World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tagadjuk meg a segítséget.(de lehet valaki idegesítõ)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Épp elég égõ, hogy eddig beszoptam párszor.
Én csak a FAQ-ban leírt "de végsõ esetben az sg.hu wow topikjának segítõkész közönségéhez!" lehetõséget próbálnám használni, de még mindig nem kaptam az eddigi kérdéseimre választ 😞
Biztos Dav vagy, vagy valami hasonló vicces régi arc.
AVIRA - \"More than security.\"
Megjegyzem mit kell gondolkozni azon,ha a tank élete folyamatosan megy le?
Meg lehet csinálni csak már nem elég 2 gombot spammelni, hanem egy kicsit gondolkozni is kell.
AVIRA - \"More than security.\"
WOtlkban,de még BC-ben is jobb helyzete volt a casual PVP-seknek.
Nemtudom te mit csinálsz 1 bg-n biztos király vagy.
A pvp caped 5!!! nyert meccsel megvan....az is volt vagy 1óra:S
méghogy nem casual barát? hát kurvára az....
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A szintezéssel nincs gond,nem nagy dolog,nem is azzal van a bajom.
Ugye mivel sok idõ nincs játszani,nem PVE-zek,ezért marad a PVP.
Na hát ahogy néztem,és olvastam is többek között FS-en, 2száz óra játék kell ahhoz,hogy ki tudjam szedni a PVP-s cuccokat,ami azért szerintem kicsit durva.(a másik meg,hogy Ragnaros hordán 12perc a minimum egy BG-nél)
Az instákról(hc) meg ne is beszéljünk.(Dps-nek fél óra a behivás) Nem értem a Blizzardot. Miért enged be egy Random HC 329es item levelen,ha egyértelmû,hogy szinte képtelenség azon a szinten megcsinálni?!
Healerként is próbáltam,egyszerúen nem ment, kifogy a mana és kész.
DPs-ben ugyanez,csak kicsit tovább tart a mana.
amúgy meg mindegyikkel teljesíthetõ bármelyik, a lényeg hogy mit tud a játékos, aki irányít.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A lényeg: Battle for Gilneas BG
Hogy az istenbe lehetett így megcsinálni az induló helyet??! 3 ember széles lejáró a stégrõl, máshol leugrálni nem lehet. Alli visszaszorít és bekempel a lejáróba hátul egy healerrel. Egyszerûen ki se lehet menni. Nem tudok mégcsak túlfutni se rajta, mert a hunter lassító trapet rak a lejáróba közvetlen. Elsõ meccsem rajta és feltûnik, hogy ez egy elbaszott szar, nem hiszem el, hogy a Blizznek nem tûnt ez fel!!! WSG-n respawnnál akárhol leugrálhatsz, nem tudnak beszorítani. AB szintén el van baszva. Hihetetlen.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
illetve ha hoggerre gondolsz, akkor az az addig kiosztott 1 pont nem hiszem hogy sok vizet zavarna
Picket szép kis macsek, de a linkem kérem vissza.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Létezik olyan macro vagy addon amivel a jelölt targetet tudom kijelölni? csak hogy ne kelljen a mobtömegben keresgélni vagy tabolgatni amíg el nem találom melyik az.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