World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
botok??hmmm már jó régóta nem láttam pedig....
mondjuk meglehet érteni, kurvahosszu wait time rengeteg balfax player és lofax honor, ellenben kurvadrága itemek....lehet én is botoznék a helyükben ha lenne eszem😊

vársz fél órát aztán kikapsz egy cca 20 perces meccsen kapsz 40-50 honort és egy legolcsóbb item pedig 1250 honor...no comment

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Ez kezd kurvára idegesítõ lenni, hogy egész nap mást sem látni bgkben mint botokat. Most is ab-ben 15 emberbõl 8-10 bot mindkét oldalon. Ezért fizetünk bazdmeg. <#bdead>

Tatyla
ha még nincs peted nem is fogod látni majd ha megidézed legelõször...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hali! Indítottam egy lockot, és hát nem látom a pet bar-t. Nem tudja valaki, hogy mi van vele? :-)

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

[HUN]Crassus
Nos a HC-k nehézsége kb. eddig tartott /ilvl 353 momentán/ guildel,mumbel beszélve még CC sem kell már...megy minden a levesbe focusnuke-al + a jó öreg AOE.
Vagy beleninjanerfeltek a dungeonokba vagy ennyit számit a gear...
idõközben megtanultam az új healelési taktikát is úgyhogy a mana gondok is megszüntek.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

m0tTh0w
Ott van még a feral druid is, ha az ember nem akar unatkotni. Nem elég, hogy zongorázni kell a billentyûzeten, mellette folyamatosan a mobok mögött kell tartani a karaktert. El lehet fáradni <#zavart1>

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

antgecc
Én 341-es levelben toltam 6-9k-t hc-kban átlagban. Bossokon ment a 10 is. Én sokkal jobban szeretem. A 2 gombos classokon elalszok. Áttalenteltem elementálra, régebben voltam huzamosabb ideig is az, hát majd elaludtam, rohadt unlmas. Elemhez képest cementen rengeteg gombot kell nyomni, sõt, tán a legtöbb gombos dps class a játékban. Sztem sokkal izgalmasabb. Nekem csak ez számít. Pár 100 dps ide v oda tökmind1. Bár sztem cementként többet lehet hozni.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Mennyire jók most a cement sámánok? Mert egyelõre resto/ele vagyok, de nagyon gondolkodom, hogy ki kéne próbálni a cementet. 😊
Eléhez nincs más gearem, a restos geart használom, fõleg questelgetek ezen a talenten, és ezzel a gearrel most tolok 6-10K között, fightonként változó, a legmagasabb 15,5K volt, de átlag az olyan 7-8K.
A cement, ha valaki beletanul, az ennél jobb DPS-t tol 346 ilvlben, vagy kevesebbet, esetleg ugyanennyit?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

LeWyTy
<#banplz>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

lolSL
Bobby hagyná meghalni a földön az összes kacsát +1 WoW elõfizetõért.

LeWyTy
Vagy ha megmondom hol regisztráljon nem kell elbaszni erre annyi papírt.És ezzel is környezetetvédünk<#wave>
+mi a f***nak a külön papírtok?<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BoneDragon
Hogy odaadd valami haverodnak ajándékba! De komolyan. 😊

balvin
Na megvettem a játékot, letolom a 10nap trialt, aztán lesz még egy hónapom😛
Az a kérdésem, hogy csináltam egy karit azon a szerveren amit alapból kiadott, de ott 200 fölötti pingem van.
Azt honnan tudom hogy egy realmet üzemeltetõ szerver helyileg hol található?
Vagy mondjatok Ragnaroson meg Bloodscalpon kívül még olyan realmet ami innen Magyarországról kicsi pinget produkál 😊

Ezzel a progi lehet karaktereket nézegetni, és müködik a cataclysmel
Wow Model Viewer

LeWyTy
Egyébként a cata dobozában volt 10napos trial key... miért?
A trial ingyenes nem? Miért basztak el erre papírt?

lolSL
nem

LeWyTy
Nem nagyon.
Talán a sámánnak a tomemes q-k ha nem vették ki azt is.

Üdv!
Napi noob kérdés:

Class-specific küldetéseknek van valami értelme? Adnak tárgyi bónuszokon kívül mást (passzív skill, etc)?

Mondjuk hordás hunter kapna olyat ezek teljesítésével, amiért érdemes lenne végezni velük?

LeWyTy
Nekem kéne egy alap,BC,WOTLK doboz<#idiota>

csak ennyi kell? =)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

picket
Ennek már kereskedelem szaga van. Várom már, hogy az elõkészített péklapát méretû kard mikor lendül meg egyszer, kinyúlva a fejlécbõl <#idiota>

Ezzel kapcsolatban egy kérdés/kérés: van még az a 3d-s tool, amivel karaktereket lehet összerakni, felöltöztetni wow-os grafikával? Új fejléc kéne a topiknak, de nem jutok tovább, mert a wowhead karakterépítõjével nem lehet fegyvert a kezükbe adni (meg bélyeg méret felbontás sem ideális ps-hez), az meg úgy elég hülyén néz ki. Szóval ha valakinek lenne ideje az új faj-kaszt kombinációkból készíteni egy méretarányos, kékhátteres, cataclysm-es cuccokba öltöztetett screenshot-sorozatot, az jó lenne! Fel tudok ajánlani cserébe egy... ööö... "készítette" bejegyzést a jobb alsó sarokban, a társszerzõ rovatban <#idiota> Esetleg még egy skill-féle vaktöltény wow dvd-t 😄

