World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha jól emlékszem, a játék indulásakor még minden skill/spell leírásában szerepelt, hogy mennyit sebez (jelenlegi, éppen meglevõ fegyversebzés + képesség alapértéke + bónuszok), mennyit gyógyít, stb.
Most viszont semmi ilyen nincs egy leírásban sem. Interface alatt egyetlen beállítható opciót találtam erre vonatkozólag (beállíthatom, hogy átlagot, vagy min-max. értékeket írjon ki leírásokban), ami arra enged következtetni, hogy valahogy mégiscsak be lehet kapcsolni, hogy egy kicsit részletesebb leírást kaphasson az ember.
Gugliban annyit találtam a témáról, hogy létezik beginner és advanced description-window is (legalábbis az olvasott fórumarchívumban ez volt a hivatalos válasz), ami közül választani lehet valahol (options?), de egyszerûen nem találom. Számtalanszor átolvastam egyenként az egész menürendszert, most vagy vak vagyok, vagy még sincs ilyen funkció.
Tényleg elkerülte a figyelmemet a dolog?
Én pl qrvára várom<#taps>#taps><#taps>#taps><#worship>#worship><#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
2.Irónia.<#wave>#wave>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
/no offense
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Elküldik a linket.Azonnal változtass e-mail címet.Nekem azóta semmi
gondom.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nem tudom mi lesz ez, de KELL.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Aha. Akkor a priest mostantól egy gyengébb shaman? Shamannak is van mostmár offensive és defensive dispelje, ugyan nincs bubija, de amúgy is 10k-t absorbol ami lófasz, de van bloodlustja, totemje, ghost wolfja, mozgás közbeni healje, earth shieldje. Ezek ellen egy disc pap mit tud felmutatni? Az offenzivitása ami eddig megvolt nincs, mert dpselni aztán lehetetlen, mivel mindig healelni kell, de ha lehetne is, a shaman ugyanakkorát kitol, Power Infusion, amit eddig dpselni használtunk, most kb arra, hogy esetleg életben tartsuk a társunkat vagy magunkat, Pain Supression ami instant dispelleznek. Tökjó.
AVIRA - \"More than security.\"
Én az utóbbinál maradtam. Akár havernál is be tok lépni, nem kell hurcolni a kulcstartót
Nekem és sógoromnak is feltörték már az account-ját.
Az enyémmel csak csináltak pár level 1 karit "asfgadsghdfh" szintû névvel és elkezdték (volna) a pénzt goldra akciójukat hirdetni velük. 5 perc után a Blizz küldött egy mailt, hogy jelszóreset történt és 2 órára lockolták a batlle.net accomat.
A te esetedben nem tudom, mit tehetnek. Szerintem hasonló történet.
(Amúgy itthon 3-an wow-ozunk) Másnap rendeltünk 3 authenticatort a blizz shopból. Innentõl nem tudják feltörni egyikünkét sem. Ezt javaslom hosszútávú megoldásnak.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Én anno a trialban lvl7-ig jutottam<#idiota>#idiota>
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Más kérdés mondjuk ha az spriest, mage, rogue trió bármely kombinációja jön szembe 2v2-ben... ezek jó eséllyel kettészedik a healert addig, amíg a warrior gcd-je végére ér a trinket használata után.
Ad 2.: lvl20 a limit trialben
Ergo törtön játszol. Legalább ha már át akarsz vágni minket, hogy válaszoljunk az általad feltett kérdésre, akkor csináld jól. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Silvermoonban a palota leghátsó termében van egy teleportáló valami ami Undercitybe visz.
Elég zöldfülû vagyok a témában, van egy 10 napos trial-om ehhez a játékhoz, elkezdtem egy Blood Elf (asszem) Paladin-t fejlesztgetni. Na most ott tartok, hogy Ghostland-bõl szeretnék tovább állni, mivel 24-es szintû vagyok, de ha délre megyek, egybõl kinyírnak (valami 50-es szintû alakok rontanak rám), másfele meg nem találok utat. Mi a teendõ?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Am még mindig ezen vagy kiakadva?
Repair.exe
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Ha eredeti akk töltsd le az auto updateval.(launcher)
Vagy csak töröld meg a lemezt <#idiota>#idiota>
olyan kérdésem lenne, hogy amikor lichkinget telepíten 43% nál 8as, hibakóddal megáll a telepítés, mi lehet a gond?<#worship>#worship><#worship>#worship>
kössz!
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II