World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Azt esetleg tudjátok, hogy jobb skillhúzók, ritkább alapanyagokat kevésbé igénylõk melyik ágon vannak?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Holy palának weapon- vagy armorsmith ágat javasolnátok?
Ennek csak a 100 körüli itemleveles cuccokra van hatása, vagy a 300+-osokra is?
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Bloodscalp szerveren keresek magyar guildet Horda oldalon.
kezdõ 22-es sámán vagyok
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Már írtam GM-nek, de még nem válaszoltak.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A halál csupán a kezdet...
AVIRA - \"More than security.\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Garrosh-t õ kérte fel a vezetésre amig õ távol van.
http://www.akciofigura.hu
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Thrall egyébként jelenleg a világot próbálja összetartani durca meditálással 😊
Get a life!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
1. Hogy jutok át Twilight Highlandsre küldivel? Az összes többi új terület megvan, öcsivel együtt, de Twilightra még nem kaptam küldit.
2. Ha valaki használ Healbot-ot, nem tudja véletlenül, hogy ha meghal valaki, akkor miért rakja ki a Healbot a listáról? Meghal mondjuk egy DPS, és máris csak négyen vagyunk a Healboton. Csak a reloadui segít.
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Igen,ha a Tank és Helaer "együtt" van, akkor sokkal könyebb,és ugy természetesen meg lehet csinálni.
Én full randomra értettem.