World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem fater:-)
Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

gondolom sosem hallottál a wowhead.comról

Össze akarnám rakni a Darkmoon Card: Tsunami-t. A hozzávalókat hol lehet, illetve mibõl lehet megszerezni? Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

cikasz
Híííll tálentumon , te csak ne dépéeselgessé kisfijam 😄
Azé van a dujáltálentum 10 géjé, hogy kitaúhassad a dépéeselést szintõzésre.
Érted máán?

http://www.akciofigura.hu

Ehh, pedig reméltem hogy én is benne leszek<#rinya><#vigyor2>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

antgecc
Már nem kell tanulni, minden, ami használható, azt alapból eléri. És már nincs weapon skill sem.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

LeWyTy
<#mf1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

picket
Troll felmérés! Link a fejlécben!!!!1egy

&#3237;_&#3237;

lolSL
nem lehet fele fele arányban kirakni, egyet választasz és abba le kell menni majdnem végig mire másik fába rakhatsz pontot.
alap spelleket attól még ugyanúgy tudod használni, csak nem lesz akkora a damage

Kezdetben csak daggers,thrown weapons és unarmed skills majd trainer-nél lehet tanulni:dual wield,bow,crossbows,guns,fist weapons,one-handed maces and one-handed swords.
Én így tudom ha nem így van majd helyesbít v.ki:-)
Tudom,hogy azzal heal van de ha restot rakom ki akkor csak ütögetek és az lesz a dps-em?
Az nem jó,hogy caster-t játszok tehát fele-fele arányban rakom ki ele+resto-t,hogy legyen nagyobb dps-em is?
lolSL
restoval heal van nem közelharc 😄

Hello.Shaman talent felõl kérdeznék.Melyik jobb választás az,hogy full resto csak és közelharc vagy távolsági elemental damage?
Valahogy nem tudok rájönni melyik jobb választás.Kellene kis help köszi
Csirke4
Sziasztok, a rogue tud kardot használni?
picket
Egy ezer éves képpel szemléltetném a tényállást <#idiota>

&#3237;_&#3237;

antgecc
Nabazmeg... már ott tartunk, hogy szar a BMW... agyam eldobom ezen a topicon. Mennyi okos...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Persze, mert anélkül, hogy kipróbálná, nem tudhatja. Nem olvashat autós magazin/fórumot, nem nézheti a tévében.

Amúgy BMW RulZ, de akkoris<#mf1>

Lacee
koponyás, a múltkor rajta wipe-olt a fél kocsma! 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Roger6
Te már csak tudod, hiszen volt vagy 40 darabod mi? Na és most jön, hogy a haverom haverjának az ismerõsének az anyjának a szeretõjének van egy, és amikor abban dugtak, meglazult az egyik csavar és hûha...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Fehercsoki
A BMW szar,kortól függetlenül.

Kitöröltem amit írtam. Jobb ez így.

<#mf1>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Te még mindig a nevemen vagy fennakadva? <#taps>

Van pár év különbség, ez kb olyan, mint egy régebbi BMWt egy mai Daciához hasonlítani. A BMW kora ellenére jobb, pont mint a diablo 2. De csak azért, mert a régi BMW tudta, a mai daciának nem muszáj. Azmeg, hogy ugyan az a játékfejlesztõ cég neve, tudtommal nem sok vizet zavar, mert minden játékon más emberek dolgoznak kevés átfedéssel.

Oké, adok fel lottót, hamár nem érted meg hogy mire célzok, és a 100 éves "vicces" képeiddel rásegítesz 😊

Roger6
Mér'? Hányas szintû? <#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az én apukám még mindig erõsebb.

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

antgecc
Te mirõl beszélsz ember? Írtam én, hogy minden nap arról posztolok, hogy szar a játék? Újonc kis figura vagy itt, fingod sincs, hogy mirõl beszélgetünk itt nap mint nap, de jössz az ilyen röhejes kommentekkel, hogy én gutaütést is kaphatok...

És szerinted nem ugyanannyira felesleges leírnod, hogy neked mennyire tetszik a játék, mint ahogy nekem az ellenkezõjét?

- Baszki, uncsi ez a wow.
- Senki nem kíváncsi a véleményedre, el lehet húzni.

- Baszki, de jó ez a wow.
- Senki nem kíváncsi a véleményedre, el lehet húzni.

Mivel különb az egyik a másiknál? <#nemtudom>

Ennyi erõvel ne írjon senki véleményt, mert a másik úgyis telibeszarja, fõleg, ha nem egyezik a két vélemény.

Játsszál baszki, amíg jól esik. Senki nem mondta, hogy töröld.

Szívesen! Felõlem gutaütést is kaphatsz, hogy ide posztolod minden nap, hogy mekkora xar ez a játék.
Csak elmondtam a véleményem, hogy szerintem teljesen felesleges.
Egy biztos. Én addig játszom vele amíg szórakoztat. Eddig is így volt ezután is így lesz.