&#3237;_&#3237;

saját magamat tudom, de én nem tudom ilyen áron adni =(

balvin
Ez engem is érdekelne, akár neten bankkártyával csak CD kulcsot vásárolós megoldásra mondhatnátok oldal(aka)t<#help>

ha valaki tud olyan helyet ahol 1400ft körül van a sima wow meg a bc ára megmondhatná , hogy hol.

valakinek nem kell 30 doboz wow? cdk, dobozok meg minden. ilyen maradék dolog. 😊 természetesen ingyen és a keyek már fel vannak használva.

Lacee
azt jó lenne tudni, hogy mi a rák az az FE rövidítés a végén. Amúgy más helyeken még az 1400-nál is olcsóbb, bármi is legyen ez 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Fenrir
Ha be van csomagolva és a kód nincs elhasználva egy battle.net-es accountra akkor fel tudod használni az ingyen 1 hónapot, ha már fel van bontva akkor esélyes, hogy regisztrálták valahol és nem érdemes megvenni mert max. lesz egy olyan játékod amivel nem tudsz játszani.

A halál csupán a kezdet...

balvin
pillants még rá légyszíves erre, hogy szerinted ha odamegyek és megnézem hogy tényleg az alapjáték és be is van csomagolva akkor ez mûködhet, csak kicsit spórolok, nem?😄

LeWyTy
Igen.Mert az alap játékhoz kap 1 ingyen hónapot.

De ha elõbb leszeded a trialt akkor az is 10 nap.És azt késõbb upgradelheted.

balvin
Szevasztok!
Ha megveszem az alapjátékot, akkor azzal rögtön játszhatok is egy hónapot, vagy azt még külön ki kell fizetni?
Tehát 2700 Ft-nál többe kerül -e az, hogy rögtön játsszak?

BoneDragon
Majd a kieg vége felé lesznek biztos olyan itemek, de lehet hülyeséget írok

Bocs, javítom, a spiritnek nincs sok köze a hastehez. 😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Egy kérdés:
Hogy lehet elérni a Catában a haste capet? Én valami 5K-s capet olvastam, de nekem pl. hastre reforgeolva, 2 item kivételével full 346-ban, 1 352-es és 1 359-es itemmel, goblin fajjal játszva is 1636 haste-m van. Az összes item enchantolva, a nekik megfelelõekkel, intellectre gemelve (abból ugyebár most sose lesz elég 😊).
Így elsõre lehetetlenségnek tûnik. Ja, 1-2 kivételtõl eltekintve az itemeken alapból is van spirit. Resto sámánként kicsit keveslem ezt a hastemennyiséget, ami nekem van.

Attól, hogy nincs pénzem eredetire, még érdeklõdhetek, a castok erõsségérõl nem? OMG---

Valószínû ti jobban tudjátok ki vagyok... vicces, hogy szerintetek én nem is létezem... Amúgy warriort nem tudom elképzelni, heal nékül nagyobb trash miatt hal.
DK, és pala kilõve, a huntert meg nem értem igazán, de köszi gondolkodok rajta.

BoneDragon
Valaki egy másik nickel szívatja a népet és van olyan még itt aki válaszol is a hülyeségére...

Most csak én nem értem, vagy tényleg ennyire lökött? Eddig arról volt szó, hogy csak trialt nyom, ami ugye 20as szintig enged fejlõdni. Akkor meg minek neki az 5fõs HC szólózás? Ami valljuk be, Cata gearben már nem is olyan elképzelhetetlen. Mondjuk egy DK-val vagy palával, hunterrel vagy esetleg warrival. A casterekkel nem próbálnám meg. 😄

antgecc
Ti még szopjátok Emese cerkáját? Hát gratulálok! <#idiota>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

LeWyTy
<#falbav>

Medve druid. Esetleg BM hunter.

Nem véletlen nincs rajta... tehát maggel lehet szólózni icc 5fõs hckat? azért azt kétlem...

kakaoskalacs
Igazábol mindegyikkel..kihuzottakkal is + paladinnal is ami egyebkent nincs a képen.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Ezekközül melyikkel lehet jól achizni (egyedül természetesen) meg nem ártana ha az alatt a kevés idõ alatt, df is behívna sokszor. max kettõt írjatok, elõre thx.

Ez nagyon jó lett!!! 😊
UnknownAsshole
<#banplz>
Nem is tudom melyik lenne a rosszabb.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Lacee
ezt webfordítóval hoztad össze, vagy saját?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tatyla
<#wilting>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jazzy
Van olyan weapon, ami 3000+ pontba kerül, ehhez körülbelül 4000-es rating kellene. Innen már kitalálod.
bujcsik555
NA és az melyik lenne?<#fejvakaras>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.