World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom azért, mert rossz az alapfeltevésed.

LeWyTy
De miért van az hogy allis szeretnék lenni de a horda szinte mindenben jobb... ezért már kedvem sincs játszani<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

shaba23
nem baj, nem hiszem, hogy ezt értened kell.
cikasz
Azt tudom csak nem jutott hirtelen más az eszembe! 😊

http://www.akciofigura.hu

lolSL
mert karakter limit van a realmeken és 12 paladin kell

LeWyTy
Én már azt sem értem miért van 1 bnetes accon 2fullos wow acc<#fejvakaras>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

shaba23
a bnetes accomon 2 wow acc. van. egyik frozen, másik élõ, mind2 catás. A frozenrõl lehet transzferelni karaktert az élõre anélkül, hogy azt is be kéne fizetni?
lolSL
nincs

cikasz
ÚÚÚÚÚristen!

Hát a szemét vállalat vezetõ, hogy arra törekszik hogy sikeres legyen a cége, és minnél több profitot termeljen, ami a dolga is. Hogy képzeli!
És jól is csinálja. Nem véletlen az Act-blizz a legsikeresebb.

MaxPayne
az frankó thx az infót

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

lolSL
húsvét felé

MaxPayne
idõpontot még nem közöltek gondolom?

Fehercsoki
Igen,nyilatkozták hogy már most is elég pénzük van,és zsidó koticknak nem a pénz a fontos,hanem a játékosok,ezért ingyenes lesz.

MaxPayne
tudtok valamit arról hogy a Blizzard a közeljövõben ingyenessé tenné a wowot? tévhit vagy van valóság alapja?

Manó nevû fórumozót én nem találtam sehol... Gondolom ha lenne, akkor joga se lenne.

Lacee
sõt, gnóm!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

jazzy
Nem töröltük hanem elvitte a gonosz manó.
De most az elõzõ kérdéseim megint kitöröltétek...

picket
Legalább megerõsíted, hogy tényleg ez itt a színvonal. Én voltam naiv, hogy másképp gondoltam.

&#3237;_&#3237;

Ja csinálok valamit abbahagyom a wow-ot az lessz a legjobb megoldás ez is egy fo&

Fehercsoki
Mást nem tehetsz,várj,általában pár óra és csinálnak valamit.

eredetin reggel 8 óta várok a gm-re

Fehercsoki
Ha eredetin vagy,akkor GM majd megoldja(bár eredetin nem sok ilyennel találkozni...),ha törtön akkor pedig GTFO.

Sziasztok

Olyan problémám lenne van egy karakterm amivel ha belépek disconectál a szerverrõl, a többi karimmal be tudok lépni. Találkozott már valaki ilyen problémával a gm-ek nem reagáltak eddig.

Trial accal nem lehet guildbe lépni<#falbav>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Roger6
Csak annyit fûznék hozzá, hogy attól, mert nem írok ide naponta, attól még olvasom ám...<#ravasz1> Mert te úgy láttad, hogy "egyszercsak" ideírtam = igen, egyszer elkezdtem ide írni, és leírtam a véleményem. Megtehetem, de már hónapok óta itt vagyok ám házigazdi.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csak nem bloodscalpon volt...? : )

Outlanden (régebben Bladefisten) az életbe nem kaptam még ilyet, egy hónapja egy Dubai gyerekkel tök jót beszélgettem, pedig csak azt kérdeztem meg tõle, hogy honnan valósi, mert ékezet volt a nevében, és mintha magyaros lett volna. szerencsére én azt vettem észre, azért még nem mindenhol van ez így

Nem kötelezõ magyar kisgyerekek által súlyosan fertõzött realmre menni.
Máshol még az ég is kékebb.

ostoba vagy

picket
Itt a topikban is egyszercsak x beírja y-nak, hogy mennyire hülye. Hogy milyen emberek vannak? Ja, de hisz tudod, mert te vagy x!

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
de még mindig 70-30% ban a miénk .........😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
fosadvány.......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

torrente111
Crasus remélem már tetszik T.B. xd

LeWyTy
Najó... én kérek elnézést.
1Emese HSz-eit már megszokásból el sem olvasom.<#nevetes1>

Roger6
Mondtam, hogy befejeztem, bár még mindig kiállok amellett, hogy a kötekedés pl. #150542-nél kezdõdik. De ha az a megjegyzésem, ami az említett alany szegényes agyi aktivitására enged következtetni ennél durvább, akkor nincs mirõl beszélnünk, más értékrendekkel rendelkezünk. További jó éjszakát, elnézést a kellemetlenségért!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

LeWyTy
MEg nehogy már az elsõ hülye gyerek alapján vond már le a következtetést.<#wilting><#wow3>

LeWyTy
És akkor miért itt kell kötekedni?
Miért mi thetünk róla?

"és ez kötekedésnek számít"??
#150543-#150544-#150545
EZ mi ha nem az?

Lacee
életszerû 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Roger6
Okés, ha ez a színvonal a wow-ban, és ez kötekedésnek számít, tényleg nem zavarok. <#eljen> Mondjuk wow-ban az elsõ ember, aki hozzámszólt, azt írta: hé paraszt! írjá má köcsög! <#hehe> Tényleg így volt, és amikor azt mondtam, hogy te biztos 12 éves vagy, elküldött a ku... anyámba, hogy õ már 16. Váóóó! No igen, lehet ez tényleg nem nekem való.<#zavart1>

LeWyTy
Majd ha a wow-al kapcsolatos problémád van akkor gyere ide kötekedni.<#wave>

LeWyTy
EZ itt a kérdés<#eljen>

Roger6
<#taps> Ez az, hozod a formád. <#hehe><#nezze><#ravasz1>

cikasz
Te! Aztán ki a franc vagy , hogy ekkora király vagy?

Roger6
Mondjuk tényleg nem sok agyi aktivitásról tesznek tanúbizonyságot a hozzászólásaid.

Figy, nem épp vicces, hogy rám vetíted, ez csak egy kérdés, ami nem feltétlen rólam szól. Nem trialos emberekként kell most elképzelni.
És te vagy egy r... nagy troll, hogy mindig beszólogatsz az értelmetlen h...eiddel.

cikasz
Mindezt minden trial végén újrakezdve! A guild neve : Epic Trial!
😄

Igen, 10 ember lvl 20as trial karikkal....EPIC^^

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Sziasztok
1. kérdés: a DF, és a random BG most már a teljes "English" realmekrõl válogat, vagy van még mindig ilyen groupos csoportosítás?
2. kérdés: szerintetek vannak olyan játékosok, akik szívesen kezdenének egy új realmen tiszta lappal? 10 fõre gondolok itt, aztán õk válnának az adott realm legjobbjaivá? elég epic lenne ^^

cikasz
nu azzééé! <#taps>