World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3 nap múlva esetleg.

Gmek nagyon elfoglaltak lehetnek, délben küldtem a ticketet,de még semmi válasz 😞
LeWyTy
De az gondolom nincs odaírva hogy használj google-t és próbáld meg keresni magadnak.
Nem tagadjuk meg a segítséget.(de lehet valaki idegesítõ)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BoneDragon
Remélem nem is kapsz válaszokat...Fárasztó vagy.

lolSL
te most magaddal beszélgetsz? nagyon egyforma a neved :>

Nem versz át!
Épp elég égõ, hogy eddig beszoptam párszor.

EZt most nem értem.
Én csak a FAQ-ban leírt "de végsõ esetben az sg.hu wow topikjának segítõkész közönségéhez!" lehetõséget próbálnám használni, de még mindig nem kaptam az eddigi kérdéseimre választ 😞

Na most elárultad magad!
Biztos Dav vagy, vagy valami hasonló vicces régi arc.

slime001
Nem tudom milyen videót vársz tõlem. Az összes hc insta készen van és 329ilvl-el kezdtem el tankolni, haverom szintén ilyen gearbe healelni és együtt csináltuk. Nem feltétlenül rád értettem. Biztos nincs elég CC, nincs focus, a tank nem használja a CD-it stb.

AVIRA - \"More than security.\"

Szerintem is ráférne az egészre egy erõs nerf, Halion kill így is szinte semmi nem volt, LK után. Kõnnyíteni kéne az egészen, hogy az embereknek legyen kedvük megölni a rózsaszín sárkit. Ja és a legfontosabb, hogy a blizzardnak ideje lenne a durab javítást kölktségét tiezdére levinni, nagyon elszálltak... A hardcore arcoknak, meg ott a 100k creature kill.

várom a videóidat,gondolom gondolkodni tudsz.

Megjegyzem mit kell gondolkozni azon,ha a tank élete folyamatosan megy le?

slime001
"Miért enged be egy Random HC 329es item levelen,ha egyértelmû,hogy szinte képtelenség azon a szinten megcsinálni?!"

Meg lehet csinálni csak már nem elég 2 gombot spammelni, hanem egy kicsit gondolkozni is kell.

AVIRA - \"More than security.\"

hát nemtudom..
WOtlkban,de még BC-ben is jobb helyzete volt a casual PVP-seknek.
Nemtudom te mit csinálsz 1 bg-n biztos király vagy.

[HUN]Crassus
nos itemlevel 350....nekem egy hét volt a 85 is...van olyan HC amibe még nem is voltam,de már justice pont nem is kell,mert vagy 346-os vagy jobb itemem van a slotban.
A pvp caped 5!!! nyert meccsel megvan....az is volt vagy 1óra:S

méghogy nem casual barát? hát kurvára az....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

LeWyTy
<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

idõvel mindened meg lesz csak neked 3-4 hónap ami a kockáknak 2 hét, de ez minden játékban így van

Nem úgy tûnik,hogy ez a Cata nem a Casual playerek játéka,vagy rosszul látom?

A szintezéssel nincs gond,nem nagy dolog,nem is azzal van a bajom.

Ugye mivel sok idõ nincs játszani,nem PVE-zek,ezért marad a PVP.
Na hát ahogy néztem,és olvastam is többek között FS-en, 2száz óra játék kell ahhoz,hogy ki tudjam szedni a PVP-s cuccokat,ami azért szerintem kicsit durva.(a másik meg,hogy Ragnaros hordán 12perc a minimum egy BG-nél)

Az instákról(hc) meg ne is beszéljünk.(Dps-nek fél óra a behivás) Nem értem a Blizzardot. Miért enged be egy Random HC 329es item levelen,ha egyértelmû,hogy szinte képtelenség azon a szinten megcsinálni?!
Healerként is próbáltam,egyszerúen nem ment, kifogy a mana és kész.
DPs-ben ugyanez,csak kicsit tovább tart a mana.

shaime01

bazmeg, komolyan mondom, felnézek ide pár hónap után, és sírva fetrengek a röhögéstõl rajtad 😄

Amúgy legjobb bg, de tényleg.

