World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
xD
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
AVIRA - \"More than security.\"
Te pedig itt siránkozol, hogy így nehéz, úgy nehéz. Ennyi idõ alatt már rég kitanulhattál volna valami menõ szakmát. (Kicsit sarkítás, de majdnem igaz).
Ennyi, befejeztem.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Valószínû te nem falun laksz, ahol max egy vagy kettõ munkahely van (ahol gyilkolnak a halyért), a lakosság 70% c**ány, és mindössze egy busz jár át a falun, ezenkívül a vonat járt még, de azt meg beszüntették. ALbérlet meg a mai árak mellett, környezõ városokban lehetetlen...
Bye
AVIRA - \"More than security.\"
http://www.akciofigura.hu
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Get a life!
Amúgy nem védeni akarom a wow-ot, bugokból kb. regényt lehetne írni, de ez hidd el, nem az.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Kérjük meg a srácokat a Bannermûhely. topicban ha már van.<#idiota>#idiota>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Csak szomorú hogy igaz<#szomoru1>#szomoru1>
1. Ha 12 éves Vérpistike, aki anyuciéktól kapja/nem kapja a lóvét a WoWra, akkor köze nincs még munkához/dolgozó emberhez, amirõl Emese oly sokszor beszél.
2. Mivel itt internetezik/fórumozik, gondolhatja az egyszeri ember, hogy amit te megemlítettél lakhatás, megélhetés, internet stb., már megvan neki, elõteremtette, fenn tudja tartani, hisz minden hónapban megérkezik hozzánk, hogy itt egye az agyunkat, mint valami nemistudommicsoda.
3. Az elõzõ pontból kifolyólag már csak az a plusz 4K költség kell neki ahhoz, hogy egy hónapig élvezhesse a WoW áldásos hatásait a személyiségén, családján, szociális kapcsolatain, tanulmányi eredményén, stb. 😊
És mit pont a 3. pontról beszéltünk, hogy ha a többi megvan, akkor ezt a részt már nem olyan nagy munka elérni. Kevesebbet cigizel, esetleg kevesebbet költesz édességre, havonta nem 3szor mész bulizni, hanem esetleg 2x, vagy neadjisten 1x és még sorolhatnám. Ilyen egyszerû.
Én például egyetem mellett világ életemben dolgoztam, heti 3-4, néha 5 nap esténként, egy pókerklubban, mit ne mondjak, nem volt rossz pénz, emellett meg játszottam is. Az elsõ nagy nyereményem egy részébõl pedig beruháztam a WoW-ra és fél éves elõfizetésre. Ilyen egyszerû. Minden megoldható, csak sokszor az ember túlságosan lusta, hogy dolgozzon. (Nem tartozik ide annyira szorosan, sõt ez már off, de milyen sokszor halljuk, hogy így nagy a munkanélküliség, úgy nagy a munkanélküliség, de érdekes, ha valakinek felajánljuk, hogy pl. takarítani elmehetne valahová, ami nem is olyan rossz pénz, a válasz rá, ja, bocs, az nekem derogál. Errõl ennyit, sokaknak büdös a munka.)
Most már tényleg elvonulok. 😄 És még1x BÚÉK.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Itt is mondhatod, hogy wow csak 4 rugó, ugyanmár, de hogy wowozz, elõbb elõ kell teremteni a lakhatás, megélhetés, stb költségeit (pont te hoztad a hajléktalan példáját, szerinted, ha havi 4 rugót összekoldul, akkor már wowozhat? ugyehogynem) és még azon felül 4.000 pénz, vagyis x+4.000, amibõl x-et igényszintje és lehetõsége válogatja.
Mármint nem olvastam vissza, lehet a srác vagy lány (emese névvel egyáltalán srác?) csak 12 éves és otthogy anyáékat szívja le, és csak a 4k kellene, és felesleges volt az egész eszmefuttatás, de hát elseje van, gondoltam kaptok tõlem vmit idénre, mert kb ennyi idõm lesz ilyesmire idén. 😊))
arol szol hogy áljatok fel a gépetek elöl és huzzatok a boltba
Amennyi idõt itt a hülyeségeire fordít, annyi idõ alatt simán meg lehetne keresni egy havidíj árát. Na mindegy.
A többieknek BÚÉK, aztán ne a gép elõtt érjen titeket az Újév. 😊
BÚÉK mindenkinek!
De te neked lofasz összeszedni majd 5000 forintot, hát akkor örülj, hogy megteheted. Egyébként meg nem vagyok troll, közben utána néztem ennek is, csak ti próbáljátokm úgy beállítani a dolgot.
Boldog Új Évet!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
most pl. azt írnám, ha igazi ember igazi problémájáról beszélnénk, hogy 4000 forintot egy nap diákmelóval is meg lehet keresni, vagy ha nagyon kilátástalan az ember, akkor sima kéregetéssel is egész jó pénzt lehet összehozni, kérdezz csak meg egy hajlékonyt az utcán... nehogy már egy egész éves project legyen elõteremteni ennyi költõpénzt!

http://www.akciofigura.hu
Remélem addig nem romlik a forint, és az euró értéke nem száll el... mert akkor megint szívok...