World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Azért írtam, mert most láttam egy videót,és kiszúrtam, hogy ezekenek nincs, és lehet mások sem fognak így worgent kezdeni, ennek tudatában.
ÉS amúgy a trollgeci nem tudom mit jelent.
Get a life!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Kaptunk wrathful gladi spriest+maget ring of valoron. Gondolom nem kell mondani meddig tartott nekik megölni a palát 😄
Aztán jött warri+pala. Egyik gamebe a warri kichargeolt palára és megölte a stun alatt. Másik gamebe meg 3k resi meg blood pres mellett nem tudott életben tartani. Mindez persze úgy, hogy a warrin kék fegyver, meg pvp gear. Mi lesz itt ha megkapja az epic cuccokat/t2 fegyvert...
De ami a legröhejesebb, az az hogy már betaban is ez volt, mindenki mondta is, de blizz beleszart...
(magel/feralal nincs semmi baj 3k resi után)
elindult a fight kaptam egy charge+ földreütést majd egy armor nullázást és meghaltam...mondom mi ez? nos csak annyi volt,hogy 3 sec alatt kaptam 2500-as resibe /armor nélkül ugye/ 118 ezret😄
ilyen finomságok,hogy 32 ezres Colossus, 18000-es heroic, 17000 ezeres fehér ütés ésatöbbiéasatöbbi😊
Sl lokk megint mintha Season 4 lenne....áll a map közepén dot+dot+dot+fear és dot+dot+dot fear😊tök8 mit csinálsz leszarja Orgri arénában a nyílt terepen IWIN..
Rugó+mage lazán 20-30 sec!!!! CC be tesznek bárkit....
annyira nem gáz,mert felfelé megyünk,de oylan iszonyat szar a ballansze,hogy még😛
Azon a 2 warris teamen behaltam😊
szerintem szart se foglakoztak a PVP egyensúly belövésével...hetek vagy hónapok telnek majd még így el,ilyen furcsa meccsekkel
http://www.akciofigura.hu
Get a life!
Most 85-ön a fire ággal 2 trashpack-ot nem birok ki 70k manával 😞
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Nem tudtam megoldani máshová mentem questelni.
Válaszoltam a "Mi ennek a számnak a címe?" topicban is.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Get a life!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Get a life!
Ezt írja ki a wow-om ha megjelenítem a world map-ot. Nincs semmi addonon nem nyúltam hozzá semmihez... valami tuo hogy mi lehet a baj? :/
Megnyitod a q logot és mellé kirakja egy ablakban a magyar szöveget!
Full respect a készitõknek!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Jelenlegi tartalom:
- DK kezdõ (már eddig is elérhetõ volt)
- Gilneas City (szintén)
- Kezan (szintén)
- Lost Isles (most került be)
- Nagrand (most került be)
- Zangarmarsh (szintén új tartalom)
Visszajelzéseket, véleményeket kérem küldjétek a [email protected] címre, vagy ide is írhattok! Elõre is köszönöm!
A grafikus munka mintatérképeibõl is betettem 3 darabot a csomagolt fájlba, ezeket természetesen nem kell az Addons mappába másolni.
Jó játékot és Békés, Boldog Karácsonyt Kívánok a Rocsik Team nevében!
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Ratedre is elég sokat kell várni míg behív,de ez még abból ered,hogy farmolják az emberek a pvp/pve cuccokat és nem akarnak gyenge gearben nyomulni...pár hét mulva jobban lehet érdemben nyilatkozni
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
5 nyert meccs(illetve 3 rated bg) alatt megvan a minimum cap pontja még a legfajankóbbnak is...
a "nagy" PVP cuccokon pedig ugyanaz a stat csak a szine más...thenkju
semmi extra nyeremény azoknak akik kicsit komolyabban nyomatják...nah mindegy.Amugy a rated jópofa(jókis meccsek vannak) csak nehéz összeszervezni még,mert a többség még gearelõdik PVE-ben