Arról nem is beszélve, hogy még fél úton se vagyok a második bázishoz, alli már betekerte mert olyan közel kezdenek hozzá.<#taps>

Lacee
nyugodtan keresgélj a google-ban, vagy nézd meg, hogy a top guildek milyen tankkat használnak, esetleg elitistjerks.com, stb.

amúgy meg mindegyikkel teljesíthetõ bármelyik, a lényeg hogy mit tud a játékos, aki irányít.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LeWyTy
Szerintem az a legjobb aki tudja mit csinál.<#idiota>Ennyi!

Attól, hogy nincs lvl20-nál nagyobb karakterem, még nem érdeklõdheteK? OMG...

antgecc
Akkorát tudnák most fröcsögni és anyázni, de vissza fogom magam és nem teszem.

A lényeg: Battle for Gilneas BG
Hogy az istenbe lehetett így megcsinálni az induló helyet??! 3 ember széles lejáró a stégrõl, máshol leugrálni nem lehet. Alli visszaszorít és bekempel a lejáróba hátul egy healerrel. Egyszerûen ki se lehet menni. Nem tudok mégcsak túlfutni se rajta, mert a hunter lassító trapet rak a lejáróba közvetlen. Elsõ meccsem rajta és feltûnik, hogy ez egy elbaszott szar, nem hiszem el, hogy a Blizznek nem tûnt ez fel!!! WSG-n respawnnál akárhol leugrálhatsz, nem tudnak beszorítani. AB szintén el van baszva. Hihetetlen.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

lolSL
nincs lvl20 raid
illetve ha hoggerre gondolsz, akkor az az addig kiosztott 1 pont nem hiszem hogy sok vizet zavarna

A mostani raid bossokra mi a legoptimálisabb tank? prot warri, prot pala, feral tank druid? pls egy sorrendet rájuk.
Picket szép kis macsek, de a linkem kérem vissza.

Ha ilyen jóban vagytok, akkor legalább szólj szegénynek, hogy ne ilyen hevesen égesse magát. :F

antgecc
Rated bg-re hogy kell jelentkezni? Nekem szürke.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

shaba23
nem, healerrel. dps-nek van autohit, aotoshot, az el van lagban is, viszont tanknak nincs autotarget és auto taunt, mint ahogy healernek nincs autoheal😊
picket

&#3237;_&#3237;

vénfarok
igen, sõt 80ig lehet velük fejlõdni és az összes terület elérhetõ

Ebben kilehet próbálni a worgent?

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

vénfarok
fasza akkor 10 nap free gametime 😄

lolSL
http://eu.battle.net/en/info/cataclysm-trial

BoneDragon
Igen a mai naptól. Én csináltam is. Mindenhova lehet menni, de nem lehet lvl 81-re dingelni. Ja és régi accodat is tudod vele aktiválni 10napra. De lehet csak 7, már nem vágom 😊

LeWyTy
Van cataclysm trial?<#confused>

vénfarok
Sziasztok! Ha aktiváltam a cataclysm trialt, de jelenleg nincs aktív elõfizetésem, akkor tudok játszani?

jazzy
Az én priestemet hívják Pudlinak 😊
De mi köze van szegény kutyusnak Tol Baradhoz? 😞

s0n1c
- Elune be praised!
Vizzsa próbáltam olvasni pár hozzászólásom, mert közben kiment a fejembõl egy oldal címe, ami most kéne, és anno ide belinkeltem. Nem találom a hozzászólásaim... Remélem, aki törölte az felírta... PLS link vissza azt, amit linkeltem oldalt. thx

jazzy
Nem tudom bgben arénában kit érdekel, hogy pve vagy pvp szerveren vagy-e.
..úgy értem hogy feljelölnek valamit x-el vagy csillaggal és azt kijelölni...
Hella

Létezik olyan macro vagy addon amivel a jelölt targetet tudom kijelölni? csak hogy ne kelljen a mobtömegben keresgélni vagy tabolgatni amíg el nem találom melyik az.
PiszkosFred
...pedig koze nincs egymashoz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Forolto
<#hehe> ebben van valami. 😊

picket
Mit mond az elf csaj? :p

&#3237;_&#3237;

s0n1c
Skill-t tudom ajánlani én is, megbízható, gyors szolgáltatást nyújt.
picket
#149998 😊

&#3237;_&#3237;