World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaime01
mert ez ghostcrawler és nem troll arc más kérdés ,hogy mi lett mára belöle ^^

bujcsik555
na jo elegem van, melee kaszt ellen lehetetlen pappal. 2k+ resibe egyfolytaba ilyen 30k felett kapok, kasztolni nem lehet egyet se mert minden kaszt 10mp-enként szakít, pap instant spelljei meg lofasz

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

LeWyTy
A trolloknak nincs ilyen arcuk

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lacee
pedig van neki, csak a trialban lehagyták róla, hogy legyen miért megvenni a teljes verziót!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Én most nem olyanról beszélek...Amúgy nekem egyik fajta sincs...
Azért írtam, mert most láttam egy videót,és kiszúrtam, hogy ezekenek nincs, és lehet mások sem fognak így worgent kezdeni, ennek tudatában.
ÉS amúgy a trollgeci nem tudom mit jelent.

lolSL
neked viszont van trollgeci

😞 A worgeneknek nincs is farkuk ...

Úgy látom meghaltak a <#violent>hero paladinok, és vele 1ütt a topic is <#fejvakaras><#lama>

Get a life!

[HUN]Crassus
épp az imént mentem neki egy macskadruidnak full HC-s gearben...nos az eredmény lesújtó😞 mikor meghaltam 20k hp ja hiányzott a macseknak és az is tikkelt felfelé😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

retri palákkal mi lett ? 😄 meghaltak ?

Get a life!

Én ha disc papot látok, örülök a free winnek. Ez el is mondja mennyire jó most pvpben a pap:p

bujcsik555
liveon hasonlókkal találkozok én is. disc/elem párosításba toltuk haverral, felmérni a viszonyokat. Hát egy feral duo ellen volt egy 4 mp-es fightunk. Ugy szedtek szét engem(pap), hogy csak pislogtam. 33k-s bleed a végén ami kinyírt, vicces volt.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Tegnap 2v2ztünk mi is...(dk+pala)
Kaptunk wrathful gladi spriest+maget ring of valoron. Gondolom nem kell mondani meddig tartott nekik megölni a palát 😄
Aztán jött warri+pala. Egyik gamebe a warri kichargeolt palára és megölte a stun alatt. Másik gamebe meg 3k resi meg blood pres mellett nem tudott életben tartani. Mindez persze úgy, hogy a warrin kék fegyver, meg pvp gear. Mi lesz itt ha megkapja az epic cuccokat/t2 fegyvert...
De ami a legröhejesebb, az az hogy már betaban is ez volt, mindenki mondta is, de blizz beleszart...
(magel/feralal nincs semmi baj 3k resi után)

[HUN]Crassus
jah és Frostmage= IWIN....semmi mást nemkell csinálnia csak IL smap GCD-re....az a kemény😊

[HUN]Crassus
Állat a BÉTA ARÉNA PVP.....tegnap: fury warri/arms warri vs arms warri haver+én
elindult a fight kaptam egy charge+ földreütést majd egy armor nullázást és meghaltam...mondom mi ez? nos csak annyi volt,hogy 3 sec alatt kaptam 2500-as resibe /armor nélkül ugye/ 118 ezret😄
ilyen finomságok,hogy 32 ezres Colossus, 18000-es heroic, 17000 ezeres fehér ütés ésatöbbiéasatöbbi😊
Sl lokk megint mintha Season 4 lenne....áll a map közepén dot+dot+dot+fear és dot+dot+dot fear😊tök8 mit csinálsz leszarja Orgri arénában a nyílt terepen IWIN..
Rugó+mage lazán 20-30 sec!!!! CC be tesznek bárkit....

annyira nem gáz,mert felfelé megyünk,de oylan iszonyat szar a ballansze,hogy még😛
Azon a 2 warris teamen behaltam😊

szerintem szart se foglakoztak a PVP egyensúly belövésével...hetek vagy hónapok telnek majd még így el,ilyen furcsa meccsekkel

cikasz
Neked mi bajod van? Mage-el játszok mert az tetszik és nem az aktuális "top dps"-el, hogy ott legyek a listán.

http://www.akciofigura.hu

Kérek 3db top dps -t mage -t ne számoljátok bele köszi.

Get a life!

cikasz
De 80-on az arcane zabálta a mana-t mondjuk nem volt vészes.
Most 85-ön a fire ággal 2 trashpack-ot nem birok ki 70k manával 😞

bujcsik555
de már 85 van...

rhazid
5.1k gs-el 80anon simán toltam 12k dps-t arcanenel. firerõl nem nagyon tudok nyilatkozni próbáltam azzal is dps-elni de nem néztem utána a rotanak szóval nyilván nem lett a legjobb de az közel nem volt ilyen magas...

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

LeWyTy
Ilyen nekem is volt<#falbav>
Nem tudtam megoldani máshová mentem questelni.

Válaszoltam a "Mi ennek a számnak a címe?" topicban is.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Anybody ?!

Get a life!

cikasz
Szerintetek jobb most az arcane mint a fire mage-nek pve-re?

jazzy
Interface mappát is kitörölheted, csinál újat magának.
Jagumo
Semmi... leszarom újra kellene rakni ...

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
A cache mappát megpróbálom. Már mindig megvolt Repair, WTF mappa törlés , Addonom nincs átmásoltam az alap interfaceket bátyám gépérõl és az exe-t is még mindig kiírja... 😄 de megpróbálom köszi

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

jazzy
Töröld ki az interface mappát, majd belogoláskor csinál magának másikat. Illetve a Cache mappát is.
Jagumo
Az 1 dolog, de attól még a questeket nem mutatja nekem -.- 😞

Nah jövök vissza igy h kiforrta magát egy kicsit a játék bár felhúztam egy 85ös palát questbõl és ennyi volt, és le is járt az accom, most jövök vissza, mint dps 2nappal rá mire felhuztam a palát még nem igazán voltak dolgok a játékban csak agyament fejlõdés, nos a kérdésem a következõ, dps-bõl mit érdemes most felhuzni (kivéve mage me az nincs!) ? Illetve, heal és tank is érdekel. (csak mert mindenbõl van 80as, mindet nincs kedvem felhuzni.... ) Elõre is kösz, idióták, nem játszók, illetve 1Emese kiméljen.

