World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszönöm!

Fehercsoki
Beginner tooltipet ki kell kapcsolnod.Interface->Help>Beginner Tooltips

Napi noob-kérdés:
Ha jól emlékszem, a játék indulásakor még minden skill/spell leírásában szerepelt, hogy mennyit sebez (jelenlegi, éppen meglevõ fegyversebzés + képesség alapértéke + bónuszok), mennyit gyógyít, stb.
Most viszont semmi ilyen nincs egy leírásban sem. Interface alatt egyetlen beállítható opciót találtam erre vonatkozólag (beállíthatom, hogy átlagot, vagy min-max. értékeket írjon ki leírásokban), ami arra enged következtetni, hogy valahogy mégiscsak be lehet kapcsolni, hogy egy kicsit részletesebb leírást kaphasson az ember.

Gugliban annyit találtam a témáról, hogy létezik beginner és advanced description-window is (legalábbis az olvasott fórumarchívumban ez volt a hivatalos válasz), ami közül választani lehet valahol (options?), de egyszerûen nem találom. Számtalanszor átolvastam egyenként az egész menürendszert, most vagy vak vagyok, vagy még sincs ilyen funkció.

Tényleg elkerülte a figyelmemet a dolog?

lolSL
nem lehet

A gyûjtõi változatokhoz tartozó petek soulbound-osak vagy oda lehet másnak is adni õket, más játékosnak?
cikasz
Minden karakter megkapja ha csinálsz egy új lvl 1-et az is.

http://www.akciofigura.hu

Gyûjtõi változattal rendelkezõ játékosok kérem segítsenek. Azt szeretném tudni, hogy a collector's edition változatban a bónusz petet levélben csak egy karakternek küldik el és az accounthoz kapcsolodóan bármely más karakternek át lehet adni, vagy minden egyes új karakter megkapja levélben az adott kiegészítõhöz kapcsolódó petet? Vagy netán egy harmadik megoldás létezik? Valamint megváltoztatták-e, hogy az alapjátékban nem postán küldik el a petet, hanem egy npc-nél egy quest keretében lehet hozzájutni.
lolSL

LeWyTy
Ki mondta hogy nem?
Én pl qrvára várom<#taps><#taps><#worship><#worship><#eljen><#eljen><#szeret><#szeret>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Lacee
ennél azért nagyobb az esély, hogy a játék is jó lesz 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LeWyTy
A f***om összekevertem... szarkazmus<#falbav>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

[HUN]Crassus
Irónia? ofc it was.....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

LeWyTy
1. ""!!!!!!!!!
2.Irónia.<#wave>

BEAST
Akkor örülök, hogy a 10%-ba tartozok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[HUN]Crassus
nemtudod mi lesz ez?? Kb erre vár a világ gamereinek 90%-a már évek óta!!!4 Gz,hogy felfedezted!😄😄

/no offense

LeWyTy
"nem tudom mi lesz ez, de KELL."

Nekem minden másnap locked volt.Írni kell a supportnak,pass reset végett.
Elküldik a linket.Azonnal változtass e-mail címet.Nekem azóta semmi
gondom.
Lacee
ja elhiszem - én nem ismerem, csak ezt a videot láttam 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

miért kaki?
Igen a CGI faszán meg van csinálva, de amit mondanak a játékról hááááát... kalap kaki.

Lacee
FS-rõl nyúlom, de csak mert jó:

nem tudom mi lesz ez, de KELL.

azt nemtudja vki h barátomnak mértnem mûködik az új friend rendszer? pl nincs pending opció az ignore mellett, ha õ írja be emailemet akkor player not found, ha én írom be az õ emailjét akkor elvileg nálam kiírja h elment a friend request de nem kapja meg. 100% h nem az emailt írtam rosszul.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

jazzy
Még annyit hozzátennék, hogy Mass Dispelünk van, ami tényleg jó mage és pala nuke-kor, talán ez az egyetlen különlegesnek számító képességünk. De azért a Wind Shear nem szar 😊
jazzy
We are probably going to remove Drain Mana from warlocks. It is incredibly situational in PvE but causes problems in PvP. This might mean we need to evaluate Mana Burn as well.

Aha. Akkor a priest mostantól egy gyengébb shaman? Shamannak is van mostmár offensive és defensive dispelje, ugyan nincs bubija, de amúgy is 10k-t absorbol ami lófasz, de van bloodlustja, totemje, ghost wolfja, mozgás közbeni healje, earth shieldje. Ezek ellen egy disc pap mit tud felmutatni? Az offenzivitása ami eddig megvolt nincs, mert dpselni aztán lehetetlen, mivel mindig healelni kell, de ha lehetne is, a shaman ugyanakkorát kitol, Power Infusion, amit eddig dpselni használtunk, most kb arra, hogy esetleg életben tartsuk a társunkat vagy magunkat, Pain Supression ami instant dispelleznek. Tökjó.
slime001
Az a vicc hogy windows mobile-ra nincsen, de minden más szarra van.