Azért lássuk be, ezért a címért erõs a mezõny :-)
A lényegére értem, hogy igaza van. Van egy játék, amivel játszol X évet. Ezt a játékon N millió dollárért fejlesztették, mondjuk a 13-18 éves korosztálynak (csak mondtam két számot) Nem fognak újabb N millióért másik játékot fejleszteni, csak mert te kinõttél a célcsoportból. Más meg most nõ bele, az majd megveszi. Lehet ezen háborogni, de ez a világon mindenhol így mûködik. Játssz vele, élvezd, lépj tovább. Ha fikázod, akkor azzal azt mondod, hogy voltál olyan botor, hogy 6 évet pazaroltál egy vacakra az életedbõl.
antgecc
Több, mint 6 éve idejárok, kb minden nap. Engedd már meg, hogy kedvemre eleresszek egy-két negatív véleményt. Köszönöm.

QuippeR
azért abban talán megegyezhetünk, hogy a #150488-as hozzászólás utolsó bekezdése a legnagyobb ökörség, ami ebben a topikban az elmúlt két-három évben elhangzott. pedig erre a címre még egy álmos hétfõ délelõtt is elég durva mennyiségben termelõdik a konkurencia.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Nem tudom mi volt kulturálatlan a hozzászólásomban.
Csupán megjegyeztem, hogy semmi értelme sok hsz ben fejtegetni, hogy ez is szar meg az is szar.
Nem tetszik. Oké. Elmondtad rendben van.
Sok dologban igazad van.
Én nem megyek azért a sims topikba, hogy te jó ég ez mekkora szar 😊

Nem. A legszomorúbb, hogy a jelenlevõk zöme egyáltalán nem érti, hogy mirõl beszél.
antgecc
Én úgy gondolom jogomban áll puffogni, hogy ez meg az nem tetszik. Ez egy fórum, ahol véleményt nyílváníthatok. És mint látható nem vagyok egyedül vele. Attól, hogy valakinek nem tetszik a játék, nem kell lekezelõ jelzõkkel illetni. Mi sem fikáztunk senkit, akinek tetszik, csupán megjegyeztük, hogy (nem írom le még egyszer)...

El kell fogadni más véleményét, és nem IQ betyározni, meg "csináljál jobbat ha tudsz"-ozni...

Nem vágom miért nem lehet kulturáltan társalogni a játékról. Bár már megszokhattam volna 6 év alatt...

antgecc
Csodállak, hogy van türelmed válaszolni ennek az értetlen kiskócosnak. Amennyi hülyeséget ez összehord, már-már hihetetlen. És a legszomorúbb, hogy komolyan is gondolja.

Azt nem értem, hogy akinek nem tetszik az minek puffog it, hogy ez se jó az se jó. Tökéletes sosem lesz.
Én nem régen kezdem újra. Abbahagytam 2 évre és nem is hiányzott. Most sem hiányzik, de újra szórakoztat.
Aki egy percre se fejezte be az ne csodálkozzon, hogy semmi újdonság nincs benne.
Amíg az elõfizetõk száma radikálisan nem csökken addig lehet mondani, hogy haldoklik a wow. Csak ezt a számok nem tükrözik. A blizz meg pont leszarja mint mindig, hogy ki mit gondol.
Amíg szórakoztat addig játszani kell vele. Amikor már unalmas akkor otthagyni és megkíméli mindenki magát a felesleges bosszankodástól.

Új MMO ba bízni meg teljesen felesleges. volt már néhány trónkövetelõ. Sehol sincsenek. Sajnos nem tudnak még ennyit se mint a wow. Bizonyos pontokon jobbak talán, de összességében nem érnek semmit sem.

picket
"Ami nem tetszett, az az, hogy "optimista" hozzáállással már elõre szaruncsifosmegintugyanaz a content...mi van ha éppen most lesz más?" - Ha jól emlékszem úgy kezdõdött az egész, hogy normal instákat végigtolta, és HC-nak már nem kezd neki fent említett okokból. Régen játszottam, lehet rosszul emlékszem, vagy változtak a dolgok azóta, de van új content azon kívül, hogy kétszer akkorát üt minden mob? Vagy "szaruncsifos"?

"Felhoztátok a Diablót ... Egy régi single player játékot lehet hogy nemkéne összehasonlítani egy MMOval 😊" - egy régi single player hack&slash-t egy mai multiplayer hack&slash játékkal - ráadásul egyazon játékfejlesztõtõl - azért már csak lehessen összehasonlítani!