Get a life!

ilyet szokott dobálni, még szerencse h ki lehet kapcsolni 😊 vhol az interface menüben, alsó menük vmelyike. disable lua errors, v ilyesmi
Jagumo
Csáó

Ezt írja ki a wow-om ha megjelenítem a world map-ot. Nincs semmi addonon nem nyúltam hozzá semmihez... valami tuo hogy mi lehet a baj? :/

Hmm, eltûnt a "Call Pet 2" skillem. Se skillbookban, se quickslot bar "call pet"-jén belül nem érhetõ el. Találkozott már ezzel valaki? Gugliban sem találtam ezzel kapcsolódó anyagot.

shaba23
van olyan addon, ami szól, ha tol barad lassan aktuális lesz? mert ha az idõt kell figyelnem, akkor elfelejtem😊
cikasz
Teljesen korrektül mûködik! (Bár carbonite-al együtt nem)
Megnyitod a q logot és mellé kirakja egy ablakban a magyar szöveget!
Full respect a készitõknek!

valaki megnézte már ezt ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csirke4
Boldog Karácsonyt néked is! 😄
Habár én nem játszok eredetin éppenmostperpill. :o
Letölthetõ a küldetésfordító addon újabb verziója a http://rocsikteam.host56.com oldalról. A Letöltések menüben figyeljetek, hogy az eredeti szerverekre vonatkozó verziót töltsétek le, bár egyértelmûen van a letöltés nevében jelölve 😊

Jelenlegi tartalom:
- DK kezdõ (már eddig is elérhetõ volt)
- Gilneas City (szintén)
- Kezan (szintén)
- Lost Isles (most került be)
- Nagrand (most került be)
- Zangarmarsh (szintén új tartalom)

Visszajelzéseket, véleményeket kérem küldjétek a [email protected] címre, vagy ide is írhattok! Elõre is köszönöm!

A grafikus munka mintatérképeibõl is betettem 3 darabot a csomagolt fájlba, ezeket természetesen nem kell az Addons mappába másolni.

Jó játékot és Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok a Rocsik Team nevében!

Na meg a worgenek wolf pettel, ohhh, imádom õket 😊 Pont összeillenek. Bár sajnálom, hogy nincs worgen mount, olyan vaddisznó, plusz farkas pet ^^

shaba23
Pappal én is azt vettem észre, hogy mintha könnyebb lenne a dolog...mana se fogy annyi, nem kell minden trash után inni, és 60-70%-on nyugodtan bele lehet fogni bármibe.
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket azoknak, akik megtehetik, hogy eredetin játszanak. Én is megleptem magam, egy 1K Ft-s megtakarítással, remélem jövõ karácsonyra sikerül, összeszednem egy hónapra elég pénzt, megnézném azokat a kis róka peteket, annyira cukik lehetnek. Elég sokaknál látom, miközben trialozgatok, és lenyûgöznek ^^

Csirke4
Van még olyan hogy PVP?😮
picket
Nem úgy volt, hogy megmondtam: álomvilágban él, aki erre vár? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Köszi, ezt én is ki tudtam volna guglizni. A lényeg a következõ: 3 éve nincs wow a gépemen, és nem játszik a szomszéd Jocó sem, ezért nem fogok most 30 gigát telepítgetni, de szívesen csinálnék fejlécet a topiknak. Remélem most már homályos, hogy mit szeretnék 😊

&#3237;_&#3237;

Jaja BG. rohadtul elvan qrva. Pár éve nyomtam többet de bakker már álmpmba is alterac valleyn voltam vagy mi a szösz a neve. :-) Nem vágom miért ilyen drágák a cuccok.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

Mwgnyugtattál thx.

Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870

White QVAS
Ha jól emlékszem csak 10-es szinttõl kapsz pet bart, amikor is megkapod a Control Demon nevû spellt. Addig meg támad magától, de irányítani még nem tudod.

[HUN]Crassus
Igazi noobok azért nincsenek szerencsére, a legtöbb rateden eddig szerverpugokkal találkoztunk...kicsit komolyabb mint egy szimpla pug,mert azért ebben nem HK farmolnak az emberek,de egy TS/Ventris szervezett csapattal szemben esélyük sincs..
Ratedre is elég sokat kell várni míg behív,de ez még abból ered,hogy farmolják az emberek a pvp/pve cuccokat és nem akarnak gyenge gearben nyomulni...pár hét mulva jobban lehet érdemben nyilatkozni

Nem úgy volt, hogy a rated BG mindent megold, nemlesznek n00bok, nemkell várni és überzsírságlesz? <#fejvakaras>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

[HUN]Crassus
játékélményben jópofa

[HUN]Crassus
amugy a rated BG meg az aréna jelen formájábak egy JOKE
5 nyert meccs(illetve 3 rated bg) alatt megvan a minimum cap pontja még a legfajankóbbnak is...
a "nagy" PVP cuccokon pedig ugyanaz a stat csak a szine más...thenkju
semmi extra nyeremény azoknak akik kicsit komolyabban nyomatják...nah mindegy.Amugy a rated jópofa(jókis meccsek vannak) csak nehéz összeszervezni még,mert a többség még gearelõdik PVE-ben