AVIRA - \"More than security.\"

Lacee
csk az elsõ regisztrálásnál/szinkronizálásnál kell net, onnantól offline ketyeg.

ja közbe megnéztem, akkor lehet leszedem, csak az a gáz h haver néha beszokott lépni. de ehhez kell net h generáljon nekem egy kódot mindig, vagy nem netfüggõ a dolog? mert nincs net elõfizum telóra, wifivel járokc sak fel max.
jazzy
Marketben fentvan simán. Az nem kamu, hivatalos.
nekem android van. és ez hogy mûködik, vagy honnan lehetne letölteni?
Lacee
meg ájfónra, ájpodra is.

jazzy
Androidra ingyenes.
[HUN]Crassus
telós auth= 130 ft!!!!!!!

Vagy rendelni kell autenthicator-t vagy pedig telóra felrakni...
Én az utóbbinál maradtam. Akár havernál is be tok lépni, nem kell hurcolni a kulcstartót
Terensz
Hello!
Nekem és sógoromnak is feltörték már az account-ját.
Az enyémmel csak csináltak pár level 1 karit "asfgadsghdfh" szintû névvel és elkezdték (volna) a pénzt goldra akciójukat hirdetni velük. 5 perc után a Blizz küldött egy mailt, hogy jelszóreset történt és 2 órára lockolták a batlle.net accomat.

A te esetedben nem tudom, mit tehetnek. Szerintem hasonló történet.

(Amúgy itthon 3-an wow-ozunk) Másnap rendeltünk 3 authenticatort a blizz shopból. Innentõl nem tudják feltörni egyikünkét sem. Ezt javaslom hosszútávú megoldásnak.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Sziasztok 26. án én is porul jártam feltörték az e-mail címem és kipucolták a karaktereimet, egynek át tett mindent és elvitte Aratorról egy Német szerverre. Tranzfer közben sikerült vissza szereznem a pass-t és így be tudtam lépni, de folyamatosan disconect-t kaptam így gondoltam Õ is próbálkozik vissza szerezni. A nap folyamán a Blizz LOCKED-t tett az account-ra. Így senki semmit nem tud csinálni de nálam van az új jelszó és a gépem is tiszta remélem. Kérdésem valaki találkozott ilyennel,hogy Locked? Írtam a blizznek de a mai napig semmi válasz csak autó üzik jönnek.

LeWyTy
Jólvan elbasztam na..
Én anno a trialban lvl7-ig jutottam<#idiota>

Köszi a javítást, akkor az Ad 1.-et visszavonom. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Akkor a warriorod vmit nagyon rosszul csinál. Úgy általánosan azt hiszem óriás nerf volt a ranged kasztoknak ez az 1.7 sec cast timeos cc, ami a legérzékenyebben pont a lockokat súlytja, lévén a magek ha akarják, tudják tartani a távolságot a melee karakterektõl. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy arms warrival simán verhetõek a magek is, a warlockok meg egyenesen esélytelenek.
Más kérdés mondjuk ha az spriest, mage, rogue trió bármely kombinációja jön szembe 2v2-ben... ezek jó eséllyel kettészedik a healert addig, amíg a warrior gcd-je végére ér a trinket használata után.

cikasz
Az, hogy a trialban max szint a 20. <#banplz>

http://www.akciofigura.hu

Fehercsoki
Van BC trial,de kell hozzá az alap wow.

Ad 1.: úgy tudom (javítsatok ki, ha tévedek), hogy BChez nincs trial. Ergo nem tudna BE karit kezdeni.
Ad 2.: lvl20 a limit trialben

Ergo törtön játszol. Legalább ha már át akarsz vágni minket, hogy válaszoljunk az általad feltett kérdésre, akkor csináld jól. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Trialban nem lvl 20 a limit😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

LeWyTy
Ebben mi tört szerver? <#wow3>

Silvermoonban a palota leghátsó termében van egy teleportáló valami ami Undercitybe visz.

lolSL
Tört szerver említése ........

Roger6
Sziasztok!

Elég zöldfülû vagyok a témában, van egy 10 napos trial-om ehhez a játékhoz, elkezdtem egy Blood Elf (asszem) Paladin-t fejlesztgetni. Na most ott tartok, hogy Ghostland-bõl szeretnék tovább állni, mivel 24-es szintû vagyok, de ha délre megyek, egybõl kinyírnak (valami 50-es szintû alakok rontanak rám), másfele meg nem találok utat. Mi a teendõ?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

LeWyTy
Nekem is ezt csinálta... szerencsére pont új karaktert kezdtem így nem zavart különösebben.

Am még mindig ezen vagy kiakadva?

Repair.exe

Jagumo
nem csak nekem baszakodik a world map lua error-al? (ami zavró benne hogy össze vissza mutatja a questeket )

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

LeWyTy
Ha nem eredeti akkor nem igazán akarunk segíteni.
Ha eredeti akk töltsd le az auto updateval.(launcher)

Vagy csak töröld meg a lemezt <#idiota>

CoD23
estét!
olyan kérdésem lenne, hogy amikor lichkinget telepíten 43% nál 8as, hibakóddal megáll a telepítés, mi lehet a gond?<#worship><#worship>
kössz!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

LeWyTy
Nekem8

írd be googleba hogy trollface