"A sok okos, akinek ilyen jó ötletei vannak...miért nem alapít egy játékfejlesztõ céget? miért nincs saját MMORPG-jük? ja, hogy az nem megy?" - Te megszervezed, megfinanszírozod, a fizetésemben megegyezünk! Szerintem ha kb 100x megnyered az ötöslottót egymás után (elenyészõ mennyiségû szelvénnyel játszva, és akkor még csak 8-10 milliárdod van, szóval lehet alábecsülöm!), akkor össze tudod dobni az infrastruktúrát és az emberanyagot amit a Blizzard használt a wow fejlesztéséhez. Már izgatottan várom, mikor kezdünk! Lenyomjuk a wow-ot az új ötleteinkkel!

gyk:

&#3237;_&#3237;

PiszkosFred
Siess a Dragon Age és kiegészítõivel, mert itt a második rész hamarosan (március talán?), és addigra csak a végére kellene érned a mostani DA😮 tartalomnak. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

mousee
Hali emberZ!

Haverommal szeretnénk újra rákockulni a wowra, megnézni hogy mit tud a cata.
A kérdésem az volna, hogy hogy éri meg a legjobban elõfizetni a játékra? Mi a fél éves elõfizuban gondolkodunk, de láttam pár oldalon olcsóbb gamecardokat, csak nem tudom ezek mennyire megbízhatóak.
Szerintetek hogy éri meg a legjobban?

Elõre is köszi a válaszokat.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Ma végre sikerült lenyomnom egy hc-t guildes csapattal. Kész felüdülés volt azok után, hogy egy hétig nem tudtam lenyomni egy hc-t sem pugban a retardáltak miatt. Azt tudom tanácsolni, óvakodjatok a dungeon findertõl. Deadmines HC-ban utolsó encounter baromi jó. Ilyenekért érdemes játszani. Akkor most fejezzétek be a flémet 😊

Igen, mint kiderült 525 skill elõtt meg lehet szerezni, de utána nem lehetett.

shaba23
ez meglett még skillup közben, nekem ma az 1200 armoros jött össze.
WTB edit gomb... este van..

Nem, flame indításra ott vannak a trollok, nekik tiszta a lelkiismeretem én nem akartam 😊

Nem a Lore-ról beszéltünk, az nem hogy egy játéknak, egy többrészes könyvként vagy filmként is megállná a helyét (könyv van, film lesz). A játékmenet kezd sablonos lenni.

Nem bocsájtom meg, nincs mit megbocsájtani. Teljesen ironikusan írtam mindent, bocs ha elsõre nem esett le.

@ant igyekszem, de látom neked ma nemmegy 😊

P.S.: mégse az elõbbi volt az utolsó, elszóltam magam<#rinya>

shaba23
Milyen engi gloves enchantról van szó? szétnéztem, de nem találtamolyat ami ennyit ér!
LeWyTy
Na látod igazából ez a baj:
Mindenki csak a véleményét akarja kifejteni és ebbõl lesz a flame...
De késõbb ugyan az a személy vernyog a flame miatt vagy valami nagyarc aki ugyanígy kezdte.

Semmi fantázia?
Basszus lassan 8 éve csavarják a történetet.
Az csak egy dolog hogy már sokan unják és nem hat akkorát a változás.

És
Bocsásd meg a blizzardnak hogy nekik sikerült nagyot alkotni.
Bocsásd meg a magyaroknak hogy ha csinálnának is valamit azt mindenki lehordaná hogy csak valami koppintás.
És mit csináljanak ha mindenki megy külföldre.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

antgecc
Hozod a formád okoska <#szomoru2>

Látom egész szép flame kerekedett itt, pedig nem akartam csak a véleményem kifejezni. A veszekedések elkerülése érdekében egy utolsó kommentet lökök a témában.

Lehet hogy a WoW unalmas annak, aki 6 éve tolja, nem vonom kétségbe. Ami nem tetszett, az az, hogy "optimista" hozzáállással már elõre szaruncsifosmegintugyanaz a content...mi van ha éppen most lesz más? A banánt se hámozod meg, mert tudod mi lesz benne?<#idiota>

Másrészt. A Blizzard úgy gondolkodik, hogy eddig bejött, ez után miért lenne rossz? oké, LK tényleg elég casual lett, ezért egy picit nehezítünk egy kicsit a következõn. De semmi fantázia.

Felhoztátok a Diablót. Igen, ott megoldható volt, hogy változatos minibossok jöjjenek... de ott egy ember kapta randomba... nem 5/10/25, és x ezer aki épp online. Egy régi single player játékot lehet hogy nemkéne összehasonlítani egy MMOval 😊

A sok okos, akinek ilyen jó ötletei vannak...miért nem alapít egy játékfejlesztõ céget? miért nincs saját MMORPG-jük? ja, hogy az nem megy? A blizznél ezek szerint csak unalmas, fantáziátlan, sablonos alkalmazottak dolgoznak. Mindenki más meg ittvan SG fórumon. Mégis nekik van 12 millió elõfizetõjük, és mégis õk gombolnak le 20 eurót egy átlátszó szárnyas paciért 300ezer emberrõl 😊