World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legnagyobb bajom mégis az, hogy a játékba nulla fantáziát és egyéniséget vihetsz. Minden bosson megvan, hogy mit kell csinálni, ha nem úgy csinálod nem megy le. Nincs variációs lehetõség, nem viheted bele az egyéniséged, a saját ötleted a játékba, mert nem mûködik illetve nincs haszna. A dps rota adott, muszáj vagy azt tolni, gemelés is adott, elég csak megkérdezni vkit generalon, hogy gemeld a karaktered, egyöntetû válaszokat kapsz. Egyszóval sablonos és fantáziátlan a játék. Hogy tényleg felfrissítség a játékot és változatossá tegyék, ezen az úton kéne elindulniuk.
És nem hiszem el, hogy erre nem tudnának találni 1.5 év alatt, míg a kieg készül.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ennyi kieg után elég nehéz új ötlettel elõrukkolni.Persze ha minél több epicet pakolsz magadra könnyebb lesz,de akkor jön a következõ content és majd késõbb az újabb kieg.

Healer szempontból és dps szempontból is minden ugyan az, mint amit eddig csináltál. A manaháztartásod majd oké, lesz, ha meglesz a geared is. ez mindig is így volt, nekem sosem okozott problémát.
Nicsak egy új boss! Ó, ez is vmi trutyit dobál a földre, ki kell állni belõle, ó itt addok jelentek meg, le kell dps-elni mielöbb, ó debuffot rakott, ki kell szaladni a tömegbõl, mert robban. És sorolhatnám. Geciunalmas.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Pve content nem rossz, van egy pár ötletes boss, healerként elég durva, dpsnek is préselnie kell, hogy 1-2 boss lemenjen.
Archaeology egy nagy rakás szar. Teljesen random, vanilla idõket idézi a farmolás.
A legszomorúbb az, hogy elvagytok kényelmesedve, és még mindig nem értitek miért vezette be az achivement rendszert a blizzard azon túl, hogy még tovább fizessék a havi díjat... pl ulduarnál, nem az volt a isteni nagy arc, akinek full gearje volt hard modból, hanem akinek alagoln, freya 3 fa volt a táblájában, plusz a wowban már nem egyéneket kell nézni mennyire jó, hanem azt a csoportot (guild achi tábla bevezetés). Szánalamas, hogy sokan ezt még mindig nem értik.
Amúgy meg, akik ezt magyar klánokból mondják azoknak meg semmit nem ér a véleményük, a magyar mentalitásban nincs olyan, hogy "segítek neki, mert mért ne (és nem egy évben egysze)" egy magyarnak még ha nem is tudatosul ez van a fejében: "egy, a havi díjat én fizetem, tehát azért a pénzért azt csinálok, amitõl jól érzem magam, és más emberekkel szenvedni nem épp szórakozás, és inkább fizessen magának õ még egy akkot, ha meg akarja oldani; kettõ, nem vagyok én vöröskereszt". Láttam anno hun channelen, gyerek segítséget kért (nem olyat, amihez oda kellett volna, menni, és tenni valamit), majd úgy leoltották, hogy szerintem másik realmre is elment...
-mage, please polly the moon
-ok
Pull, a koponya átmegy birkába...
Következõ csoport
- mage, please polly the MOON
- kk
Pull, egy jelöletlen mob átmegy birkába
DPS kezdeményez egy kikket a mage-ra, indoklás:
"retard"
A hunterem 82 szinten nagyobb DPS-t tol, mint egyik-másik lvl85 HC-ba járó makimajom.
sebaj, idén lesz pár game amire érdemes lesz odafigyelni
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A botokkal kapcsolatban,én már megölöm az összeset amit látok.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Mining/herba ugyanez. Mindenhol a sok fasszopó bot.
Ráadásul most tol barad hotfixüket is hotfixelték, hogy megint semmi értelme ne legyen.
Jó játék, de csak fizessünk érte szépen.
Nem tudom milyen ujdonságot akarsz a bossoktól,de ha dps karival játszol megértem a helyzetetedet,menj hilerkedni,megérzed a változás szelét és még most is kapkodnád a fejed.
Én még a mai napig nem tudom a manaháztartásomat fent tartani,bújom a fórumokat és az egyik ezt ír a másik azt.
Amennyi pénzt én elköltöttem gemezésre enchantra,hogy próbáljak jobb lenni...
én gnome párti vagyok konkrétan szóval 😄
female worgen engem egy kiszikkadt 55 éves hárpia asszonyra emlékeztet xd
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
Mondjuk nekem sem tetszik igaz, hogy nincs ilyen cuki kis farkuk (érthetetlen miért... a farkasoknak pedig kéne), mint a dreaneinek. Meg állítólag, kevésbé lehet személyre szabni (még a tuarennél is).
"Hogy hívják a resto druidát, aki faformában melee-zik?... COMBAT LOG"
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Get a life!
Get a life!
- magát a programot nem kell újra megvenni, csak törlés elõtt leválasztani az accountodról, és telepítés után újra hozzáadni.
- ha ellopják a telefont, vagy elromlik, széttörik, hasonló, akkor marad a customer support.
authenticator FAQ
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
AVIRA - \"More than security.\"
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Get a life!
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
ha a minimap kis sárga körén belül rare-t érzékel, akkor jelez és kirakja hogy mi a neve, valamint a mob képét. A kiegészítõ pedig a map-en mutatja, hogy az adott területen milyen rare lehet és hogy merre fordulhat elõ.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
Get a life!
Get a life!
épp ma sikerült befogni Skollt, így másfél évvel a megjelenése után 😊
Get a life!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178