenek ügyes játékosok, de ennek kicsi az esélye.
KÖSZÖNJÜK srácok!
ui: ja bocs azthiszem EGYSZER elvették,de aztán gyorsban vissza is vettük a kövi mecscen....
LOLOLOOOOOOOLÁLÁLOOOOLOL!
ennyi
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"