World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
És jól is csinálja. Nem véletlen az Act-blizz a legsikeresebb.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ಥ_ಥ
Olyan problémám lenne van egy karakterm amivel ha belépek disconectál a szerverrõl, a többi karimmal be tudok lépni. Találkozott már valaki ilyen problémával a gm-ek nem reagáltak eddig.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Outlanden (régebben Bladefisten) az életbe nem kaptam még ilyet, egy hónapja egy Dubai gyerekkel tök jót beszélgettem, pedig csak azt kérdeztem meg tõle, hogy honnan valósi, mert ékezet volt a nevében, és mintha magyaros lett volna. szerencsére én azt vettem észre, azért még nem mindenhol van ez így
Máshol még az ég is kékebb.
ಥ_ಥ
1Emese HSz-eit már megszokásból el sem olvasom.<#nevetes1>#nevetes1>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Miért mi thetünk róla?
"és ez kötekedésnek számít"??
#150543-#150544-#150545
EZ mi ha nem az?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
És te vagy egy r... nagy troll, hogy mindig beszólogatsz az értelmetlen h...eiddel.
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
1. kérdés: a DF, és a random BG most már a teljes "English" realmekrõl válogat, vagy van még mindig ilyen groupos csoportosítás?
2. kérdés: szerintetek vannak olyan játékosok, akik szívesen kezdenének egy új realmen tiszta lappal? 10 fõre gondolok itt, aztán õk válnának az adott realm legjobbjaivá? elég epic lenne ^^